Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

working girl

torstai 10. syyskuuta 2009

working girl

Tänään olin taas pitkästä aikaa työpaikalla. Tällä viikolla on ollut niin paljon noita opiskelujuttuja ja muuta, että ehdin vasta ekaa kertaa töihin nyt torstaina. Työpaikalla tietysti myös huomattiin otsis ja sainkin paljon kehuja:) Tuntui niin kivalle, koska oon itse vielä vähän hukassa tän kanssa, hih:)

Uuden tukan kanssa piti tietysti laittaa myös kaikkea uutta päälle. Nyt on ainakin hetkeksi vaatekriisi ratkaistu; bleiseri tekee ihmeitä asulle kun asulle! Tänään siis päällä:

tunika H&M bleiseri Gina legginssit Gina vyö Forever21
baltsut Aleksi13 laukku Longchamp

Tunnisteet:

44 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ballerinat tekee susta vähän "tantan" ja nyt kohta pääseeki jo syksykenkiin käsiks, bleiseri on tosi hyvännäkönen, mutta uudenlaiset kengätki tekis ihmeitä!
kiva asu kyllä kaikinpuolin :>

10. syyskuuta 2009 klo 19.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana otsis ja ihana bleiseri! molemmat sopii sulle tosi hyvin:)

10. syyskuuta 2009 klo 19.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan minusta ne entiset hiukset sopivat paremmin, tai sitten sivuotsis, tuollainen suora peittää liikaa kasvoistasi eikä sovi ehkä niin hyvin klassiseen tyyliisi. En sano pahalla, vaan rehellisen mielipiteen.

10. syyskuuta 2009 klo 20.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

etkö vois laittaa kuvaa ku hiukset on auki?

10. syyskuuta 2009 klo 20.15  
Blogger maisu kirjoitti...

just tollasen muhkumasisähuivin haluaisin !

10. syyskuuta 2009 klo 20.21  
Anonymous i kirjoitti...

Oh, I absolutely love it. Nimittäin hiuksiasi! Herranjumala, otsis sopii sulle todella hyvin! Rohkee oli kun leikkasit, ja toimii! Mitä olet itse mieltä hiuksista? Musta noi on paremmat kun edelliset, älä ihmeessä epäröi niitä =)

10. syyskuuta 2009 klo 20.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

..............
ei toimi..

mut vaan mun mielipide!

10. syyskuuta 2009 klo 21.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iihana blogi :) Koska teet mahdollisesti ton my make up- postauksen? Ootan sitä niin paljo! ja oon jänny ihan koukkuu sun blogii.

10. syyskuuta 2009 klo 21.17  
Anonymous maarian kirjoitti...

Sit kerro heti miten saat tuon otsikses pysyyn huononaotsatukkapäivänä :D Kun mulla on about samaa mittaa oma otsis ja se ei pysy millään ilveellä sivussa eikä pahemmin myöskään pannalla takana. Rasittavaa! :D

10. syyskuuta 2009 klo 21.20  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ai vitsi tuo otsis on kiva, mulla on kiitos sun alkanut itseäkin haluttamaan leikata :-D Mutta sitten kokemuksen syvä ääni tulee kertomaan ettei mun pitäis.. :P

10. syyskuuta 2009 klo 21.30  
Blogger sofia kirjoitti...

Ihana tukka! Ja asu, tosi tyylikäs :)

10. syyskuuta 2009 klo 21.31  
Blogger weekdays kirjoitti...

Aivan ihana asu ja upeat hiukset :)

- Johanna

10. syyskuuta 2009 klo 21.38  
Blogger Laura kirjoitti...

Ihanat noi uudet hiukset. Itsellä huomenna aika kampaajalle ja pitäs saada oma tukka uuteen kuosiin, ku laiskana vedän tonne sivulle sitä...

En oo enään ennakkoluulonen tosta bleiseristä, tosi kivan näkönen!

10. syyskuuta 2009 klo 21.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei kun sä olet tilaillu tuolta forever21:stä vaatteita ilmeisesti, niin kertoisitko vähän että tuleeko siihen millaset postituskulut ja tuleeko tavarat ihan postiin vai tulliin? :o oon kovasti tilailemassa sieltä ja haluaisin tietää tämmösistä <:
kiva otsis muuten, sopii! (:

10. syyskuuta 2009 klo 21.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Oikeastaan minusta ne entiset hiukset sopivat paremmin, tai sitten sivuotsis, tuollainen suora peittää liikaa kasvoistasi eikä sovi ehkä niin hyvin klassiseen tyyliisi. En sano pahalla, vaan rehellisen mielipiteen."

Samaa mieltä :) toiki on todella nätti, ei sen puoleen! Ja tää on kyllä ehdoton lemppariblogi :)

10. syyskuuta 2009 klo 21.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä tykkäsin noista sun molemmista hiuksista ihan älyttömästi! En osaa yhtään sanoo kummat ois kivemmat. Toi otsis tuo kivaa piristystä, vaikka ne edellisetkin oli kivat!

10. syyskuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuo bleiseri sopii sulle tosi hyvin! melkeen pitää itekki käydä sitä sovittelemassa ginassa, kalliista hinnasta huolimatta.. :D ja ihanat hiukset<3

10. syyskuuta 2009 klo 22.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eeeei kaipaan sun vanhoja hiuksia! : ( paaljon paremmat oli! haluaisin nähdä nyt nämä uudet hiukset auki niin jospa mielipiteeni muuttuisi, kiinni eivät ainakaan näissä tämän postauksen kuvissa oikein toimi : //

10. syyskuuta 2009 klo 23.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kiva asu! otsis olis ehkä saattanut olla paremmin "asettuva" jos se olisi ollut enemmän rikottu eikä noin tasapaksu :)

11. syyskuuta 2009 klo 0.08  
Blogger Reetta kirjoitti...

Otsis on mun mielestä tosi kivannäköinen ja sopii sulle hyvin. Sun asukin on taas ihan loistava. Yritän itsekin hakea hieman tuonlaista tyyliä mutta en oo vielä löytänyt sitä sopivinta mulle. En tarkota että kopioisin sua siis täysin vaan tyylillesti tykkään yleisesti tuollaisesta. Olipa monimutkainen selostus, toivottavasti pääsit kärryille :D

11. syyskuuta 2009 klo 9.05  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos vain:) Ja tosiaan kohta päästään jo syksy kenkiin, kunhan ensin löytäisin sellaiset hyvät jostakin! Joten vielä baltsuilla mennään, vaikka itselleni ei tule niissä kyllä yhtään tanttamainen olo:)

katie: Kiitti hiemusesti!:)

Anonyymi: Enkä otakaan tätä pahalla, jokaisella saa tietysti olla oma mielipiteensä:) Itse mä tykkään tästä suorasta ja pitkästä otsiksesta ihan hurjasti, joten ihan heti ainakaan en ole vaihtamassa:)

Anonyymi: Kyllä varmasti laitan ihan pian, mulla on ollut se vasta päivän päässä joten en mä ole vielä ehtinyt ottaa aukinaisten hiuksien kanssa, malttia nytten:)

maijunposti::)

i: Oii kiitos!! Eli siis olen itse sitä mieltä, että nää on huippukivat ja viihdyn näissä hirmu hyvin! Vaikkakin vielä tuntuu vähän oudolle ja laittamisen kanssa tarvitsee harjoitusta:) Mutta tykkään:)

Anonyymi: Sulle oma mieliopide sallittakoon:) Pääsiasia, että itse tykkään:)

Anonyymi: Kiitoos:) Mun piti tehdä make up postaus nyt vkloppuna, mutta tulinkin siihen tulokseen, että haluan tehdä sen vasta sitten kun oon saanut ihoani vähän paranemaan. Kivempi sitten ottaa lähikuvia ja tuloskin näyttää paremmalle:) Joten ihan heti en ole tekemässä valitettavasti.

maarian: Haha, tuskin mä saankaan, nytkin heitin vaan pannan päähän aamulla kun ei ollut aikaa korjailla sojottavia otsatukkia kuosiin:D Sivussa tuo ei kyllä pysy mullakaan yhtään, mutta panta on tosiaan mun pelastus:) Huonompi juttu jos sama ei toimi sulla:/

Jenni!: Hihii kiitti Jenni!:) Leikkaa ihmeessä jos siltä tuntuu, sulle vois sopiakin sikahyvin!:)

sofia: Kiitti:)

weekdays: Oi kiitos:)

Laura: Kiitti paljon:) Ja hyvä, että sain sun ennakkoluulot karistettua;) Hih!

Anonyymi: Juu olenhan mä tilannut, mutta tosiaan kimppatilauksella ja itse en ollut se kuka tilauksen tekemisen hoiti. Muttasiis, muistaakseni postikulut olivat kyllä aika harmillisen isot, vaikka tietysti onhan vaatteet sen verran edullisia että ehkä se ei niin sitten haittaa. Ja tavarat tulivat tulliin, eivät postiin. Kiitti:)

Anonyymi: Kiitos hirmusesti!!:)

Anonyymi: Kiitos:) Tällä hetkellä mä tykkään itse enemmän otsiksesta, sen kanssa ponnarinik näyttää niin paljon kivemmalle!:) Ja otsis tosiaan tuo kivaa piristystä:)

Anonyymi: Hihii kiitti:)

Anonyymi: Mäpä en:) Aukinaisista hiuksista tulee varmasti kuvaa kunhan niitä kerkiä sillälailla nyt pitämään ja kuvaamaan:)

Anonyymi: Kiitos:) Mä taas tykkään otsiksesta juuri tuollaisena:)

11. syyskuuta 2009 klo 9.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Oikeastaan minusta ne entiset hiukset sopivat paremmin, tai sitten sivuotsis, tuollainen suora peittää liikaa kasvoistasi eikä sovi ehkä niin hyvin klassiseen tyyliisi. En sano pahalla, vaan rehellisen mielipiteen."

Komppailen täällä tätä myöskin, näiden kuvien perusteella. IRL hiuksesi tosin voivat näyttää tietenkin jonkunverran erilaisilta...

Tiedän itsekin joskus otsatukan omistaneena, että siihen menee hetki aikaa, ennen kuin siihen tottuu, ja osaa laittaa sen sillä tavalla itselle sopivannäkösesti. Otsatukankin kun tosiaan voi laittaa niin monella eri tavalla, ja ulkonäkö muuttuu tosi radikaalistikin! Kokeilemalla se selviää.

Rohkeaa sulta, kun uskalsit kokeilla jotain uutta!

11. syyskuuta 2009 klo 9.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä sun ihossa on sitten vikana? kun odotat sen 'paranemista' : /

11. syyskuuta 2009 klo 11.34  
Blogger mrsinski kirjoitti...

Tosi kiva toi bleiseri!! :))

11. syyskuuta 2009 klo 12.15  
Anonymous E kirjoitti...

Taitavasti kampaaja on saanut pyörteesi piiloon. Kiva otsis, vaikka se entinen hiustyyli olikin ehkä hitusen kivempi vielä! Mutta vaihtelu virkistää, itsekin käyn vähän väliä leikkauttamassa otsiksen kampaajalla ja sitten taas kasvatan sen vähän ajan kuluttua pois :D sen on kyllä helppo tapa vähän päivittää lookia :)

11. syyskuuta 2009 klo 13.35  
Anonymous laaura kirjoitti...

vaikka otsiksessa tosiaan meneekin aina se oma aikansa ennen kun se asettuu niin mun mielestä sun kasvoille ja tyyliis yms sopi paremmin ne entiset hiukset, mutta nuokin käy sulle ja onhan ne tosi kivaa vaihtelua! :)

11. syyskuuta 2009 klo 13.59  
Blogger Nina kirjoitti...

Oi, kun toi bleiseri on makee! Näyttää hyvältä sun päällä :) Jotenkin kivannäkönen asu; tyylikäs mutta rento.

11. syyskuuta 2009 klo 14.13  
Blogger Jansku kirjoitti...

Saako udella, että onko sulla aina ollut huono iho? Kattelin noita vanhempia kuvia ja niissä näytti ainakin tosi hyvälle! Millä aijot saada ihon "paranemaan" ? Utelen koska omaan itsekki tällä hetkellä huonon ihon :(

11. syyskuuta 2009 klo 15.11  
Blogger Mongusti kirjoitti...

Oikein tyylikäs asu ja ihana otsis:) Oot tosi söpö:) Oon täysin samaa mieltä sun kanssa et musta bleiseri tekee asusta ku asusta tyylikkään.

11. syyskuuta 2009 klo 16.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huippu hyvin sopii sulle toi otsis <3 muutenkin sulla on tosi ihana tyyli ja oot aina niin huolitellun näköinen noissa kuvissa että ihan kateeksi käy! älä suotta oo epävarma itestäs sillä näytät niin hyvältä!! uus bleiserikin on hieno!

11. syyskuuta 2009 klo 16.29  
Anonymous sve kirjoitti...

sopii kivasti otsis, ainakin mukavaa vaihtelua :) ja nyt näytät (ainakin noissa kuvissa) hieman salkkareiden jenniltä!

sulla on yhä edelleen ihana tyyli. ihan mun lemppari suomalaisista blogeista.

11. syyskuuta 2009 klo 17.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaa noi on tosi ihanat ! tekee sut jotenkin tosi freshin näköseks :D ja jotenkin on vähän nuorekkaampi kampaus mikä näyttää tosi hyvälle sun päällää :Dd <3

11. syyskuuta 2009 klo 18.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi että oot tuossa niin täydellinen! ihana tukka ja bleiseri, love! hyvä että leikkasit ton otsiksen:) vaikka toki vanha tukkakin sopi hyvin!

11. syyskuuta 2009 klo 18.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi pyhä luoja ja jeesuksen kassit kun sulle sopii toi otsis! ihana! onneks leikkasit! mites sujuu pyörteen kanssa? =D

11. syyskuuta 2009 klo 19.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä sun ihossa on? alemmassa postauksessa aika huono kuntonen :s mullaki on täl hetkellä yhyy, tuntuu ettei lopu koskaan :(

11. syyskuuta 2009 klo 19.55  
Blogger lotta kirjoitti...

oi ihana otsis ! :)

11. syyskuuta 2009 klo 21.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näytät ihan retardilta apinalta tos ekas kuvas

11. syyskuuta 2009 klo 21.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kylläpä näytät taas sievältä ja tyylikkäältä :-), päivän asu -kuvien perusteella tätä tapahtuu usein! hiuksista mun mielestä entiset oli hiukkasen kivemmat, ei nämäkään kyllä pahat oo!

11. syyskuuta 2009 klo 21.43  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Luonnossa näyttävät tosiaan ehkä vähän erilaisilta kuin kuvassa, taisiis tietysti kasvotusten saa vähän eri vaikutelman kun vain kuvan perusteella:) Ja tosiaan totutteluvaiheessa vielä mennään ja tän eri laittamistapoja harjotellen, mutta niinkun sanoit kokeilemalla se sopiva tyyli selviää:)

Anonyymi: Mähän kärsin siis huonosta ja näppyläisestä ihosta, tarkemmin sanottuna aknesta, vaikka sitä sanaa en mielelläni käytäkään kun se kuulostaa jotenkin niin ikävältä:/ Mutta lääkkeet on hankittu sen hoitoon, joten paremmat ajat tiedossa sen suhteen:)

berry: Kiitti, mäkin tykkään hulluna:)

E: Niin onkin, mulla on kyllä hurjan hyvä kampaaja! Ja kiitos, vaihtelu tosiaan virkistää ja itse tykkään tällähetkellä tästä otsiksesta enemmän kuin aikaisemmasta tyylistä. Mutta olin vaan niin kyllästynyt eli ehkä sekin selittää jotain:)

laaura: Kiitos:) Ja tosiaan vaihtelua mä kaipasinkin!

Nina: Kiittii:)

Jansku1985: On ollut ihan yläasteelta alkaen, valitettavasti:/ Välillä tulee parempia kausia ja välillä huonoja, nyt on juurikin sellainen huono meneillään. Lääkkeillä aion saada ihoni kuntoon, kun ei ole oikein muut konstit tepsineet.

Mongusti: Kiitos kovasti:) Hih, tuo on niin totta, mä en osaa enää elää ollenkaan ilman tuota bleiseriä, oon ihan koukussa:)

Anonyymi: Kiitos kiitos paljon ihanasta kommentista!:)

sve: Mukavaa vaihtelua tosiaan, olin jo niin lopen kyllästynyt vanhaan tukkaan! Haha salkkareiden jenniltä, voiei:D Kiitos koovasti kehuista:)

Anonyymi: Hih kiitti hirmusesti!:)

Anonyymi: Oivoi, kiitos hirmu paljon:)

Anonyymi: Hihihiii! Kiitos hurjasti:) Pyörteen kanssa sujuu ja ei suju:D Kyllä mä oon saanut otsiksen vielä ihan hyvin tottelemaan, vaikka yöunien jälkeen se sojotteleekin vähän mihin sattuu:D

Anonyymi: Kärsin tosiaan iho-ongelmista ja nyt on juuri huono kausi meneillään:/ Mullakin tuntuu ettei tämä koskaan lopu, siksi hankinkin lääkkeet, joiden avulla toivottavasti saan loppumaan!:)

lotta: Oi kiitti:)

Anonyymi: Haha okeejj :D

Anonyymi: Kiitos kovasti:) Hih, usein ja usein, ei kyllä tosiaankaan joka päivä.. mutta silloin kun laitan niin tykkään laittaa kunnolla:)

11. syyskuuta 2009 klo 22.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää on nyt miehen mielipide. Mutta näytät paljon naisellisemmalta tossa otsatukassas :D

11. syyskuuta 2009 klo 22.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun on pakko kertoo millä kampaajalla käyt? toi väri on ihana! :)

11. syyskuuta 2009 klo 23.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon aina kattonu että sulla on ihan täydellinen iho:-o nätti tyttö olet joka tapauksessa:)

12. syyskuuta 2009 klo 0.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noi sun hiukset on nyt ihan täydelliset!!

12. syyskuuta 2009 klo 10.15  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hih no kiitos vain kovasti:)

Anonyymi: Käyn sellaisella kun Salon Vuokko Mattila:)

Anonyymi: Ei ole valitettavasti:( Olispa vain! Kiitos:)

Anonyymi: Hih kiitoos:)

12. syyskuuta 2009 klo 15.25  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu