Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kiharaa!

torstai 29. lokakuuta 2009

kiharaa!

Ilta on kulunut katsellessa The Hillssin ja The Cityn uusimpia jaksoja. Molemmat sarjat ovat aivan mun lemppareitani! Sarjoista saa viihdykehömpän lisäksi aivan älyttömästi inspiraatiota ja itse ainakin tykkään mielettömästi seurata kaikkien tyttöjen tyyliä. Tällä kertaa mun kuitenkin täytyy tarttua vaatteiden sijasta hiuksiin. Nimittäin joka kerta The Cityä katsellessani ihastun vaan enemmän ja enemmän Whitneyn ja Olivian upeisiin kiharahiuksiin! Kiharoitten lisäksi tytöillä on usein muutenkin kivoja kampauksia, joista itse ainakin saan usein ideoita omaankin hiustenlaittoon!


Jokatapauksessa, suorien hiuksien aika on nyt ohi! I really want curls! Oon pitkään pohtinut kallistuisinko normaalien paplarien, lämpörullien vai kihartimen suuntaan, mutta luulen, että itselleni se kiharrin olisi kaikista kätevin vaihtoehto. Ajattelinkin, että ehkä joulupukki olisi mulle tänä vuonna niin kiltti, että toisi mulle paketissa hiustenkihartimen:) Tuskin se sinne pakettiin kuitenkaan ihan itsestään ilmestyy, pitäähän joulupukille nyt aina lista kirjoittaa! Mutta ongelman nimi on se, että en oikein tiedä, mitä kiharrinta sitten toivoisin ja mikä kannattaisi hankkia. Onko teillä vinkkejä? Miltä merkiltä löytyisi hyviä, mielummin vähän sellaisia paksumpia kihartimia?

Tunnisteet:

34 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan pelkkä suoristusrauta/muotoilurauta on parhain ratkaisu! ja youtubesta löytyy hyviä ohjeita niiden vääntämiseen, jos ei oo tekniikka hallussa. kirjottelet vaan että how to curl hair with hair straightener niin kyllä löytyy :)

29. lokakuuta 2009 klo 21.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä ainakin saan kivoja kiharoita ihan GHD:llänikin! :) GHD:n sivuillakin taitaa olla niitä ohjeita! :)

29. lokakuuta 2009 klo 21.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=6ffiboefZyE&feature=related

29. lokakuuta 2009 klo 21.42  
Blogger Cava kirjoitti...

muotoilurauta säger jag!!! :D se on hyvä ja nopee!

29. lokakuuta 2009 klo 21.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikä! Just tänään aikasemmin aattelin et sulle sopis hyvin kiharat =)

29. lokakuuta 2009 klo 21.46  
Blogger intiaanidisko kirjoitti...

ootko kattonu kyseisiä sarjoja tuolta jenkki mtvn nettisivujen puolelta vai mistä? itse nimittäin havaitsin että jenkkien mtv sivut ei anna mun kattoa enää city ja hillsiä :<

29. lokakuuta 2009 klo 21.50  
Blogger Char kirjoitti...

Itse vannon tarratullien nimeen, joskus jos viitsii niin lämpörullien :)

29. lokakuuta 2009 klo 21.51  
Blogger live her life kirjoitti...

Joo kyllä muotoilu/suoristusrauta on paras. Toinen hyvä ja nopee on kyl lämpörullat :)

29. lokakuuta 2009 klo 21.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

musta taas pitkiin hiuksiin on kamala yrittää raudalla väsätä kiharoita. itse suosin hair storesta 5:llä eurolla alesta ostettua "ammattilais"kiharrinta. niitä myydään siellä vieläkin ja hintaa taita olla n. 20 euroa. omani on sellanen vanhanaikaistyylinen piippausrauta jolla saa ihania ja monen laisia kiharoita vaan tyyliä vaihtamalla:)

29. lokakuuta 2009 klo 22.04  
Anonymous elle kirjoitti...

Minkälainen takki sulla on käytössä kun liikut ulkona? Voisko siitä saada kuvaa? :)

29. lokakuuta 2009 klo 22.09  
Blogger Porcelain clouds kirjoitti...

kodinkonemyyjänä suosittelen ehdottomasti remingtonin suoristusrautaa. stockalta esim saa hyvit esittelyt kaikista ja 50e on pieni hinta esim 5v takuusta. eli remington kehiin !

29. lokakuuta 2009 klo 22.09  
Blogger Jenni kirjoitti...

Mulla on Björn Axenin 38 -kiharrin, joka on tavallista kiharrinta isompi ja sillä saakin just ihania isoja kiharoita :) Käsittääkseni samassa sarjassa on vielä tyyliin 42 -rauta, joka on vielä isompi. Kuumenee nopeasti ja on helppo käyttää, annan siis suositukseni ;>

29. lokakuuta 2009 klo 22.10  
Anonymous caramelli kirjoitti...

Musta suoristusraudalla saa parhaat kiehkurat:) Ei tuu niin "pallot" vaan vähän niin kuin whitneyllä on toiseksi viimisessä kuvassa:)
Björn Axen straight & curl on tosi hyvä rauta ja maksaa n. 70€ Suosittelen!

29. lokakuuta 2009 klo 22.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

GHD sen olla pitää... Aika "edullisesti" sen saa www.lookfantastic.com mikä on muutenkin luotettava nettikauppa!

29. lokakuuta 2009 klo 22.14  
Anonymous shaha kirjoitti...

Linn Herbertssonin blogista löytää hyviä ohjevideoita kiharoiden tekemiseen suoristusraudalla:) Mä laitan aina siihen hakuun 'curl' niin ne videot tulee:)

ps. oonki monesti miettiny miksei sulla ole kiharoita! Luulis sopivan kun sulla on noin pitkäkin toi tukka=)

29. lokakuuta 2009 klo 22.14  
Blogger Windy kirjoitti...

Moi! Suosittelen ehdottomasti suoristusrautaa pitkien hiuksien kihartamiseen. Helppoa ja nopeaa! Asetat vaan raudan siihen mistä haluat kiharoiden alkavan, käännät 180 astetta ja vedät alas. GHD:llä toimii tosi hyvin, täytyy vaan vähän harjoitella. Kokeile ainakin ennen kuin ostat mitään!

29. lokakuuta 2009 klo 22.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

suoristusrautaa (eli muotilu) ehdottaisin mäkin, tulee ehdottomasti kauneimmat kiharat! ghd:itä saa superhalvalla suomen hintoihin verrattuna lookfantastic.comista, suomessa hinta on n. 200 euroa ja tuolta saa 90 punnalla.

29. lokakuuta 2009 klo 22.20  
Blogger Pinja kirjoitti...

Mä oon kanssa sitä mieltä, että sellanen harjakiharrin ei tosiaan oo fiksu keksintö. Ite suosisin lämpörullia jos kävisin aamuisin suihkussa ja sen jälkeen laittautuisin viellä pari tuntia, minkä ajan pitäisin niitä siis päässä. Ei vaan oo aikaa, siksi harvoin moisia käytän.

29. lokakuuta 2009 klo 22.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En nyt millään saa päähäni mikä se merkki on mutta ne punaiset hiustenmuotoilu laitteet!! ::D Niitä on suoristus kiharrus kreppaus.. yms. Voi mua lahopäätä kun en muista. :( HEI NYT EHKÄ TULI MIELEEN! :D mitenköhän se kirjoitetaan.. obh nordic....? joo en tiiä ::D toivottavasti tajusit. :) niiden kihartimet lämpenee todella nopeasti ja entaa vahvaa tulosta!!

29. lokakuuta 2009 klo 22.23  
Blogger Mongusti kirjoitti...

Babyliss kiharrin on ollut mun suosikki:) Siinä samassa on suoristinkin.
Sulle sopii kiharat varmasti ihanasti.

29. lokakuuta 2009 klo 22.23  
Anonymous jenni kirjoitti...

musta suoristusrauta on kaikista paras ! mulla on tollanen vidal sassoon ja on ihan huippuhyvä! siin saa myös säädeltyy lämpötilaa. sillä saa parhaiten käännettyä ja väännettyä vaikka miten :D ja oi kuinka ihanat korkkiruuvikiharat tolla tulee !

29. lokakuuta 2009 klo 22.30  
Blogger Marie Keksi kirjoitti...

Mä vannon lämpörullien nimeen!! :) Mutta muotoilurautakin on hyvä, varsinkin, jos haluaa tehdä kiharoita tai laineita kasvojen ympärille ja ehkä vähän latvoihinkin. Mut jos haluaa kiharoita/laineita koko päähän, niin sit lämpörullat! ;) (Raudalla en jaksais koko päätä kihartaa kovin usein) Mut riippuu miten usein haluut laittaa kiharoita :)

29. lokakuuta 2009 klo 22.36  
Anonymous Ella kirjoitti...

babylissin musta valkonen kiharrin on aivan paras! siitä saa myös nappia kääntämällä suoristusraudan! tällä vempeleellä minä olen ainakin saanut ihan kuin ko. naisten kiharat.. i loooooooooooooov.<3

ps. et halua permistä? lainehtivaa?

29. lokakuuta 2009 klo 22.56  
Blogger essi kirjoitti...

itse ostin obh nordica bjorn (pisteilla :D) axén toolsin kihartimen viime talvena ja se on ainakin hyvaksi todettu pienen harjoittelun jalkeen ja niita saa eri kokoisinakin :)

29. lokakuuta 2009 klo 22.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä käytän sitä babylissin kiharrinta, jonka saa myös suoristusraudaksi:)tykkään!

29. lokakuuta 2009 klo 23.13  
Blogger Emma kirjoitti...

Paras minkä tiedän on Ghd:n suoristusrauta! Sillä saa hyvin juuri sellaiset kiharat jotka haluaa, pienellä harjoituksella. Hinta on lähemmäs 200e, mutta rauta on sen väärtti :D

29. lokakuuta 2009 klo 23.50  
Blogger Johanna kirjoitti...

mulla on obh nordican semmonen punainen, jossa on ne urat sitä hiusosaa varten. Se on just melko paksu, eli hyvä pitkille hiuksille. siinä saa myös säädettyä sen lämpötilan sopivaksi. tosi hyväksi oon kyllä sen todennu ja monesti seuraavanaki päivänä ollu vielä kivat laineet! :)

30. lokakuuta 2009 klo 0.40  
Blogger Porcelain clouds kirjoitti...

:DD Siis seriously se Remington on oikeasti hyvä, varsinkin jos ensimmäinen rauta tulossa. Hinta ei oo kova ja laatu on erinomainen. Mulla itellä turkoosi vitaminisoiduilla levyillä ja mun pörröpää ainakin tasoittuu vikkelästi :D Mutta on esim GHD varmasti hyvä en mä sitä sano, mutta 200e ensimmäiseen rautaan on musta aika kova hinta.

Lämpörullat etc on ihan ok jos aikaa löytyy, mut kyllä nimenomaan suoristusrautaa suosittelen. Itekin tein siskolle (jolla paksu ja tikkusuora kiinalainen tukka) ekaa kertaa kiharoita hirveessä kiireessä mun ylppäreihin ja tuli tosi kauniit ja pitkäkestoiset kiharat ilman lakkaa tai muotoilutuotteita.

30. lokakuuta 2009 klo 10.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et kuule tee kihartimella mitään, ghd:lla saa hienoimmat mahdolliset kiharat! youtubessa on ohjeita.

30. lokakuuta 2009 klo 13.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itse oon päätynyt ihan perus babylissin suoristusrautaan! sillä saa hyvin kiharrettua hiukset, ja sopii budjetilleni hyvin, ei tarvi ostaa seka kiharrinta että rautaa :) kannattaa kokeilla!

30. lokakuuta 2009 klo 14.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

lainerauta on hyvä (:

30. lokakuuta 2009 klo 20.23  
Blogger Christa kirjoitti...

Toistetaan vielä, suoristusrauta! Nykyisin niitä kututaan nimellä muotoilurauta..siksi, että niillä saa muitakin muotoja. Noi Olivian ja Whitneyn kiharat on tehty sellaisella, siltä ainakin näyttää. Raudoissa on huikeita eroja. GHD:tä en ole koskaan koleillut, mutta ne on tunnettuja. Itselläni on Remington sleek&curl, joka on nimenomaan tehty niin, että sillä voi helposti kihartaa. Suosittelen sitä. Omani on tosin muutaman vuoden vanha, joten uudet sleek&curlit (niitä siis valmistetaan vielä) on vähän erinäköisiä, enkä voi taata laatua. Mutta Remington on yleensä huipputavaraa muotoilukamoiden keskuudessa.. Oman raudan mukana tuli vielä kätevä lämmönkestävä boxi, ja lämmökestävä pussukka, ja ohje-DVD :) Ja kiharat saa todella kätevästi!! :)

1. marraskuuta 2009 klo 17.55  
Blogger Christa kirjoitti...

Tossa on tollanen:

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=436542&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10007&compartmentId=10059&categoryId=10255#

1. marraskuuta 2009 klo 18.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Remingtonin Sleek&Curl suoristin/kiharrin on ollut ittelläni käytössä ja on kyllä ollut hyvä! ihania kiharoita saa aikaiseksi laidasta laitaan plus vielä se että hiukset saa samalla raudalla suoristettuakkin! :)

1. marraskuuta 2009 klo 20.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu