Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

se oikea lahjalista

lauantai 5. joulukuuta 2009

se oikea lahjalista

Eilen mä tosiaan listasin niitä epärealistisia joululahjatoiveitani. Lupailin palata ihan oikeiden toiveiden kanssa myöhemmin, joten tässä tulisi siis nyt sitten niitä!



Ehkäpä korkeimpana toivelistalla ovat tänä jouluna erilaiset kodinkoneet. Olen nyt parin viikon ajan asustellut omillani ilman mm. mikroa, silitysrautaa ja leivänpaahdinta, ja kyllä alkaa jo todella olla ikävä noita kapistuksia. Joten jos joku todella haluaa lahjoa mua hyödyllisellä ja käytännöllisellä tavalla, niin lahjakortti elektroniikkaliikkeeseen olisi enemmän kuin tervetullut! Koti on muiltakin osin vielä vähän vaiheessa, joten eipä se Ikeankaan lahjakortti pahitteeksi olisi.

Jouluna tykkään itse erityisesti kosmetiikkasisältöisistä paketeista. Rakastan kaikki ihania hyväntuoksuisia vartalonhoitotuotteita, etenkin Body Shopin Coconut -sarjan tuotteet ovat kovasti mun mieleeni. Kosmetiikkapuolen toivelistalta löytyy myös Lacomen uusi Ôscillation maskara. Tämä tärisevä powermascara lupaa äärimäistä tuuheutta, pituutta ja erottelevuutta, ja mun kuulemani mukaan pitää lupauksensa ja toimii loistavasti! Myös Dior Addict sarjan huulivoide saisi mielellään eksyä pakettiin.

Yleensä olen pitänyt kirjoja todella tylsänä lahjana, mutta mä olen elänyt ihan pimennossa kaikilta ihanilta muotikirjoilta. Charin inspiroimana toivoisin pukinkonttiini mm. Nina Garcian kirjallisuutta. Ja sitten listalta löytyvät vielä Nomination rannekoru sekä Bjorn Axenin kiharrinrauta.

Joten kiltti pukki, mielestäni oon ollut aika kiltti tänä vuonna ja joku näistä jutuista olisikin ihana kääräistä esiin paketista:)

Tunnisteet:

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen paljon mango bodyscrubbia, aivan loistava<3

5. joulukuuta 2009 klo 21.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Samalta näyttää oma listanikin! Kodinkoneita tarvitaa, ja olenkin toivonut OBH Nordican piano black sarjan mikron ja leivänpaahtimen, ihanat!:) Mikä mikro tuo sinun kollaasissa oleva on?

5. joulukuuta 2009 klo 22.15  
Blogger imlacking kirjoitti...

Mun omassa listassa oli myös tuo Nomination -koru sekä leivänpaahdin.

5. joulukuuta 2009 klo 22.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aikas paljon samoja joululahja toiveita ku mul... Toi mango juttu o kyl hyvää, itel o ollu sitä.

5. joulukuuta 2009 klo 23.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Aattelin kysäsästä sellaista, että mitkä on sun lemppariblogeja? Siinnä olis postausideakin, vai ootko jo tehny mahdollisesti semmoisen postauksen?

Oot oikeastaan ainoa löytämäni bloggari, jonka tyyli on itseänikin miellyttävä. Ihana kun et lähde kaikkiin "massatrendeihin" (niititturkiksetpaljetit jnejne) mukaan, mitä monissa blogeissa näkee. Niinpä ois kiva kuulla keneltä sinä saat inspistä jne. Suomalalaisia ja ulkomaalaisia...?

6. joulukuuta 2009 klo 1.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toivotko tohon Nominationii myös niitä paloja ? :) mulla itelläni on siinä vasta 5 palaa, mutta joulu on kyllä jo ovella ;)

6. joulukuuta 2009 klo 10.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä toiveissa kans toi Nomination :) Ja rahaakin ois kyllä kiva saada! ;) ja parit lahjakortit vaateliikkeisiin!

6. joulukuuta 2009 klo 10.20  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Toivottavasti saat Nina Garciaa ja tuon kihartajan- et tule pettymään :) Mullakin halutti Nominationia yhteen väliin tosi paljon, mutta sitten keksin alkaa kokoamaan sellaista ihan omaa charm -koruja... siihen on vaan tosi vaikea löytää mieleisiä charmeja, joten saa nähdä jääkö keräily :p

6. joulukuuta 2009 klo 11.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taisin nähdä sut just töölössä, jos olit se, niin kiva tyyli :)

6. joulukuuta 2009 klo 11.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heips, oisin tilaamassa ginan sivuilta parit legginsit ja paidat, sinä ja minä ollaan aika samoissa mitoissa, niin ajattelin kysyä et mikä koko sulla on legginseissä? onko xs liian pieni vai onko s parempi? kiitos avustasi :-)

6. joulukuuta 2009 klo 11.58  
Anonymous Saranna kirjoitti...

Voi ei! Olin jo haudannu ajatuksen Nominationista, mut nyt tuli taas hirvee halu ostaa sellanen!:D

6. joulukuuta 2009 klo 12.01  
Blogger Tanja kirjoitti...

Tuo Ohb nordican kiharrin on täydellinen! Sain omani viime viikolla. Tekee juuri sellaisia loivia kiharoita hiuksiin mitä ajattelinkin. Mulla on se suurin 38mm.

6. joulukuuta 2009 klo 13.20  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Mulla on sitä joskus ollutkin, se oli kyllä aika hyvää:)

Anonyymi: Mä en muista yhtään mikä mikro tuo kuvassa oleva on, nappasin sen vain äkkiä joltakin sivulta! Itse en edes tiedä, minkä merkkisenmikron tahtoisin, kuhan on pieni ja valkoinen:)

i'm lacking: Hih aijjaa:)

Anonyymi: Joo mullakin joskus ollut tuota mango scrubbia, hyväähän se:)

Anonyymi: Voisinpa tehdä vaikka postauksen aiheesta, hyvä idea:) Inspiraatiota mä saan oikeastaan aikalailla kaikkialta; muista blogeista, lehdistä, kadulta, julkkiksilta yms.

Anonyymi: Joo olishan ne palatkin kivoja, mutta kunhan ensin tuon rannekkeen saisi:)

Anonyymi: Hihii:)

Jenni: Toivotaan, nuo kirjat erityisesti haluaisin päästä selaamaan! Hmm noista charm-koruista mä en oo kuullutkaan:D

Anonyymi: En mä kyllä töölössä ole vähään aikaa ollut, joten näit varmaankin jonkun muun:)

Anonyymi: Itse tilaan Ginasta aina S kokoa, ei toivoakaan, että XS mahtuisi mun päälleni ainakaanjos legginsseistä tai muista alaosista puhutaan.:)

Saranna: Hihii:D

Tanja: Oii:)

6. joulukuuta 2009 klo 14.08  
Blogger Anna A. kirjoitti...

Jos tykkäät kookoksen tuoksusta, niin suosittelen ostamaan kookosöljyä. Se maksaa ruohonjuuressa alle kympin iso purkki, ja on tosi monikäyttöistä. Käy niin sisäisesti kuin ulkoisestikin nautittavaksi:) Itse ostin omani muutama päivä sitten, ja harmittaa etten ole aikaisemmin tajunnut ostaa.. Voi käyttää mm. vartalorasvana, huulirasvana, kuiville latvoille hoitoaineena, dödönä ja tietty sitä voi myös syödä, väitetään, että sillä on myös laihdutava vaikutus.

Hauskaa pikkujoulukautta sinulle! :)

6. joulukuuta 2009 klo 15.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heei! voisitko joskus tehdä jonkun kivan videopostauksen ? edes kokeiluksi jos ei muuten? :):) ihana blogi, ihana tyyli, ihana tyttö

6. joulukuuta 2009 klo 23.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu