Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vastauksia

torstai 15. tammikuuta 2009

vastauksia

Personal

Miten pitkä oot?
165,5 cm ja se puolikas on tärkee :)

Mitä sun vanhemmat tekee työkseen?
Isillä on oma pikku yritys, se tekee jotain konsultointihommeleita, jotain myyntikoulutusta ja sellasta. Äitipuoli on lentoasemalla jossain toimistojutuissa..

Minkälainen on kaveripiirisi?
Nosiis, mulla on 6 läheistä ystävää, kaikki tyttöjä. Ja sitten noitten lisäksi löytyy jonkin verran sellasia ei niiiin läheisiä kavereita, ihan kaikkia sukupuolia.

Asutko kotona?
Kyllä vain.

Onko sinulla sisaruksia?
Jep, pikkeveli 2 v.

Tietävätkä perheesi, kaverisi jne. blogistasi?
Vanhemmat ei kyllä tiijä. Jotkut kaverit joo, ei kyllä kaikki.

Missä asut? Oletko muuttanut elämäsi aikana? Minne?
No en sen tarkemmin viiti sanoa, kun että Espoossa asun. Muuttanut oon öö aika montakin kertaa, mutta ihan Espoon sisällä vaan.

Oletko suomenruotsalainen?
En ole, vaikka se olisi kyllä kivaa jos osaisi puhua hyvin ruotsia!

Ootko soittanu jotain soitinta?
Joop joskus pienenä pianoa ja sitten koulussa välillä rumpuja hakkailin, vaikka en mä kyllä paljon mitään osannut.

Tupakoitko?
En oikeestaan. Välillä eli harvoin tulee bilepoltettua, mutta oikeestikkin tosi harvoin ja vähän. Ja tonkin tavan aloitin vasta viime kesänä. Mutta oon kyllä silti sitämieltä, että tupakointi on ihan tyhmäää ja pyrin pääsemään tosta typerästä tavasta eroon!

Haluat oman putiikin, minkä tyylisen?
Nosiis, en oikein ole tarkalleen ottaen vielä itekkään selvillä. Mutta olisi hienoa myydä jotain vähän ”hienompia” vaatteita siis sellaisia kalliimpia pikkumerkkejä, joita ei muualta sitten oiken saisi. Ja sitten kaikki pikku sisustusjutut kiinnostaa myös eli niitäkin. Olisi vaan niin makeeta päästä itse valikoimaan, että mitä siellä putiikissa sitten oikein myisi ja sitten saisi kanssa itse somistaa sen putiikin ja järjestellä ja sommitella ne kaikki jutut sinne niin kuin itse haluaa. Kuulostaa ehkä vaatimattomalta tollanen, mutta munmielestä se olisi ihanaa :)

Kenen kanssa asut?
Isin, äitipuolen, pikkuveljen ja koiran.

Kerro lisää unelmaputiikistasi! Esim. sisustuksesta jne. :)
Tossa vähän ylempänä onkin jo jotain informaatiota, että tässä voisin lähinnä tuosta sisustuksesta puhua. Eli, putiikin sisustun noudattelisi varmastikin ihan sellaista yleistä sisustuslinjaa, mistä tykkäisin kotonakin. Eli lähdetään nyt vaikka sitten siitä, että tykkään paljon vaaleasta sisustuksesta; valkoiset, beiget ja kermasävyt ovat siis mieleen. Vaalean kontrastiksi tykkäisin sitten lisätä jotain tositummaa puuta ja sitten tummansinistä ja vaaleansinistä yksityiskohtaa sopivassa suhteessa. Tykkään sellaisesta vähän merihenkisestä/merellisestä/rantatyylisestä sisustuksesta, joten kaikkea raitakuosia, simpukoita, rantahiekkaa pulloissa yms. sieltä löytyisi varmastikin. Äh teen tästä jossain vaiheessa kunnon postauksen, mutta tuossa nyt jotain vähän osviittaa :)

Millaisista asioista saat inspiraatiota?
Huii vaikka mistä! Taisiis vähän riippuu, että mihin asiaan. Mutta jos nyt vaikka pukeutumisesta puhutaan, niin inspiraatiota saan julkkiksilta ja telkkarisarjoista (siis meinaan jotai Gossip Girliä, Hillssiä ja tollasia, en sentään salkkareita :D), sitten ihan kadulla kävellessäni vastaantulevilta tyypeiltä (etenkin siellä tukholmassa meinas mennä pää sekasin kun joka toinen vastaantuleva ihminen oli kuin suoraan catwalkilta!), lehtien sivuilta, muista blogeista.. oikeastaan inspiraatio voi lähteä ihan mistä vaan, vaikka naapurin Maijan verhoista :D Ja jos nyt ei vaatteista puhuta niin mua inspiroi positiiviset ihmiset, joilla on iloinen ja rento elämänasenne, sellaset letkeet tyypit siis :D Sellainen yritän kovasti olla itsekin.

Mikä on suurinta herkkuasi?
Daim kakku <3>

Paheesi?
Suklaaa ehdottomasti! Oon ihan addikti ja menee kepeesti levy päivässä tai enemmän. Nyt oon kyllä lakossa, tai ainakin yritän olla, ja on tositosi vaikea vastustaa kiusausta.

Eiks sulla ollutkin joku ruokaallerigia niin onko ihan tosi paljon ruokia mitä et voi syödä?
Jep, mulla niitä riittää. Keliakia ja laktoosi-intoleranssi. Elisiis en voi keliakian takia syödä mitään perus viljatuotteita (ruis, ohra, venhä, kaura) eli mulla on kaikki omat leivät, makaroonit, pullat, murot ja kaikki sellaset, mitkä nyt on valmistettu viljasta. Aika monia ruokia siis en voi syödä, mutta onneksi aika useita löytyy myös gluteenittomina versioina ja sitten voin tehdä itekin aina jotain herkkuja omista jauhoista. Ja sitten toi laktoosi-intoleranssi rajottaa siinämäärin, että kaikki maitotuotteet pitää ostaa laktoosittomina tai vähintäänkin hylana. Fuskaan kyllä suklaan kanssa välillä, ai ai.

Kuvaile elämänasennettasi!:)
Noh, ainakin yritän ylläpitää sellaista positiivista ja rentoa elämänasennetta, mutta eihän se aina ihan mene niin helposti. Stressaan tosi helposti ja siinä se rento asenne aikalailla huuhtoutuukin pois. Pitäisi jättää turha stressaaminen ja nauttia elämästä. Empä mä sen kummemmin osaa elämänasennettani kuvata.

Kuvaile myös suhdettasi muotiin kolmella sanalla.
Kiinnostunut, innostunut ja epäfanaattinen. (epäfanaattisella haen sitä, että seuraan kyllä muotia, mutta en sillälailla hullunlailla, että olisi pakko aina pukeutua viimeisen muodin mukaisesti eikä voisi käyttää mitään mikä on vähääkään last season)

Oletko romanttinen?
Nojoo voisin sanoa olevani, välillä paljonkin. Sitä ei vaan pääse oikein näyttämään kynsiään kun ei tosiaan löydy mitään poikaystäviä tällähetkellä.

Mitä harrastat? tai olet aikaisemmin harrastanut?
Tällähetkellä en harrasta oikeestaan varsinaisesti mitään. Salillakäyminen on niin harvaa ettei sitäkään oikeen voi harrastukseksi kutsua (kysy uudelleen viikon päästä niin johan on eri ääni kellossa!) Mutta sitten juttuja, joita oon joskus harrastanut ovat pianonsoitto, baletti, steppi ja ratsastus. Ratsastusta kaipaan ihan kauheesti ja tälläkin hetkellä himottaisi lähteä pikku laukalle :)

Poliittinen suuntaus?
Oikea.

Luetko säännöllisesti sanomalehtiä, entä seuraatko muuten aktiivisesti maailman menoa?
En voi kyllä sanoa säännöllisesti lukevani mitään sanomalehtiä, vaikka ton hesarin kanssa välillä oon yrittnytkin skarpata. Maailman menoa tulee seurattua telkkariuutisten välityksellä ja sitten radiosta kuultuna.

Kerro kolme vähemmän imartelevaa luonteenpiirrettäsi.
No öö, saatan olla mustasukkanen välillä. Sitten oon aika kärsimätön ja jossain tilanteissa juonitteleva :D

Kuvaile itseäsi yhdellä ainoalla sanalla?
pinnallinen (toi kuulostaa huonolta jutulta joo, mutta eipä tullut muutakaan totuudenmukaista mieleen)

Onko sulla ajokortti/autoa?
Ajokortti löytyy, vaikka ihmettelenkin, että miten ihmeessä ne mulle sellaisen myönsivät. Omaa autoa ei vielä, tahtoisin sellaisen pikkusmartin :)

Mikä sun etunimi on? :D
Linda

Millainen olet luonteeltasi? (hyvin puhelias ja vilkas, vai rauhallisempi tms.)
No tällaista mä ainakin olen kuullut itsestäni sanottavan: iloinen ja hymyilevä, energinen ja pirteä pakkaus, positiivinen ja avulias. Jee ihan kivaa palautetta siis :) Mutta itse kyllä sanoisin, että oon aika sosiaalinen ja puhelias, mutta kuitenkin välillä hirmu ujo, hih etenkin poikien kanssa. En ole mitenkään hirveän villi luonne eli aika rauhallinen tyyppi. Spontaani en oo ollenkaan, tykkään sellasesta suunnitelmallisuudesta ja järjestelmällisyydestä, täytyy tietää tarkalleen, että mitä missä ja milloin. Sitten oon kanssa hirmu utelias kaikesta. Ja hmm, noh en ainakaan oo yhtään itsevarma luonteeltani, vaan aika epävarma oikeastaan. Mulla on huono itsetunto ja ajattelen liikaa sitä, mitä muut musta ajattelee.

Mitä muotilehtiä luet?
Mä en tilaa mitään, mutta välillä tulee osteltua ruotsin cosmo, ruotsin elle, chic, vecko revyn tai glamour. Muttasiis siinä lehtihyllyllä se peruste on lähinnä se, että missä lehdessä on kivin kansi :D Sitten saatan selailla 10 eri lehteä ja nopean vilkaisun perusteella ottaa sitten jonkun vaan, mikä vaikuttaa parhaalta. Sitten kavereille tulee trendi, joten sen selailen sitten aina jollain kaverilla. Ja yhdelle kaverille tulee myös usan elle ja sekin tulee siellä sitten selailtua. Ainiin ja kyllähän meille kotiin tosiaan tulee se gloria!


Koulu, opiskelu, työjutut

Mikä on toiveammattisi?
Apua, mitähän tähän nyt sanoisi kun ei mulla ole mitään niin selkeetä silleen.. Noh, olisi kiva työskennellä jossain lehdessä tekemässä jotain, mutta en tiijä kyllä ihan, että mitä.. Tai sitten oon kanssa vähäsen haaveillut jostain omasta putiikista, muotiin ja lifestyleen liittyen, mutta ei toi nyt mitenkään kovin vakavaluontoinen juttu ainakaan vielä ole. Sitten mua kyllä kiinnostaa ylipäätänsäkin mediaan liittyvät työjutut eli telkkarissa olis kanssa mielenkiintoista työskennellä, ihan siis siellä ruudun takana ei suinkaan edessä.

Miksi haet juuri kauppikseen? Mihin kaupunkiin meinaat hakea ja mitä pääainetta lukemaan?
Noh, kauppis oli mulle sinänsä aika selvä valinta, koska se on ainoa sellainen koulu, josta oon kiinnostunut. Jasiis haluan nimenomaan opiskella yliopistossa, vaikka ei ammattikorkeessakaan ole mitään vikaa, itsekin haen sinne jos en nyt pääse kauppikseen sisään. Muttasiis, kun lääkis eikä oikis eikä ne muut ole oikein mun juttu niin kauppis tuli niinkun itestään.
Ja aion hakea Helsinkiin, Turkuun ja Vaasaan.
Pääaineeksi oon suunnitellut ottavani markkinoinnin. Sen ohella myös yrittäjyysopinnot ja talousviestintä kiinnostaa. Mutta sitten taas ne matikkajutut ei kyllä ole mun heiniä :D

Meinaatko hakea muualle ku kauppakorkeaan siinä yhteishaussa, eli mitä laitat seuraaviksi vaihtoehdoiksi?
Nosiis oon ajatellut, että hakisin johonkin ammattikorkeaan siinä sivussa ihan vaan varmuuden vuoksi. Mutta en ihan vielä tiijä, että mihin.. Joko tradenomilinjalle tai medianomilinjalle.

Mitä teet työksesi?
Oon töissä yhdessä firmassa ja teen siellä erinäisiä toimistojuttuja. Ihan siis kaikkea mapituksesta tietsikkajuttuihin ja esitteiden tekoon, logistiikkaan yms. Oon myös toimittanut meidän firman lehden yhden numeron ja ollut mukana järkkäämässä asiakkaamme pikkujoulujuhlia. Eli aika monipuolista duunia :)

Oot vissiin käynyt lukion (?), missä koulussa olet tällä hetkellä?
Jep olen! Tällähetkellä en ole missään koulussa, välivuotta siis pitelen.


Millaset ylioppilasarvosanat sulla oli?
Enkku M, ruotsi E, äikkä C, pitkämatikka B ja yhteiskuntaoppi M. Meni kyllä huonommin kun olin suunnitellut, mutta eihän kaikki aina meen niinkun haluaa :/

Minkä lukion kävit? Oliko se niin vaikeaa kun kaikki väittää?: D
Etiksessä olin. Ja no oli ja ei. Täytyy panostaa enemmän jos aikoo oikeestikkin saada hyviä numeroita.

Mitä haluaisit tehdä "isona" työksesi?
En tarkalleen tiijä, tai oikeastaan en tiijä ollenkaan, haha. Muttasiis jotain osviittaa löytyy varmaan tosta toiveammatti vastauksesta.

Miten sait työpaikkas? Haitko ihan hakemuksella vai saitko jollain suhteilla?
Suhteilla joo.

Missä olet ollut töissä elämäsi aikana?
Oon ollut kaksi kesää töissä yhdessä kesäsesonkiravintolassa. Classic Pizza ravintolassa oon myös ollut töissä, se ei kyllä ollut mikään kesätyö. Olin siellä ensin tet:ssä ja sitten ne halusi mut vakkariks :) Missään muualla en sitten taidakkaan olla ollut töissä… Paitsi tietysti tässä nykyisessä paikassa.

Sun lemppari- ja inhokkiaine koulussa?
Lempparia kysyttiinkin jo, mutta siis ihan koko 12vuoden aikana ollut kokoajan se ruotsi. Inhokkiaine on varmaankin sitten filosofia.


Ulkonäköjutut (shoppailu, pukeutuminen, hiusjutut, meikit, kuntoilu yms)

Mikä on sun musthave-kesävaate?
Öööö musta tuntuu, että niitä olisi liikaakin. Tällähetkellä mua himottaisi kauheesti saada kesäksi sellaset hirmukorkeat glariattorisandaalikorkkarit, mustat sellaiset. Muttasiis kesällä tykkään ihan hirmuna käyttää iiiisoja aurinkolaseja ja bikineissä hyppisin vaikka Helsingin kaduilla, jos siis kehtaisin! Ja tietysti kaikki mekot ja tunikat kuuluu kesään.

Kuntoiletko mitenkään?
Noo aika vaihtelevasti. Välillä tulee sellasia hulluja kuntoiluspurtteja ja välillä taas oon ihan laiskumus enkä jaksa tehdä mitään. Muttasiis yleensä pyrin käymään salilla parisen kertaa viikossa (joka joskin viimeaikoina on vähäsen jäänyt, mutta olen parantamassa!) ja sitten teen kotona pilatesta ja joogaa useita kertoja viikossa.

Kallein vaateostoksesi?
No varmaankin toi talvitakki, joka maksoi sen 189 euroa.

Miten paljon rahaa käytät vaatteisiin kuussa?
Okei, nyt tammikuun aikana oon käyttänyt ihan törkeästi, kun olin siellä Ruotsissa ja Hennesin pakettikin tulee ja vielä toi talvitakkikin ja kaikkea! Yleensä ei mene näin hulluna rahaa. Normaalina kuukautena ehkä jotain 300 euron paikkeilla, enemmän tai vähemmän ei sitä oikein osaa tarkasti sanoa. Jokatapauksessa yleensä liikaa :D

Kuinka paljo sulla menee rahaa kuukaudessa:
-kosmetiikkaan
Noh vähän kyllä riippuu, että onko meikit tai muut jutut lopussa ja tartteeko ostaa uusia. Välillä jos monet jutut loppuu samaan aikaan niin menee varmaan ehkäpä satanen tai hieman yli.
-urheiluun?
Eipä kauheesti :D Mulla on salille kymppikortti, joka maksaa joku vähän reilut 50 euroa ja sitä sitten tulee uusittua aina kun kerrat loppuu. Onneksi pilateksen harrastaminen kotona ja lenkkeily onkin sitten ilmaista!

pitkä tukka on ollut tosiaan jo pienestä pitäen :)

Kui kaua sä oot kasvattanu sun hiuksia, ku ne on noi ihanan pitkät?
Mulla on aina ollut pitkä tukka oikeestaan, joskus yläasteen aikana sitä kyllä vähän pätkästiin lyhkäsemmäksi, mutta senjälkeen on taas ollut kasvatus käynnissä. Ja kasvatus jatkuu edelleen, haluan vielä 10 senttiä lisää ainakin:) Nää vaan kasvaa ylihitaasti!

Kauanko sul menee aamusin meikates, normaali aamuina?
Riippuu vähän oonko ripeä vai epäripeä, mutta yleensä sellaset varmaan 20-30 minuuttia.

Sitä myös olen ihmetellyt että kuka rahoittaa sun ostoksesi kun ostat nii ihania juttuja?
Ihan minä itse ne rahoitan, täällä meillä ei päde ollenkaan mikään pappa betalar systeemi! Elisiis töissä kun käyn niin niillä rahoilla sitten shoppailen.

Pahin tyylimoka?
Voi jessus niitä nyt oli silloin nuorempana vaikka millä mitalla! Esim. kuka yhdistää liilat trumpettihousut oliivinvihreeseen t-paitaan, joka on vielä kaikeksi kauhuksi joku napapaita?! Siinä oli ehkä jo ihan tarpeeksi informaatiota :D

Suoristatko hiuksia vai onko ne oikeesti noin suorat?
Ne on oikeestikkin aika suorat, mutta suoristan niitä kyllä siltikin ihan vaan sileyden saavuttamiseksi. Mutta en mä aina jaksa suoristaa ja muutenkin kun ei se tee hiuksille kovin hyvää kokoajan sen raudan kanssa heilua.

Onko sulla ikinä ollut ruskeita hiuksia? Jos on, niin kuinka monta kertaa piti värjätä että sait blondit?
On ollut joo kerran, valitettavasti. Ei kyllä sopinut yhtään ja näytin kauheen kalpealta. Blondien takaisinsaanti oli muistaakseni kuitenkin aika helppo homma. Se meni vissiinkin ihan vaan niin, että laittelin moneen otteeseen vaaleita raitoja siihen päälle eikä siinä sen kummempaa tarttettu..

Minkäväriset hiukset sulla on luonnostaan? Miten hoidat hiuksiasi?
Nosiis ihan sellaset perussuomalaiset maantienharmaat, mutta kuitenkin vaaleaan suuntaavat. Ja hiuksiani hoidan oikeestaan aika paljonkin. Käytän värjätyille hiuksille tarkoitettua shampoota ja korjaavaa hoitista, myös hopeashampoota pari kertaa viikossa. Hiusten pesun jälkeen laitan aina hiuksiinjätettävää kosteuttavaa selvityssuihketta ja sitten latvoihin latvahoitoainetta. Laitan myös välillä hiusnaamioita tukkaan, mulla on sellasta korjaavaa naamiota ja sitten sellasta hopeanaamiota, joka kirkastaa vaaleaa tukkaa ja vähentää keltaisuutta.

Vaikka käyt töissä niin miten sulla riittää rahat kaikkiin sun ostoksiin?
No saan ihan hyvää palkkaa ja sillä maksan sitten kaikki ostokseni, en saa mitään muuta rahaa esim kotoota, vaan maksan kaiken noilla palkkarahoilla tosiaan. Ja useinhan se menee sitten niin, että jos ostelee paljon vaatteita ja muuta tollasta niin sitten tinkii jostain muusta jutuista. Nyt tietysti joulun jälkeen on voinut shoppailla vähän enemmän, kun sai joululahjarahaa palkan lisäksi.

Miten oot saanu hiuksistasi noin ihanan väriset? Värjäätkö kampaajalla? Millä värillä?
Värjään joo kampaajalla, en ihan tarkallee tiijä, että mitä väriä se mun päähäni lykkii, mutta jotain kahden tuhkavärin sekoitetta se on.

Mitkä on sun luottokosmetiikkatuotteet?
Kaikista ykkösin juttu, joka mun meikkipussista löytyy on uskokaa tai älkää H&M luomiväripaletti, sävy sunshine. Siinä vaan on niin täydelliset vaaleat sävyt ja sopivasti pigmenttiäkin eikä laatukaan ole niiin huono. Lumenen aurinkoopuuteri kuuluu varmaan myöskin noihin luottojuttuihin ja sitä oon käyttänyt varmaankin aina.

Jos saisit muuttaa jotain asiaa ulkonäössäsi, mikä se olisi?
No tässä on kyllä monta vaihtoehtoa! Varmaan ekanakin haluaisin saada sileän ja kauniin ihon. Oon aina kärsinyt huonosta ihosta, näppyjä riittää ja muutenkin iho on ällö rasvanen. Joskus ala/yläasteella näytin ihan hirviöltä välillä, mutta nyt ei ole onneksi enää läheskään niin paha tilanne. Mutta kuitenkin iho on silleen huono, että se häiritsee mua kauheesti.
Toinen juttu minkä voisin muuttaa on mun nenä. En tykkää siitä kun se on sellanen terävä nokka.
Nenän lisäksi en tykkää mun hampaista yhtään, en siis meinaa, että niiden pitäisi olla valkosemmat taimitään, mutta erimalliset. Vihaan nimittäin hymyillä, koska näytän mielestäni naurettavalta.
Myös noi otsan pyörteet olis kiva saada pois, koska sitten voisin leikata sen haaveilemani otsatukan :)

Onko sulla ns. esikuvaa tyylin suhteen ja jos on niin kuka?
Noo täällä blogissakin usein vilkkuva Lauren Conrad on ainakin yksi. Hänen lisäksi tykkään Rachel Bilsonin, Nicole Richien, Lo Bosworthin ja Ashley Olsenin tyyleistä ja monen muunkin, mutta noi nyt tuli päälimmäisenä mieleen.

Millaiset on lempifarkkus?
Ai sellaset mitkä omistan vai mitkä haluaisin? No omistamistani ei yhdetkään :D Eli vastaan uudet farkkuleggarit. Mutta sitten millaiset haluaisin: Pillit ainakin ehdottomasti! Ja aika matalalla vyötäröllä mieluiten, mutta ei mikään hullunmatala kuitenkaan saa olla. Ja värinä musta tai sitten sellanen aika tumma denim.

Entäs lempimekkos?
Hmm tällähetkellä mun lemppari taitaa olla Kyprokselta ostettu tummansininen mekko.

Mistä laukusta/kengistä/vaatteesta unelmoit?
Chanel 2.55 laukusta ja Vuittonin damier speedystä. Sitten kengistä unelmoin tällähetkellä gladiaattorityylisistä superkorkeista mustista korkkareita, myös jotkut hienot Manolot tai Loboutinit tai Jimmy Choot ovat haaveissa, mutta ne sitten joskus.. Vaatteissa unelmoin jostain lämpöisestä ja nätistä cashmir neuleesta tai jostain ihanasta röyhelömekkoluomuksesta!


Jos saisit omaksesi kenen tahansa julkisuuden henkilön vaatekaapin sisällön, kenen se olisi? ...Ja mitä erityisesti sieltä tahtoisit?
Monettakohan kertaa vastaan tässäkin kyselyssä, että Lauren Conrad :D Noh ei voi mitään, että hänellä on vaan niin ihana tyyli. Erityisesti Laurenin vaatekaapista haluaisin kaikki söpöt hameet ja mekot röyhelöillä ja ilman, täydellisesti istuvat kauluspaidat ja sen pari postausta sitten nähdyn lörppävalkoisen paidan.

Mitkä on suosikkihiustuotteesi?
Shampoolemppari on varmaan Lorealin total repair ja hoitoaine samaa laatua. Sitten tykkään Bonacuren hiuksiinjätettävästä kosteuttavasta hoitosuihkeesta. Ja muotoilutuotteita en oikeestaan pahemmin edes käytä, mutta Tigin on varmaan parhaita.

Mistä sun ulkonäössä pidät eniten ja mistä vähiten?
Mulla on kyllä selvät sävelet, että mistä en pidä, mutta mistähän mä sitten oikein pitäisin hmm.. nojaa emmätiijä on mulla kai ihan kivat kasvonpiirteet noin ylipäänsä. Mutta sitten kun päästään niihin, mistä en pidä niin se nenä, hampaat ja etenkin toi mun huono iho on kamala! Huono iho sitten osaltaan pilaakin ton munmielestä parhaan eli yleiset kasvonpiirteet :D

Millä peset, kuorit, rasvaat kasvosi?
Yleensä käytän pesemiseen Vichyn Normaderm puhdistusgeeliä. Kuorinnassa käytän The Body Shopin tea tree kuorintavoidetta, mutta oon ettimässä jotain uutta kuorintatököttiä. Rasvana käytän päivällä Nivea Young mattavoidetta ja yöllä Garnier kuivalle iholle tarkoitettua rasvaa.

Onko sun tukka oikeesti noin vaalea?
Ei oo ihan noin vaalea oikeasti.


Lempparit

Lempi bändit/artistit?
Ei mulla oikeestaan oo mitään sellasia ihanihan lemppareita, että kuuntelen aika paljon kaikkea erilaista. Mutta jos nyt jotain pitää mainita, mistä tykkäilen Rihannasta, Britneystä, Akonista ja ööp noh John Mayerin musa on kanssa kivaa. Mutta tosiaan kuuntelen melkeen kaikkea.

Lempi drinkkisi?
Öö sex on the beach, mansikkamargarita tai nalle. Tykkään kaikista hedelmäjutuista!

Mitkä on sun lemppari vaatekaupat?
Noh aika paljon tulee käytyä ihan henkkamaukassa ja ginassa. Zara on myös kiva. Ja sitten kaikki pikkuputiikit on kanssa kivoja, niistä löytää yleensä söpöjä ja vähän uniikimpeja juttuja, mutta yleensä sellaset menee yli mun budjetin. Pikkuputiikeista voisin mainita vaikkapa Naranjan.

Lemppariruoka?
Kääk, miten osaan valita! Rakastan ruokaa ylikaiken eli tää on hankala. Muttamutta, tykkään kaikista hedelmäisistä/hunajaisista kana-riisi ruuista. Tacot on myös superhyviä ja tietyllälailla tehty ja maustettu makkarakeitto on älyttömän hyvää! Pakko kanssa mainita El Maco hamppari :D

Lempibaari?
Ei ole oikeestaan sellasta lempparia. Täällä Suomessa nää baarit on jotenkin blaah.

Paras tanssibiisi baarissa?
Äää niitä on moonta! Mutta ehkä paras ikinä on kuitenkin Rihannan Umbrella <3

Mikä on sun lempivaate?
Hmm, noi nyt vaihtelee aikapaljon ja en mä yhtä lempparia osaa kyllä valita. Tällähetkellä ehkäpä Vilan beige löysä neulejuttu.


Lempi leffat?
No Titanic on aina hyvä! Ja sitten tykkäsin The Holidaysta ja Sinkkuelämää leffasta.

Lempi väri?
Jos saa sanoa monta niin valkonen, tummansininen, musta ja beige.

Parasta kotiruokaa, entä roskaruokaa?
Hmm no mulle tulee vaan mieleen perunamuusi :D Ja roskaruuasta ehottomasti El Maco hamppari! Mutta kyllä kanssa kana-pekoni-ananas-barbequekastike pizza käy, nams.

Mikä oli lempiaineesi ala- ja yläasteella?
Hmm ala-asteella tykkäsin ruotsista kauheesti ja käsitöistä, haha. Yläasteella ehdottomasti ruotsi ja vaikka oudolta kuulostaakin niin matikasta tykkäsin kanssa, vaikka oonkin siinä aika surkea.


Mikä on lempikoirarotusi?
Jackrussellinterrieri ainakin, meiltähän sellanen täältä kotoota löytyykin :) Isoista koirista tanskandogi ja newfounlandinkoira.

Kaikista maista paras/kaunein maa?
No tykkään kyllä ihan hirveesti Ruotsista, se vaan on jotenkin kiva. Mutta kaunein missä oon käynyt olisi kuitenkin ehkä Sveitsi.


Bloggaus

Kenen bloggarin tyyliä ihailet?
Hmmm. Passport to my lifen Jessicalla on kaunis ja klassinen tyyli, josta tykkään paljonkin. Sitten myös Catch onin chican tyylistä pidän. Sitten jos siirrytään tonne Ruotsin puolelle niin niitähän riittää, mutta mainittakoon vaikka ihan Elin Kling.

Kerro sun lemppariblogeja:
No mä luen aika paljon eri blogeja, säännöllisesti ja en säännöllisesti. Muttamutta, suomalaisista lemppareita on mm. Passport to my life, Yummy!, Catch On, are you feeling fashionable?, Skinny vanilla latte, Mungolife plaaplaaplaa noita riittää! Mutta sitten päästäänkin näihin ruotsalaisiin ja niitä vasta riittääkin :D Lueskelen mm. Style by Kling, Blondinbella, Emma Nygren, Shecity, Ebba, En annan del av stureplan, La Paz…. Noitakin tosiaan riittää ja kokoajan löytyy uusia.

Miten pitkään oot ite bloggaillu? Onks sulla ollut blogia ennen tätä?
Alotin viimevuoden syyskuussa eli alle puoli vuotta vaan. Ja ei ole ollut mitään blogia ennen tätä.

Lukeeko sun vanhemmat/kaverit/muut sukulaiset sun blogia?
Nosiiis tästä ei kyllä hirmumoni tiijä, mutta kyllä ainakin yksi kaveri stalkkaa haha! MOI T :)

Miksi et kirjoita blogia omalla nimelläsi? =)
No oikeastaan musta tuntuu, että mä kirjoittaisin tätä omalla nimellä, nimittäin mua kutsuttiin yhteenaikaan Lintuksi ja jotkut kaverit kutsuu edelleenkin. Mutta emmä muuten oikeen tiijä, mielummin kirjotan lempinimellä kuin oikealla, en tiedä sen tarkempaa syytä.

Lemppari ruotsalaisista blogeista?
Blondinbellaa luen kyllä jokapäivä.


Sekalaisia

Millä nettisivuilla vierailet päivittäin?
No täällä blogissa tietty ainakin. Sitten facebookissa ja sähköpostissa. Ja aika monia blogejakin tulee selailtua.

Missä olet matkustellut?
Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa, Belgiassa, Hollannissa, Kanariansaarilla, Bulgariassa, Kyproksella ja sitten tietysti ympäri Suomea!

Missä baareissa käyt?
Ky:llä tuli ennen ravattua iihan kokoajan, mutta käyn mä myös Swengissä ja Operassa. Sitten meijän mökkiseudulla käyn sellasessa kun Tivoli ja Origo. Muttajoo, pitäis vähän laajentaa tätä baarikäyntirepertuaaria :D

Jos saisit muuttaa ihan mihin maahan tai kaupunkiin haluaisit niin minne muuttaisit?
Joko Tukholmaan tai New Yorkiin.

Kenen keikoilla olet käynyt?
Ainaki Michael Jacksonin :D Sitten jotain noita elämä lapselle konsertteja sun muita, mutta emmä vaan muista ketä siellä esiintyi.

Maa johon et haluaisi matkustaa?
Mm musta tuntuu, että ei sellaista paikkaa edes löydy. Kaikkialla olisi kiva käydä, vaikka toisaalta en ehkä uskaltaisi lähteä johonkin Irakiin tai noihin missä nyt on ollu kaikellaista härdelliä.

Mitä pelkäät?
En mitään! Noei. Mulla on vähän sellaista ahtaanpaikan tai enemmänkin lukittujen/suljettujen tilojen kammoa. En tykkää olla esim. lentokoneessa kun sieltä ei pääse pois ja myös hissiin jumittuminen pelottaa. Ja sitten pelkään sitä, että jonain pimeänä iltana kun kävelen tuolla ulkona niin joku hirveä tyyppi tulee kolkkaamaan mut ja kidnappaa mut!

Kerro joku nolo tapahtuma/ yms semmonen tilanne mikä sulle on käynyt :D
Nolo hmmm… No noloa oli varmaankin se kun olin baarissa ”pienissä” tuiskeissa päättänyt ylittää jonkun pöydän ja korkkareilla kun mentiin siinä liukkaalla pöydällä, joka oli täynnä laseja niin arvaa vaan pysyinkö pystyssä. No en, lensin mahalleni siihen pöydälle ja sukelsin lasimassan läpi, täydet lasit sinkoili ympäriinsä ja kun pöytä loppui niin kuperkeikalla alas lattialle. Olin likomärkä ja lasin peitossa ja tää on siis kuulemaani tarinaa, koska itsehän en tajunnut tietenkään siinä hetkessä mitään noloilla kun en tajunnut oikein mitään muutakaan :D Pariviikkoa tapaturman jälkeen jaloissa edelleenkin olevat jättimustelmat ja verenpurkaumat kyllä muistuttivat ihan mukavasti tostakin noloilusta.

Kuinka paljon syöt tavallisina päivinä? (siis syötkö aamupalan + lounaan yms. ja miten paljon kaikkea)
Vaihetelee ihan kauheesti, mutta yleensä työpäivinä en syö ollenkaan aamupalaa, koska en kerkeä, mutta lounaan kyllä syön töissä, yleensä nuudeleita ja tonnikalaa, salaatti tai sitten ahen mäkkäristä jotain. Sitten töiden jälkeen kun pääsen kotiin niin yleensä syön ihan kunnon ruuan ja paljon haha, mitä nyt sitten jääkaapista löytyykin. Illat menee sitten helposti naposteluksi ja leivän mutustamiseksi, mutta yritän nyt jättää sitä vähän vähemmälle!

Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä tv:stä/netistä?
Katon ihan liikaa telkkaria ja seuraan ihan liikaa sarjoja eli tässä tulee: Salkkarit, Ruma Betty, Täykkärit, O.C, Stylista, Project Runway, O.C:n täydelliset naiset, Gossip Girl, 90210, The Hills, The City, New yorkin täydelliset naiset, Luksuslukaalit, Unelmien poikamies… Mikä puuttuu vielä? :D

Onko sulla minkään tv-sarjojen dvd-boxeja?
Ei oo, mutta sinkkuelämän haluisin!

Komein miesnäyttelijä? Kaunein naisnäyttelijä?
Äh just näitä kysymyksiä mä pelkäsin, kun en todellakaan osaa vastata! Jotenkin ei tuu edes nyt ketään näyttelijää mieleen hmmm.. Noo miehistä tykkään, että se Chad Michael Murray on aika komistus ja sitten kanssa Wentworth Miller. Ja sitten naisista mun mielestä Eva Longoria on kaunis. Onhan niitä muitakin, muttakun ei tosiaan tuu nyt mitään mieleen.

Jos saisit/sun olis pakko olla joku julkkis, kuka haluaisit olla?
Mm no ainakin olisin joku nainen, haha. Tietysti haluaisin sitten olla joku kaunis ja tyylikäs nainen eli niissähän onkin sitten valinnanvaraa, mutta heitetään nyt vaikkapa Whitney Port. Whitneyllä on mahtava työ ja asuminen New Yorkissa ei kuulostaisi ollenkaan pahalta! Whitney ei ole myöskään mikään megajulkkis ja se on hyvä, koska sellasena oleminen olisi varmasti aikamoisen rasittavaa. Plus Whitney on muutenkin tyylikäs ja söpö :)

Kun meet baariin niin juotko paljon?
En. Yleensä en juo ollenkaan, välillä otan ehkä pari, ja sitten joskus harvoin kun juon kunnolla niin sehän menee sitten ihan överiksi :D

Pänniikö sua koskaan mikään? Vaikutat aina olevan energiaa ja aurinkoa täynnä. Voi kuule :D Pännii ja välillä useastikin. Mutta usein pännii sellaset jutut, joista en sitten halua tänne kirjoitella :)

Paljasta pari outoa tapaa/fetissiä!
Noi oudot tavat tuli varmaankin selville jo täällä.


Kuvaile unelmienpäivää.
Hmm. Unelmien päiviä voi olla erilaisia riippuen paikasta, mutta jos nyt saa haaveilla niin tää sijoittuu johonkin lämpimään. Eli, unelmienpäivän aamuna kömmittäisiin sängystä ylös aika aikaisin ja siitä suoraan auringonpaisteeseen uima-altaan reunalle aurinkotuoliin aamutorkkuja jatkamaan ja rusketusta keräämään. Taustalla soisi joku rento musiikki ja ilmassa puhtaltaisivat jotkut trooppiset merituulet :D Sitten siinä torkkujen jälkeen valmistettaisiin mun tulevan mieheni kanssa herkkuaamupalaa, joka nautittaisiin sitte siinä altaan reunalla aamuauringossa. Aamupäivä menisi siis altaalla loikoillen ja ehkä välillä pulahtaen. Alkuiltapäivästä tavattaisiin hyviä ystäviä kaupungilla, mentäisiin jollekkin kivalle terassille lounaalle ja juteltaisiin niitä näitä. Syömisten jälkeen olisi vuorossa pieni shoppailukierros, jolta tietysti löytyisi kaikkea ihanaa mukaan kotiin vietäväksi. Myöhemmin iltapäivällä ostoksien ja pienen lepohetken jälkeen lähtisin valkoisella ratsulla kilometrien pituiselle hiekkarannalle laukkailemaan rantavedessä, se mun miekkonen tulisi myös mukaan mustan heppansa kanssa. Heppahetken jälkeen alkaisikin jo ilta lähentyä, kutsuttaisiin hyvät ystävät taloomme illalliselle, jonka jälkeen lähdettäisiin sitten porukalla baanalle. Ilta ja yö kuluisivat sitten jossain makeessa rantabaarissa hedelmäisiä drinkkejä siemaillen ja hyvästä seurasta, musiikista ja tanssilattiasta nauttien. Siinäpä se :)

Moneltako heräilet arkiaamuisin, entäs viikonloppuisin?
Jos on töitä herään arkena kuudelta, mutta jos en mene töihin, herään kahdeksalta tai viimeestään yhdeksältä. Viikonloppuisin toi heräileminen sitten vähän vaihtelee, yleensä varmaan joskus kymmenen maissa, mutta välillä voi mennä yhteenkin!

Nukkumaanmenoajat (suunilleen toki) kanssa.
Arkena jos töitä niin joskus 22-23 paikkeilla. Jos ei ole töitä niin joskus 24-01 aikoihin. Viikonloppuna nukkumaanmenoaika voikin olla sitten ihan mikä vaan 22-05 väliltä :D

Miksi olet noin söpö?
Hih! Oonko muka? En siis tosiaankaan tiedä miksi..

Mitä syöt yleensä aamupalaksi?
Yleensä en kerkiä syömään, mutta jos kerkiin niin joku gefilus juomajuttu tai leipä.

Missä olet nyt?
Ihan tässä kotosalla tietokonepöydän ääressä.

Missä aina dataat?
Kotona suurimmaksi osaksi, yleensä omassa huoneessa tässä tietokonepöydällä, mutta välillä olkkarin sohvalla tai ruokapöydän ääressä. Läppäri on kätevä! Ja sitten tietysti töissä omassa työhuoneessani, mutta siellä tehdään tietysti ennimmäkseen työjuttuja.

Missä ja millaisena henkilönä näet itsesi 30 vuoden päästä?
Silloin olen siis viidenkympin kynnyksellä eli hmm.. Silloin mulla on toivottavasti ihana perhe, johon kuuluu mies ja ehkä pari lastakin, vaikka en mä kyllä oikeestaan vielä tiijä haluanko lapsia.. Ja sitten meillä on koira tai mielummin monta sellaista! Olen jossain mielekkäässä työssä ja saan toivonmukaan sellaista palkkaa, että pystyn matkailemaan ja näkemään maailmaa. Ja en aio olla rupsahtanut viiskymppinen vaan tyylikäs varttunut nainen, haha!

Mitä yleensä tilaat kun aterioit ravintolassa? Entäpä mäkissä?
Ravintolassa tulee tilattua usein pihviä. Ah, pihvi vaan on niin hyvää ja varsinkin kun siinä on maustevoita, nams! Mäkkärissä tilaan melkeen poikkeuksetta El Maco aterian ja jälkkäriksi Daim McFlurryn.

Mitä aiot tehdä vielä tänään? ;)
No kello näyttää tällähetkellä 00:04 eli ajattelin mennä nukkumaan ihan kohta.

Onko kesälomasuunitelmia, millaisia?
Meillä on mun tyttöystävien kanssa sellanen traditio, että lähdetään joka kesä yhdessä matkalle jonnekin lämpimään, eli ainakin yksi ulkomaanmatka on siis suunnitteilla, kohde vaan vielä vähän haussa. Toivon myös, että saisin kesätyöpaikan nykyisestä työpaikastani, joten työntekokin tulee mun kesääni kuulumaan. Noitten lisäksi aion viettää paljon aikaa mökillämme, se sijaitsee nimittäin Suomen parhaassa kesäkaupungissa! Kavereiden kanssa haluan myös viettää kaikellaisia grilli-iltoja ja tehdä muita kivoja kesäjuttuja :)

Tumma vai vaalea?
Vaalea!

Robert Pattinson vai Adam Brody?
Adam Brody

Perjantai-ilta kotona leffaa katsoen vai villisti bilettäen?
Varmaan kotona leffaa katsoen.

Onko Zac Efron hyvännäköinen? :D
Haha! Ainakin joskus tykkäsin, että on. Mutta enpä oikee tiijä enää, joissain kuvissa joo, mutta joissain taas ihan järkytys! Nuorempana se oli söpömpi, kun se oli aidompi.

Mikä oli parasta/hauskinta Kaliforniassa ollessasi?
Siis mitä häh? Oonko mä ollut Kaliforniassa :D Ehkä unessa joo, mutta todellisuudessa en..

Osaatko laulaa ?
Haha en todellakaan! Yläasteella kun lauloin joskus niin opettaja vaan kommentoi, että ”onpas sulla hauska ääni” Se tuskin oli positiiviseksi tarkoitettu kommentti..

Minkälaisessa elämäntilanteessa näet itsesi about 10 vuoden kuluttua?
Eli silloin oon melkeen 30-vuotias. Hmm no siinä vaiheessa oon varmaankin saanut opinnot opiskeltua ja olen jossain kivassa työpaikassa. Jos mua on onnistanut niin rinnalla on mies, ehkä aviosellainen. Lapsia ei varmaankaan vielä tuolloin ole kuvioissa, mutta koiria sitäkin enemmän :)

Mitä pelkäät?
Suljettuja paikkoja, mistä ei pääse pois silloin kun haluaa.

Komein suomalainen julkkismies?
Äh ei Suomessa ole komeita miehiä ! :D Joskus tykkäsin Markus Pöyhösestä, mutta enpä mä nyt oikein tiijä siitäkään sitten enää.

Kolme asiaa, jotka ottaisit autiolle saarelle mukaan?
Daim-kakun, mp3 täynnä hyvää musiikkia ja bikinit.

Mistä toi Lintu tulee? :D
Joskus yläasteella jotkut kaverit alko kutsua mua Lintuksi. Se tais tulla siitä, kun meijän luokalla oli toinenkin Linda niin sitten meni aina sekasin. Mutta en kyllä muista, että mistä ihmeestä musta tuli just Lintu!

Millainen olet humalassa?
En edes halua tietää :D Tapaturma-altis ainakin sen mukaan miten mustelmaisena aina juomis-juhlimis-illan jälkeen kaikki paikat erityisesti sääret on :D

Biisit jotka laittaa sun tanssijalan vipattamaan?
Rihanna-Umbrella, Lady Gaga – Just Dance, Maskinen – Alla som inte dansar är våldtäksmän :D Onhan noita muitakin toki, mutta tossa nyt jotain.

Mitä yleensä syöt päivisin? kerro tän päivän syömiset.
Tässäpä nää tänpäiväiset: Aamupalaksi gefilus juomajutun ja vesilasin, jossa oli monivitamiini poretabletti seassa. Lounaaksi kana-ceasar salaattia ja jälkkäriksi pari keksiä ja pala tiikerikakkua. Kotiin päästyäni 2 lämmintä voileipää ja ananaspaloja. Iltapalaksi muroja.


Poikajutut (miks näitä tuli niin kauheesti myös?! :D)

Olisko sun ihanne poikakaveri ruskeehiuksinen vai vaalee?
Mulla on fiksaatio blondeihin :D Mutta ei se tarkota etteikö monet tummatkin olis ihan komeita, heh.

Onko sulla poikkista?
Noup.

Millon eka suudelma?
Joskus lukion tokalla vasta :)

Kuinka monta poikakaveria sulla on ollut ja mikä on pisin suhteesi?
Vaan yksi sellanen serious stuff, mutta sitten sen lisäks myös yks sellainen epämääräinen :D Toi kunnonjuttu kesti puoli vuotta.

Milloin viimeksi olet seurustellut?
Ööp vissiin se oli lukion tokalla.

Kaipaisitko tällä hetkellä poikaystävää?
Njää en. Paitsi ehkä joissain tilanteissa, mutta ylipäätään oon ihan tyytyväinen näinki.

Oletko sinkku?
Jep.

Parasta tapa iskeä jätkä?
Haha, älä ihmeessä kysy tätä multa! Oon ujo ja kaukana iskijätyypistä :D

Millaisen miehen haluat?
Miehen, johon voin luottaa. Miehen, jonka kanssa mulla on hauskaa ja joka saa mut nauramaan. Miehen, joka rakastaa mua sellaisena kun olen. Miehen, joka on rehellinen. Miehen, joka on hellä. Ulkonäöllä ei ole loppupeleissä mitään maailman väliä, mutta tietysti on mainittava, että miellyttävä ulkonäkö on aika hyvä juttu. Ulkonäköönhän sitä ensimmäiseksi huomionsa kiinnittä, minä ainakin.

Unelmamies? (ulkonäkö, tyyli, "asema"?) entä julkkiksista vastaava? :)
No edelleenkin olen fiksaantunut blondeihin, joten söpö pellavapää viehättää kyllä varmana :) Yleensä kiinnitän miehissä juurikin ekana huomion tukkaan tai silmiin. Tietysti myös kiva vaatetyyli kiinnittää huomion. Kiva vaatetyyli mun mukaan olisi siis sellainen rento rokahtavan ja sivistyneen tyylin sekoite :D Ruotsalaiset ja homot pukeutuu hyvin (enkä nyt meinaa mitään ihan äärihomo pukeutumista, vaan sellasta you know) Sitten tietysti sopivasti treenattu kroppa miellyttäisi kanssa, mutta ei kuitenkaan mikään hullu bodari, ne on munmielestä vähän ällöjä. Ja asemasta noo, emmä tiedä onko sillä nyt niin kovin väliä.. Olishan se kiva, että se äijä pystyis omat ruokansa maksamaan eikä mun tarttis sitä sitten elättää, mutta tällä nyt hain lähinnä sitä, että mikään miljonääri ei tarvitse olla mun sydämen valloittaakseen :D Mutta ehkäpä tärkein juttu kuitenkin kaiken kaikkiaan on se luonne. Siihenhän nyt kuuluu sitten ne kaikki ihan perusjutut eli luotettava, rehellinen, huumorintajuinen yms. Myös persoonallisuus on kiva juttu :) Julkkiksista en oikeestaan osaa sanoa :/

Onko sulla baareissa tms. usein yhenillanjuttuja?!
Eeeiii tosiaan ole! Oon niin ujo, että emmä uskalla lähestyä koskaan ketään ja sitten meen kanssa ihan ujoks jos joku lähestyy mua. Mutta toisaalta sittenkun oon sen ujouden jossain pisteessä saanut karistettua (jos joku jaksaa edes yrittää niin kauan :D) niin sitten kyllä tykkään flirttailla :D

Käytkö usein treffeillä? :)
Äh en, yliharvoin.

Miten monta iskuyritystä per ilta tulee yleensä baarissa? :D
Nolla :D Se on se yleisin lukema ihan oikeesti. Harvoin mua tulee kukaan iskemään siis, näytänkö jotenkin pelottavalta tai jotain :DP.S en tiedä miksi rivienvälit vaihtelee, mutta älkää antako niitten häiritä :)

Tunnisteet:

34 kommenttia:

Blogger Jessica kirjoitti...

Oi ihana, kiitos paljon maininnasta! <3 Ja vitsit miten super kaunis olet tuossa kuvassa pikkukoirien kanssa! Näitä oli kiva lukea!

16. tammikuuta 2009 klo 12.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus !:)

hihi, en ois uskonu, että sua ei tulla baareissa iskemään, kun oot niin nätti:)

16. tammikuuta 2009 klo 12.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IHANA postaus!!!!!!Yhdyn toho edellisee anonyymii:en ois uskonu et sua ei tulla iskemää baareis.Oot nii kaunis!:-DDD<<3<333333

16. tammikuuta 2009 klo 12.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus! Kyllä se mieskin varmasti kohta löytyy ;)

16. tammikuuta 2009 klo 12.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivoja vastauksia, oot ihanan oloinen tyyppi. :)

16. tammikuuta 2009 klo 12.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivoja vastauksia, oot ihanan oloinen tyyppi. :)

16. tammikuuta 2009 klo 12.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus, kiva saada tietää susta enemmän, vaikutat tosi kivalta tytöltä! ja oot kyl super nätti!:)

16. tammikuuta 2009 klo 13.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kun vaikutat vaan koko ajan ihanammalta..!! (totta puhuen uskon sussa olevan paljon samaa itseni kanssa) Haluun sut mun ystäväks heti :))

16. tammikuuta 2009 klo 13.05  
Anonymous laura kirjoitti...

ihana postaus :) Kauan menikin tän lukemiseen. Oon niin nätti ja söpö ja kaikkee. Ihme että sua ei paljon isketä baarissa niiku noi anonyymit sanoki.

16. tammikuuta 2009 klo 13.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus, kivaa oli lukea:)

16. tammikuuta 2009 klo 13.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus :) tsemmppiä niihin pääsykokeisiin, kannattaa päntätä, se kyllä palkitsee. muistan kun ite olin samassa tilanteessa muutamia vuosia sitten, nyt alkaa jo valmistuminen kauppakorkeasta häämöttää! voin suositella :)

16. tammikuuta 2009 klo 13.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Liittyen aikaisempaan keskusteluun, niin se menee valitettavasti niin, että kauniita tyttöjä ei uskalleta lähestyä baarissa, paitsi tietenkin mukavassa tuiskeessa... :(

16. tammikuuta 2009 klo 14.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noita oli tosi kiva lukee :)
ja oon muuten ihan saman pitunen kun sä :D

16. tammikuuta 2009 klo 15.03  
Anonymous minna kirjoitti...

Kun hymyilet, nii näytät välillä BB Cherylliltä! :)

En olis uskonu minäkää et sua ei tulla iskemään tai että sulla ei oo paljoakaan seurustelukokemuksia sun muita. En tiiä miks, kai koska oot niin kaunis ja silleen. :D

16. tammikuuta 2009 klo 15.13  
Anonymous nami kirjoitti...

Ihana toi kuva mis oot noitten koirien kans! :)<3 ja vähän sulla on ollut pitkät hiukset jo tolloin pienenä :o niin ja mäkin haluisin Smartin, ne on ihania! :D

16. tammikuuta 2009 klo 17.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Eksyin blogiisi jostakin syystä vasta ihan äskettäin ja olen kyllä tykännyt lukemastani. Ja tämän postauksen myötä vain vahvistui se mielipide että vaikutat kauhean aidolta ja herttaiselta. Sulla on myös kiva pukeutumistyyli. :)

Täytyy myös olla samaa mieltä aikaisempien kommentoijien kanssa, olet todella kaunis ja jotenkin freesi. :) Ihanaa kevään odotusta sulle, tulen varmasti lukemaan blogiasi jatkossa!

16. tammikuuta 2009 klo 17.32  
Anonymous Annu kirjoitti...

ääh ärsyttää toi ku sanot aina tiijä :D tiiä!

16. tammikuuta 2009 klo 17.39  
Anonymous Milla kirjoitti...

Enpä osannut sulle mitään sellaista kysymystä esittää, mitä ei oltaisi jo kysytty, joten en kysynyt mitään. Mutta siitä huolimatta oli hauskaa lukea vastauksiasi :)
Muiden kommentteihin yhtyen, olet todella kaunis ja ihanan oloinen persoona! Älä turhaan kanna huonoa itsetuntoa, kun omaat tuollaisen kokonaisuuden <3

16. tammikuuta 2009 klo 18.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hui miten paljon olit saanut kysymyksiä! mut näitä oli tosi kiva lukea :) oot tosi sievä ja vaikutat tosi herttaselta tytöltä <3

16. tammikuuta 2009 klo 18.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikutat aika samanlaiselta ihmiseltä kun minä, sellaselta joka ois kiva tuntee oikeestikin :)

Ja tosi lohduttavaa kuulla et sullakaan ei oo hirveesti ollu poikaystäviä ja muuta vaikka ootkin noin nättija kivan olonen, ite aina oon ajaatellu et mussa on jotain "vikaa" kun kaikki muut tuntuu seurustelevan..

16. tammikuuta 2009 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä olet muuten horoskoopilta? (:

16. tammikuuta 2009 klo 18.20  
Blogger Tanya kirjoitti...

Voi jessus, luin että kysymys oli, että mikä on sun lempiruoka ja vastaus oli: Jackrussellinterrieri! Voin sanoa, että pikkusen järkytyin, mutta onneksi se kysymys oli lempikoirarotu:D

16. tammikuuta 2009 klo 18.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heei,tosta hiustenvärjäyksestä..:) ni miten usein käyt värjäyttää ja alkaako sulla värjäyksen jälkeen jossain vaiheessa keltasta tulemaan esiin? ja jos tulee niin ootko ollu tyytyväinen tuohon shampooseen ja naamioon?:) kumpi parempi?

16. tammikuuta 2009 klo 18.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot symppis! :)

16. tammikuuta 2009 klo 22.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun rehellisyyden takia susta tykätään joten älä muutu :)

16. tammikuuta 2009 klo 22.24  
Blogger veerra kirjoitti...

näitä oli ihan tosi kiva lukea (: joistakin vastauksista yllätty tosi paljon! ((:

16. tammikuuta 2009 klo 23.21  
Blogger lintu kirjoitti...

Jessica: ole hyvä vain, oot sen ansainnut :) hih ja kiitti!

Anonyymi: hih, kiitti :) no niin se vaan menee..

Anonyymi: pyhpah, mutta kiitti kumminkin :)

Anonyymi: kiitoos :) ja pikkuhiljaa se kai..

Anonyymi: äää kiitos :)

Anonyymi: voi kiitti :)

Anonyymi: =) höpsö olet!

laura: äh kiitti sullekin (:

Anonyymi: kiitti, ja kiva että oli kiva lukea :)

Anonyymi: kiitos tsempistä, sitä tarttetaan, tuntuu että olisin jo nyt ihan lopussa, vaikka en oo melkein alottanutkaan! huh tulee kyllä työntäyteinen kesä, mutta sen arvoistahan se taitaa olla :)

Anonyymi: mm no en tiedä, ehkä ehkä ei, noinhan sitä sanotaan..

Anonyymi: hih aijjaa!

minna: voi pyh teidän kanssa :D mutta kiitos nyt kumminkin sullekin :))

nami: jep, smartit on söpöjä<3

Adele: oi, ihana kuulla! ja kiitos kauniista sanoista :) hyvää kevättä ja kesänodotusta sinnekin!

Annu: oon varmaan aina sanonut tiijä, ei pääse eroon siis siitäkään, vaikka ei se mua oikeastaan häiritsekkään, kun luen sen ihan normaaliksi sanaksi :D

Milla: kiva kuulla :) ja kiitos myös kivasta kommentista! ja itsetunnon parannus käynnissä.. kohosi jo huimasti näistä teidän höpötyksistänne :D

Anonyymi: noita tuli kyllä ihanan paljon ja oli hirmuhauska vastata! ja kiitti myös sulle =)

Anonyymi: joo tosiaan ei ole ihan hirveästi noita seurustelujuttuja ollut, mutta mä oon alkanut ajatella, että äh se vika on niissä typerissä miehissä! :D

Anonyymi: oinas

Tanya: haha joo ei sentään! en mä mun koiraani lemppariateriakseni ihan kutsuisi :D

Anonyymi: no tuo värjäysväli vähän vaihtelee, mutta suunnilleen 3 kuukauden välein ehkäpä. keltaista ei ala tulemaan esiin, jos tosiaan on hyvät hoitotuotteet. tuo hopeashampoo ja naamio on olleet molemmat kyllä hyviä, mutta vielä tehokkaampaa on sävytevaahto, jos keltaisuus alkaa häiritä enemmän kuin mitä noilla muilla tuotteilla saa häivytettyä. sävyvaahtoa saa esim. hairstoresta.

Anonyymi: hih :) oot söpö kun sanot tollasia!

Anonyymi: en ajatellutkaan :)

veerra: kivakiva :) jep varmaan ylläreitä riitti, kun ei täällä blogissa ole monistakaan noista jutuista sen suuremmin puhunut..

17. tammikuuta 2009 klo 1.21  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Toivottavasti pääset Turkuun! :D :D :D Hahhaaaaaa... Eikä siis yhtään oo mulla oma lehmä ojassa... :D

17. tammikuuta 2009 klo 10.28  
Anonymous Sofia kirjoitti...

Vaikutat todella aidolta ja ihanalta ihmiseltä.

17. tammikuuta 2009 klo 12.10  
Anonymous ninaaz kirjoitti...

WUHUU etisläinen! itsekin olen.. tosin vasta toista vuotta.

IHANA blogi, kiitos tästä!<3

18. tammikuuta 2009 klo 1.57  
Blogger lintu kirjoitti...

sofia: voi vitsit :) kiitti!

ninaaz: noniiin joku etisläinenkin siis täälläkin :D mä oon kyllä ihan tyytyväinen etten siellä koulunpenkillä enää istuskele :D ja kiitti kommentista :)

18. tammikuuta 2009 klo 9.36  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Voi kiitos maininnasta!:)

Mä oon ollu niin pää täynnä kouluhommia etten ole pääsyt lukemaan blogeja kunnolla ja nyt vasta pääsin ahmimaan tän sun himo postauksen!:)

Ihania kysymyksiä ja niin ihania vastauksia!:)

18. tammikuuta 2009 klo 12.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mikä ton LC:n blogin osoite on? en löydä mistään???

18. tammikuuta 2009 klo 15.00  
Anonymous merci kirjoitti...

oletpa ihanan aito. eksyin sun blogiin vahingossa aion varmasti jatkaa seuraamista <<:

24. tammikuuta 2009 klo 19.13  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu