Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Just my luck

torstai 19. marraskuuta 2009

Just my luck

Niin, tänään on tosiaan juuri se päivä, josta monet bloggaat ovat puhuneet ja stressanneet ainakin vaatepulmien kanssa. Nimittäin NRJ fashion awardsit pidetään tänään illalla ja sinne olen itsekin kutsun saanut. Valitettavasti mulla kuitenkin kävi tyypilliset eli satuin juurikin täksi päiväksi tulemaan kipeäksi ja luultavimmin en illan tapahtumaan pääse mukaan ollenkaan:( Todella typerää, miten aina tällaiset ikävät jutut sattuvat juuri silloin, kun olisi jotakin kivaa tiedossa?

Tosiaan mä olen tainnut saada jonkun ihmeellisen vatsapöpön ja tällä hetkellä pidän sairasvapaapäivää töistä ja koitan päästä päivää eteenpäin lepäilyn voimin. Ohjelmassa uusimmat Hills ja City sohvalla viltin alla loikoillen ja menuussa Jaffaa, mustikkakeittoa ja viiliä. Postiluukusta tuli myös uusin Trendi eli jotain hyvää tässäkin päivässä siis:)


Harmi etten pääse sinne awardseihin, mutta toivottavasti muut pitävät sitten hauskaa munkin puolestani!!

Tunnisteet:

25 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

höh, tosi tylsää :( illan kannalta kannattaisi muuten skipata kaikki maitotuotteet ja (light)limut jos on jonkinlaista vatsatautia meneillään, ne nimittäin ärsyttävät vatsaa entisestään :>

19. marraskuuta 2009 klo 13.18  
Blogger Cava kirjoitti...

Tosi iso harmi ettet pääse <3 Otetaan vahinko takaisin mahd. pian :) Koita parantua tipu <3 :)

19. marraskuuta 2009 klo 14.03  
Blogger Saara kirjoitti...

itsekin katsoin eilen illalla uusimmat jaksot ja aina myös The Hillsin aftershown. Parasta viihdettä :) The Cityssä en pitänyt ennen Oliviasta laisinkaan (paitsi ihanasta tyylistä ja ulkonäöstä muutenkin) mutta nyt alan olemaan jo aika ärsyyntynyt Olvian pomolle ja oon ihan Olivian puolella Ellessä.

19. marraskuuta 2009 klo 14.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voiei. parane pian! kauheeta jos nyt jotain vatsatautiiki tai norovirusta ton sikainfluenssan kaa samaan aikaan :( en kestä.

19. marraskuuta 2009 klo 15.37  
Blogger essi kirjoitti...

oi vitsi! sä se pystyt aina löytämään asioista hyvätkin puolensa :D mä en ikinä sulattais sitä et tulisin noin kivana päivänä kipeeksi :D

19. marraskuuta 2009 klo 15.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla iski kans eilen vatsatauti :s

19. marraskuuta 2009 klo 15.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

parane pian ja herkuttele :) <3

19. marraskuuta 2009 klo 16.00  
Blogger Katsku kirjoitti...

Voi ei, toosi harmi ettet pääse =( mut koita parantuu!

19. marraskuuta 2009 klo 16.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi voi sua;(

19. marraskuuta 2009 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei harmi! Oisin toivonu törmääväni suhun siellä:)

19. marraskuuta 2009 klo 16.54  
Anonymous Emppu kirjoitti...

Tosi harmi ettet pääse! Mulle käy usein myös niin että kun pitäisi jonnekkin olla menossa niin sitten tulee juuri kipeäksi.
Mäkin katsoin juuri eilen ton The Hillsin uusimman jakson ja ihan viihdyttäviä jaksoja on ollut mutta jotenkin niitä ei ole yhtä kiva katsoa kuin ennen. Ei tietenkään koska Laurenia ei enää ole ja kaikki pyörii nyt Kristinin ympärillä.. Sen sanon että vaikka "Speidiä" inhoankin, niin kyllä niiden toilailuista saa parhaat naurut :D Mitä sä oot tykännyt tästä uudesta kaudesta?

19. marraskuuta 2009 klo 17.06  
Blogger Pinja kirjoitti...

Uskon että ottaa päähän, mua ainakin ottais. Ite oon venannut pitkään, että pääsisin geelikynsikurssille ja nyt kun se olis lauantaina, niin eiköhän mulla oo kauhee flunssa päällä! Toivon mukaan parannun lauantaihin mennessä.

19. marraskuuta 2009 klo 17.13  
Blogger lintu kirjoitti...

katie: No on:( Mä taas oon aina ajatellut, että Jaffa jotenkin auttaa tällaisessa tilanteessa.. hmm, olenko mä ollut ihan väärässä luulossa siis?

Cava: No on:(( Mut me otetaan se takasin pian pian pian!:)

Saara: Hah tosiaan, se aftershow on kyllä aika huippuhauska:D Mä en oikein Oliviasta pidä vielkään, ja vaikka se Erin karmea onkin niin en silti taida olla Olivian puolella, vanhat muistot hänestä vaan kummittelee:D Mutta tosiaan, hänen tyylinsä on kyllä aina ollut upea!

Anonyymi: Koitan:)

essi: Haha:D No täytyy koittaa pysyä ees jotenkin positiivisena:)

Anonyymi: Oh no:(

Anonyymi: Joo!:)

Katsku: No on:(

Anonyymi: :(

Anonyymi: Harmi tosiaan!:( Hih aijjaa!!

Emppu: Joo, tää on kyllä niin tyypillistä:/ Kyllä mä tästä uudesta kaudesta olen tykännyt, vaikka Laurenia kaipaankin. Toisaalta tykkään Losta niin paljon, että musta hänen touhujaan on mukava päästä seuraamaan. Speidiä inhoan minäkin, mutta kyllä ne hyvää viihdettä tuottavat ei muuta voi sanoa:D Kristin, yök:D

Pinja: Äh:/

19. marraskuuta 2009 klo 17.27  
Blogger Laura kirjoitti...

Musta tuntuu niin pahalta sun puolesta ja sun illan asu oli se jota eniten odotin! Koita parantua pian ja ehkä sitten ensivuonna parempi onni matkassa :)<3

19. marraskuuta 2009 klo 17.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei kun oot hakemassa sinne kauppakorkeaan ni mitä linjaa tai mitä ainetta aattelit opiskella siellä? Ootko käyny valmennuskurssia?

19. marraskuuta 2009 klo 18.11  
Blogger V kirjoitti...

voi pikkuinen, koita piristyä <3 kohta nähdään! :)

19. marraskuuta 2009 klo 18.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On tavallaan totta, että limu tosi sokerisena ei ole välttämättä vatsalle niin hyväksi, mutta toisaalta lääkärituttavani on sanonut, että vatsataudin iskiessä voi oikeastaan syödä ja juoda KOHTUUDELLA ihan niitä asioita, joita haluaa jotta saa sitä suolaa ja sokeria kehoon. Eli siis vähän kohtuudella sitä mikä tuntuu hyvältä :) Se on musta oikein hyvä neuvo vatsataudin iskiessä.
Ja tosi tylsää oikeesti, että tulit kipeeks just ku olis ollu kiva meno, mutta kyllä kipeenä oma sänky on aina paras paikka :)
Parane pian!

-A.

19. marraskuuta 2009 klo 19.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! No ens vuonna sitten...:) Varmasti harmittaa, mutta pakko kysyä silti, että mitä olisit laittanut päälle? Noi sisustusjutut on tosi kiva lisä sun muutenki erinomaiseen blogiin. Jatkatko blogin pitämistä keväällä kauppislukujen ohessa?

19. marraskuuta 2009 klo 21.06  
Blogger lintu kirjoitti...

Laura: Koitan, onneksi nyt jo tuntuu paremmalta:) Ens vuonna sitten tosiaan! Hih ja ihana kun odotit mun asua:)

Anonyymi: En ole valmennuskurssia käynyt ja luulen, etten mene nytkään kun nyt olen noilla avoimen kursseilla ja koen niistäkin olevan apua itselleni. Ja tosiaan ainevalinnat eivät mulle vielä ole ihan selkeät, mutta ehkäpä markkinointia, johtajuutta, laskista, talousviestintää, yrittäjyyttä.. Kauheasti mielenkiintosia vaihtoehtoja! Mutta kansista en ainakaan!

V: Koitan! Jeee:)

A: Paranen:)

Anonyymi: Apua mulla oli kauheasti vaatevaihtoehtoja, eli en osaa yhtään sanoa, mikä olisi sitten loppujenlopuksi päätynyt ylle! Ja tottakai jatkan blggailua keväälläkin! Mä en lopeta ikinä;)

19. marraskuuta 2009 klo 21.20  
Anonymous eini kirjoitti...

Nythän on 'virallisena' vatsataudin hoitokeinona, tai mitä suositellaan syötävän, niin sokerillista Cocista ja sipsejä. Nauratti kun sairaanhoitajakaverini kertoi tosta :D

19. marraskuuta 2009 klo 21.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pienestä pitäen opetettu juomaan punaista jaffaa vatsataudissa :)

Ja tosiaan tuo virallinen suositus taitaa nykyään olla sokerillista ja suolaista :)

20. marraskuuta 2009 klo 8.18  
Blogger Paubella kirjoitti...

Harmi, ettet päässyt paikanpäälle :( Olis nimittäin ollut kiva nähdä sua:) Mutta niinkun joku täällä jo sanokin, niin ens vuonna sitten paremmalla tuurilla:)

20. marraskuuta 2009 klo 10.31  
Blogger lintu kirjoitti...

eini: Hih no aika hassunkuuloiset ohjeet tosiaan! Mutta kaipa noita on sitten noudatettava:D

Anonyymi: Mua taas keltaista jaffaa:)

Paubella: Joo, todella harmi!! Suakin olis ollut niin hirmu kiva nähdä!!:) Next time next time;)

21. marraskuuta 2009 klo 7.53  
Blogger Laura kirjoitti...

katoin vahingossa, et olit tossa tietokoneen ruudussa, missä on toi hills:in näyttelijä! :D näyttää ihan sulta! (:

22. marraskuuta 2009 klo 13.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä kattelet Hilssin ja Cityn uusimpia jaksoja? ;o

23. marraskuuta 2009 klo 22.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu