Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

problems

torstai 15. lokakuuta 2009

problems

Eilen keskiviikkona minulla alkoi koiranhoitoviikko eli asun eri osoitteessa dogsittaamassa seuraavan viikon verran. Mulla on totta kai Macbookki sielläkin mukana, mutta ainoa ongelma on se, että en omista toimivaa nettiä enkä siis pääse ollenkaan päivittelemään tänne!(nytkin olen siis työkoneella töissä) Mun nettitikkuni on jotenkin rikki enkä ole saanut sitä vielä toimimaan, kun pitäisi kuulemma koneen kanssa jättää se elisalle, enkä mä nyt konettani voi jättää kun kouluhommia pitää sillä tehdä! Eikä koiranhoitopaikassani valitettavasti ole langatonta nettiä, naapurustossa kyllä, mutta salasanalla varustettuna. Vaikka eihän se kyllä olis oikein lainata jonkun muun verkkoa.. Joten jos mä en nettiä nyt käsiini mistään saa niin ensi keskiviikkoon asti sitten hiljaisuutta tiedossa :/

7 kommenttia:

Blogger Nanna kirjoitti...

Ootko muuten koskaan miettinyt hakevasi Helsigin yliopistoon lukemaan "kaupallista alaa"? Monet eivät tiedä, että sielläkin on erinomainen vaihtoehto Kauppakorkealle. Itse opiskelen juurikin Viikissä ja ihan samoja aineita luen kuin kauppiksessa oleva kaverini, mm. kirjanpitoa ja kansista. Kannattaa katsella vaihtoehtoja! Tsemppiä! :)

15. lokakuuta 2009 klo 10.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että et saa nettiä käyttöösi, koska blogiasi on tosi hauska lukea. Kirjoitat hyvin. Pitää kai sitten vain odotella :)

15. lokakuuta 2009 klo 14.28  
Blogger elli kirjoitti...

Oletko säkin dogsitter? Mä nimittäin olen :) Kävin viime syksynä sen kurssin ja keikkoja on ollu tosi paljon! Mulla kyllä yleensä tulee hoitokoirat kotiin hoitoon niin se ei haittaa bloggailua ;-P Minkälainen koira on kyseessä tällä kertaa? Hauskaa viikkoa!

15. lokakuuta 2009 klo 16.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko sulla optionin tikku (eli siis ohjelmana globetrotter connect)?

15. lokakuuta 2009 klo 16.25  
Blogger Haidi kirjoitti...

voi ei! no toivotaan, että alkaa toimimaan (:

15. lokakuuta 2009 klo 22.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

harmi.Odotellaan sit et voi taas kirjottaa.(:

16. lokakuuta 2009 klo 19.10  
Blogger lintu kirjoitti...

Nanna: Hmm itseasiassa tuollaista en olekaan tullut miettineeksi!! Varmasti oikein hyvä vaihtoehto sekin:)

Anonyymi: Oli kyllä varsinainen vieroitusjakso:( Onneksi nyt olen taas netin äärellä ja pääsen kirjoittelemaan!

elli: Jep kyllähän mä olen, tosin epävirallinen sellainen. Mitään kursseja mä en ole käynyt vaan lähinnä tuttujen koiria hoitanut ja heidän kauttaan sitten saanut muitakin keikkoja. Nyt hoidossa oli siis vähän yli 1-vuotias labbis tyttö:)

Anonyymi: Ei ole vaan huwavei tikku elisalta.

Haidi: Eipä alkanut:(

Anonyymi: Juu vähän piti odotella, mutta nyt mä olen taas netin päässä niin postailu onnistuu!:)

21. lokakuuta 2009 klo 15.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu