Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

H&M tilaus

torstai 7. tammikuuta 2010

H&M tilaus

Pakkaset vaan kovenee ja päälle pitäisi vetää entistä enemmän vaatetta pysyäkseen lämpimänä. Rakastan kyllä pehmoisia neuleita ja muhkeita lämpimiä kaulahuiveja, mutta alan jo pikkuhiljaa kyllästymään talvivaatteisiin. Jospa tulisi jo ihana aurinkoinen ja lämmin kevät kaikkine keveine kevätvaatteineen!

Vaikka kevätkelejä vielä joutuukin vähän odottelemaan niin kevätfiiliksiin voi ainakin päästä jo vaatekauppojen tarjonnan myötä! Hennesillä ainakin on jo kaikkia hepeneitä tarjolla ja keväisiä uutiskirjeitäkin tupsahtelee sähöpostiin kovalla syötöllä.

Joten taas täytyy todeta, että kyllä mä taas lankesin! Tällaisen pikkuisen tilauksen klikkailin tänään kotiin päin Hennesin nettiputiikista.



Kevättä ja kesää odotellessa siis:)

Tunnisteet:

28 kommenttia:

Blogger pirdeliina kirjoitti...

Ihania juttuja oot taas tilannu. Mäkin eilen tein ison tilauksen hennesille ja nuo samat kiilakorot klikkailin sinne ostoksiin. Mutta mustana.
Toi "Chanel-jakku" on ihana!!

7. tammikuuta 2010 klo 14.06  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mulla on kans tuo valkoinen jakku ja mä rakastan sitä <3 :)

7. tammikuuta 2010 klo 14.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköisiä; kaikkia samanmoisia sinulla on jo ainakin kuudettoista kappaleet ennestään! ;)

En ainakaan erityisemmin odottele kevättä, elän tätä päivää joka vihdoin ihanine vanhanaikaisine talvikeleineen on mitä upein. Kyllä se kevät sieltä kiirehtimättä tulee.

Kannattaa kurkata tuon Kalastajan vaimon kollegaltaan kuulema viisaus:

"Enpä tienyt
että päivät, jotka tulivat ja menivät
olivat elämä."

Ts. esim. kannattaako ostaa vaatteita ainoastaan kesälle ja koko ajan haaveilla siitä kun meillä sentään onneksi vielä on 3 muutakin vuodenaikaa. Elä hyvä tyttö nyt äläkä tulevassa tai menneessä.

Kaunista alkanutta vuotta.

7. tammikuuta 2010 klo 14.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi kun söpiksiä kaikki!:]

7. tammikuuta 2010 klo 14.45  
Anonymous LAVJUUEVERYBODY! kirjoitti...

Ihastuttavat nuo farkkushortsit! <3 Itsekin ajattelin tilata nuo, mutta pidän niitä hieman liian kalliina. Enkä tiedä sopisivatko ne mun jaloille :/

7. tammikuuta 2010 klo 14.48  
Anonymous LAVJUUEVERYBODY! kirjoitti...

Ai niin Lintu, tuli mieleen pieni poastaustoive :) Tekisit pienet esittelyt seuraamistasi julkkis(tyyli)sivuista :) Pienet esittelyt ja kollaasit vaikka kustakin, olisi tosi kiva! (Esim. jokaisen sivun tän hetken paras kuva tms) :) Teet niin inspiroivia kollaaseja! :)

7. tammikuuta 2010 klo 14.55  
Blogger lintu kirjoitti...

pirdeliina: Mulla noi kiilakorot mustana jo onkin, huippukivat niin tilasin nyt tuossakin värissä sitten, kun kerran ihanana nudena sai:) Chanel-jakkua mä kerkisinkin kaupassa käydä testailemassa, mutta en kerinnyt ostaa niin onneksi tuli nyt tuonne nettikaupankin puolelle!!:)

Jenni: Oi:) Se on kyllä hirmusen nätti!

Anonyymi: Siinä olet kyllä oikeassa, että aivat ihanat talvikelit on nyt päällä. Itse tykkään paljon kauniista lumesta ja siitä, kun lumi narskuu kenkien pohjissa kävellessä.
Mutta silti mielessäni on jo kovasti kevät ja lämpimät ilmat. Vaikka lumesta tykkäänkin, niin kesäihmisiä olen ehdottomasti eikä ikuinen kesä haittaisi minua ollenkaan:) Mutta ihmisethän ovat erilaisia tietysti:) Ja kyllä mä ihan tässä päivässä elän, mutta kai sitä aina kuitenkin vähän haaveilla saa, eikö vain? Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle:)

Anonyymi: Hihii:)

LAVJUUEVERYBODY!: Onhan niillä vähän hintaa, mutta jos sattuvat sitten olemaan ne täydellisesti istuvat ja täydellisen malliset farkkushortsit, niin ovat kyllä hintansa arvoiset! Eihän sitä tosin tiedä etukäteen, miten ne istuvat, mutta ainahan ne voi palauttaa jos ovat huonot jalkaan:) Kiitos postausehdotuksesta, pistetään mietintään:)

7. tammikuuta 2010 klo 15.32  
Blogger Elli kirjoitti...

kevät -ja kesävaatteita ei tosiaan voi vastustaa, ne vaan houkuttelee niin kovasti tällaisina kylminä talvipäivinä :D pitäisihän sitä osata nauttia tästä hetkestä, ja voihan talvellakin käyttää kaikenlaisia ihania vaatteita, mut en kyllä tykkää pukea kamalasti vaatetta päälle ;/ sais se kevät jo tulla ;)

7. tammikuuta 2010 klo 15.37  
Anonymous Elina L kirjoitti...

Olen ihaillu tuota Chanel-jakkua kaupassa, mutta en ole ostanut vielä, koska en tiedä minkä kanssa sen yhdistäisi :/ Osaatko antaa jotakin vinkkiä? Housut, hame, kengät...? Help! :D

7. tammikuuta 2010 klo 15.37  
Anonymous annukka kirjoitti...

Heips Lintu, oliko tilauksessa että koska saat tuotteet perille? Itselläkin himottaisi tilata, mutta en tiedä kerkeääkö ne tulla ennen ulkomaan matkaa, jonne lähtö on parin viikon päästä:)
Ps. mun toivelistalla on noi sortsit ja kengät, toivottavasti ne on yhtä ihanat luonnossa!:>

7. tammikuuta 2010 klo 16.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä noi farkkushortsit löytyy? Löysin kyllä kahdet farkkushortait hennesin sivuilta, mutta ne ei näyttäneet samoilta kuin nuo..

7. tammikuuta 2010 klo 16.20  
Blogger Becca kirjoitti...

Oih, ihania vaatteita. Itse kävin myös toissapäivänä hennesin sivuilla kuolailemassa kaikkien ihanuuksien perään, mutta tilausta en kuitenkaan tehnyt. Ja tuo Chanel-jakku on todella kaunis :)

7. tammikuuta 2010 klo 16.33  
Blogger Nina kirjoitti...

Noi kiilakorot olis aika houkuttelevat! Taitaa olla hyvät jalassa? Mä oon vielä pystynyt vastustamaan H&M kevättilausta, mutta kai se pitää kohta laittaa menemään, jos meinaa saada ne, mitä haluaa..
Mäki alan jo kaivata kevättä ja kesää :)

7. tammikuuta 2010 klo 16.41  
Anonymous henna kirjoitti...

Noi vaateet on tosi ihanii (varsinki noi shortsit) ja sun blogi muutenki.(:

7. tammikuuta 2010 klo 18.17  
Blogger Nanna kirjoitti...

Ihana tuo vaaleansininen paita. :)

7. tammikuuta 2010 klo 18.22  
Blogger sofia kirjoitti...

Ihanat farkkushortsit :))

7. tammikuuta 2010 klo 18.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisko tulossa listalta poistaa noi syksy aiheiset kun tässä ollaan jo aika lailla talven puolella :D?

7. tammikuuta 2010 klo 19.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Anonyymille:

nuita farkkushortseja en itsekään löytänyt shortsit osiosta mutta klikkaappa "housut" ja sitten "näytä kaikki" niin noi farkkushortsit tulee näkyviin :)

7. tammikuuta 2010 klo 20.47  
Blogger jennin kirjoitti...

Mä sovitin tänään H&M:llä varmaankin juuri noita farkkusortseja (sellainen boyfriend-malli, eikö?), mutta sopivaa kokoa ei enää ollut jäljellä. Netissä noita ei näkynyt, onkohan ne sitten loppuneet, apua.. Täytynee aamulla katsoa tilanne uusiksi :) Paljonko noilla sortseilla oli hintaa?

7. tammikuuta 2010 klo 20.50  
Blogger jennin kirjoitti...

Ahaa, löytyivät ne farkkusortsit nyt sittenkin. Piti vain mennä ensin tuonne kohtaan Divided ja sieltä selailla Kampanjat-kohdasta tuotteita. Jännä kyllä, että ainoastaan tuolta löytyivät.. Toimitus näytti olevan helmikuun alussa.

7. tammikuuta 2010 klo 20.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulossa: kesävaatteet syksyyn sopivaksi. Nyt ollaan jo kevääseen menossa. ;--D

7. tammikuuta 2010 klo 21.01  
Blogger V kirjoitti...

sortsit ja kengät on mun lempparit!like you did not know that ;)

8. tammikuuta 2010 klo 7.31  
Blogger Adita kirjoitti...

Oletpas ihania juttuja tilaillut. Ja mulla kans niin suuri haikailu jo kesään ja lämpösiin päiviin, kun ei tarvi tunkea 100 kerrosta päälle silti palellakseen ulkona.:)

8. tammikuuta 2010 klo 7.42  
Anonymous Mariella kirjoitti...

Toi jakku on ihana, itse haluaisin saman... :)

8. tammikuuta 2010 klo 9.50  
Anonymous heidis kirjoitti...

Oi, aivan sinun näköisiäsi juttuja! ;D Toivottavasti saat pakettisi pian ja ovat mieluisia :)

8. tammikuuta 2010 klo 10.10  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Mul on melkeen samanlaiset farkkusortsit Zarasta :)

8. tammikuuta 2010 klo 13.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et kirjoittele nykyää melkeen ollenkaan? ;/

8. tammikuuta 2010 klo 14.40  
Blogger lintu kirjoitti...

elli: No ihan totta! Mä unelmoin täysillä kaikista ihanista kesähepeneistä ja neuleet voisin heittää nurkkaan jo aika pikavauhtia!:) Talvi on kyllä kaunis ja lumi ihanaa, mutta ei sitä kesää ja lämpöä kyllä voita mikään;)

Elina L: Mäkin kerkisin tosiaan jo kaupassa ihailla, mutta onneksi sain nyt sitten napattua netinkin kautta:) Mä en ole vielä ihan varma itsekään miten tuota aion yhdistellä, mutta varmaan musta alaosa, varmaan mieluiten housut ja musta ylöosa eli joku toppi tai paita olisivat ainakin suht varma ja simppeli valinta. Niin, ja korkkarit yhdistettynä tuohon:) Täytyy kehitellä eri asuja nyt tuon kanssa, mutta varmasti sopii kyllä moneen!:)

annukka: Noilla kaikilla tuotteilla on melkeinpä eri toimitusajat, ja itse tietysti näistä myöhäisemmän valitsin kun kaikki samassa paketissa haluan, joten vasta viikolla 10 tulevat! Tuskin parissa viikossa siis ehtisi:/

Anonyymi: Mä bongasin ne siitä etusivun Divided-kampanjan alta ainakin.

Becca: Mä taas lankesin saman tien tilauksen tekoon, mutta niinhän tuolla H&M:n nettikaupassa käy vähän liiankin usein:D

Nina: Mulla tosiaan löytyy nuo kiilakorot ennestään jo mustina ja ne ovat ainakin todella hyvät olleet! Nimenomaan mukavat jaloissa ja helppo kävellä.

henna: Kiitti:)

Nanna: Joo, siihen mä ihastuin totaalisesti itsekin!:)

sofia: Ne on kyllä kivat:)

Anonyymi: Poistin itse asiassa ihan koko listan saman tien. Uudessa blogissa sitten uudet tuulet;)

Anonyymi: Kiitos neuvosta!!

jennin: Kyllä noita tuolta netistä vielä pitäisi löytyä, sieltä Divided-kampanjasivulta:) Hintaa noilla oli n. 25 euroa.

Anonyymi: Joo o, on vähän jäänyt! Poistin listalta, tai itse asiassa koko listan!

V: Hihi <3

Mariella: Enkös olekin:) Tosiaan kesäpäivät saisivat tulle vähän nopsemmin!!

heidis: Hihii:)

Sirpa: Ui:)

Anonyymi: Kirjoittelen heti enemmän, kun saan oman koneeni huollosta!!:)

8. tammikuuta 2010 klo 15.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu