Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haaveilijan lahjalista

perjantai 4. joulukuuta 2009

Haaveilijan lahjalista

Ääk, joulukuu jo enkä mä ole vielä kirjoittanut kirjettä joulupukille;) Muiden blogeissa on näkynyt lahjalistoja ja toivekollaaseja, ja mäkin inspiroiduin nyt tekemään sitten omani! Mä tosin ajattelin nyt lähestyä asiaa vähän eri vinkkelistä. Nimittäin mun toivelistani on tällainen haaveilijan ja unelmoijan toivelista, kaukana realistisesta listasta, jolla olisi edes jotain mahdollisuuksia toteutua. Tämä on siis lista miljardööripukille, jolta voisi toivoa mitä tahansa nolostelematta korkeaa hintaa!

Mitä siis toivoisin, jos saisin kirjoittaa miljardööripukin listaan mitä vain ikinä keksisin?


Well, you all know: I love LV! Joten laukkuja, laukkuja ja vielä vähän lisää laukkuja;) Eniten himoaisin noita ylärivillä komeilevaa 3 ihanuutta. En vain saa tarpeekseni tuosta ruutukuosista ja muutenkin laukkujen mallit ovat juuri mun makuuni.

Toiselta riviltä lyötyykin sitten koruja ja pari kenkiä. Koruista olen aikamoisesti hurahtanut Juicy Coutureen, joskin mallistosta löytyy myös ihan liian krumeluurisia tapauksia. Vasemmanpuoleisen kultaisen ketjun kuitenkin kaivaisin enemmän kuin mielelläni esiin kauniiden lahjapapereiden piiloista. Toinen unelmakoru olisi Hermesin kulta-valkoinen rannekoru, johon mä olen sen kaikessa simppeliydessään täysin ihastunut! Ja oikealla tietystikin klassiset Louboutinin kiiltonahkaiset korkkarit. Miten kukaan korkeita korkoja rakastava ei voisi unelmoida tästä kyseisestä parista?

Ja viimeiseltä riviltä löytyy jotakin kovaa matkakuumettani hellittämään. Matkalahjakortti New Yorkiin shoppailureissulle olisi juuri se, mitä mä tarvitsisin. Toki suunnan voisi myös ottaa Thaimaan aurinkoon ruskettumaan ja loikoilemaan turkoosin veden äärelle. Tai ehkäpä molemmat?;)



Hih mutta joo, dream on! Tuollaisia jos paljastuisi paketista, niin mä kyllä nipistäisin itseäni ja sanoisin, että tää on kyllä nyt unta! Mutta ainahan saa haaveilla, eikö se niin mene? Mitä te toivoisitte, jos saisitte toivoa ihan mitä tahansa?

Palataan kuitenkin sen realistisemman listan kanssa myöhemmin!

Tunnisteet:

13 kommenttia:

Blogger millas kirjoitti...

Heip :)

Millä sä teet kollaaseja? Mullakin on macbookki, mut en oo vielä löytänyt sopivaa kuvankäsittelyohjelmaa :(

4. joulukuuta 2009 klo 17.58  
Blogger Annabella kirjoitti...

Mullekin pukilta mielellään noi korkkarit :) Kaikkia muunlaisia korkkareita omistan, mutta just tollaset 'perusmustat' korkkarit puuttuu :D

4. joulukuuta 2009 klo 18.00  
Blogger Riika kirjoitti...

Louboutinin korkkarit, oma toivejoululahja numero yksi. Eikä tuo vasen yli Vuittonkaan hullumpi olisi, mukavan muotoinen laukku. Loubotinin korkkareiden jälkeen toivelahja numero kaksi olisi ehdottomasti Mulberry Bayswater. Kenkiä ja laukkuja ei voi koskaan toivoa liikaa.

4. joulukuuta 2009 klo 18.02  
Anonymous Laura kirjoitti...

hmm..mä haluaisin ehdottomasti kans matkalahjakortin, juurikin Nykkiin - love the city. Ja tietysti himmeen määrä cashia shoppaukseen sinne.
Mun unelmalaukku olis sit se Chanel 2.55 ja täytyy sanoa et mä olen kyl kans haaveillut tosta Hermesin käsirenkaasta.
Onneksi voi aina unelmoida :)

4. joulukuuta 2009 klo 18.05  
Anonymous Jenni kirjoitti...

Oi noi Loboutinin kengät on ihanat!<3 Mulla on yhet nykistä ostetut Loboutinit, mut haluisin parit Loboutinin nilkkurit ja saappaat<3 Toivottavasti miljardööri pukki toiskin ;)

4. joulukuuta 2009 klo 19.01  
Blogger Mrs. M kirjoitti...

Heippa ihana nainen :) <3 ja hyvää viikonloppua!! :) Mä toivoisin matkoja, ainakin noin 4kpl/vuosi ;D lisäksi toivoisin lahjakortteja vaatekauppoihin (rajattomia tietenkin) ja sitten vielä rajattoman visa kortin ja hmmm talon! :D et ihan vaatimattomia juttuja =D

4. joulukuuta 2009 klo 21.07  
Blogger Tanja kirjoitti...

Mie haaveilen LV Epi leather speedy 30:stä ja L kokoinen Mahina:sta ja molemmat mustana. Voittaispa mun joulupukki lotosta..

4. joulukuuta 2009 klo 21.33  
Blogger sofia kirjoitti...

Louboutinit ja Nykin tai Thaimaan matka kelpais mullekkin :)

4. joulukuuta 2009 klo 23.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei c'moon,rajota jo vähä tota hihi-sanan käyttöä. vaiks onhan se ihan okei matkia mrs.v:tä tms ketä sitä aluksi käyttikään mut jotain rajaa jo..

4. joulukuuta 2009 klo 23.31  
Blogger tannttu kirjoitti...

Mä en kyllä ymmärrä miks noi LV:n laukut on muka niin hienoja :D
Siis varsinkin toi sen perus LV kuvio on oikeesti ruma :D
Siis mun mielestä.
Mikä niissä sua viehättää? :)

4. joulukuuta 2009 klo 23.36  
Blogger lintu kirjoitti...

Porcelain clouds: Teen kollaaseja ihan vain Picasa nimisellä ohjelmalla. Löytyy ilmaiseksi googlettamalla:) Eihän tuo mikään huippuohjelma ole, mutta tällä erää mä ainakin sen kanssa pärjään:)

Annabella: Multa kyllä mustia korkkareita löytyy paritkin, mutta tuollaiset ihan simppelit klassiset kyllä puuttuvat vielä:)

Riika: Mäkin tykkään kauheasti tuon Vuittonin mallista, jotenkin tosi kaunis:) Hih oot kyllä niin oikeassa, kenkiä ja laukkuja ei tosiaan voi koskaan toivoa liikaa!!:)

Laura: Nykin matkalahjakortti tosiaan olis dream come true!! Hahaa ja tosiaan tuota käteistä sitten tarttis kanssa, ja paljon:D

Jenni: Oioi:) Joo, toivotaan, että pukista olis tullut lottovoittaja;)

Cava: Haha heippa vaan toinen ihana nainen!:) Noi sun toivomukset kuulostaa kyllä hyviltä, sopis munkin listaani:D Aika vaatimatonta tosiaan;D

Tanja: Hihi voittaispa munkin!:)

sofia: Kelleppä ei;)

Anonyymi: Se on mun tapani kirjoittaa, oon pahoillani jos häiritsee:)

tannttu: Niin no, makunsa tosiaan kullakin niinkuin tuossa viittasitkin. Mun silmääni nuo laukut vaan näyttävät niin kovin hyville. Itse tykkään tuosta kuvioinnista kovasti, etenkin siis tuosta ruudullisesta, vaikka on tuo peruskuviokin musta kiva. Mä myös tykkään kauheasti noitten laukkujen värityksestä, tummempaa ja vaaleampaa ruskeaa samassa. Ja parasta tietysti, että monet LV:n laukut ovat ainakin mun silmääni aivan ihanan ja kauniin mallisia. Rakastan esimerkiksi mun Speedyäni juurikin sen mallin puolesta, joskin tietty myös värin:) Ja muutenkin nuo mitä tuossa listasin niin ovat musta todella kivannäköisiä laukkuja. Että kyllä se ulkonäkö ja tietysti myös laatu noissa viehättää, tykkää laukuissa panostaa laatuun:)

4. joulukuuta 2009 klo 23.56  
Blogger Tiia kirjoitti...

Nyc on ihan mahtava shoppailu-kaupunki, kannattaa joskus ehdottomasti mennä sinne ! 'Normaalit' vaatekaupat on siellä paljon halvempia kuin suomessa, vaikka ekaks tulis mieleen, että siellä ois 'nycin lisät' hinnoissa. Tosin merkkivaateliikkeet ovatkin asia erikseen, mutta hinnat pysyvät silti halvempina kuin suomessa.

5. joulukuuta 2009 klo 0.20  
Blogger Heli kirjoitti...

Tuo ensimmäinen noista laukuista on aivan ihana! Tykkään mallista tosi paljon. Sellaisen kun saisi.... :)

5. joulukuuta 2009 klo 12.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu