Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tyypillistä

maanantai 28. syyskuuta 2009

tyypillistä

Tiedättekö, kun välillä sitä ajattelee, että nytpä mä olen oikein fiksu ja toimin kerrankin viisaasti?

Vähän niinkuin minä tänä aamuna. Heräsin aikaisin aamulla tekemään kouluhommia tai oikeastaan kansiksen tehtäviä. Mun päässäni oli kokoajan se ajatus, että vitsit, kerrankin mä olen niin fiksu, että en jätä asioita viimeiseen iltaan, vaan hoidan hommat reilusti etuajassa paripäivää ennen palautuspäivää. Ihanaa kun voi tehdä kaiken ihan rauhassa, paneutua materiaaleihin ja väkertää tehtävät ajan kanssa. Fiksua toimintaa kerrankin, mä sanoin itselleni ja olin niin tyytyväinen siihen, että kerrankin teen jotain ajoissa.

Nojoo, fiksua tai ehkä ei kuitenkaan. Olisi varmaan ollut myös fiksua tarkistaa se palautuspäivämäärä eikä vain olettaa, että sehän on tietysti se samainen keskiviikko, niinkuin viimeksikin. Mutta ei, eihän se tietenkään niin ollut. Eikä palautuspäivä tietenkään ollut muu kuin juuri tämä kyseinen päivä, milloin olin muka ajatellut aloittaa kovin fiksusti ajoissa. Ja vielä mitä, en mä edes päässyt jättämään hommaa edelliseen iltaankaan, vaan piti sitten oikein venyttää palautuspäivän aamuun, jotta tulisi mahdollisimman kiire!

On tää kyllä niin tätä :D Mutta huh! Kolme tuntia mä väkersin hullunlailla ja nyt on valmista! Ihanaa, sitten sen matikan pariin, minkä käymiseen mulla myös piti olla aikaa tänään ennen luentoa...

So typical!

Tunnisteet:

9 kommenttia:

Blogger ellybo kirjoitti...

auts :) inhottavaa aina kun käy noin! mä kerran innolla tein jonkun aineen viikkoo ennen palautuspäivää ja palautuspäivänä kuulin että olin valinnut väärän aiheen. ja kaikki alusta :D

28. syyskuuta 2009 klo 13.23  
Blogger Jannika kirjoitti...

Jep..tuttua :D
Itse tässä juuri pohdiskelen pitäisikö vielä hakea johonkin opiskelemaan työn ohessa. Itsensä kehittäminen, tiedon saaminen ja tutkinto kiinnostaa mutta kiireisenä ihmisenä mietityttää tehtävien deadlinet ja aikataulut muutenkin. Että onko sitten tarpeeksi aikaa panostaa... Taitaa kyllä olla niin, että vaikka aikaa olisikin, kaikki jäisi silti viime tippaan ;)

28. syyskuuta 2009 klo 13.37  
Blogger K ja B kirjoitti...

Voi ei :D No onneksi selvisit :)

28. syyskuuta 2009 klo 15.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei! ajotko liittyä tohon videopostauskampanjaan? :) ois tosi kuulla sun ääni! :D

28. syyskuuta 2009 klo 16.06  
Blogger Riikka kirjoitti...

oho, onneksi tajusit tarkistaa päivän! Ja onneksi sait tehtyä ne :)

28. syyskuuta 2009 klo 16.06  
Anonymous Siny kirjoitti...

Voi ei!
Siis tottakai käy noin, kun oot just ajatellu, että ajoissa oot tekemässä jne.. :D

Miltäs opiskelu on maistunut? :)

28. syyskuuta 2009 klo 16.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ah sul on niin ihanan värinen tukka, ei mikään valkonen / keltanen vaa just tommonen ihana. miten kuvailisin tot värii kampaajalle? : D tai mitä ite sanoit ku värjäsit tommosiks. IHANA :D

haha sori sekava selitys..

28. syyskuuta 2009 klo 20.36  
Blogger lintu kirjoitti...

ellybo: Jep, inhottavaa tosiaankin! Mutta äh niin on ärsyttävää kyllä tuo, mitä sinullekin kävi!!:D

Jannika: Liiankin tuttua:D Kannattaahan sitä ihmeessä vielä lähteä opiskelemaan, jos vaan kiinnostusta ja intoa löytyy, eihän siitä ole kuin hyötyä:) Tietysti varmaan tulee vähän stressiä jos työn ohella on kauheasti opiskeluhommia, mutta kyllä hyvällä planeerauksella varmastikin saa kaiken mahtumaan aikatauluun, ainakin niin mä luulisin, vaikka itsellänikin kyllä riittää ongelmia tuon planeerauksen kanssa juurikin! Ja tosiaan, kyllähän ne hommat tuppaa viime tippaan jäämään vaikka mikä olisi, hih!

K ja B: Hih niinpä:)

Anonyymi: En aio, sillä minulle ei ole sitä edes tarjottu. Mun ääni on oikeastaan aika kauhea:D

Riikka: No onneksi tosiaan!

Siny: jep, niin tyypillistä!!:D Opiskelu on kyllä maistunut ihan hyvälle, nyt riittää innostusta kun on niin paljon ollut taukoa opiskelusta!

Anonyymi: Hihii no kiitos, itse mä en ole tuohon sävyyn ihan 100% tyytyväinen vielä! Kampaajalla pyydän aina tuhkanvaaleita raitoja tukkaan ja sanon, että ei missään nimessä mitään kullanvaaleaa!

29. syyskuuta 2009 klo 9.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aina, kun tuntuu että hoitaa asiat todella hyvin ja kaikki muutenkin menee nappiin, on siinä valitettavasti aina koira haudattuna ja asiat meneekin hieman erilailla :DD!! voivoi mut tsemppiä sulle kyllä se siitä;)

29. syyskuuta 2009 klo 20.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu