Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kiirettä pitää

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

kiirettä pitää

Hehei täältä sateen ja tuulen keskeltä! Aluksikin mun täytyy pahoitella viimeaikaista passiivisuuttani täällä blogin puolella. Mulla on vain nyt ollut niin kova hulina päällä, etten ole ajatustakaan kerinnyt blogille luoda. On töitä, koulua, kavereita eikä tämä kipeyskään asiaa ainakaan edistä.

Vaikka toisaalta, valehtelisin, jos sanoisin hiljaisuuden johtuvan vain ja ainoastaan kiireistä, sillä niin ei ole. On tässä ollut inspiraation ja innostuksenkin puutetta. Ei vain ole tullut sellaista kirjoitusvimmaa. Johtuuko se sitten tästä kylmästä syksystä, joka saa mut kaikkea muuta kuin inspiroitumaan, vai kipeytymisestä, joka saa mut kääritytymään mukaviin ja lämpöisiin rönttövaatteisiin, jollaisia päivän asuissa en halua esitellä, vai mistä, mutta nyt ei vaan ole innostus kukoistuksessaan. Harmi. Mutta tosiasia on se, että mä en halua kirjoittaa silloin kun ei huvita, koska koen, että silloin jutuista tulee pakotettuja ja kovin epäaitoja. Mutta samalla koen myös huonoa omatuntoa siitä etten kirjoita tänne.. Hankalaa!

Muttajoo, ehkä tässä alkaisi jossain vaiheessa parantuakin taas ja päästä syksynkin makuun. Oon myös ajatellut laittaa banneria ja ulkoasua muutenkin vaihtoon, voisi sekin tuoda vähän piristystä:) Ainoa vaan, että mä en ollenkaan tiedä millaisen bannerin oikein tekisin ja mitä kuvia siihen laittaisin! Ja ulkoasunkaan suhteen en oikein edes tiedä, mitä haluan.. Täytyy varmaan ruveta testailemaan jotakin kivaa!

Mutta joo, ajattelin vain nyt ilmoittaa itsestäni, että kyllä täällä vielä ollaan eikä mihinkään kadottu, vaikka niin useasti en ole jaksanutkaan kirjoitella. Mutta loppuviikosta ainakin saatte taas auttaa mua yhden juhla-asun suunnittelussa:)

Kiireistä puheenollen, nyt luennolle!

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun pitää muru asettaa ittes sellaseen syksy moodiin...:) ajattele ihania saappaita ja muhkeita LÄMPIMIÄ kaulaliinoja, kivoja iltoja kavereitten ja kynttilöitten sekä hyvän ruon parissa... etc.

ja laita tohon banneriin vähän sellasta ihanaa syksy fiilistä.. ehkä se auttaisi...

kbu

7. lokakuuta 2009 klo 16.20  
Anonymous Maino kirjoitti...

Toivottavasti saat inspiksen takasin! :) Onhan se kivempi lukea kunnolla tehtyjä postauksia, kuin semmosia jotka on väkipakolla kirjotettu, eikä tää oo sun työs. :D Sulla on kiva tyyli ja tykkään tosi paljon sun blogista, paranemisia! :))

7. lokakuuta 2009 klo 19.04  
Anonymous Riikka kirjoitti...

Tuo kuulostaa tutulta (syysmasennus, koulukiireet).
Itsekkään en ole ehtinyt lukea blogiasi vähään aikaan :/
Minusta on hyvä että pidät taukoa kun siltä tuntuu, mielenkiinto blogia kohtaan säilyy paremmin molemminpuolin :) Toivottavasti löydät inspiraation pian :)

7. lokakuuta 2009 klo 20.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Honey, me kaikki tiedetään että ne sun rönttäasutkin on upeita ja inspiroivia. Anti tulla vaan!

- Sofia

7. lokakuuta 2009 klo 21.57  
Blogger Paubella kirjoitti...

Uskon tietäväni ton tunteen paremmin kun hyvin :D
Jotenkin tää sateinen, kylmä ja pimee syysilma saa aikaan sen, että kun ei tiedä mitä sitä päällensä kiskoisi, niin joka päivä on kauhea vaatekriisi ja se taas aiheuttaa jatkuvien rumuuspäivien kierteen ja sitten ollaankin päästy siihen, ettei oo sitä inspiraatiota :D
Mutta kai tää tästä, pitää yrittää asennoitua haaveilemaan lämpimistä neuleista ja illoista kynttilänvalossa tjsp.
Älä siis säkään turhaan ota paineita, kyllä se inspis sut vielä tän syysharmauden keskeltäkin löytää:)

7. lokakuuta 2009 klo 23.34  
Blogger Porcelain clouds kirjoitti...

heh näin sut eilen kauppiksella :)

8. lokakuuta 2009 klo 6.34  
Blogger lintu kirjoitti...

kbu: Okei ajattelen mun uusia nahkasaappaita, ehkä se auttaa:D Ja oottelen meidän ruokailtaa niin sekin helpottaa:)

Maino: Kyllä se aina palaa lopulta:) Kiitos kovasti sun sanoista!! Koitan parantua nopsasti:)

Riikka: Joo juuri tuon takia sitä tuleekin välillä otettua vähän paussia, säilyy mielenkiinto ja muutenkin pysyy homma aitona kun kirjoittelee silloin kun oikeasti siltä tuntuu:)

Sofia: Hih no ei ne kyllä ole!:D

Paubella: Joo, oot niin oikeassa! Mäkään en näillä säillä oikein tiedä mitä mä päälleni pistäisin, ja tää on tosiaan jatkuvaa vaatekriisiä ja rumuuspäivää toisensa perään!!:D Muttajoo, täytyy nyt yrittää sitten hamstrata niitä ihania neuleita ja muita juttuja, niin ehkä se tästä lähtee:)

Porcelain clouds: Jep, taisin itsekin sut bongata:)

8. lokakuuta 2009 klo 8.30  
Blogger ilonasi kirjoitti...

No panic,

kirjottelet sit ku siltä tuntuu ja ehit yms. :) Ymmärrän täysin tuon, ku tuntuu et on kiire ja niin monta rautaa tulessa ja jotenkin päällekin heittää vähä summamutikassa mitä sattuu.

Sun blogi on yks mun lemppareista. :)

8. lokakuuta 2009 klo 8.56  
Anonymous Kirsi kirjoitti...

Koita nyt ensin hoitaa itses kuntoon ja toivotaan että se inspiraatiokin löytyis siinä samalla :) Tsemppiä kovasti!!! Tää on kaikesta huolimatta yks mun lempi- blogeista ja tätä on aina yhtä kiva lukea, oli postaukset millasia hyvänsä :)

Jos tämä auttaa yhtään inspiraation etsintään niin esim. käsilaukun sisällöstä vois tehdä postauksen (en tosin muista ootko sellaisen jo tehnyt, mutta eihän sen sisältö ihan aina samanlainen ole), syksyn/ talven ykkösneuleet ja muut lämmittimet, joku hiusjuttu, miten laitat hiuksias tms., unelma- asunnon sisustamisesta olis kiva lukea ja myös esim. unelma- vaatekaapista, mitä hankkisit/ himoitset jos esim. raha ja saatavuus ei olis esteenä. Ja tyylikkäistä ihmisistä yleensäkin on mukavaa lueskella, siis esim. millaset kuvat inspiroi sua tms. :)

Joskus voi tosin olla hyvä pitää taukoa muutenkin ja ehkä se kirjoitusvire ja -into löytyy sillä lailla. Kirjoittele kun susta siltä tuntuu ja minä ainakin jaksan odottaa :)

8. lokakuuta 2009 klo 11.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään todella paljon uudesta ulkoasusta! Muistutat paljon prinsessa Maddea tyylisi puolesta ;-)

8. lokakuuta 2009 klo 12.50  
Blogger Porcelain clouds kirjoitti...

Juu varmaankin näin jos portaista mua vilkaisit :)

8. lokakuuta 2009 klo 17.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu