Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

viikonlopputunnelmia ja maanantaita

maanantai 26. lokakuuta 2009

viikonlopputunnelmia ja maanantaita

Viikonloppu meni taas ihan hurjan nopsasti! Perjantaina tosiaan keräännyttiin pienellä porukalla ystäväni luo pitämään herkutteluiltaa ja tällä kertaa vuorossa oli chicken nachos. Saatettiin saada vähän ideaa Bellagion ruokapostauksesta ;) Joten jos joku tuota superherkkua haluaa tehdä, niin hänen blogistaan löytyy oikein hyvät ohjeet siihen! Ja täytyy kyllä sanoa, että kannattaa ehdottomasti kokeilla, nimittäin tuo oli ihan hurjan hyvää ja mä ainakin söin itseni ihan ähkyn partaalle! Ei vaan malttanut lopettaa, kun oli niin hyvää!


Syötiin ateria oikeen hyvässä tunnelmassa, meillä oli kynttilät ja kaikki!



Lauantain osalta mun suunnitelmat menivätkin oikeastaan ihan plörinäksi! En päässyt muitten bloggaajien kanssa tapaamiseen enkä illalla sen kummemmin mitään leffojakaan katsomaan. Noh, aina ei voi kaikki onnistua. Sunnuntaina kuitenkin pääsin tapaamaan muita bloggareita eräisiin kuvauksiin, josta valitettavasti myöskään minä en voi mitään paljastaa. Äh miten inhottavaa kertoa jotain, mutta kuitenkaan ei kertoa mitään! Oli oikein kiva päivä ja kiva myös oli tavata muita blogikollegoita, kun melkein ketään heistä en aiemmin ollutkaan tavannut!

Ja tänään tosiaan palattiin taas arkirytmiin eli kouluhommien pariin! Aamupäivällä tavattiin yhden luentokaverini kanssa kahvilassa ja siellä meillä menikin helposti melkein viisi tuntia koulujuttujen parissa. Vaikka kyllähän me siinä sivussa tietysti höpötettiinkin ja syötiin myös älyttömän hyvät salaatit!



Päällä mulla oli seuraavanlaista:

tunika Stradivarius - neule kirpparilta - vyö vanha - legginssit Gina - huivi vanha - saappaat Zara - laukku LV

Ja tosiaan vielä loppuun paljastan, mitkä kengät mä oikein sieltä Seppälältä sitten valkkasinkaan! Eli ihan oikein oli moni arvannut, mustat peeptoe korkkarit ruusulla. Normaalisti en tykkäisi noin matalasta korosta, mutta nuo näytti jalassa niin näteiltä, että en voinut vastustaa. Kovaa kamppailua tosin käytiin näiden ja ruusubaltsujen välillä, mutta tiettyhän korot nyt voittaa, hihii!





Tunnisteet: , ,

37 kommenttia:

Blogger *Kiki* kirjoitti...

vooi miten hyvännäköinen tuo kahvi/kaakao tuossa kuvassa on! alkaa tehdä mieli kylmää vaniljafrappea<3 oijoi:D
Minä en ymmärrä, mutta nuo Laaksamon kengät eivät ole ollenkaan suunniteltu sellaisiksi, että ne sopisivat jalkaani. 38 liian iso ja 37 liian pieni. Ja sit noista peep toellisista tulee mun jalka läpi edestä:D no säästinpä vähän rahaa ainakin:D

26. lokakuuta 2009 klo 19.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miksköhän noi kuvat ei näy mulla?

26. lokakuuta 2009 klo 19.44  
Blogger Juls kirjoitti...

ihana toi päivän asu ja toisena juttuna kiitos ihan uskomattoman ihanasta blogista!!! tän ansiosta vihdoin päätin (ja uskalsin) itsekin pistää oman blogin pystyyn, ja aikaa tässä onkin mennyt kaiken opettelussa, ja vähän on vielä kaikki hakusessa mutta ei se mitään.. kiitos siitä kuuluu kyllä ehdottomasti sinulle!!!! :DDD

26. lokakuuta 2009 klo 20.02  
Blogger Rita kirjoitti...

Olipa hyvän näköset mätöt ;D

Ja noin on tosi nätit noi kengät, aavistelinkin että saattaisit ottaa noi ruusukorkkarit, olisin meinaan ite ottanut samat :)

26. lokakuuta 2009 klo 20.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi eii nyt tuli kyllä nälkä! :)

26. lokakuuta 2009 klo 20.12  
Blogger Tuuli kirjoitti...

moi! Aina välillä sulla on jotain kuvia julkkisten asuista ym. Niin miten oikein löydät näitä kuvia? Mistä sseuraat julkkisten pukeutumista?

26. lokakuuta 2009 klo 20.18  
Blogger Jenny kirjoitti...

Pitää kyllä itekkin kokeilla tuota Bellagion reseptiä, kun kerran sinäkin sitä suosittelit. Tuli vesi kielelle :)

26. lokakuuta 2009 klo 20.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

päivänasu ei oikein iskeny. mut kivat noi kengät :)

26. lokakuuta 2009 klo 20.27  
Blogger Mongusti kirjoitti...

Nätti asu ja nättinä oot ollu niinku aina:) Oi toi salaatti näytti mega hyvältä, nams:)

26. lokakuuta 2009 klo 20.52  
Blogger -L- kirjoitti...

Nami nami nami mitkä ruuat! Tosi herkullisen näköistä. :) Ja huippusöpöt korkokengät.

26. lokakuuta 2009 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko sun macbookin hiiri oikeesti noin keltanen vai näyttääkö vaan kuvassa? Meneekö macci muuten helposti likaseksi?

26. lokakuuta 2009 klo 21.42  
Blogger Riikka kirjoitti...

"Normaalisti en tykkäisi noin matalasta korosta"

häääh, eihän toi mikään matala ole, ei ainakaan näytä siltä? Ei ainakaan mun mittakaavassa ole matala. Mutta onhan ne kivat kengät :)

26. lokakuuta 2009 klo 21.50  
Blogger Tanja kirjoitti...

Aivan törkeen hyvännäköisiä nuo nachot! Kengätki on kyllä kivat, vielä korkeampina olis vielä ihanemmat. Tosin nuissa kengissä on hyvä idea kun tuon ruusukkeen saa pois.

Tervetuloa vierailemaan myös mun blogiin! todellajossain.blogspot.com

26. lokakuuta 2009 klo 22.04  
Blogger Reetta kirjoitti...

Voi vitsi miten hyvältä tuo ekan kuvan ruoka näyttää. Täytyy tsekata ohjeet ja tehdä joskus itsekin.

Niin ja mahtavn tyylikäs asu sulla vaikka onkin ihan perus arkiasu. Silti tosi kiva :)

26. lokakuuta 2009 klo 22.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mitä oot muuten itse pitänyt tosta otsiksesta:-)? tykkäätkö enemmän siitä, vai sivuotsiksesta?

26. lokakuuta 2009 klo 22.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysästä, että ootko ollu tyytyväinen macbookiin? Tossa kuvassa näyttäis, et se ois jo vähän likaantunut aran värin johdosta. Oon kans harkinnu tollasta ihanaa valkosta, mut jos noin nopeesti tummuu, nii ehkä vielä harkitsen uudestaan... vai valehteleeko kuva tai lähteekö liat pyyhkimällä? :)

26. lokakuuta 2009 klo 22.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit, sun asut onnistuu aina! Ja vaikutat niin mukavalta tyypiltä ja sun elämä vaikuttaa niin mahtavalta. Oon kateellinen :c

26. lokakuuta 2009 klo 22.56  
Blogger A kirjoitti...

Taaskaan en ole blogiasi pitkään aikaan päässy lukemaan, ja oli sitäkin kivempi nyt päästä tänne, kun on tullut niin monta hurjan kivaa postausta!
Oli pakko laittaa nyt ihan kommenttia, kun huomasin että mulla on noi presiis samat seppälän kengät! Mä sain ne ystävältäni, joka oli "hajoittanut" yhet mun korkkarit, joten hän oli mennyt ostamaan ko.kengät minulle niiden tilalle! Täytyy kyllä sanoa, että ovat hyvät jalassa! Mii laik :)
Ja sit toinen, mulla on tuo Burberryn huivi jota himoilit! Sain mieheltäni sen lahjaksi, huivi-friikki kun olen myös :) hih, on meillä samaa tyyliä :) Mutta joulu kun lähestyy, niin laita se joulupukin kirjeeseen, on tosiaan aika hintava itse ostettavaksi.
Hyvää alkanutta viikkoa :)
-Annica

26. lokakuuta 2009 klo 23.19  
Blogger Nanna kirjoitti...

niiiin nätit nuo kengät!:)

27. lokakuuta 2009 klo 2.05  
Blogger lintu kirjoitti...

*Kiki*: Karamellijääkahvia se on, mutta hyvää se ei kyllä ollut yhtään:( Yleensä rakastan noita makusiirappi-jääkahveja, mutta tuossa maistui kyllä kahvi ihan liikaa! Ja mäkun tosian inhoan kahvin makua. Vaniljafrappea en ookkaan maistanut, täytyy varmaan testata!:) Mulla taas nuo kengät ovat älyttömän hyvät jalkaan! Ja itsellä kun on niin lyhkäiset varpaat, jotka yleensä eivät edes peeptoe korkkareista melkein näy, niin noista näkyy juuri sopivasti! Muttahei, ainakin säästy se raha sitten;)

Anonyymi: Hmm en kyllä osaa yhtään sanoa :/ Flickrin kautta kuvani lataan, joten pitäisi kyllä näkyä ihan normaalisti.

Vanilla Raccoon: Kiitos ja kiitos hurjasti!:) Ihana juttu, että oot itsekin uskaltautunut blogin aloittamaan, ja vielä mahtavampaa jos mä olen jotenkin pystynyt sitä edesauttamaan:) Että ole hyvä vain, my pleasure:)

rita-nic0le: Eikö vaan, nammm! Ja tosiaan, ruusukorkkareihin rakastuin kyllä ehdottomasti eniten, vaikka meinasin eka ne baltsut ottaakin!

Anonyymi: Hihiii:)

Windy: Mä löydän niitä erilaisilta julkkistyylisivuilta eli selaan esimerkiksi seuraavia: Popsugar, Skinny Website, Hollywood Tuna, Celebrity style guide ja Couture candy. Kaikki pitäisi ihan googlettamalla löytyä:)

Kailyn: Kokeile ihmeessä, oli niin superhyvää kyllä!:) Mullakin ihan vesi kielellä vieläkin hihii!

Anonyymi: Ei aina tartte iskeäkään:)

Mongusti: Hih kiitos ihana!:) Salaatti oli megahyvää!!

-L-: Hihii joo, herkkua kyllä olivat!:)

Anonyymi: Hiirikohta on kyllä vähäsen likaantunut käytössä, kun tosiaan pelkkää tuota käytän enkä ollenkaan sellaisat ”normaalia” hiirtä, jonka voi johdolla liittää. Kuva kyllä vähäsen oikeastaan vääristääkin, tuossa on vähän kellertävä sävy koko kuvassa!

Riikka: Hihi mun mittakaavalla on, kun oon tottunut niissä hirmukoroissa aina menemään:D

Tanja: Nam eikö ookkin! Ja oon samaa mieltä kengistä, vielä korkeampina olisivat olleet kyllä vieläkin ihanemmat. Sitä en ollutkaan huomannut, että ruusukkeen saa pois, oonpa mä hölmö :D

Reetta: Tee ihmeessä, suosittelen! Ja kiitos kovasti:)

Anonyymi: Oon kyllä pitänyt siitä paljon, vaikka välillä vähän kaipaankin pitkää mallia takaisin. En tiedä kummasta tykkään enemmän, molemmat on kivoja:)

Anonyymi: Oon ollut hurjan tyytyväinen, en olis tyytyväisempi voinut olla!:) Kuva tosiaan on vähän kellertävä sävyltään ja vääristää hieman, eli normaalioloissa kone on kyllä aika valkoinen vieläkin. Ainoa osa, mikä on kuluneempi on tuo hiirikohta. Sitä kun tulee käytettyä niin paljon niin on kulunut, mutta kai senkin saisi jollain aineella pyyhittynä vähän siistimmäksi:) Kyllä mä tuon koneen hankkimista kuitenkin suosittelen, nimittäin jos sen pitää puhtaana niin ei se väri kyllä helposti tummu. Pyyhkii vaan välillä:)

Anonyymi: Voi kiitos!:) Mutta hei, älä oo kateellinen, ei mun elämä sentään täydellistä ole kuitenkaan, vaikka ihan kivaahan se onkin:) Life is what you make it:)

Annica: Jee kiva kun tulit lukemaan ja vielä kivempi kun jätit kommenttiakin!:) Ai sullakin on nuo, no voi vitsit! Ne on kyllä mustakin hirmu hyvät jalassa, joten mii laik tuu:) Hih! Ja voi, ettää, sulla tuo Burberry, kadekade;) Ehkä mä kirjoitan sen tosiaan joulupukin listaan, onhan munkin huivifriikkinä saatava se myös kokoelmiin! Ihanaa alkanutta viikkoa sullekin!:)

linda sofia: Eikö ookkin:)

27. lokakuuta 2009 klo 9.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulle sopisi näköjään polkkatukka tosi hyvin :)

27. lokakuuta 2009 klo 11.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulle kanssa noi kengät. tahtooooo!!!! :D

*hullaantunut* kenkäfriikki

27. lokakuuta 2009 klo 13.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos on ärsyttävää kertoa jostain, mitä ei kokonaan saa kertoa, niin et usko miten ärsyttävää on lukea noin kymmenestä blogista että joo oltiin kuvauksissa muiden kanssa en saa kertoa enempää :D

27. lokakuuta 2009 klo 13.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jeSSS :) arvasin että ne oli noi kengät ! tuli jotenki mukava olo , että hihihiih ekaa kertaa oikeassa ;);) JA HYVÄ VALINTA !

27. lokakuuta 2009 klo 14.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi vyö ei oikeen sovi tohon asuun. Tai sopis jos se oli ylempänä! ihan vaan vinkiks:)

27. lokakuuta 2009 klo 16.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Öööh?? aina sanot samaa et syöt itses ähkyyn ja koskaan ei voi lopettaa ajoissa? onks toi muka normaalia? Kyllähän sitä joskus syö mut musta tuntuu et ainaki puhut ruuasta nii sanot et "pakkohan sitä oli syyä ku oli nii hyvää" tai jotai :s

27. lokakuuta 2009 klo 16.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ai mitenniin matalat korot :O oha noi tosi korkeet

27. lokakuuta 2009 klo 17.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi vitsit! oot aivan älyttömän kaunis tyttö :) haluisin ite olla samanlainen.. saanko kysyä että missä päin sä asut? :)

27. lokakuuta 2009 klo 18.40  
Anonymous mums kirjoitti...

Mä ostin noi ihan samat kengät ja on muute tosi ihanat! Ja hyvä kun sen ruusukkeen saa pois:)

27. lokakuuta 2009 klo 20.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on hirveen huonolaatusia ja epätarkkoja noi kaikki kuvat :(

27. lokakuuta 2009 klo 20.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Kesäasut syksyyn sopiviksi" hitsit että ootan tuota postausta jo! :D muutenki ois kiva saada joku syksy/talvi asu-juttu. Itse oon niin kesä ihminen ja inhoon talvivaatteita yli kaiken, sie varmaan saat niistäkin hyvännäköisiä ;)

27. lokakuuta 2009 klo 20.54  
Blogger E kirjoitti...

arvasin, että valitsit nuo korkkarit! olisin itsekin ottanut nuo :) milloin muuten tulee postaus "tyylini kumakivet osa 3: laukut ja kengät"? :)

27. lokakuuta 2009 klo 22.28  
Blogger Siru kirjoitti...

Noi on just sun tyyliset!

juliet xxx

27. lokakuuta 2009 klo 23.06  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: On monesti tehnyt mieli sellaista leikatakin, mutta en oo vielä ainakaan uskaltanut:)

Anonyymi: Hih:)

Anonyymi: Voin vaan kuvitella, mutta kärsivällisyyttä;)

Anonyymi: Hih:) Oli kyllä mustakin aika hyvä valinta!:)

Anonyymi: Itse taas tykkään vyöstä juurikin tuossa lanteilla, vaikka moni onkin siitä antanut negatiivista palautetta. Mutta makunsa kullakin, niinhän se menee:)

Anonyymi: Mitähän sä yrität tällä kommentilla oikein vihjailla? Voin kertoa, että syön ihan normaalisti.

Anonyymi: Mulla kun on kaapissa vain korkeampia niin nuo tuntuu kauhean matalilta! Se on vaan mihin oon tottunut..

Anonyymi: Voi vitsit, kiitos sulle!:) Asun pk-seudulla!

mums: Hih aijjaa!:)

Anonyymi: Äh ärsyttää tuo samainen asia itseänikin! Se on vaan niin hankala nyt kun on niin pimeää, enkä koskaan ole kotosalla valoisan aikaan, jolloin voisin kuvata. Ja tosiaan kun mulla ei ole ketään kuka mua kuvaisi, niin sekin hankaloittaa asiaa hirmusesti! Välillä joutuu valitettavasti turvautumaan surkeisiin pukukoppikuviin, joista en itsekään yhtään pidä!

Anonyymi: Hihii, kiva kuulla että odottelet! Mulla olisi nyt ihan tässä lähiviikkoina tarkoitus se toteuttaa, joten koita vielä hetki malttaa:) Tai ehkä ryhdyn asiaan jo aiemminkin, voisin tehdä sen pienissä osissa vaikkapa:)

Elli: Hihii, aika monihan sen arvasi lopulta:) Tulee heti kun kerkiän kuvata! Nyt vaan on ollut niin kovin kiire, etten ole koskaan valoisan aikaa päässyt kuvailemaan, eikä pimeällä kuvista tule yhtään mitään!:/

27. lokakuuta 2009 klo 23.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisitko laittaa tähän linkin tohon nachojen ohjeeseen? en meinaan löydä mistään :(

29. lokakuuta 2009 klo 17.15  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Tässä http://allthatglittersb.blogspot.com/2009/07/chicken-nachos.html :)

29. lokakuuta 2009 klo 18.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiitos paljon (=

4. marraskuuta 2009 klo 16.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu