Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

haaste!

torstai 16. lokakuuta 2008

haaste!


Tällaisen hauskan haasteen sain Carolinelta:

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Apuaa! Tämä vaatii vähän mietintää, ei nimittäis ihan heti tule mitään nyt mieleen.. Okei valmista! varoitus nää voi olla sitten mitä ihmeellisimpiä, haha!

1. En syö illalla kello kahdeksan jälkeen
Tämähän siis juontaa juurensa siitä, että olen jostakin naistenlehdestä lukenut, että kun ei syö illalla paljon niin rasva ei ehdi kerääntyä yön aikana kehoon ja jotain.. en muista nyt tarkalleen miten se meni, mutta se pointti oli, että ei lihoa niin helposti tai ainakin tuo edistää sitten laihduttaessa sitä prosessia (ei siis sillä, että laihduttaisin, koitan vaan olla terveellinen) Noo potaskaa tai ei harrastan tuota, paitsi viime aikoina on vähän lipsunut välillä, mutta pian taas otan itseäni niskasta kiinni :)

2. Hermostun ihan hulluna odottelemisesta
Eli siis odottelemisella haen nyt takaa esimerkiksi myöhästyneen bussin odottelua, lentokentällä odottelua, kampaajalle pääsyn odottelua kun edellisellä asiakkaalla onkin kestänyt varattua aikaa pidempään.. Jep eli päreet palavat mitä pikimmin tuollaisissa tilanteissa, joissa joutuu odottelemaan eikä tiedä milloin odotus päättyy. Kesällä kun olimme sinne Kyprokselle menossa ja lentomme viivästyi 6 TUNTIA (ensiksi ei edes tiedotettu milloin päästään lähtemään, mutta sitten kun ilmoitettiin niin kuusi tuntia jeejee), olin raivona ja pää höyrysi punaisena, kavereita se lähinnä huvitti, mutta itse en tuntenut oloani kovinkaan huvittuneeksi. Sama hermostuminen tapahtui juurikin viime kerralla kun olin kampaajalla ja jouduin odottelemaan edellisen asiakkan takia. En tietenkään alkanut kellekään kampaamossa raivota (kun pahoittelivat viivästystä, niin sanoin vaan kiltisti, että ei siinä mitään), mutta pääni sisällä sadattelin edellistä asiakasta, jonka hiuksista ei edes kummoiset tullut, heh.

3. Treenaan reisiä suihkussa, haha!
Elikkä tämä kuulostaa varsin epämääräiseltä, mutta mutta.. Siinä samassa kun annan hoitoaineen vaikuttaa hiuksissa niin teen suihkukopissa sellaisia jänniä jalkaliikkeitä, jotka treenaavat takareisiä. Okeii miksi paljastin jotain noin typerää? Haha, oon joku hullu kyllä tämän perusteella..

4. Kulutan rahaa kuin olisin joku rikaskin..
vaikka en siiis todellakaan ole!! Heti kun palkka ropsahtaa tilille, lähden shoppailemaan ja menetän hallinnan, täysin. Kerään vaatteita ja kaikkea mahdollista hirmuiset kasat ja suurin osa päätyy aina kauppakassin kautta kotiin. Palkkarahat kuluvat ihan huomaamatta eikä siihen edes tarvita kuin paripäivää, ei hyvä! Sitten joutuukin kärvistelemään koko loppu kuun. Tämä täytyy saada hallintaan!

5. Iltalenkki koiran kanssa yhtä spurguilua..
Okeeii eli pelkillä trikoilla tai pitkillä kalsareilla (ja sitten tietysti päällä joku nuhjuinen paita) lähdetään koiran kanssa ulkoilemaan illalla ennen nukkumaanmenoa. Onneksi siihen aikaan ei ole kauheasti ihmisiä liikkeellä, koska tuo ei mikään kaikkein sopivin asu ole etenkään kun mulla on noiden lisäksi vielä pinkit croksit jalassa, hah!

Haasteen annan eteenpäin seuraaville:

Dolce, pupupaita, hanna, fudge ja jessica

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger fudge kirjoitti...

Ihanat outoudet sulla! :D Varsinkin toi iltaenkkeily varustus! :D Olisipa hauskaa törmätä suhun jossain iltapimeällä! :P

16. lokakuuta 2008 klo 19.22  
Blogger lintu kirjoitti...

fudge: haha nojoo toivottavasti niin ei tule käymään

16. lokakuuta 2008 klo 20.17  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Onpa hauskoja omituisuuksia :D

16. lokakuuta 2008 klo 22.36  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Sulla on tosi kiva blogi! Oon piipahtanu täällä ennekin mutta nyt luin läpi sun vanhoja postauksia... (Välttelen siis tenttiin lukemista kaikin mahdollisin keinoin... :D ) Ihana tyyli sulla! :)

16. lokakuuta 2008 klo 22.37  
Anonymous Laura kirjoitti...

Heips!
Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja lisäsin sen heti suosikkeihin! Tosi kiva! Ja ihana tyyli!

17. lokakuuta 2008 klo 6.16  
Blogger lintu kirjoitti...

kullanmuru: mm no outoja ainakin :D

bellagio: kiitos paljoon :) hih joo blogien selailu on kyllä ihan loistava tapa vältellä tenttiin lukemista :D

laura: kiitoksia sullekin (:

17. lokakuuta 2008 klo 8.23  
Blogger dolce kirjoitti...

Pitää kai sitten vastata haasteeseen, vaikka hävettäisi ;)

17. lokakuuta 2008 klo 9.43  
Anonymous s kirjoitti...

Vau oot kyllä tosi ahkera postaaja, lokakuussa tähän mennessä 46 postausta!! :DDDD Ihanaa!

17. lokakuuta 2008 klo 10.03  
Blogger lintu kirjoitti...

dolce: hah nojoo kyllä muokain hieman mietitytti paljastella noita kummallismpia juttuja

s: oho aika paljon kyllä! edelleenkin ehkä se menee tämän alku innostuksen piikkiin, katsotaan sitten jos jatkossa oon nääin ahkera :)

17. lokakuuta 2008 klo 10.37  
Anonymous J kirjoitti...

Toi reisien treenaaminen suihkussa oli kyl aika... öö ennenkuulumaton. :D

17. lokakuuta 2008 klo 14.20  
Blogger lintu kirjoitti...

j: ahhaha! i agreee!

17. lokakuuta 2008 klo 16.57  
Blogger sofi kirjoitti...

mullakin on tapana toi suihkussa treenaus :DD

19. lokakuuta 2008 klo 20.17  
Blogger lintu kirjoitti...

sofi: oho! haha joku muukin on siis yhtä kummallinen kuin minä!

20. lokakuuta 2008 klo 8.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu