Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

on sale

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

on sale

Sain tosiaan vihdoinkin Asoksen tilauksen käsiini. Tässä kohtaa varmaankin pitäisi huuta "jee", mutta valitettavasti mä en nyt oikein ole tilauksen suhteen niillä fiiliksillä. Nimittäin tilaamistani vaatteista eniten odottamani eli villakangastakki oli kokoa liian suuri!:(

Joten, olisiko kukaan kiinnostunut ostamaan kuvan takkia?

Takki on väriltään musta ja kokoa 10 (rinnanympärys: 86 cm, vyötärönympärys: 68 cm, lantio: 93,5 cm). Enemmän tietoa takista voi käydä katsomassa tästä linkistä.
Hintapyyntö: 86,90 € (sama, minkä itsekin maksoin)
Mieluiten myisin sen jollekin, joka pääsisi sen noutamaan (Espoo-Helsinki -akselilta), mutta jos näin ei ole niin ostaja maksaa postikulut!
Ja tosiaan takkia on vain kertaalleen kokeiltu päälle, joten se on ihan uusi!

Kiinnostuneet laittakaa sähköpostia osoitteeseen: lintuuu (at) gmail.com

24 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

hieno takki, vaikuttaako oikeasti tuon mallisessa takissa yhden koon heitto ylöspäin?? Siis että huomaako sen tosissaan päällä että se on liian iso kun malli joka tapauksessa on väljä eikä muotoonleikattu.

25. marraskuuta 2009 klo 13.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos kukaan ei osta sitä takkia niin voithan käydä kavennuttamassa/pienennyttämässä sitä ompelijalla. Itse kävin pienennyttämässä oman takkini viime talvena ompelijalla, kun kaikki kauppojen villakangastakit olivat liian suuria, joten piti sitten ostaa hieman isompi. Hyvää jälkeä tuli eikä maksanut paljoo.

25. marraskuuta 2009 klo 15.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aikas kova hintapyyntö, en kyllä maksais tosta noin paljoo, sori ny vaan !!!

25. marraskuuta 2009 klo 16.01  
Blogger suskiä kirjoitti...

Höh, toivottavasti saat myytyä. Tuo olis ollu sulla niiin kiva. :)

25. marraskuuta 2009 klo 16.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei, kiinnostaa se L-koru, oliko ihana?? Löysin muuten itse ginasta sellaisen hopeisen samaa tyyliä olevan missä on kaksi sydäntä päällekkäin ja se päälimmäinen on pienempi ja siinä on "timantteja", ja hinta oli vaivaiset 7.90 :) tuskin kauaa hyvänä pysyy mutta hetken ainakin :) <3 niin ja tässäkin korussa on sellainen ihana lukkosysteemi :)

25. marraskuuta 2009 klo 19.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

siis kuka ihme tilaa takkeja postimyynnistä.. ite en ainakaan uskaltaisi.

25. marraskuuta 2009 klo 19.50  
Blogger milaina kirjoitti...

hei! kun teit nyt isomman tilauksen asokselle, niin osaatko sanoa, kuinka luotettavasti koko 10 yleensä vastaa kokoa s/36 :) suunnittelen itse himohaaveneuleeni ostoa, mutta en osaa päättää sopivaa kokoa. ärr :D

25. marraskuuta 2009 klo 20.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pyydät aika kovaa hintaa jos pyydät samaa kun olet itse maksanut. yleensä eteenpäinmyynnissä tuote on halvempi, aika ei olisi edes kertaakaan kokeiltu :)

mutta tosiaan, käy kavennuttamassa!

25. marraskuuta 2009 klo 20.45  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä se vaikuttaa valitettavasti:/ Kun takki on jo muutenkin väljän mallinen, niin kun se on vielä kokoa liian suurikin, niin vaikutelmasta tulee yliväljä ja vähän telttamainen, not nice:/

auakiä: No toivon todella, muuten menee rahat ihan hukkaan:/

Anonyymi: Ei sun tarvitse sori pyydellä, eihän sun ole sitä ostettava! Mutta ihmettelen, että miksi täysin uudesta ja käyttämättömästä takista tuo hinta on niin paljon? Takkihan on lähes koskematon! Ja onko sillä nty niin väliä ostaako sen Asokselta vai minun kauttani, kun sama takki samassa kunnossa on kyseessä. Luulenpa, ettei yhdestä kokeilukerrasta takin hinta alene. Ostetaanhan normaalistakin kaupoista takkeja, joita ties ketkä ihmes ovat kokeilleet ties kuinka monta kertaa, eikä ne kokeilukerrat tuotteen hintaa alenna. Onhan tuolla hintaa, mutta toivon silti, että joku joka tuota kyseistä himoitsee, mutta ei ole Asokselle tilausta jaksanut/osannut laittaa, haluaisi ostaa sen ihan yhtä hyvänä kuin Asokseltakin, mutta vain minun kauttani.

Anonyymi: Joo tuota täytyy sitten kyllä harkita, vaikka todella toivoisin, että joku sen ostaisi! Mutta kiitos neuvosta, täytyy pistää mieleen:)

Anonyymi: Minäpä minä, ehkä vähän riskaabelia tosiaan!

Anonyymi: L-koru oli aivan ihana! Siitä en kyllä hevillä luovu;)

25. marraskuuta 2009 klo 21.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mut Asoksellehan on ihan helppo palauttaa, jos vaan lähetät sen takasin?

25. marraskuuta 2009 klo 21.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mikset palauta tai vaihda sitä kokoa pienempään? Hoituu nimittäin aika helposti Asoksella. Joutuu vain postikulut itse maksamaan...

25. marraskuuta 2009 klo 22.02  
Blogger Cava kirjoitti...

Hei, kuulin että palautukseen ei vaadita pussia, vain se että tagi on kiinni takissa!!! :)

25. marraskuuta 2009 klo 23.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

palauta?

25. marraskuuta 2009 klo 23.14  
Anonymous Mia kirjoitti...

Mun mielestä ainakin ihan okei pyytää samaa hintaa minkä itse on maksanut upouudesta takista. Sen verranhan siitä joutuis maksamaan jos itse tilais Asokselta ja tässähän just kyseltiin että jos joku ois kiinnostunu ostamaan uutena. Että pyydä vaan täyttä hintaa :)

25. marraskuuta 2009 klo 23.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Typerää, miksi et palauta takkia? Kukaan ei suostu maksamaan tuota hintaa takista ja vielä maksamaan postituskuluja itse! Naurettava pyyntö.

26. marraskuuta 2009 klo 8.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka. Voisitko kuvata takin päälläsi, niin näkisin miltä se näyttää? Itseäni kovasti kiinnostais ko.takki :)
-minde

26. marraskuuta 2009 klo 9.01  
Blogger lintu kirjoitti...

milaina: 10 kokohan vastaa siis kokoa 38, vaikka itsekin luulin sen kokoa 36 vastaavan! Siksi niitä vääränkokoisia tuotteita vahingossa tulikin:/ Joten jos s/36 kokoa haluat tilata niin kannattaa varmaankin tilata kokoa 8. Tai varmiten selviää, kun katsoo mittansa sieltä mittataulukosta.

Anonyymi: Mä en ymmärrä miksi mun pitäisi käyttämätöntä uutta takkia myydä yhtään sen halvemmalla kun itse ostin. Eikö se ole se ja sama ostaako sen Asokselta vai suoraan minulta, kun sama takki samassa kunnossa kuitenkin on kyseessä?

Anonyymi: Olisihan sinne, jos mä en olisi ollut niin typerä ja heittänyt sitä pussukkaa, minkä sisässä takki tuli, menemään!:( Oma moka!

Anonyymi: Katso ylempi vastaus:)

Mia: Niin pyydänkin, koska en itsekään ymmärrä miksei olisi okei pyytää sen verran kuin itse maksoin. Kun kuitenkin multa sen saa ihan samanlaisena ja samassa kunnossa kuin Asokseltakin..

Cava: Mä taas luin, että pussi on pakollinen palautuksessa.. hmm..

Anonyymi: Luen ylempiä vastauksia.

Anonyymi: Lue ylempiä vastauksia. Kerrotko mitä naurettavaa siinä on? Varmasti jos itsekin olisin tilannut jonkun kalliin tuotteen, jota et pysty palauttaamaan niin haluaisit sen samalla hinnalla myydä eteenpäin, kun kuitenkaan takille ei ole mitään tehty eikä se millään lailla eroa siitä, jos tilaisit suoraan Asokselta. Kyllä mua ainakin harmittaa, jos olen itse lähes 90 euroa takista maksanut ja myisin sen eteenpäin vaikka 40 eurolla. Häviäisin 50 euroa vaan sen takia, että takki on tehnyt pysähdyksen mun kotonani eikä tullut suoraan Asokselta ostajan kotiin. Musta on ihan kohtuullista pyytää siis täyttä hintaa.

Minde: Voisin toki, mutta valitettavasti löysin takille jo ostajan, joten se meni jo:) Kiva kuitenkin, kun olit kiinnostunut!

26. marraskuuta 2009 klo 9.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mihin sitä pussukkaa tarvitaan? Mun tietääkseni voi palauttaa ilmakin, kunhan se paketissa tullut vaihtolipuke on mukana. Sen saa tulostettua Asosin sivulta, jos se on kadonnut.Itse tilasin Asosilta myös takin kokoa 10, kun en tajunnut että se vastaakin kokoa 38 eikä 36. Lähetin takin takaisin ja sain juuri sopivan takin koossa 8!

26. marraskuuta 2009 klo 12.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onpas neidit kärttyisiä yhden takin takia:) ymmärrän kyllä että et haluaisi palauttaa takkia ja annathan samalla jollekin lähellä asuvalle hyvän mahiksen ostaa takki helpommalla lähempää. Mun mielestä takki on tosi edullinen, tosin en tiedä laadusta mutta omat takkini maksavat yleensä muutaman sata euroa täältä Suomesta hankittuna. Tämä takki näyttää kyllä tyylikkäältä, toivottavasti saat sen eteenpäin-susanna

26. marraskuuta 2009 klo 15.24  
Blogger Sunshe kirjoitti...

Säästäähän tuossa postikulut, jos ostaja voi käydä noutamassa tuotteen sinulta suoraan :) En näe ongelmaa siinä, että myy uuden tuotteen samaan hintaan, varsinkaan jos sitä ei ole mahdollista saada Suomesta. Eihän siinä kukaan häviä mitään, päin vastoin, kaikki voittaa: sinä saat takkisi hinnan ja ostaja voittaa postikulut.

26. marraskuuta 2009 klo 17.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinasin kirjottaa kunnon kommentin, mutta henkilö ennen minua puki ajatukseni sanoiksi. Ei siis mitenkään naurettavaa, aina kannattaa yrittää ja parhaassa tapauksessa tekee jonkun toisen onnelliseks :)

Ella

26. marraskuuta 2009 klo 17.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tilasit sen valkosen kauluspaitatunikan ja ihastuin siihen joten ajattelin itsekkin tilata sellaisen . kuinka pitkä se on? tai jääkö se polviel yläpuolelle paljonkin?

27. marraskuuta 2009 klo 13.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ai eiks sinne pysty palauttaa?):

30. marraskuuta 2009 klo 15.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Asokselle palauttaakseen ei tarvii alkuperäistä pakettia. Mun kaveri palautti paitoja postista ostetussa kuoressa ja sai rahat takaisin.

2. joulukuuta 2009 klo 16.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu