Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

nettishoppailua

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

nettishoppailua

Mä en olekaan vähään aikaan tehnyt mitään nettiostoksia, joten äsken kun jotenkin satuin eksymään Ginan sivuille ja vieläpä löytämään sieltä joitakin kivoja juttuja, niin olihan se laitettava tilausta menemään!

Tällä kertaa ei sitäpaitsi tullut tilailtua vaan ostohuumassa kaikkea ihanaa, vaan tilasin myös jotaikin juttuja, mitä oikeasti tarvitsenkin. Yksi näistä oli mustat legginssit, niitähän kuluu eikä ole yhtään pahitteeksi, että kaapissa on useammat kappaleet! Myös uusia neuleita olen syksyksi kaipaillut, joten pari mieleistä sellaistakin eksyi ostoskoriin. Tummansinisestä neuletunikasta olenkin kerinnyt haaveilla, mutta tuossa yksilössä mua vähän epäilyttävät nuo hihat.. Noh, toivotaan, että ne ovat kivat ja hyvinistuvat eivätkä lörpät ja epämääräiset, niinkuin kuvasta voisi kuvitella. Tuota valkoista neuletta olenkin jo kerinnyt etsimään kaupoista, mutta onneksi sain sen nyt käsiini nettikaupan kautta! Ja olihan sitä huuman vallassa tilattava jotain, mitä ei välttämättä tarvitsekaan: sitä virkaa ajaa tuo beige-musta hame. En ole ihan varma tuosta kerrostuksesta, mutta katsotaan miltä se näyttää päällä ja sitten vasta teen päätökseni.


Ostoslistallani on tällähetkellä myös vaalean harmaat legginssit. Ginan nettisivuilta bongasin yhet versiot, täydellisessä värissä, mutta noista hölmöistä lahkeista en pitänyt yhtään. Muuten olisinkin ne heti tilannut! Olisko teillä vinkkejä, mistä löytäisi normaalein lahkein varustettuja paksua materiaali olevia harmaita leggareita?


Tunnisteet:

28 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa Lintu että oot taas palannut bloggailemaan:) Ehti tulla jo ihan ikävä, mutta tietty sen ymmärtää ettei aina jaksa tai oo mitään kirjotettavaa. Tietäsit vaan miten sun blogin lukeminen ja samalla kahvin juominen on yks mun päivän lemppariharrastuksista. Joten kiva kiva että oot taas takas!!! Ja ihania vaatteitakin oot taas löytänyt:)

7. lokakuuta 2009 klo 23.53  
Blogger Kata kirjoitti...

Benettonilla on harmaita (aikalailla saman harmaa kuin ginan leggareissa tossa kuvassa) legginssejä. Ne on sellasta mikrokangasta, ei siis trikoota. Kivan tuntuset ja näköset! Kannattaa tsekata ne.

7. lokakuuta 2009 klo 23.55  
Blogger Neiti S. kirjoitti...

Pystyykö Ginan nettikaupasta tilaamaan Visa electronilla? Vai tarviiko olla luottokortti? Kerran yritin electronilla, mutta ei onnistunut :/

8. lokakuuta 2009 klo 9.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vilan kaupassa oli ihan normaaleja legginssejä harmaina ja mustina, paksumpaa kangasta, eli ei sitä perus eikä farkku.

8. lokakuuta 2009 klo 10.14  
Blogger fudge kirjoitti...

Eikös noi GT:n harmaat legginssit oo enemmänkin villahousut kun perustrikoota olevat, siis jotain neulosta... mun mielestä ihan hm:ssä on ollut kanssa ton sävysiä ihan perusleggareita :)

8. lokakuuta 2009 klo 12.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Harmaist leggareist tulee mulle kauheesti mieleen pitkät kalsarit :D:D:D

8. lokakuuta 2009 klo 12.29  
Blogger Siru kirjoitti...

Fudgen kanssa samaa mieltä, ellei niillä ole useampia, niin ainakin ne harmaat leggarit mitkä eilen ginalla näin olivat neuletta. Mutta näyttivät siinä kyllä paremmilta kuin tuossa.

juliet xxx

8. lokakuuta 2009 klo 13.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

H&Mssä on ton värisiä tavallisia paksuja harmaita leggareita

8. lokakuuta 2009 klo 13.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

American apparellilla on ihan huippuja legginsejä todella monissa väreissä, myös tuollaisena harmaana. Mulla on sellaset ja käytän niitä ihan housuina (pitempien paitojen kanssa) kun on niin paksut ja kivaa vaihtelua mustille leggareille. Eikä ne muuten näytä kalsareille kun yhdistää oikein :)

8. lokakuuta 2009 klo 14.00  
Blogger Haidi kirjoitti...

toi valkonen neule vaikuttaa tosi ihanalta! ja kiva kun oot taas palaillu kirjottelemaan (:

8. lokakuuta 2009 klo 14.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minkä kanssa yhdistäisit noi harmaat leggarit? itselläni on enkä ole kertaakaan käyttänyt kun en oikein tiedä mihin / väreihin yhdistäisin...

8. lokakuuta 2009 klo 14.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei myydäänkö noit leggareita ginatricotissa? siis kaupassa ei netissä?:D

8. lokakuuta 2009 klo 14.58  
Blogger Elli kirjoitti...

Kerro sit et onko noi mustat leggarit kivat, oon nimittäin ite aatellu tilata semmoset ;) Noi harmaat leggaritkin on mun mielestä kivat, niitäkin vois katella :-)

8. lokakuuta 2009 klo 15.02  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hih, ihana kuulla miten tän blogin lukeminen kuuluu sun päivittäisiin lempparijuttuihin:) Kiitos vaan kovasti siis!

Kata: Hei kiitos vinkkauksesta, sinne mulla ei oliskaan tullut mieleen mennä kurkkaamaan! Mutta tosiaan, ne kyllä menen tsekkaamaan:)

Neiti S.: Kyllä pystyy, itsekin juuri Electronilla sieltä tilailen. Electorilla maksaessa täytyy vain maksukortiksi normaali Visa ja sitten syöttää Electronin tiedot niin kyllä toimii!:)

Anonyymi: Okei no täytyy käydä siis sielläkin katselemassa, kiitos vinkistä!:)

fudge: Mä en tiedä ollenkaan mitä materiaalia ne ovat, mutta neuloksesta jos ovat niin se vaan vahvistaa päätöstä, että niitä mä en halua:D Mä en ole Henkalla nähnyt, mutta ehkä oon katsonut vähän huolimattomasti,joten täytyy käydä uudelleen katsomassa:)

Anonyymi: Nojoo, mutta oikein yhdistettynä näyttää varmasti kivalle!:)

Juliet: Okei, itsehän mä en noita ole muualla kuin netissä nähnytkään, eikä tuon kuvan perusteella oikein ota materiaalista selkoa:)

Anonyymi: Noniin eli sinne suuntaan:)

Anonyymi: Sinne mä en kyllä valitettavasti pääse pitkään aikaan enkä netistäkään jaksa tilata, niin täytyy tyytyä ihan Suomen tarjontaan:/ Mutta ehkä ensi Ruotsinreissulla voisin sieltä metsästää leggareita! Ja tosiaan, oikein yhdistettynä harmaatkin leggarit kyllä näyttää kivalle:)

Haidi: Hih joo, toivottavasti se näyttää sitten päälläkin ihanalta!:)

Anonyymi: Mä olen joitakin asukokonaisuuksia vähän jo miettinyt, mutta vähän hiomista kaipaa vielä;) Täällä tulee kyllä sitten näkymään!:)

8. lokakuuta 2009 klo 15.06  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: En kyllä osaa yhtään sanoa:/

elli: Mullahan jo ennestään noita mustia leggareita onkin ja kivoja on!:)

8. lokakuuta 2009 klo 15.10  
Blogger newton kirjoitti...

Heips!
Olen tässä kaverini kanssa lähdössä Rodoksen kaupunkiin ja ajattelin kysyä, että jos olisi jotain erityis vinkkejä tarjolla ihan kaiken suhteen? (: missä kannattaa käydä, nähdä, kokea?

8. lokakuuta 2009 klo 15.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Veromodassa on harmaita perus leggareita!

8. lokakuuta 2009 klo 16.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ginassa on semmosia ihan perus legginssejä paksumpana vaikka missä väreissä, ainakin kaupoissa. Tänään näin vaaleenharmaitakin :)

8. lokakuuta 2009 klo 16.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kamala tää uus ulkoasu ja fontti! entinen oli parempi :)

8. lokakuuta 2009 klo 17.22  
Blogger sofia kirjoitti...

Teksi itsekin mieli tilailla ginalta :)

8. lokakuuta 2009 klo 19.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä löysin just tollaset harmaat normit leggarit Vero Modasta, ne on tosi kivat eikä hintaakaa tainnu olla muutaku se 29,95 O.o
Ne on tosi kivat kannataa käydä kattoo, ja sitten H&M:ältä löyty kans mut ne on ehkä kuitnein tummemmat.
Ihana toi valkonen neule ja hame<3

8. lokakuuta 2009 klo 21.23  
Blogger lintu kirjoitti...

newton: Apuaa mitähän vinkkejä mä nyt oikein antaisin! No hmm, omaa lomaani kesällä ajatellen voisin ehkä osata jotaikin juttuja suositella elikkäs. Yksi loman kohokohdista oli ainakin sellainen partyboat laivareissu. Eli siis seilattiin 5 tunnin ajan merellä laivalla, joka oli täynnä nuoria ja pysähdyttiin 4:ssä eri paikassa, joissa sai sitten uida/sukellella/ratsastaa banaaniveneellä ja muutenkin koko laivamatkan oli ohjelmaa, tarjoilua ja musiikkia. Ihana reissu, ehdottomasti kokemisen arvoinen:)

Toiseksi suosittelisin vanhassa kaupungissa käymistä. Siellä rauniolla kiertely nyt ei välttämättä ole ihan sitä mun lempipuuhaani, mutta nättiä siellä oli ja hirmu kivoja rafloja sieltä vanhasta kaupungista ainakin löytyi! Käytiin itse parinakin iltana siellä ruokailemassa.

Jos teillä on kiinnostusta juhlia loman aikana, niin suosittelen ehdottomasti scandinavian partyihin menemistä! Parhaat bileet koko reissun aikana!!

Ja mitäs muuta, kannattaa testata erilaisia ravintoloita ja erilaisia ruokia, kanaruuat oli ainakin extrahyviä tuolla!

Shoppailusta mä en valitettavasti osaa sanoa oikein mitään, kun meiltä itseltä se meni vähän sivu suun, mutta kannattaa ne keskustan kaupat varmaan käydä kiertämässä:)

Anonyymi: Kiitos vinkistä, täytyypä käydä katsomassa siis sieltäkin!

Anonyymi: Multa on ne mennyt ihan ohi, mutta ehkäpä mäkin löydän kun tarkemmin käyn katsomassa:)

Anonyymi: Harmi ettet tykkää:( Mä taas tykkään tästä älyttömästi!!

sofia: No ei muuta kun tilaamaan sitten;)

Anonyymi: Vero Modaltakin täytyy siis käydä katsastamassa, kiitos vinkkauksesta!!:)

8. lokakuuta 2009 klo 23.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Zarassa on harmaita leggareita ainakin kahta eri mallia, kappalehinta 12,95€

9. lokakuuta 2009 klo 19.54  
Blogger Karoliina kirjoitti...

ginassa on normaaleja paksumpia legareita ilman noita nilkkajuttui.En tiedä miten paksut haluat, mutta ei ne ole mitkään semmoiset sukkahousut legginssit.

11. lokakuuta 2009 klo 11.58  
Anonymous elsi kirjoitti...

moikka!
apua, toivottavasti vastaisit vielä tähän vanhaan postaukseesi! nimittäin ostin ginasta tuon beigen hameen mikä on tuossa kollaasissa ja mietin että päätitkö pitää sen? millaisen yläosan siihen sopisi? mietin mustaa tuubitoppia mutta sekin ehkä vähän tylsä:/
olisi kiva jos vastaisit!:) ja hieno blogi sulla tykkään kovasti!!

25. lokakuuta 2009 klo 14.06  
Blogger lintu kirjoitti...

elsi: Juu kyllä mä vastailen:) Ja tosiaan kyllä mä tuon hameen pidin. Ajattelin juurikin mustan tai vaikka valkoisenkin tuubitopin kanssa pitää, mutta varmasti sopis joku muukin yläosa, kunhan keksisi jotain kivaa!:) Jos tuubitoppiyläosa tuntuu tylsältä niin voihan sitä asua sitten piristää koruilla ja muilla asusteilla. Hih eipä tuosta ollut paljoa apua varmaan, mutta toivottavasti jotakin kuitenkin! Ja kiitos sulle:)

25. lokakuuta 2009 klo 16.15  
Anonymous elsi kirjoitti...

jee kiva kun vastasit! valkonen tuubitoppi voiski olla kiva, varsinki sit kesällä ku on ruskettunu:) kiitti vinkistä! ja olis tosikiva nähä postaus missä hame näkyis käytössä=) terkkuja sinnepäin!

26. lokakuuta 2009 klo 21.07  
Blogger lintu kirjoitti...

elsi: Tottakai vastasin:) Ja kiva kuulla, että oli apua! Mäkin odotan nimenomaan kesää, näyttää varmaan juuri valkoisen tuubitopin kanssa rusketusta vasten superkivalle!! Kuvia tulee kyllä kunhan joskus laitan sen päälleni:)

26. lokakuuta 2009 klo 21.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu