Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

back home

maanantai 16. marraskuuta 2009

back home

Hallo! Takaisin kotona ollan taas! Sveitsin reissu meni oikein kivasti, vaikka olisi kyllä mielestäni saanut kestää paljon pitempään kuin vain viikonlopun verran. Tuossa ajassa ei oikein kunnolla mitään sen kummempaa kerinnyt tekemään, mutta serkkuni valmistujaisiahan varten me sinne matkasimme ja niitä kyllä ehdimmekin sitten juhlistaa oikein kunnolla!

Juhlimisen lisäksi kerittiin piipahtaa myös Chur nimisessä kaupungissa, josta kuitenkaan ihme ja kumma ei mitään kaupoista oikein löytynyt. Mutta ei hätää, shoppailu hoitui sitten paluumatkalla Zürichin lentokentällä. Mitäpä sitä muutakaan, kun kuluttaa tax freessa rahansa ihaniin meikkeihin;) Tällaista päätyi siis ostoskoriin:


Dior Addict Lip Maximizer - YSL Pure Lip gloss "Pure nude" - Diorshow Iconic -maskara


Halusitte reissulta asuja, mutta valitettavasti en siinä touhussa mitään kerinnyt kuvailemaan. Matkustusasun voin kuitenkin tarjota teille tässä muodossa:

neule&toppi&legginssit Gina - huivi Mulberry - saappaat Zara - laukku LV


Ainiin ja kiitos vielä kaikista matkan ajalla tulleista ihanista kommenteista! Oli kiva kirjautua blogiin sisään kun oli kaikkea kivaa odottelemassa:)

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Blogger Mrs. M kirjoitti...

Tervetuloo takas kotiin <3

16. marraskuuta 2009 klo 21.21  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Ihanaa että matkasi meni hyvin!:)

Joo tuo Diorin Lip Maximizer on ihana tuote!:) Tuoksuu niin hyvälle, antaa ihanan kiillon. Tosin en ole huulissani mitään suuruus eroa huomannut, mutta se kollageeni kyllä pistelee hauskasti alkuun:)

hali

16. marraskuuta 2009 klo 22.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oiii kiva kun matka sujui hyvin :) Ja toivottavasti nyt tulee postauksia tiuhempaan tahtiin, niitä nimittäin on odotettu! Toivoisin myös jonkinlaista "jouluaatto meillä" postausta, ellei sellaista vielä ole :)

17. marraskuuta 2009 klo 9.22  
Blogger Mona ja Iina kirjoitti...

Mukavaa, että sulla oli kiva matka :) Sulla on tosi nätti tyyli.

17. marraskuuta 2009 klo 11.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivoja meikkiostoksia :)

17. marraskuuta 2009 klo 11.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen ja kämpästä kuvia kaipaillaan (lisää)! Sitten varsinkin kun olet sen sisustanut, niin nähdään tuliko siitä hieno;)

17. marraskuuta 2009 klo 14.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanaa<3 oot taas täällä, kirjottelemassa mun ja kaikkien muidenkin iloks. ja tietty lisää kuvia ja muuta siitä sun uudesta kämpästä sit ku kerkeet (: ja sun tyyli....oon niin kateellinen, sul on tosi hyvä maku ja ihania vaatteita. ( mä vaan ylistän sua koko ajan.) Paljonko toi Mulberryn huivi ja LV:n laukku makso ? :D

17. marraskuuta 2009 klo 16.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun tyylista inspiroituneena kavin hakemassa itellenikin ton mulberryhuivin! tosin ostin sen version missa on niita puu-printteja myos mutta sua tassa matkin :) sulla on ihana klassinen tyyli johon yhdistelet kekseliaasti ja just sopivissa maarin kaikkia sen hetken trendeja!

ois hauska lukea blogipostaus sun "kaikkien aikojen inhokki- ja suosikkimerkit, vaatteet ja tyylit tms"

17. marraskuuta 2009 klo 17.14  
Blogger lintu kirjoitti...

Cava: Thanks huuun:D

Mrs. V: Joo toi huulikiilto on aivan mahtavaa! Mä jopa huomasin sitö turvotustakin hieman, jee:D Pistelee kyllä aika jännästi! Haleja sinnekin:)

Anonyymi: Tulee kyllä, ainakin yritys on kova!:)

iimo: Kiitos!:)

Anonyymi: Hihii eikö vaan!:)

Anonyymi: Kämpästä tulossa varmasti kuvia pian,, vkloppuna saan ainakin aloitettua sisustamista, jee!:)

Anonyymi: Hihi olenhan minä!:) Ja kiitos kiitos! Kämpästä tulossa varmasti lisää kuvia, kunhan pääsen vähän sisustelemaan! Mulberryn huivi oli 70 euroa ja LV hieman alle 500 euroa.

Anonyymi: Kiitos sulle:) Tuossa onkin ideaa kerrakseen, katotaan josko pääsisin tässä jossain vaiheessa toteuttamaan!:)

17. marraskuuta 2009 klo 19.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko tuo YSLin huulikiilto sellanen kivan neutrin värinen? tai kun lukee et Pure nude, niin onks se sellanen ihana nude :)

17. marraskuuta 2009 klo 19.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei millanen tuo Iconic-ripsari on? Onko siinä kumiharja? Kerros mitä tykkäät siitä, onko toimiva? Pidentääkö jne.? Suunnitelmissa on hankkia, mut en oo kuullut kenenkään kokemuksia nii siksi ois kiva tietää :)

18. marraskuuta 2009 klo 17.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu