Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

weekend plans

torstai 22. lokakuuta 2009

weekend plans

Vitsii mulla on niin kiva viikonloppu edessä että! Suunniteltiin kuukausia sitten ystäväni kanssa mexicoiltaa pidettäväksi hänen kotonaan, ja huomenna on vihdoin se päivä, kun päästään tekemään ihania mexicoherkkuja ja syömään masumme täyteen niitä! Itse mä tykkään tacoista, salsasta ja kaikista noista tex mex ruuista älyttömästi, joten odotan huomista kyllä hirmuisen innolla. Tosin vähemmän innolla odotan sitä ähkyä, minkä syömisen seurauksena saan, koska en osaa olla ahmimatta noin hyvää ruokaa, hihi:)



Lauantaina sitten tapahtuu toinen myöskin kuukausia sitten suunnittelemamme juttu! Ystäväni kanssa päätettiin, että sitten kun on pimeä ja ankea sateinen syyssää, niin majoitumme heidän talonsa vinttiin leffailtaa pitämään. Ja tässäkin tapauksessa tietysi kaikenmaailman herkkujen kera, jos vaan mexicoillan jälkeen masuun vielä jotain mahtuu! Kumpikaan meistä ei ole vielä kerinnyt nähdä Confessions of a shopaholic -leffaa, joten sen olemme ajatelleet vuokrata illaksi.


Kuvien perusteella leffa ei näytä ainakaan tyylillisesti omaa makuani miellyttävältä, mutta mielenkiinnolla kyllä odotan millainen leffa muuten on. Kirjoja olenkin lukenut ja ne ainakin olivat sellaista hömppähömppää, joten leffa varmaankin noudattaa samaa linjaa. Mutta hömppää me just kaikkien kouluhommien ja töitten keskelle tarvitaankin!:)

Tunnisteet:

20 kommenttia:

Blogger Kata kirjoitti...

Silkkaa julmuuttaa laittaa tommosia kuvia tänne! Mulla on ihan tuhoton nälkä ja meksikolainen on mun aivan lempi ruokaa ja ah rakastan confessions of shoppaholicia (vaikka loppu elokuvassa ei ihan muhun kolahtanukkaan)! Ei kai haittaa jos vähän baittaan sua noissa viikonloppusuunnitelmissa :P

23. lokakuuta 2009 klo 0.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tehkää EHDOTTOMASTI tätä tex mex voileipäkakkua iltamiinne, se on ihan taivaallisen hyvää!

http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=3251

23. lokakuuta 2009 klo 1.58  
Blogger Siru kirjoitti...

Toi leffa on kyllä tosi hyvä! Vaikken komedian ystävä ole niin kun noin hyvin puhutaan "mun kieltäni" niin on vaan pakko tykätä.

juliet xxx

23. lokakuuta 2009 klo 8.18  
Blogger Riikka kirjoitti...

Mun alkoi tekee mieli texmex ruokaa! :)

23. lokakuuta 2009 klo 8.48  
Blogger Rita kirjoitti...

Mun mielestä toi leffa ei ollut mitenkään erikoisen hyvä, varsinkin kun sitä oltiin kauheesti kehuttu, odotukset ja luulot oli kovat ja sitten se oliki pettymys. Mut ei siinä, ihan hauska se kuitenkin oli :-)

23. lokakuuta 2009 klo 11.35  
Blogger Unknown kirjoitti...

Tuo oli ihan kiva toi leffa, katoin sen just ite viime viikonloppuna :) Tosin kyllä kirja oli kivempi!

23. lokakuuta 2009 klo 12.01  
Anonymous Hanna kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta illanvietolta, sopii niin näihin syksytunnelmiin :) Tacoja, mmmh.. :P Kävin kattomassa ton leffan kun se vielä pyöri ystväväni kanssa, ja olihan se hauska! Just tuollainen hömppä ja aivot narikkaan-tyylinen :D

23. lokakuuta 2009 klo 12.07  
Blogger Jenny Rintala kirjoitti...

Oooih! Ei tollasia herkkukuvia saa laittaa tänne kun on kamala hyvän nälkä! ;)

23. lokakuuta 2009 klo 13.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oii kuulostaa ihanalta!

mutta tuo leffa on niin huono, kävin sillon kattomassa kaverini kaa leffassa ja tuli myötähäpeä kun katto sitä:D niin huonoa huumoria ja muutenki kovin leimi oli:D

23. lokakuuta 2009 klo 13.54  
Blogger Anni kirjoitti...

Aika pirullista laittaa tuollainen kuva tänne :D:D Alkaa tietty heti tehdä kaikkia tex mex herkkuja mieli :)
Olin varautunut siihen, että tuo leffa olisi aivan surkea, joten en odottanut siltä yhtikäs mitään! Se onnistuikin sitten ehkäpä juuri sen takia yllättämään suht positiivisesti. Ihan silkkaa hömppäähän se oli alusta loppuun eikä mitenkään kovin kummoisilla näyttelijöillä, mutta onnistui kuitenkin olemaan ihan viihdyttävä. Juuri sopivaa katsottavaa tyttökaverien kanssa, kun ei jaksa mitään vakavampaa katsoa :)Hauskaa leffa-iltaa siis :)

23. lokakuuta 2009 klo 15.55  
Anonymous jonna kirjoitti...

hih kuulostaa ihanilta viikonloppusuunnitelmilta :) blogiasi jo kauan lukeneena olen huomannut ettet käy juhlimassa (tällä nyt tarkoitan lähinnä baareilua ja/tai alkoholin juomista) läheskään joka viikonloppu (siis ainakin mitä täällä blogissa kerrot:)) ja siis eihän siinä mitään pahaa ole päinvastoin! oletko sitten esim nuorempana juhlinut enemmänkin?

23. lokakuuta 2009 klo 16.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirja paljon parempi ku toi leffa:/ ihan hauska hömppä toi leffakin tosin oli.

23. lokakuuta 2009 klo 16.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi alko tekee mieli tacoja ja tortilloja, täytyypä tehdä joku ilta! Ja mä ainakin tykkäsin tosta leffasta paljon, kirjatki on tosi hyviä. Mut tykkäänki tollasesta hömpästä :P Mut siin on myös hyvää musaa!

23. lokakuuta 2009 klo 16.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Äääää älkää vuokratko tota Himoshoppajaa! Tylsää peruskauraa ellei jopa huonompaa. Tai älkää ainakaan odottako liikoja siltä =D

23. lokakuuta 2009 klo 17.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikäää mikä kuva! kauhee nälkä ja tällästä täällä :'D

23. lokakuuta 2009 klo 17.26  
Blogger lintu kirjoitti...

Kata: Khihiii:D Ei kuule haittaa alkuunkaan:)

Anonyymi: Ei kyllä tälläkertaa tehty tuollaista, mutta miksei joskus tuotakin vois kokeilla! Kiitti vinkistä siis:)

Juliet: No kiva kuulla, mulla ei oikein ole hirveitä odotuksia sen suhteen..

Riikka: Hihii:)

rita-nic0le: Mulla taas ei oikein ole mitään odotuksia tuon suhteen, joten varmasti en tule ainakaan mitenkään kauheasti pettymään. Mutta sellasta hauskaa hömppäähän me halutaankin juuri leffailtana:)

sups: Kirjat kyllä yleensä onkin kai parempia kuin leffat, mutta katsotaan mitä mieltä mä olen sitten tuon katsomisen jälkeen!

Hanna: Niin sopiikin!:) Hihii ja hömppää me halutaankin!

Jenny: Heh:)

Anonyymi: Noo ei se mitään jos se on huono, kyllä mä silti sen haluan nähdä:)

Anni: Hihii ehkä vähäsen;) Mullakin on aivan olemattomat odotukset, joten ehkä mäkin sitten yllätyn edes vähäsen positiivisesti sitten!:) Kiitos kiitos:)

jonna: Eikö vaan:) Jep ihan oikein oot huomannut, aika harvoin tulee ulkona käytyä. Usein mielummin tykkään istuskella juurikin iltaa ystävien kanssa jonkun kotona ruokaa tehden tai leffan kanssa tai ihan vaan tekemättä mitään. Mutta on se aina välillä kiva päästä oikeen kunnolla juhlimaankin! Ehkä tuossa juhlimisessa vaikuttaa sekin, että en oikein kauheasti tykkää mistään Helsingin baarista, niin ei sitten tuu lähdettyäkään niin helposti kun ei ole sellasta ihan suosikkipaikkaa minne haluaisi lähteä:) Ja aina en kyllä tänne kirjoittelekaan noista eli siksikin voi vaikuttaa superharvalta:) Ja tuosta juomisesta, sitä mä harrastan hirmusen harvoin, jotenkin en oo vaan niin sellaista juojatyyppiä.. Ja sittenkin jos juon niin otan ihan vaan yhden drinksun taijotain, vaikka tuleehan sitä joskus välillä irroteltua vähän enemmänkin sitten:D

Anonyymi: Hömppääme halutaankin:)

Anonyymi: Hihii teeppä ihmeessä!:) Ton leffan musaa mä olenkin kuunnellut, tykkään myös:)

Anonyymi: Ei odoteta liikoja, mä en odota oikeastaan yhtään mitään:D Mutta kyllä mä haluan sen silti nähdä, vaikka miten huono olisikin!

Anonyymi: Hihii:D

23. lokakuuta 2009 klo 21.43  
Blogger Niina kirjoitti...

Eikä tuli kauhee nälkä :D elokuva on muuten ihan hauska :).

24. lokakuuta 2009 klo 0.02  
Blogger Heini kirjoitti...

Olen lukenut noita kirjoja englanniksi, ja ihan mukavia ovat olleet, paikoittan hauskojakin, mutta leffaa en ole nähnyt. Kerro sitten mitä pidit siitä :)

24. lokakuuta 2009 klo 13.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

meidän noco ateria vaan näytti paremmalta, kuin toi sun kuvan...<3

kbu

24. lokakuuta 2009 klo 18.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ahh,himoshoppaaja on niin paras elokuva ;))

25. lokakuuta 2009 klo 21.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu