Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

illan asu

lauantai 10. lokakuuta 2009

illan asu

Illan asu taitaa nyt olla päätetty! Kaupungilta ei löytynyt mitään sopivaa valkoista toppia mun asuuni, joten nyt mennään sitten oman kaapin sisällöllä. Kauheasti vaihtoehtoja mulla ei ollut ja siksi mä päädyinkin simppeliin ratkaisuun eli ihan perus valkoiseen tuubitoppiin. Siihen samaan, mikä oli mun supersuosikkini ja ahkerasti käytössä koko kesän ajan!

Topin päälle mä nyt aion sitten kiskaista tuon mustan bleiserin. Jos se tuntuu sitten paikanpäällä liialta niin heitän narikkaan odottelemaan kotiinlähtöä.


Kengäthän mä olin jo valinnutkin sillä hetkellä kun ne ostin;) Eli nuo mustat Zaran korkkarit. Laukuksi päätyy nyt tuo kesällä Tukholmasta ostamani Urban Outfitterssin kirjekuorilaukku ja koruiksi ne helmet, mitkä mainitsinkin jo aiemmin.


Kokonaisuudessaan vaatteet yhdessä tulevat näyttämään siis tältä:


Eikö toi ookkin ihan hyvä:) Vaikka oon mä vähän pettynyt etten löytänyt mitään kivaa yläosaa, jota olis voinut käyttää ihan ilman bleiseriäkin.. Nojoo, tällä mennään nyt kummiskin! Sama se mitä mä olisin pistänyt kun superkauniin synttärisankarin vieressä tulis kuitenkin alipukeutunut olo:D

Mutta nyt mun täytyykin mennä suihkuun niin että saan hiukset kuiviksi ennen laittamista ja muuta. Ääk, toivottavasti tukka tottelee eikä temppuile, en halua mennä paikanpäälle otsis sojottaen kattoa kohti!!

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger Cherry kirjoitti...

Kyllä tällä asulla luulisi olevan tyylikäs juhlissa! Upee laukku! <3

10. lokakuuta 2009 klo 16.00  
Blogger Laura kirjoitti...

Ihana asu! :)

10. lokakuuta 2009 klo 16.06  
Blogger Mongusti kirjoitti...

Aivan ihana asu! Tyylikäs ja naisellinen. Mutta päällä varmasti vielä parempi=) Kuvia odotellessa=) Super hauskaa iltaa ja viehän mega iso hali multakin upealle synttärisankarille;)

10. lokakuuta 2009 klo 16.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Erittäin tyylikäs asu!! Mun mielestä toi toppi ei oo ollenkaan liian arkinen tai yksinkertainen! Just loistava tohon kokonaisuuteen, sulla on kuitenkin niin korkeet (ja upeet!) korot ja suht lyhyt hame et jos olis ollut vielä juhlallisempi yläosa niin se ois saattanut olla jo liikaa... Rakastuin laukkuun!!

10. lokakuuta 2009 klo 17.24  
Blogger weekdays kirjoitti...

Ihana asu, just niin tyylikäs :) Onko toi hame ollut hyvä minkä tilasit? Meinasin nimittäin tilata saman, mut haluan eka sun mielipiteen :D

- Johanna

10. lokakuuta 2009 klo 18.16  
Blogger julia kirjoitti...

ois kiva nähä toi sit sun pääl :D

10. lokakuuta 2009 klo 18.21  
Blogger lintu kirjoitti...

Cherry: Hihi toivotaan niin:) Toi laukku on kyllä aika perfect!

Laura: Kiitoos:)

Mongusti: Kiitos, toivotaa tosiaan, että näyttäisi päällä vielä paremmalle! Ja tottakai vien sankarille superison halin!!:)

Anonyymi: Kiitos! Ja tosiaan saatat olla ihan oikeassa. Ehkä ihan hyvä keep it simple:) Liika on nimittäin aina liikaa.. Rakastan laukkua itsekin hulluna, hihi:)

Johanna: Hihi kiittii!:) Hame tulee tosiaan nyt vasta ihka ekaa kertaa käyttöön eli en osaa vielä sanoa, mutta voin raportoida sulle myöhemmin;)

julia: Varmaankin tullaan näkemään:)

10. lokakuuta 2009 klo 18.40  
Blogger Reetta kirjoitti...

Tyylikäs asu taas kerran! Hyvin toimii perus tuubitoppi tuon kanssa :)

11. lokakuuta 2009 klo 14.06  
Blogger MoreAndMore kirjoitti...

Aaaa, toi Urban Outfitterssin kirjekuorilaukku on kyllä niin täydelliin, että huolisin itelleniki sen! :)

11. lokakuuta 2009 klo 15.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Loistava asuvalinta! :)

Missä päin Tukholmaa tuo kauppa on, mistä olet ostanut kirjekuorilaukun?

11. lokakuuta 2009 klo 20.52  
Blogger lintu kirjoitti...

Reetta: Kiitos!:)

MoreAndMore: Hihii!!:)

Anonyymi: Apua mitenkähän mä osaisin sen selittää hmm.. Biblioteksgatanilta se löytyy siis, ihan siitä Sturegallerian vierestä. En mä oikein osaa kunnolla selittää, kannattaa kartasta katsoa:)

11. lokakuuta 2009 klo 23.34  
Anonymous mums kirjoitti...

Onko noi Zaran korkkarit ihan tuskaset jalassa?

22. lokakuuta 2009 klo 15.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu