Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aamiainen Ginassa

torstai 3. joulukuuta 2009

Aamiainen Ginassa

Niinkuin monet muutkin bloggarit, myös mut oli täksi aamuksi kutsuttu Manskun Ginalle aamiaiselle ja samalla katsastamaan Ginan ensi kevään mallistoa. Suunnattiin paikalle yhdessä Cavan kanssa ihan innoissamme, hihii:) Vastassa olikin ihan erilainen tapahtuma, mitä ainakin itse olin oottanut! Jotenkin tosi kiva tilaisuus ja sellainen ihanan pieni, kun tosiaan mulla ainakin oli ollut päässä ajatus kauheasta ryysiksestä ja kaaoksesta! Mutta ei, oli kyllä positiivinen ylläri koko juttu!

Aloitettiin aamu aamiaisella, jonka aikana sitten saatiin kuulla vähän tulevasta mallistosta ja sen tyylistä.


Kevään tulevista vaatteista innostuin tietysti kaikista eniten merihenkistä fiilistä välittävästä mallistosta. Se oli kun tehty mulle ja vitsi, että oon iloinen, kun jo nyt tiedän, että saan ainakin ensi kevääksi aivan ihania uusia merihenkisiä juttuja!! Harmi ettei niitä voinut vielä ostaa, mutta mä olen varmasti ensimmäisten joukossa ryysimässä niitä vaatteita, kun tulevat kauppoihin, haha!


Valkoisten tunikojen ja vaalenasinisten kauluspaitatyyppisten vaatteiden rakastajalle tuo kevään mallisto on ihan unelma!!

Näytillä oli myös bikinejä, joista mä ainakin löysin parit kivat mun bikinivarastoani täydentämään!


Mutta tosiaan ylhäällä vähän maistiaisia aamun tapahtumista ja kevään malliston vaatteista. Keräsin tosin tuohon lähinnä omia lemppareitani, eli toisinsanoen lähes ainoastaan sitä merihenkistä mallistoa, hihiii:)

Lopuksi vielä päivän asu:

bleiseri Gina - tunika Vero Moda - legginssit Gina - saappaat Zara - laukku Longchamp

kuvat by Lintu&Cava

Tunnisteet: ,

23 kommenttia:

Blogger Mrs. M kirjoitti...

Kiitos olit parasta seuraa <3 :):)

3. joulukuuta 2009 klo 21.48  
Blogger Janni kirjoitti...

Ihanan näkösiä noi bikinit!;o Harmi, etten ite päässy tonne paikalle. Näyttää kivalta tilaisuudelta niinku sanoitki! :)

3. joulukuuta 2009 klo 22.08  
Blogger Heini kirjoitti...

noi valkomustat rusettibikinit on aika herkut! Osaatko yhtään sanoa millon keväällä noi tulee myntiin? :)

3. joulukuuta 2009 klo 22.10  
Blogger pirdeliina kirjoitti...

Toi valko-siniraidallinen neule on niiin varmana sun ostoskassissa keväällä!! :D
Niin sun näkösiä kaikki noi kevyet ja raikkaat vaatteet!

3. joulukuuta 2009 klo 22.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

apua nyt tuli karmee hinku päästä katteleen ja ostaa noita ! nooh pukinkonttiin sit ainaki ginan lahjakortti KIITOS ! (:

3. joulukuuta 2009 klo 22.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei lintu!

kyselisin, miten se roaccutan- kuuri on alkanut tehoamaan? onko aiheuttanut minkäänlaisia sivuvaikutuksia? olisin todella otettu, jos ehtisit vastaamaan :)

aada

3. joulukuuta 2009 klo 22.23  
Blogger lintu kirjoitti...

Cava: Kiitti samoooin!!:)

Janni: Joo bikinit oli kyllä sööttejä:) Mä ainakin hamstraan niitä sitten kun tulee kauppoihin:D Harmi tosiaan kun sä et päässy mukaan:/

Heini: Apua en osaa kyllä sanoa, mutta ilmeisestikin jos oikein ymmärsin niin alkukeväästä:)

pirdeliina: Haha oot niin oikeessa:D

aada: Tietysti vastailen:) Mulla tuo kuuri etenee ihan tuskastuttavan hitaasti ja parantumista ei kyllä vielä ole näkyvissä. Alkaa kohta mennä melkein hermotkin, kun on niin hidasta tämä! Alussa mulle tuli myös kauhea pahenemisvaihe, jonka jäämiä on kasvoissa edelleen. Ei ole tällä hetkellä kovin hehkeät fiilikset, mutta kaipa se tästä:) Hitaasti muttavarmasti!:)

Anonyymi: Hihii;)

3. joulukuuta 2009 klo 22.42  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Näyttää kyllä ihanalta, bikinit erityisesti! Kamalaa että pitää odotella vielä niin kauan noita... :p

3. joulukuuta 2009 klo 23.41  
Anonymous A kirjoitti...

Roaccutan? En olisi ikinä uskonut blogin kuvien perusteella että tarvitset sitä! :OO

Mutta mulla olisi pikku vinkki; jos tuntuu että kuurista ei ole sulle apua tai se on liian rankka, niin kannattaa kokeilla tätä:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/2570177
Keskustelussa on monia eri ohjeita, mutta itse olen lämmittänyt mikrossa 1 desin vettä ja liuottanut siihen 3 teelusikallista joditonta, karkearakeista merisuolaa (esim. Euroshopperin, löytyy isoista marketeista). Sivelen sitä kasvoille kasvoveden tavoin aamuin ja illoin, annan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja pesen pois vedellä. Käytin aiemmin Vichyn Normaderm-sarjan tuotteita, jotka olen nyt jättänyt pois. Meikit pesen Lactoline-vartalonpuhdistusnesteellä ja meikin alle laitan kuiviin kohtiin kosteusvoidetta.
Tuli kunnon romaani, mutta itselläni tämä on auttanut PALJON, joten ajattelin kertoa sullekkin, sillä eihän sitä koskaan tiedä mikä tepsii! :----)

Vai oletko jo joskus kokeillut tätä?

3. joulukuuta 2009 klo 23.46  
Blogger Nina kirjoitti...

Tosi kivan näköisiä kevätjuttuja Ginassa. Täytyykin mennä heti katsastamaan, kun ne tulevat kauppoihin!
Roaccutan-kuurista vielä. Itse olen myös sen kuurin syönyt (tai oikeastaan rinnakkaisvalmiste) ja hyvin tehosi! Kyllähän se aikaa vei tietenkin mutta uskoisin että pian alat huomata tuloksia, jos pahenemisvaihe on jo mennyt ohi :) Tsemppiä, kyllä se iho vielä hyväksi muuttuu!!

4. joulukuuta 2009 klo 0.19  
Blogger Emma kirjoitti...

Hei, osaatko sanoa, onko tuota vaaleansinistä liehukepaitaa tulossa muun värisenä? Näkyikö muita sävyjä? :) Aivan ihania vaatteita!

4. joulukuuta 2009 klo 0.29  
Blogger Char and the city - Divaaniblogit kirjoitti...

Uuu, ihania valkoisia tunikoita ja paitoja, ja tuo sinivalkoisuus, mi likey :))

4. joulukuuta 2009 klo 8.04  
Blogger Roosa kirjoitti...

Onpas kivan näköiset beiget shortsit, yksinkertaiset mutta varmasti hyvin asuissa toimivat :)

4. joulukuuta 2009 klo 8.54  
Blogger Neiti S. kirjoitti...

Aivan superihania juttuja tulossa Ginaan keväällä! Juuri kaikkea sellaista, mitä olen koko syksyn etsinyt tuloksetta. :)

Olen kanssa kuullut, että Roaccutan-kuurin alkaessa iho puskee ensin kaiken ulos ja paraneminen alkaa vasta sitten. Vaikka sen syöminen tuntuu inhottavalta, kun iho kuivuu ja muuta, niin kyllä se kannattaa! Kuurin loputtua iho on niin paljon parempi. Tsemppiä sulle Lintu!

T. eräs lähipiirin ponnisteluja seurannut

4. joulukuuta 2009 klo 9.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei.. Sulla ei ilmeisesti ennen ole ollut aknea? Itselleni se puhkesi myös tänä syksynä ensimmäisen kerran ja lääkkeet ovat auttaneet minua hyvin..

Mulle määrättiin tetraa ja skinorenia, en alkanut syömään missään vaiheessa "antibiootteja" sillä ne eivät anna lopullista tulosta, joudut kierteeseen josta et pääse ikinä eroon ;/

Skinorenilla ja louis widmerin liuoksella olen päässyt parin kk den käytön jälkeen hyviin tuloksiin, ei finnejä. :) Olen todella onnellinen tällä hetkellä! Arpia tosin jäi mutta sekin on mahdollista peittää.. Olen myös kuullut paljon että nuo antibiootit jättävät kauheat ja syvät arvet.. :( En olisi suositellut roan syömistä, se on niiiin vahva ja huono aine!!

Kannattaa vaihtaa lääke ja kokeilla jotakin ulkoista, en usko että pääset ikinä eroon noista :(

4. joulukuuta 2009 klo 9.47  
Blogger lintu kirjoitti...

Jenni: Hihii niinpä, mä olisin halunnut monet jo heti itselleni ja käyttöön!:)

A: Joo no kuvissa meikin ja hyvän meikkauksen kanssa nuo peittyy ihan kiitettävän hyvin, onneksi! Tuosta suolajutusta olen joskus kuullutkin, mutta nyt kyllä heräsi todella kiinnostus ja uteliaisuus kokeilla itsekin!! Kiitos sulle hurjasti siis ohjeistuksesta, toivottavasti tuo tepsisi mullakin yhtä tehokkaasti kuin sulla:)

Nina: Eikö ookkin, mä tykkäsin noista hirveesti:) Mullakin itseasiassa on se rinnakkaisvalmiste nyt käytössä ja todella toivon, että tämä tehoaisi minuunkin! Jotenkin tuntuu, että jos näin vahva aine ei tehoa niin ei sitten mikään:/ Enkä mä todellakaan halua kärsiä tällaisesta rupisammakkonaamasta loppuelämääni:( Mutta tosiaan toivottavasti kohta alkaa tuloksia näkyä, mulla nimittäin on odotukset aika korkealla tuon suhteen! Kiitos tsempistä:)

Emma: En kyllä osaa sanoa yhtään, mutta itse en ainakaan eilen muissa väreissä sitä bongannut!

Char: Hihii mee too:)

Roosa: Joo mäkin noista tykkäisin, joten ehkäpä nekin eksyy mun ostoskoriini sitten keväällä;)

Neiti S.: Hih niinpä, juuri kaikkea sellaista, mistä mä oon unelmoinut ja toivonut, että sellaisia ilmestyis kauppoihin:) Ja tosiaan tuosta roasta, kyllä mäkin uskon, että sen syöminen kannattaa. Vaikka nyt vielä toivottomalta tuntuukin kun iho on kauheassa kunnossa! Kiitos tsempistä:)

Anonyymi: Kyllä mulla on ollut, itseasiassa oon kärsinyt siitä lähes koko elämäni! Kaikenlaisia lääkkeitä mä olen ehtinyt kokeilemaan, ihan sisäisiä niinkuin ulkoisiakin. Joistain ollut vähän apua, toisista taas ei ollenkaan, mutta mitään pysyvää apua kuitenkaan en vielä ollut löytänyt ja nyt toivonkin, että tuo roacuttan olis ratkaisu tähän. Monet eivät varmasti roaa suosittele, mutta mä ainakin koen sen olevan mulle melkeinpä ainoa jäljellä oleva ratkaisu, kun tosiaan kaikkea on jo melkein kokeiltu! Kyllä mulle arpia varmasti jää vaikka roaa en söisikään, mutta onneksi nykyään niitäkin on mahdollista vaalentaa tai saada jopa kokonaan pois! Mutta tosiaan, toivon todella että pääsen iho-ongelmistani eroon eikä mulle kävisi noin kun sä sanoit, etten pääsisi ikinä eroon!

4. joulukuuta 2009 klo 10.07  
Blogger A kirjoitti...

Ompas herkullisen näköinen aamupala!
Heh, ylläri et mä bongaan sen ekana ;D
Mikähän siinnä muuten on että joka kesäksi pitää aina ostaa uudet bikinit jos toisetkin?! Vaikka niitä "vanhoja"edelleen todella kivoja on kaapit täynnä!? Ehkä se on vaan joku kesän fiilistely juttu...
Kiva kuulla että ensi kesä mennään merihessuina! I like :)
Hauskaa viikonloppua!

4. joulukuuta 2009 klo 11.58  
Blogger lina kirjoitti...

Ihanaa kuulla et keväällä tiedossa ginassa merimies lookkia! Olen ainakin ensimmäisten joukossa tyhjentämässä kukkaroa siellä kun mallisto saapuu, hehe :)

P.S. olen vasta alkanut seuraamaan blogiasi ja pakko sanoa että hyvältä näyttää :)

4. joulukuuta 2009 klo 13.27  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Jotenkin ei iskenyt. :) Auroran blogissa oli kuva niittibiksuista, ne oli mageet! :)

4. joulukuuta 2009 klo 13.28  
Blogger Soccermom kirjoitti...

Cavan blogiin jo kommentoinkin malliston ihanuudesta, mutta täältähän löytyi lisää herkkukuvia; raitaa ja vaaleansinistä, jee!
Ja näppyasiaan vielä, oletko kokeillut Dr. Hauschkan tuotteita? Raskausaikana minulle tuli armottomasti näppyjä alkuvaiheessa ja Hauschkan puhdistusvoide+kasvovesi+kasvoöljy -yhdistelmä auttoi ihan hirmu hyvin! Jos et ole sitä vielä kokeillut niin suosittelen :)

4. joulukuuta 2009 klo 14.34  
Blogger llaura kirjoitti...

en malta odottaa et noita juttuja jo tulis myyntiin, ei ginas oo pitkään aikaan ollu mitään noin kivaa :> ! etenkin toi valkonen tunikajuttu (oikeanpuoleinen pikkukuva ennen bikiniesittelyitä) oli ihan mielettömän ihana ilmestys :>

ja samoin olit livenä muuten sinäkin! :)

4. joulukuuta 2009 klo 14.55  
Blogger lintu kirjoitti...

A: Joo mä en tiedä mikä noissa bikineissä on, kun tosiaan joka kesäksi aina täytyy uudet saada, mutta ei kai siinä mitään, bikinit on kivoja:) Vaikka kohta alkaakin jo olla sellanen kokoelma, että kesän jokaiselle päivälle riittää eri biksut:D No ei ihan sentään, vielä;D Joo merimiesmeiningeissä mennään, mäkin tykkään:) Kivat viikonloput sinne kanssa:)

Iina: Hihi sama täällä, ryntään sinne kyllä heti varmistamaan, että saan omani merimiesvaatteista:) Kiitos, kiva kun oot alkanut seuraamaan!:)

Sirpa: Ei tarvitse kaikkiin iskeäkään:) Muhun taas ne niittibikinit eivät niin iskeneet, ainakaan itselleni en vois kuvitella!

Soccermom: Kyllä, mulla on ollut Dr. Hausckan tuotteita käytössä, juurikin noita mitä tuossa luettelit, mutta niistä ei ole kyllä mulle ollut apua yhtään:/

llaura: Hihii en mäkään!:D Ja oon kyl samaa mieltä, pitkään aikaan ei oo löytynyt sieltä mitään supersuperkivaa, että kevättä ootellessa sitten;) Hih kiitti samoin:)

4. joulukuuta 2009 klo 17.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En malta olla kysymättä tuosta Longchampin laukusta! olen aivan tuhottomasti ihastunut siihen ja toiveissa olisi saada se syntymäpäivälahjaksi. Pointtini onkin, että voisitko hieman kertoa minkä kokoinen sinun laukkusi on? :) Itse olen ainakin huomannut Longchampin sivuilla kahta erikokoista ja ranskansivuille mentäessä isompi maksaa 210e (luin että maksoit omastasi 211e :D) ja pienempi 190e. Eli kumpaa kokoa mahtaa laukkusi olla? :)

6. joulukuuta 2009 klo 16.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu