Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

pakko saada

torstai 8. lokakuuta 2009

pakko saada

Tässä taas lajissamme niitä vaatekappaleita, joita aluksi on jopa vähän kammoksunutkin ja ajatellut, että tuollaistahan minä en päälleni laita, mutta kuinkas sitten käykään?


Tosiaan, jo kauan on ollut ruutupaitoja kauppojen hyllyillä ja julkkisten päällä roikkumassa, mutta vasta pitkän epäröinnin ja totuttelun jälkeen olen minäkin tykästynyt tähän vaatekappaleeseen. En oikeastaan edes tajua, miten en aikaisemmin ole tajunnut ruutupaitojen viehätysvoimaa, vaan ajatellut niitä totaalisesti ei mun jutuksi.

Mutta viimeistään tänään uusinta Hills jaksoa katsellessani ja bongatessani Kristinin päältä kivannäköisen ruutupaidan päätin, että omaankin kaappiin on sellainen saatava! Eniten mun silmääni miellyttävät vaaleasävyiset ruutupaidat, niinkuin tuossa kollaasissa kuvassa nro 1 ja 3.

Eli ei muuta kuin etsinnät käyntiin!

Tunnisteet: , ,

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon etsinyt täydellistä ruutupaitaa vaikka kuinka pitkään, huonolla menestyksellä :s aina on jotain vikaa!

8. lokakuuta 2009 klo 22.33  
Blogger tannttu kirjoitti...

Rakastan tummia ruutupaitoja, tänäänkin ostin kaksi lisää :)

8. lokakuuta 2009 klo 23.22  
Blogger Burlesque kirjoitti...

Kivoja asuja Laurenilla tuossa kollaasissa :)

9. lokakuuta 2009 klo 1.13  
Blogger Illusia kirjoitti...

Hei Lintu!

Minä ostin ekan ruutupaitani - sitten ala-asteen - syksyn alussa Zarasta ja tykkään tosi paljon! Oma paitani on tosin sävyltään vähän tummempi, mutta ainakin ostohetkellä valikoima vaikutti mukavan laajalta. Olen myös todella tykästynyt paidan sopivan istuvaan malliin, se on tosi helppo käyttöpaita! Mieleeni juolahti tätä postausta silmäillessäni jopa ruutupaita kakkosen hankinta. Hih, koitan kuitenkin malttaa mieleni. :)

Tsemppiä paitaetsintöihin!

9. lokakuuta 2009 klo 8.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Zarassa oli vähän aikaa sitten just tollanen vaalea, ryntää sinne! :D

9. lokakuuta 2009 klo 8.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

(tosin Zaran vaihtuvuus on niin nopeaa, etten tiedä onko niitä enää...)

9. lokakuuta 2009 klo 8.49  
Blogger lintu kirjoitti...

peepu: Höh no voi vitsi:( Toivottavasti mulla tärppäis vähän nopsemmin ja toviottavasti säkin pian löytäisit jonkin, mistä tykkäät!:)

tannttu: Hihii:) Muhun taas nuo vaaleammat iskee lujempaa!

Burlesque: Niin mustakin:)

Illusia: Kiitos vain, toivotaan, että etsinnät tuottaa tulosta nopeasti:) Zarasta mä olen suunnitellutkin etsiväni, kun siellä olen sellaisia paljon nähnyt. Harmi vaan etten vielä silloin niiden ihanuutta tajunnut!!

Anonyymi: Ääk no mäpä ryntään!!:)

9. lokakuuta 2009 klo 10.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Epäilen, että tollasia kivoja kauluspaitoja vois löytää kirpputoreiltakin :) Sun blogi on muuten aivan ihana :)

9. lokakuuta 2009 klo 16.12  
Blogger Kata kirjoitti...

Mä tuun aivan toivottomassa jälikujunassa ton trendin suhteen. Ei sitten yhtään sytytä ruutupaidat, mun silmään ne vaan on tylisä ja jotenkin rupusia. Toivottavasti mullaki inspais. Saa nähä :D

9. lokakuuta 2009 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää blogi on tosi kiva muuten mut ei hyvä luoja teidän osien bloggaajien kanssa !! vaikka ette tykkäisi vaatteesta pakotatte itsenne tykkäämään/hyväksymään sen että tykkäätte KOSKA tuote on niin muodikas ja trendikäs ja muilla on sellainen ! eli IHAN PAKKO SAADA...

9. lokakuuta 2009 klo 21.51  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Niin voisikin, täytyykin pitää silmät auki ensi kirpparikäynnillä! Kiittiii:)

Kata: Nojoo tulin mä itsekin aika myöhässä kun nyt vasta lämpenin:) Ja tosiaan en mä kyllä tuolle vaatekappaleelle kaikissa käyttömuodoissa lämpene. Lähinnä juurikin aika siisteissä ja huolitelluissa asukokonaisuuksissa kuten Laurenilla tuossa kolmoskuvassa sinisten farkkujen, hienon laukun ja upeiden korkkareiden(jotka ei kyllä valitettavasti kuvassa näy) kanssa.

Anonyymi: Kiitos vain:) Ja mä kyllä haluan sanoa, että minä en itseäni mihinkään pakota vain koska se olisi muodikasta ja trendikästä. Jos niin tekisin niin olisin varmasti hehkuttanut ruutupaitoja jo aikaa sitten ja tällä varmasti näkyisi kaikkea niiteistä nahkaan ja pitseistä haaremihousuihin ja ties mitä muuta. Mä nappaan trendeistä sellaiset, jotka tuntuvat omalta tai jos eivät vielä tunnu omalta, mutta miellyttävät silmää niin teen niistä sitten omanlaisiani. Kuten esimerkiksi tässäkin ruutupaita-asiassa, edellisesä vastauksessani tulikin jo ilmi, miten haluan kyseistä vaatetta sitten käyttää. Mutta tosiaan itse en ainakaan itseäni näe sellaisena ihmisenä, joka käyttää joitakin vaatteita vain ja ainoastaan sen takia, että ne ovat in, vaikkei edes pitäisi niistä. Mä tiedän mistä pidän ja sellaisia käytän:)

9. lokakuuta 2009 klo 23.44  
Blogger shh kirjoitti...

vinkkinä jos tilalilet ja jos löydät jostain netistä niin maison scotch vaatemerkki myy aivan törkeen ihania kauluspaitoja:) olin ystävämyynnissä 30.9 ja sieltä hamstrasin niitä. muutama on blogissakin;) merkki tulee Suomeen myyntiin kuulemma keväällä.. tsemppiä etsintöihin!

12. lokakuuta 2009 klo 19.16  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu