Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hemmottelua puurtamisen jälkeen

sunnuntai 13. joulukuuta 2009

hemmottelua puurtamisen jälkeen

Puuh! Ai että mä vihaan tuota tilastomatikkaa! Kvartiileja, variansseja, keskihajontoja, ryväsotantoja, ordinaaliasteikkoja, kovariansseja, kontingessinkertoimia... the list goes on! Karmeita kaavoja ja mahdottomia laskuja. Hyi hyi ja hyi.

Nyt kun olen koko päivän viettänyt näiden parissa...:


...niin ehkä on ihan ansaittua viettää oiken kunnon hemmotteluiltaa, vaikka yöksihän se tässä alkaa jo olla kääntymässä. Kaivoin kylppärin kaapista uudet Oriflamelta tilaamani hiusnaamiot ja L'Occitanelta saamani kasvokuorinta- ja kasvonaamionäytteet, joita kaikkia ajattelin kokeilla tänään. Vanilja-vaahtokylpy odottelee mua tuolla kylppärissä, joten eikun vaan uusimmat Elle ja Olivia mukaan ja kylpyyn rentoutumaan naamiot naamalla ja hiuksissa!


Ja kiitos superihanista kommenteista viime postaukseen:)

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger A kirjoitti...

Tollanen ilta kelpais mullekkin! Kuulostaa aivan mahtavalta, rentoudu muidenkin puolesta :)

13. joulukuuta 2009 klo 23.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi! voisitko kertoa mistä edellisen postauksen kaulakoru on ostettu ja minkä merkkinen se on? :)

13. joulukuuta 2009 klo 23.52  
Blogger Heli kirjoitti...

Hei, tykkäsitkö tosta Oriflamen coconut ricemilk maskista? Mun mielestä se tuoksuu ehkä vähän liian voimakkaasti, mutta muuten oikein toimiva :)

Tsemppiä matikan tehtävien kanssa!!

14. joulukuuta 2009 klo 0.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HEI NAINEN, sulla on maailman kaunein hymy, älä yhtään arastele hymyillä niin että hampaat näkyy!

14. joulukuuta 2009 klo 0.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Komppaan kans edellistä kommentoijaa maailman kauneimmasta hymystä! :) Oot todellaki ansainnu hemmotteluillan. Jännä juttu, että tiputtivat matikan kokonaan pois kauppiksen pääsykoekirjoista. Kun pääset sisään, niin sulla on ainakin tosi hyvä pohja niihin pakollisiin matikan kursseihin.

14. joulukuuta 2009 klo 0.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miks sä opettelet tilastomatikkaa ku se on poistettu kauppiksen ens vuoden pääsykokeista! :)

14. joulukuuta 2009 klo 1.03  
Blogger marru kirjoitti...

tykkäsin ite ainakin kovin tosta hiusnaamiosta! <:

14. joulukuuta 2009 klo 2.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana hemmotteluhetki, varmasti ansaitsit sen :)!

Kysyisin hieman aiheeseen liittymättömästä asiasta, nimittäin Bare Minerals meikeistä joita olet maininnut käyttäväsi ja olet myös kehunut että ne toimii hyvin. Mä itse olen noita tilannut mutta ne ei toimineet ollenkaan mun iholla, iho muuttui niin kiristävän kuivaksi ja hilseileväksi että iho meni vaan huonompaan kuntoon ja ne meikit tuntu vaan kasaantuvan niihin naaman kuiviin kohtiin, vaikka olisin miten hyvin rasvannut ihon tai laittanut meikinpohjustusainetta, harmittaa kun muuten tuntui ainakin näpyt pysyvän kurissa sinä aikana kun kituuttelin noilla meiekillä :( . Sulla ei varmaan ole kuiva iho? Ehkä se on niin ettei nuo sovi kuivalle iholle. Toimiko ne heti alussa hyvin vai pitikö sun jotenkin totutella iho niihin ennenkuin meikkipohja alkoi näyttää hyvältä?

Kiitos jos jaksat edes ihan lyhyesti vastata :)

14. joulukuuta 2009 klo 2.50  
Blogger ... kirjoitti...

Hei, vitsit, makin vihaan tilastomatikkaa ihan sikana. Tosin mulla se viela on englanniksi, kun Kaliforniassa opiskelen... Hassua, just oon panttaamassa loppukokeisiin ja niin uupunut, etta paatin lukea blogeja vahan aikaa ja sitten tormasin sun postaukseen :)

Ma en taida paasta hemmotteleen itteani vasta kun viikon lopulla kun on kaikki kokeet ohi, mutta toi sun hemmottelusetti kuulostaa niin ihanalta, etta se saa mut varmasti jaksaan perjantaille :)

14. joulukuuta 2009 klo 6.05  
Blogger annana kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa toi hemmottelu! Kelpais! :)

En halua lannistaa, mutta noi luettelemasi laskut on aika peruskauraa jos yliopistossa meinaa opiskella ja tehdä kvantitatiivisen kandin tai gradun puhumattakaan väikkäristä. Ei sillä, tietty noita juttuja pystyy siinä tekemisen ohessa sitten kertailemaan, että ulkoa ei tarvitse hirveesti opetella..:)

14. joulukuuta 2009 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluat kai edelleen kauppikseen? Minkä takia sitten pänttäät matikkaa kun ei sitä ole pääsykokeissa ollenkaan?

14. joulukuuta 2009 klo 20.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan vain vinkkinä että olethan huomannu ettei kauppikseen pyrkiessä tänävuonna ole luettavissa kirjoissa sitä matikkaa...:S olen lähes raivoissani asiasta ja siksi hylkäsin sinne pyrkimisen kokonaan!

14. joulukuuta 2009 klo 22.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu