Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

outfit planning

perjantai 9. lokakuuta 2009

outfit planning

Huomiseksi illaksi mut on kutsuttu synttärijuhliin ja ennen juhlia on tietysti kauhea mietintä siitä, mitä ihmettä sitä aikoo pukea päälleen! Teemana juhlissa on Black&White, joten sen mukaan asuni siis kokoan. Onneksi teema ei ole sinänsä hankala, vaikka valinnanvaikeushan tässä iskee kun on niin paljon erilaista mustaa ja valkoista vaatetta!

Mä ehdin päässäni miettiä moniakin asuvaihtoehtoja, mutta sitten Popsugaria selaillessani törmäsin kuvaan Lo Bosworthista punaisella matolla ja inspiroiduin!

Alaosana aion käyttää Asokselta vähän aikaa sitten tilaamaani lyhkäistä mustaa hametta, joka on aikalailla saman mittainen kuin Lo:n kuvassa käyttämä hame. Jalkoihini vedän Zaran uudet mustat hirmukorot, nekin hyvin samaa tyyliä kuin Lo:lla kuvassa. Siinä tulikin asun tiedossa olevat mustat osiot. Muuta mustaa asuun tuo vielä laukku, jota en ole päättänyt, ja olen myös miettinyt, jos Lo:n tyyliin lisäisin partylookkiini perus mustan bleiserin. Mua vähän mietityttää tulisiko kokonaisuudesta liian official ja sopisiko bleiseri siihen ylipäänsä, mutta katsotaan ja mietitään.

Teeman mukaisesti asuun tarvitaan vielä mustan lisäksi valkoista, joten hameen kanssa täytyisi keksiä joku valkoinen yläosa. Kaapistani löytyy joitakin valkoisia toppeja ja paitoja, mutta jotenkin tuntuu ettei mikään niistä täysin ole sellainen kuin pitäisi. Täytyy joko huomenna vielä ennen juhlia löytää joku sopiva yläosa, tai sitten vain yksinkertaisesti laittaa joku jo olemassaolevista toimimaan. Siksi mä myös tuota bleserin lisäämistäkin asuun puollan, koska sillä saisi vähän pelastettua sen täydellisen topin puuttumista, kun bleiserin alta ei kuitenkaan koko paitaa näe.

Koruissa aion jatkaa myöskin valkoista teemaa eli helmiä helmiä! Korviin tulee isot helmet ja kaulaan sekä ranteeseen helminauha.

Mutta, miltäs kuulostaa? Löytyiskö teiltä vielä jotain parannusehdotuksia?:)

Tunnisteet: ,

17 kommenttia:

Blogger Riikka kirjoitti...

Kuulostaa tosi hyvältä :) Mun mielestä joku tavallinen valkoinen tuubitoppi voisi sopia, ainakin jos sen saa silleen hameen alle kivasti. Ja sitten joku näyttävät helmet siihen niin ois varmaan aika tyylikäs ;) Ainahan bleiserin voi illalla ottaa pois jos tulee kuuma/liian virallinen olo!

9. lokakuuta 2009 klo 18.42  
Blogger Juliet kirjoitti...

Mun korvaan kuulostaa tosi hyvältä!

juliet xxx

9. lokakuuta 2009 klo 18.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lintu sinä olet tyylikkäin suomalainen bloggari kautta aikojen, joten turhaa kyselet muilta neuvoja... ;) Asu kuulostaa hirmu nätiltä, tosin mielestäni bleiseri tosiaan voi olla hiukan liian virallinen!! Sinulta löytyy varmasti kauniita valkoisia toppeja, joita voi käyttää ilmankin bleiseriä.

-anna

9. lokakuuta 2009 klo 18.43  
Anonymous maiij kirjoitti...

Kivalta kuulostaa!:)

Ootko muuten kavereita sen All that glittersi blogin kirjoittajan kanssa? Vai muistanko nyt ihan väärin.. Jos olette, niin oletteko tutustuneet bloggailun kautta? Entä ootko saanut uusia ystäviä tai tuttavuuksia blogi kirjoittamisen kautta?:)

9. lokakuuta 2009 klo 18.59  
Blogger Nanna kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää ja kuulostaa sun suunnitelma. :) en voi ymmärtää, miten sulla on noin pettämätön tyylitaju.

Olisi kiva, jos joskus voisitkin esitellä sun vaatekaapin kammoitukset tai kertoa jos semmoisia on edes koskaan ollut. Jotenkin kyllä epäilen. :)

9. lokakuuta 2009 klo 19.02  
Blogger Amy kirjoitti...

se valkoinen kirjekuorilaukkusi saattaisi sopia :)

9. lokakuuta 2009 klo 19.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

just hyvä! ja mun mielestä sopis ihan hyvin vaa valkonen perustoppi ja sitten bleiseri :)

9. lokakuuta 2009 klo 19.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En usko että bleiserin kanssa tulisi liian official, kun laittaa vaikka vähän tummempaa meikkiä ja jonkun kivan kampauksen :)

9. lokakuuta 2009 klo 20.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä tohon kävisi hyvin joku sellainen löysähkö valkoinen perustoppi, ei mitään tosi tiukkaa. ja liian official-vaikutelman vältät nimenomaan tolla löysällä topilla plus sillä, että vaihdat helmikorvikset johonkin vähän blingimpään :D tai siis esimerkiks jotkut kivat hopeiset runsaat korut sopis.

9. lokakuuta 2009 klo 20.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo Lo:n asu on upea! Ja noi sun zaran ihanat korkkarit herran jestas haluun nuo:o
pakko muuten kysyä mitä mieltä oot tästä hillsin uudesta kaudesta? omasta mielestä jää tosi vaisuksi ilman Laurenia..

9. lokakuuta 2009 klo 23.05  
Blogger lintu kirjoitti...

Riikka: Jep, ihan tavallinen valkoinen tuubitoppi onkin yksi mun vaihtoehdoista, että saa nyt nähdä päädynkö sitten siihen:) Ja tosiaan sen bleiserinhän saa kätevästi sitten heitettyä mäkeen jos ei hyvältä tunnu, joten kyllä mä taidan sen mukaani ottaa!

Juliet: Kivakiva:)

Anna: Voi apua, kunpa vaan olisinkin, mutta kiitos hurjasti!!:) Ja tosiaan tuota bleiseriä täytyy vielä pohtia, vaikka luulen, että taivun kuitenkin siihen, että otan sen ainakin mukaan:)

maiij: Jee:) Jep kyllä me Bellagion kanssa tunnetaan ja ollaan pariin otteeseen nähtykin eli kyllä, kavereita ollaan:) Ja tosiaan bloggailun kautta olemme tutustuneet toisiimme. Blogin kautta olen tutustunut joihinkin ihaniin tyttöihin, joiden kanssa tosiaan olen tavannutkin. Joistakin tullut aika läheisiäkin:) On tämä bloggailu saanut kyllä siis paljon hyvää aikaan eikä voi vaan kun olla onnellinen, että on käynyt niin hyvä tuuri, että tätä kautta on löytänyt niin mahtavia tyyppejä!!

Nanna: Hih, no kiitos:) Hmm kyllähän niitä kammotuksia on vuosien varrella löytynyt enemmänkin, mutta tällähetkellä mitään järkytyksiä ei löydy, joten sellaisen postauksen tekeminen voisi tuottaa vähän vaikeuksia kun ei oikein le kuvamateriaalia..:/ Muuten kyllä kiva idea!

Amy: Joo sitä mä vähän olen tuohon miettinytkin:)

katie: Jep se varmaan näyttäis kyllä hyvälle. Katsotaan mitä mä nyt kehitän:)

peepu: Niin tottahan tuo, kyllä mä koitan nyt saada sen bleiserin siihen sopimaan!:)

Anonyymi: Joo löysää mäkin kaipailisin, tykkään kun yläosa on löysä jos alaosa on tiukka. Muttakun niitä löysiä ei mun kaapistani liikaa löydy, niin saattaa tulla probleemia:/ Helmet kyllä luultavasti pidän, sopii niin hyvin teemaan ja muutenkin tykkään helmistä niiin paljon:)

Anonyymi: Eikö ookkin:) Hillssin uusi kausi on ihan ok mun mielestäni, vaikka tosiasiahan se on, että ei Hills ole enää entisentä ilman Laurenia:/ Jotenkin ärsyttää kun kaikki on Kristinin ympärillä nyt, eikä oiken jaksaisi Speidiäkään seurata enää mielenkiinnolla. Jatkan kuitenkin katsomista, sillä olen aina ollut kauhean suuri Lo fani ja häntä mielellään vielä seuraan:)

9. lokakuuta 2009 klo 23.36  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Jeee!:)
Niin kivaa pohtia asua iltaa varten!:)
Ja tosiaan niinkuin monet ovat sanoneet, sun tyylitajulla varmasti löydät päällesi jotain aivan ihanaa!:)
C u 2-nite babe!:)

10. lokakuuta 2009 klo 8.40  
Blogger Saara kirjoitti...

i-ha-na hame ja ihanat kengät! Ja älä ole liian kriittinen niistä sun yläosista, ne on varmasti kivat! :)

10. lokakuuta 2009 klo 10.39  
Blogger lintu kirjoitti...

Mrs. V: Jee niin onkin, kunhan vaan vielä keksisin mitnkä ylöosan mä pistän kun en mä mitään kaupoistakaan löytäny! Pakko turvautua omaan kaappiin vaan. Sun asu kyllä kuulosti iihanalle, en malta oottaa että nään:) Nähään tosiaan illalla!!

Saara: Hih, täytyy yrittää olla olematta:)

10. lokakuuta 2009 klo 14.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana asu! voitko kertoa mitä kokoa tuo hame on? oon katellu samaa asosin hametta, mutta en tiedä tosta brittien kokojärjestelmästä mitään :D

31. lokakuuta 2009 klo 19.37  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos:) Hame on kokoa 10 ja istuu mulle ainakin kun nakutettu:) Normaalisti käytän kokoa 36 tai S.

31. lokakuuta 2009 klo 19.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyvä :) kiitos valtavasti!

31. lokakuuta 2009 klo 21.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu