Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Burberry scarf

keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Burberry scarf

Niinkuin varmaan on helppo arvatakin, huivit ovat yksiä mun ihan suosikkiasusteistani! Niitä on niin helppo yhdistää kaiken kanssa, ne piristävät muuten yksinkertaisia asuja ja tietysti lämmittävät nyt syksyn ja kylmien ilmojen tullen. Pitkäaikainen haaveeni Mulberryn huivista täyttyi ja olen hurjan onnellinen siitä, mutta eihän se estä jo seuraavan huivin unelmointia, eihän? ;)

Mä saan usein inspiraationi jonkun ihan tavallisen kadullakulkijan asuista ja pukeutumisesta. Juuri viime viikonloppuna oltiin kaverin kanssa kiertelemässä kaupungilla ja ohitse käveli hirmu nätti tyttö aivan ihanan Burberryn huivinsa kanssa! Siitä asti se huivi on kummitellut mun takaraivossani ja nyt bongasin sen myös Blake Livelyn päältä. Näyttää muuten hurjan hyvälle mustan nahkatakin kanssa yhdistettynä!


Että eikun vaan seuraavaa huivia varten säästöt käyntiin! Harmi vaan tämä kyseinen Burberry ei olekaan ihan sieltä halvimmasta päästä, joten ihan heti sitä ei mun kaulassani tulla kyllä näkemään. Mutta hyvää kannattaa odottaa eikö se niin mene:)

Tunnisteet: , ,

31 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi on kiva huivi, mutta tyhmää kun monilla on niitä feikkejä ;/

22. lokakuuta 2009 klo 0.53  
Blogger Paubella kirjoitti...

Tosta samaisesta huivista mäkin oon haaveillut jo pitkään :) Mutta harmi vaan ei taida vaan sopia mun budjettiin ainakaan ihan heti..vääryys!:(

22. lokakuuta 2009 klo 6.47  
Blogger Beanna kirjoitti...

EIKÄ! Hih, mä kävin totakin vaaleaa just hiplailemassa viimeviikolla ja oli muuten maailman pehmein huivi, oon rakastunut<3

Mä mietin kanssa tota hintaa, että aika kova - se leveempi versio, joka on vielä ihanempi, maksaa 400e! :)

Toi pienempi on kyllä harkinnassa, mutta voi olla että se Mulberry saa riittää täksi talveksi, jos meen sen hankkimaan =)

22. lokakuuta 2009 klo 8.22  
Blogger Johanna kirjoitti...

Hih, hiukan samat kuolauksen kohteet meillä :) Ton nahkatakin kans huivi näyttää kyl niin ihanalta et tekis mieli ostaa heti (molemmat)... Mut niin, se hinta vielä vähä tökkii ;)

22. lokakuuta 2009 klo 8.54  
Anonymous Charlot kirjoitti...

Musta toi on niin, ikävä kyllä, kulahtanut asuste :/ Nimenomaan siksi, että niitä feikkejä vilistää katukuvassa yli kymmenkertaisesti enemmän kuin aitoja. Kyllähän huonon feikin aidosta erottaa helpostikin, mutta silti.. Plus etten voi välttyä niiltä täti-viboilta, joita toi kuosi aiheuttaa :D En oo ehkä ikinä nähnyt mitään kauheampaa, ku burberry-kuosinen nilkkapituinen hame. Jotenkin tuntuu, että ton nimenomaisen kuosin kanssa on käynyt vähän niin kuin Marimekon Unikon kanssa - jengi ei osta sitä siksi, että se näyttäis niiden mielestä erityisen hyvältä, vaan siksi, että "nokuntäänytonBurberryä..". Ite tykkään tuhannesti enemmän siitä Mulberryn huivista, vaikka sitäkin monelta nykyään löytyy - myös allekirjoittaneelta. Oon ehdottomasti sitä mieltä, että kyllä ne sadat eurot voi käyttää huomattavasti paremminkin :)

22. lokakuuta 2009 klo 9.03  
Blogger Mary kirjoitti...

Pari vuotta sitten ostin vaalean Burberryn huivin. Aivan ihana ja pehmeä huivi:)
Monesti käy itsellenikin niin, että kun jotain saa niin seuraavasta alkaa jo haaveleimaan...

22. lokakuuta 2009 klo 9.12  
Blogger Reetta kirjoitti...

Minä haaveilen siitä vaaleanpunaisesta versiosta. Ihastelin Burberryn vaaleanpunaista täydellisen pehmeää huivia jokin aika sitten Stockmannilla mutta sai jäädä toistaiseksi hyllylle kun hintaa oli se 259€ Pitäisi katsastaa Mulberryn valikoima että onko vaaleanpunaisena mitään kivaa huivia :)

22. lokakuuta 2009 klo 10.06  
Anonymous eva kirjoitti...

Olin itsekin joskus tosi lähellä ostaa Burberryn huivin, mutta onneksi tulin toisiin ajatuksiin. Niitä näkee ihan jokaisella ja omasta mielestäni se on vähän tylsä. Mieluummin maksaisin pari sataa hyvästä huivista, jota ei ihan jokaisella ole, kuin ns. perustuotteesta.

22. lokakuuta 2009 klo 10.08  
Anonymous Nanna kirjoitti...

Huvittavaa kuinka ihmiset on valmiita maksamaan niin paljon tollasesta statushuivista.

22. lokakuuta 2009 klo 10.25  
Blogger Siru kirjoitti...

Tosi kaunishan se on. Kun olisikin ylimääräistä.

juliet xxx

22. lokakuuta 2009 klo 10.57  
Blogger Kata kirjoitti...

Siis tosta burberrymaniasta on aivan liian vähän aikaa, jotta näkisin huivissa mitään tyylikästä. Kaikillahan on joko aito tai feikki burberry, pikkupissiksistä eläkeläisiin. En syty en todellakaan. Ehkä kymmenen vuoden päästä kun on kulunut tarpeeksi aikaa siitä kamalasta burberrykuosin täyttämästä katukuvasta. Se sun mulberry kyllä on sulonen!

22. lokakuuta 2009 klo 12.10  
Blogger Char and the city - Divaaniblogit kirjoitti...

Itse unelmoin valkoharmaasta hieman erilaisesta Burberryn kaulaliinasta, mmmm!

22. lokakuuta 2009 klo 12.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyi että ; d Maaaauuuton, tekee asusta kuin asusta tätimäisen ja mauttoman. Sopii ehkä jonkin verran ton Livelyn asun kanssa, mut esim. sulla on mielestäni sellainen melko arkinen, ''hailakka'' tyyli (en tarkoittanut pahalla, tykkään kovasti sun asuista, en keksinyt vaan parempaa sanaa) ja en usko että toi huivi ylevöittäis sitä ; 0

22. lokakuuta 2009 klo 12.35  
Blogger Johanna kirjoitti...

Rakastan tuota huivia. Ostin omani n. 5 vuotta sitten ja se on jatkuvan käytön jälkeen edelleen kuin uusi. Ja niin kaunis. Olen harmitellut kovasti sitä, että Burberry koki täällä Briteissä tosi suuren kolauksen ja sitä pidettiin pitkään ns. chav-pukeutumiseen liittyvänä. Itseasiassa juuri viikonloppuna luin kuitenkin ilouutisia http://www.independent.co.uk/life-style/fashion/features/checks-and-balances-why-you-can-now-bring-that-burberry-scarf-out-of-the-closet-1803223.html

Hihi :)

22. lokakuuta 2009 klo 12.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljon tuo maksaa?

22. lokakuuta 2009 klo 14.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tienaatko sä sun blogilla yhtään rahaa? :)

22. lokakuuta 2009 klo 15.08  
Anonymous S kirjoitti...

Saisit tolla rahalla vaikka halvan matkan Kreikan lämpöön! Kumpi kannattaisi? :D

22. lokakuuta 2009 klo 15.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan täydellinen toi! mäkin haluun:)

22. lokakuuta 2009 klo 15.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan täydellinen toi! mäkin haluun:)

22. lokakuuta 2009 klo 15.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää nyt kyll poikkee aiheesta, mutta miten noi sun hiukset on leikattu? Onks ne leikattu silleen kerroksittain ja onks toi sun otsis ihan suora, vai onks se silleen kevennetty? :) Aattelin ite leikkauttaa otsiksen myös.

22. lokakuuta 2009 klo 16.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eiihhh

toi huivi + nahkis on ollut pissisten yms. teinien perusvaatetus jo parisen vuotta!

Oksettaa..

22. lokakuuta 2009 klo 17.07  
Blogger Anni kirjoitti...

Tuo huivi on kyllä nätti ja rakastankin erityisesti kaikkia ruutukuosisia kaulahuiveja, mutta itselläni olisi haaveissa tuo Burberryn kaulaliina jossain muussa värissä, kuin tuo perus beige. Ehkäpä vaaleansinisenä:)

22. lokakuuta 2009 klo 17.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestäni huivi on paras juuri beigenä, se vaan pitää osata yhdistellä niin että välttää ne mummo- ja pissisvibat :) itse ainakin pidän tuota kuosia jo klassikkona enkä aio odottaa kymmentä vuotta ennenkuin tuollaista taas kehtaisi käyttää :D

22. lokakuuta 2009 klo 17.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon seurannu vähän aikaa sun blogia, ja pakko sanoo että jännä huomata että pidät juuri samoista vaatteista ja asusteista kun minä ! :) ja blogisi on aivan huippu ! :)

22. lokakuuta 2009 klo 20.00  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: NIinhän niitä näkyy, itselläkin on joku supervanha tuliaisiksi saatu Burberryn tyylinen, mutta en kyllä mielellään sitä käyttäisi..

Paubella: Hihii yllättäen tykätään taas jostain samasta jutusta:) Eipä sovi ihan munkaan budjettiini nyt, mutta säästöt mä pistän kyllä heti pystyyn:D

Marie Keksi: Hihihii, mäkin olen rakastunut! Kauhean kalliitahan nuo kyllä on, mutta säästämällä ehkä onnistuisi jossain vaiheessa hankkimaan! Tosin tuota paksumpaa tuskin kuitenkaan:/

Johanna: Khihii:) Heh mullakin tuli heti sellanen, että okei meenkin samantien ostamaan molemmat:D Hinta tosiaan tökkii, mutta ehkä sekin asia saatais hoidettua jossain vaiheessa:)

Charlot: Vaikka feikkejä tosiaan vilistääkin ja monilla tädeillä noita huiveja onkin, niin mielestäni se silti on aivan ihana enkä sen unelmoinnista luovu:) Ja mulla tosiaan ei ole väliä onko se Burberry vai H&M, kuosi on ihana ja tykkään huivista kovasti! Voihan ne sataset paremminkin tosiaan käyttää ehkäpä, mutta ei tuokaan musta huono tapa ole;)

Mary: Oii srhän näkyy tuosta sun kuvastakin! Ihana:)

Reetta: Sekin on kyllä hirmu nätti, mutta itselleni en vaalenapunaista osaisi kyllä kuvitella. Sulle varmasti sopisi hirmu hyvin kun olet tumma!:)

eva: Näkyyhän niitä aika paljon, mutta tylsä se ei minusta kyllä ole:)

Nanna: Erilaiset preferenssit kullakin:) Itse en tosin nää tuota minään statushuivina, taisiis ei se olisi syy ostaa, vaan lähinnä se, että pidän huivin ulkonäöstä:)

Juliet: Niinpä niin!:)

Kata: Onhan se aika esille ollut, taisiis monella käytössä, mutta omasta mielestäni ainakin niin klassikko, että toimii aina! Ja oikein yhdisteltynä näyttää hirmu hyvälle:)

Char: Oii sellainenkin olis kyllä hurjan nätti!:)

Anonyymi: Oikein yhdisteltynä uskon, että toimisi kyllä mullakin:)

Johanna: Miten sit voisikaan olla rakastamatta!:)

Anonyymi: Hieman alle 300 euroa on huivilla hintaa.

Anonyymi: En tienaa ainakaan tällä hetkellä mitään:)

S: Huivi;)

katie: Hihii:)

Anonyymi: Kerroksittain on vähäsen tukka leikattu ja otsis on sillälailla rikotusti leikottu, ei ihan suoraan siis.

Anonyymi: Juu sellaistahan kyllä näkee, itsekään harvoin sellaisista kyllä tykkään. Mutta oikein yhdistettynä, kuten juuri Blakella tuossa kuvassa näyttää musta hirmu kivalle!

Anni: Samoin minäkin!:)

Anonyymi: Oot ihan oikeessa, yhdistely merkkaa kyllä paljon tuon huivin kanssa!:) Itsekin tuosta beigestä tykkään värinä ihan eniten.

Anonyymi: Hih kiva kuulla ja kiitos hurjasti!!:)

22. lokakuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis klassikko, joka itseltänikin löytyy ja on kovassa käytössä. Ällottää ne todella rumat kopiohuivit, jotka todellakin huomaa heti. Itselleni on ainakin pääasia, että tiedän oman huivini olevan aito, laadukas ja varmasti läpimämpi kuin se kopio. Muutenkin mielestäni tuotekopio = varkaus.

Suosittelen huivi hankkimista käytettynä esim. huuto.net, ebay jne (tietenkin luotettavalta myyjältä). Huivi on kuitenkin niin laadukas aitona, että muutaman vuoden käytössäkin ollut on kuin uusi :) Ja käytetty on aina parempi valinta.

Toivottavasti löydät omasi :)

22. lokakuuta 2009 klo 21.53  
Anonymous Marika kirjoitti...

Voi miten iloinen olenkaan että eksyin blogisi pariin, en ole vielä kerennyt kauaa lueskella blogiasi mutta olen jo muutamien kertojen jälkeen aivan koukussa! :) Olen tätä ennen lukenut vain skinnyvanillalattea seuratakseni serkkuni kuulumisia, ja sitä kautta löysinkin tänne. Onneksi:)

Olen itsekin aivan rakastunut tähän Burberryn jättihuiviin, ja nähtyäni kyseisen huivin siskoni käytössä (välillä omassakin käytössä salaa lainattuna :O) olen huomannut että se todella piristää arkisempiakin asuja. Muiden kommentit siitä, että huivi näyttäisi "pissismäiseltä" tai mauttomalta eivät mielestäni voi pitää paikkansa, etenkään sinun muuten niin tyylikkäissä asukokonaisuuksissa. Se on eri juttu sitten jos on muutenkin suttuisen oloinen ja sitten heittää kirsikkana kakun päälle nukkaantuneen burberrykopion :D


Marika

22. lokakuuta 2009 klo 21.53  
Anonymous dana kirjoitti...

Kaikilla suomenruotsalaisilla pissiksillä tai mummeleilla on toi huivi. En vaan voisi laittaa kaulaani tollaista. Mun mummolla on sama huivi ja hänelle sopii ihan hyvin, mutta hän onki 70 vuotias! Toivottavasti et osta tuota huivia, tekee asun kuin asun sellaseks perus ruotsalaistytön asuksi.(ei kovin tyylikäs..)tai sitten vaihtoehtoisesti sellaisen rikkaan mummon asusteeksi. EIEI!

22. lokakuuta 2009 klo 23.12  
Anonymous Nanna kirjoitti...

Jos pitäisit ainoastaan huivin ulkonäöstä, ostaisit sen halpahalliversion. No offence. :)

22. lokakuuta 2009 klo 23.40  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kaunis klassikkohan se on, oon ihan samaa mieltä:) Huuto.netistä koitinkin jo etsiskellä, mutta siellä ei oikeassa värissä ollut joten saa nyt nähdä.. Ebaystä en oikein uskalla enkä edes osaa ostaa, kun en ole käyttänyt sitä. Kyllä mä vielä omani löydän jossain vaiheessa:)

Marika: Voi että miten iloinen mäkin olen, että eksyit tänne ja vielä iloisempi sun ihanasta kommentistasi!:) Kiitos siis:) Ja tosiaan oon ihan samoilla linjoilla ton huivin suhteen, varmasti oikeassa asukokonaisuudessa näyttää älyttömän hyvälle ja suttuisessa asussa tosiaan karmealle! Luulen kyllä, että se sopis ihan kivasti mun aika yksinkertaiseen ja klassiseen tyyliin:)

dana: Olkoot vain ei se minua haittaa, tykkään tuosta niin paljon, etten mä niin välitä vaikka se mummojen ja pissisten suosiossa sitten olisikin. Mä yhdistän sen sitten ihan omalla tyylilläni:)

Nanna: Onhan tuossa pointtia, ymmärrän mitä ajat takaa. Mutta silti, aito on aina aito ja feikkejä en katso hyvällä (vaikka ennen niitä minulla on ollutkin ja olen käyttänyt, mutta mielipiteet muuttuu siinäkin asiassa kasvun myötä). Olkoot merkki mikä hyvänsä, niin kyllä se aito on aina oikea valinta mun mielestäni:)

23. lokakuuta 2009 klo 21.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siis mä en oo koskaan ymmärtänyt tätä, että nimettömänä voi haukkua täällä mielin määrin asioita, joista toiset pitää. Jos jollain on Seppälän tai Anttilan huivi kaulassa, ei mulle tulisi mieleenkään sanoa, että ompas kauhea. Jokainen tykkää mistä tykkää. Ei siinä muiden mielipiteellä ole pienintäkään painoarvoa.


Siis huvi on ihana, kaunis ja täydellinen. Ostaisin ihanuuden itselleni varmasti, jos varaa vain olisi. Ja jos päätät kauneuden itsellesi hankkia, on se sitten ikuinen. Ihana blogi sinulla, käyn täällä jokapäivä kurkkimassa, vaikken koskaan puumerkkiä rustaakkaan. ü

24. lokakuuta 2009 klo 0.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu