Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hair stuff

torstai 8. lokakuuta 2009

hair stuff

Tässä viimeaikoina postiluukusta on ihanan usein löytynyt kaikenlaisia kivoja ylläripaketteja mun avattavakseni. Olen saanut kokeiluun vaikka mitä erilaisia hiustuotteita, joita kaikkia en tosin ole vielä kerinnyt edes testatakaan.

Olen kyllä hurjan iloinen aina saadessani näitä paketteja! Etenkin näin hiustenhoidosta pitävänä ihmisenä on mukava päästä koklailemaan uusia tuotteita ja löytämään ehkä uusia suosikkejakin!


Mutta tosiaan, ylläolevia puteleita on tänne mun luokseni saapunut ja hävettää myöntää, että vain Aussien tuotteita olen tähänmennessä kerinnyt kokeilla. Ennen tätä en ollutkaan koskaan Aussien hiustenhoitotuotteita käyttänyt, mutta kuullut niistä sitäkin enemmän hyvää, eli odotukset olivat korkealla!

Minähän sain siis Aussien Real Volume - shampoon ja saman sarjan hoitiksen, sekä vielä minipussissa olevan 3 minute miracle syvähoitonaamion. Real Volume sarjan tuotteet lupasivat tuoda tuuheutta ja volyymia hiuksiin, aina juuresta latvaan, ja kyllä täytyy myöntää, että ei se ihan humpuukia mun mielestäni ollut. Jonkinasteista volyymia oli siis käytön jälkeen havaittavissa. Muutenkin tykkäsin tuotteiden koostumuksesta; levittyivät ja vaahtosivat hyvin ja ennenkaikkea lopputuloksesta tuli puhdas. Myös 3 minute miracle naamion koin hyväksi; jätti hiukset helposti selvitettäviksi ja ihanan pehmeiksi. Ainoa, mistä en näissä Aussien tuotteissa tykännyt oli voimakas tuoksu, joka ei ainakaan omaan nenääni ollut alkuunkaan hyvä. Mutta kyllä mä noihin sen verran tykästyin, että pestään sitten vaikka ensi kerralla pyykkipoika nenässä, mutta käyttöä en lopeta;)

Mutta tosiaan kokeilua odottavat nyt nuo muut tuotteet! Ennen mun muotoilutuotevarastoni olivat surkeat, mutta nyt kun olen erilaisia muotovaahtoja ja lakkoja ja muita saanut testattavaksi, niin voisin vaikka vihdoin innostua kokeilemaan jotain kiharakampauksiakin tai muita vähän erilaisia juttuja! Katsotaan, mitä mä kehitän ja palaillaan:)

Tunnisteet: , ,

13 kommenttia:

Blogger Unknown kirjoitti...

Ompa sulla paljon hiusjuttuja kokeiltavana :) Ja sit sellasta tahtosin kysyy, et mil sä muokkaat sun kuvat, kun saat niistä tälläsiä kivoja kollaaseja? =)

8. lokakuuta 2009 klo 19.26  
Blogger veerae kirjoitti...

Mä olen aivan rakastunut ton Aussie-sarjan hiuslakkoihin! Viime jouluna kaverini toi niitä muutaman pullon jenkeistä ja pääsin itsekin testailemaan ja täytyy sanoa, että parasta lakkaa ikinä! Kesällä raahasinkin itselleni neljä pullollista tätä ihastuttavaa lakkaa kaliforniasta suomeen :D

8. lokakuuta 2009 klo 19.32  
Blogger Paubella kirjoitti...

Mullakin on ollut Aussiet kovassa käytössä sen jälkeen, kun sain niitä kokeiluun ja oon ihan samaa mieltä, että ne kyllä tekee sen, mitä lupaa! Itse asiassa mikään muu aiemmin käyttämäni tuuheuttava shampoo ei ookaan toiminu yhtä hyvin :)

8. lokakuuta 2009 klo 19.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aussie on testattu eläinkokeilla.

8. lokakuuta 2009 klo 20.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva tää uus ulkomuoto :))

8. lokakuuta 2009 klo 20.52  
Blogger Maria kirjoitti...

Miten noita tuotteita saa testattavaksi?

8. lokakuuta 2009 klo 22.08  
Blogger Katariina kirjoitti...

Saako tuota Aussie-sarjaa mistä? Oon kokeillu markettituotteita ja nyt on käytössä yks kampaamosta saatava tuoteryhmä, että sais tähän lirutukkaan edes jotain paksuutta, mut ei mikään auta :/

8. lokakuuta 2009 klo 22.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

blää mua ärsyttää kun mainontaa on postauksen sisällä :( Nääki purkit oon nähny nyt luultavasti ainakin yli kymmenessä blogimerkinnässä. Noo ehkä tä oli kuitenkin turhaa valitusta, sori:D

8. lokakuuta 2009 klo 22.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Sellasta kysysin, et mistä sä saat kaikkia noita ihania hiusjuttuja kokeiltavaks ja ihanko vielä ilmaiseksi? :)

8. lokakuuta 2009 klo 22.39  
Anonymous emilia kirjoitti...

Joo, mustki on ihan outoo et Aussien tuotteiden tuoksua kehutaan niin kovasti, koska itse en ainakaan pitänyt siitä! Odotukset oli kans korkeella kun ensimmäistä kertaa testasin, mutta tuoksu/haju oli järkytys. Aivan kuin joku.. kemikaalin ja sokeripurukumin yhdistelmä? Nyt pidemmän käytön jälkeen en edes jaksa tuoksua noteerata, mutta itse en ainakaan alussa siitä pitänyt.. Tosin nyt en jaksa mennä tsekkaamaan mikä Aussien tuote oli kyseessä, mutta jokin hoitsikka kumminkin!

8. lokakuuta 2009 klo 22.42  
Blogger lintu kirjoitti...

sups: Nojoo, onhan noita aika kasa! Muokkaan kuvat ihan vain sellasella ohjelmalla kuin Picasa. Sen saa ihan ilmaiseksi netistä ladattua, googletat vain picasa:)

veerae: Aijjaa, no niitähän täytyy sitten ilmeisesti testata myös! Ei voi olla huono jos sinäkin oot tuolla tahdilla niitä ostellut:D

Paubella: Mä en ole aiemmin pahemmin kokeillut mitään tuuheuttavia shampoita joten mulla ei sillälailla ollut vertailukohdetta noihin, mutta kyllä noi hyviltä vaikutti. Kerrankin joku tuote joka tekee sen mitä lupaa:)

Anonyymi: Apua aijjaa, no sitä en kyllä tiennyt :s Suuri miinus siitä!!

Anonyymi: Kiva kuulla, että tykkäät:)

Maria: Mulle on ihan mailitse niitä tarjottu, eli en kyllä osaa sanoa miten niitä saisi, jos sinua itseäsi ei ole niiden puitteissa lähestytty..

pikku-kata: Aussien tuotteita saa ostettua ainakin Kickseistä. Mitään sen tarkempia hintoja mä en valitettavasti osaa sanoa, mutta kannattaa varmaan käydä siellä Kicksissä katselemassa:)

Anonyymi: Ymmärrän kyllä jos mainonta ärsyttää. Itseäni se ei vähissä määrin niin häiritse, mutta liikahan on tietysti liikaa. Tosin itse mielestäni aika vähän täällä blogissa mitään ilmaisia tuotteita ”mainostan” ja nytkin pointtina oli kertoa noista Aussieista, joista todella tykkäsin:) Ja juu, onhan nuo putelit muuallakin jo varmasti nähty, mutta täällä nyt sitten vielä kertaalleen:)

Anonyymi: Ilmaiseksi kyllä ja tosiaan mua lähestytään ihan sähköpostilla, joten itse en mitään tee testituotteita saadakseni:)

emilia: Jep, mun mielestäni se tuoksu oli kanssa aika hirveä! Mutta kaipa siihen käytössä tosiaan tottuu..

9. lokakuuta 2009 klo 8.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja mä kun luulin olevani ainoa joka ei tosta aussie tuotteiden tuoksusta tykkää! Mulla on kyllä käytössä ne miracle moist tuotteet, mutta kaipa ne aika samalta tuoksuu?
-Vilma

9. lokakuuta 2009 klo 11.21  
Blogger Janina kirjoitti...

kerroppa sit miten noi Aussiet toimii ? :D

9. lokakuuta 2009 klo 14.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu