Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tyylini kulmakivet osa 2: asusteet

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

tyylini kulmakivet osa 2: asusteet

Viimeksi tyylin kulmakivissä käsiteltiin perusvaatteita, joten tälläkertaa otetaan sitten vuoroon asusteet! Niinkuin viimeeksi jo sanoinkin, tyylini koostuu yksinkertaisista ja simppeleistä asukokonaisuuksista. Yksinkertaiset asut jäisivät kuitenkin aika tylsiksi ilman asusteita. Siksi tykkäänkin kovasti yhdistellä asuihini milloin mitäkin pientä asustetta piristämään kokonaisuutta.

Yksi suosikki asusteeni ovat huivit. Yläasteajoilta lähtien mä olen käyttänyt huivia asusteena, joten niitä onkin vuosien varrella kertynyt aika kasa! Lukioaikana oli päällä ka
uhea pashimahuivibuumi, ja niitähän oli sitten tietysti saatava joka maailman värissä! Nykyäänkin vielä tykkään värikkäistä huiveista, vaikka tyyliltäni muuten olen niinsanotusti aika väritön. Kuulostipa karulta:D

Huiveja multa löytyy monia erilaisia, niin pitkiä ohkaisia pashminoita kuin paksuja neulottujakin. Pashminat toimivat asusteena ympäri vuoden, mutta villaisia ja neulottuja käytän sitten vain kylmien ilmojen tullen. Huivi on helppo sitaista kaulaan piristämään muuten simppeliä asukokonaisuutta, ja heti se tuo asuun jotakin eloa!

Tämänhetkisiä huivilemppareita ovat muhkea valkoinen pashminahuivini ja Ginan uusi jättikorallihuivi. Haaveissa olisi ostaa kokoelmaan vielä Mulberryn se perus klassinen ruutuhuivi, mutta katotaan, josko vaikka joulupukki toisi;)



Toinen huippukiva asuste on panta. Niinkuin mä olen jo ennenkin sanonut, mä olen pantatyttöjä henkeen ja vereen:) Ne ovat huonojen hiuspäivien pelastus ja muutenkin tuovat kampauksiin kivaa pientä lisää. Itse tykkään eniten ihan perus mustista koruttomista pannoista, mutta on noihin kokoelmiin niitä suloisia koristepantojakin kerääntynyt. Koristeelliset sopivatkin kivasti vaikka juhlatilaisuuksiin, kun taas yksinkertaiset menevät arjessa paremmin.



Kolmas asustelaji, jota mä kovasti suosin ovat vyöt. Kaapista löytyy ihan perus kapoisia housuvöitä kuin myös monia paksuja lantiovöitä. Itse käytän vöitä melkein kaiken kanssa: housuja en voisi kuvitellakaan laittavani jalkaan ilman vyötä ja usein hameenkin kanssa vyö näyttää hirmu kivalle, riippuu tietysti vähäsen hameesta, puhumattakaan sitten tunikoista! Vyölläkin voi ihan omalla tavallaan piristää asua kummasti, ja kun vyön ottaa asusta pois, näyttää siltä, että jotain puuttuisi. Vöillä voi myös luoda juhlamekkoihin ihan uutta fiilistä.



Vikaksi otetaan viel käsittelyyn erittäin tärkeä osio eli korut! Ilman niitä mä en ainakaan osaisi elää: diamonds are a girls best friend:) Vaikka ei mulla mitään oikeita timantteja vielä olekaan! Koruissa suosin aika simppeliä linjaa myöskin, niinkuin muussakin pukeutumisessani. Mulle koruissa vähemmän on enemmän.

Yleensä korvista löytyy isot helmet, ranteesta helmirannekoru ja kaulasta hopeinen sydänketju. Helmistä tykkään koruissa siis ihan erityisen paljon, ja niitä tosiaan tulee käytettyä ihan päivittäin. Korvista saattaa tosin helmien sijasta löytyä myös jotkut kultaiset tai hopeiset napit, mutta roikkuvista korviksista mä en niin välitä. Ranteesta löytyy useimmiten kellon lisäksi juurikin helmirannerengas, mutta tykkään myös isommista ja paksummista rannekoruista, ja tietysti Asoksen ketjukorusta! Ja noh, kaulasta harvemmin löytyy muuta kuin se sydänketju, mutta välillä myös helmet.

Korusaralla mulla olisi haussa parikin juttua. Haluaisin kovasti sellaisen Nomination rannekkeen, mutta vielä kovemmin uuden kellon! Sopivaa kelloa kun vaan tuntuu olevan melkein mahdotonta löytää. Tai sitten mulla on vaan liian tiukat kriteerit;)


Tässä oli siis käyttämäni asusteet, toivottavasti oli iloa:) Ensi kerralla otetaan sitten vuoroon kengät&laukut!

Tunnisteet: ,

31 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania koruja! Minkä merkkinen toi kello on ja paljon maksoi? =)

20. syyskuuta 2009 klo 11.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko tuo aito tiffany koru? (=

20. syyskuuta 2009 klo 11.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukava postaus, en malta odottaa laukku- ja kenkäosiota!

Olet tosi kaunis ja tyylisi on klassinen ja elegantti. Pitkään blogiasi lukeneena täytyy sanoa, että tyylisi on tosi tasainen, mikä tarkoittaa että olet löytänyt oman juttusi.

-hanna

20. syyskuuta 2009 klo 11.19  
Anonymous A kirjoitti...

paljon toi ginan huivi maksoi ? se vaikuttaa meinaan ihan täydelliseltä ! tuntuu vaa mahan pohjassa että se olis jotenkin erityisen kallis..

20. syyskuuta 2009 klo 11.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en hirveesti käytä asusteita paitsi farkkujen kanssa ihan tavallista vyötä :D

20. syyskuuta 2009 klo 11.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minulla on myös seuraavana hankintalistallani se Mulberryn ruutuhuivi. Osaatko yhtään sanoa hintaluokkaa..? varmaan hki ainoa kaupunki mistä niitä löytää?

Ihana blogi :)

20. syyskuuta 2009 klo 12.29  
Anonymous Heta kirjoitti...

Helsingin Mulberryn liikkeessä se lampaanvillainen ruutuhuivi maksaa, tai ainakin maksoi vuosi sitten 80€. Cashmere-huivista saakin maksella sitten lähemmäs 200€. Mulla on lampaanvillainen yksilö enkä osais elää ilman sitä! Onhan se tosi kivan näköinen ja tyylikäs, mutta ihan ykkösjuttu siinä on se lämpö. Suosittelen tosiaan hankkimaan sen, on hintansa ja vielä suuremmankin summan väärti!

Kandee kurkata mulberry.com, niillä on ihan worldwide shipping ja noita huiveja löytyy eri väreissä, esim. se vaalean beige on tosi kaunis ja sopis sulle varmaan tosi hyvin! :)

20. syyskuuta 2009 klo 13.23  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kellosta en valitettavasti osaa sanoa yhtään mitään, koska olen sen lahjaksi saanut ja sitä ei ole Suomesta ostettu laisinkaan.

Anonyymi: Ei valitettavasti:(

Hanna: Kiitos hurjasti:) Kyllä musta oikeastaan siltä tuntuukin, että oman juttuni olen löytänyt:) Kenkä- ja laukkuosiota piakkoin tulossa!

A: Hintaa huivilla oli 20 euroa, eli ei kovin kallis kuitenkaan:) Etenkin kun se tosiaan on täydellinen!

Tiia: Niin no, ei kaikki välttämättä käytäkään, mutta itse en voisi kuvitellakaan olevani ilman:)

Anonyymi: Alle sadalla eurolla sen kyllä sai, mutta tarkkaa hintaa en kuitenkaan nyt juuri muista:/ Itse olen ainakin Helsingin Mulberryn liikkeestä menossa sen ostamaan mahdollisesti, jos en siis lahjaksi saa;) Kiitos!

20. syyskuuta 2009 klo 13.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
kiva postaus :)
haluaisitko joskus Lähitulevaisuudessa tehdä postauksen teinivuosistasi? :D se olisi tosi mielenkiintoista! itse olen vasta 15v. (pian 16) ja olisi kiva nähdä kuvia miltä itse silloin näytit:) eli siis tarkoitan nyt ikiä: 14-17 :) paljon kuvia siis ja iät perään!:D
voisitko edes harkita?
uskon että monet muutkin ovat kiinostuneet nuoruudestasi ja silloisesta ulkonäöstäsi/tyylistäsi :D
mutta kiitos parhaasta blogista! Jotkut postaukset ovat Kirjaimellisesti pelastaneet esim. huonosti alkaneen päivän! :) kaikkea hyvää sulle!

20. syyskuuta 2009 klo 13.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä sivuilta olet noita julkkisten kuvia poiminut? :)

20. syyskuuta 2009 klo 13.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kaksi viimeistä postaustasi on näkynyt huonosti, sillee et puolet on semmosta harmaata kuvasta ärsyttävää, ootko tehny jotai muutkosii blogis ulkonäköö ?

20. syyskuuta 2009 klo 13.58  
Blogger weekdays kirjoitti...

Ihania nää postaukset missä esittelet tyyliäsi. Näistä saa tosi paljon vinkkejä :)

- Johanna

20. syyskuuta 2009 klo 14.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on niin mahtava blogi! En vi muuta sanoa! Oon lukenut tätä jo vaikka kuinka kauan, mutta oon enemmänkin tällänen hiljainen lukija, että en kovasti ole kommentoinut, ehkä vaan yhen kerran. Mutta oli nyt aivan pakko vaan kertoa kuinka paras tää blogi on!
Saan sulta ideoita pukeutumiseen ja musta tuntuu että olet muutenkin luonteeltasi aika samanlainen kuin minä. Tai mitä siis tän blogin perusteella oon saanu selville! Jatkappa siis vaan samaan malliin:))

20. syyskuuta 2009 klo 14.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuntuu ihan , että oisit hylänny LV:n speedylaukun =) ajattelin tosiaan ostaa samanlaisen , mut jos kaikki hylkää niiin harkitsen! koska kaverillakin sama on kaapissa pölyttymässä.

20. syyskuuta 2009 klo 14.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania asusteita! Munkin pitäisi ruveta ostamaan enemmän noita pantoja :)

20. syyskuuta 2009 klo 14.43  
Blogger llaurra kirjoitti...

Ihania, munkin pitäis kyllä käyttää enemmän erilaisia asusteita.

20. syyskuuta 2009 klo 14.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei mistä tuo ensimmäisen kuvan ensimmäinen valkoinen kiiltävä huivi on? :) tai tietääkö kukaan mistä tuon tapaisen saisi ja mihin hintaan?

20. syyskuuta 2009 klo 15.29  
Blogger siri kirjoitti...

hei lintunen :) onko suomessa tta MQ kauppaa? ihan ku olisin nähny siin jossai kampin lähettyvil sellasen mut en o sit varma :D ja tosi kivat sun uudet hiukset vaikka ne vanhatki oli tosi nätit!

20. syyskuuta 2009 klo 16.01  
Blogger Heini kirjoitti...

Pannat ovat ihania, mutta suomessa ei missään (omassa tiedossani olevasta) kaupassa ole kunnon valikoimaa, ja sellaisia "muhkeita" pantoja. Useimmat ovat ohuita peruspantoja, tai perus rusetti-pantoja.

20. syyskuuta 2009 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en tota "tiffanya" ole ihan pienintä yksityiskohtaa myöten nähnyt, mutta se näyttää kyllä ihan aidolta, vaikka et olisi itse tiffanyltä sitä ostanutkaan, vai etkös sanonut et jostain nettimyymälästä olit sen itelles "huutanut"?
nimim. omistan samanlaisen (aidon :p)

20. syyskuuta 2009 klo 16.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä toi sydän kaulakoru on?

20. syyskuuta 2009 klo 16.55  
Blogger jenny kirjoitti...

tämäpäs oli kiva postaus! :-) niinku tää edellinenkin kulmakivet osa!
hei muuten, ois kiva nähä sulla nyt ''pitkästä aikaa'' farkut jalassa:--) kun näkyy vaan olevan legginssejä aika useesti:-D!

20. syyskuuta 2009 klo 17.26  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kuulla, että tykkäsit:) Voin mä kyllä harkita, mutt epäilen vähän, että en tule tekemään, valitettavasti:/ Mä en halua edes muistella miltä näytin silloin:D Kiitos sulle parhaasta kommentista:)

Anonyymi: Ihan google kuvahaulla mä niitä hain, eli sekalaisilta sivuilta ovat peräisin:)

Anonyymi: En tiedä mistä ihmeestä nuo kuvien harmaudet johtuivat, mutta korjasin ongelman!

weekdays Johanna: Hihii kivaa, että tykkäät:) Ja hyvä jos saa vielä vinkkejäkin, sehän tässä vähän tarkoituksena kai onkin:)

Anonyymi: Oii, kiitos hurjasti! Ihana kun päädyit taas kommentoimaan etenkin näin ihanassa asiassa:) Kiitos kovasti ja ihanaa jos oon voinut tarjota ideoita ja inspiroida:)

Anonyymi: En todellakaan ole, se on ykkönen, vaikka nyt olen vaihteen vuoksi tuota toistakin käyttänyt:) En siis missään nimessä ole sitä hylännyt, enkä niin tule kyllä koskaan tekemäänkään:)

katie: Asusteet on kyllä kivoja, pannat erityisesti joten ostamaan vaan;)

Laurana: :)

Anonyymi: En muista tarkalleen mistä kaupasta sen olen ostanut, mutta jostain pikkuputiikista joskus. Tähän hätään en osaa vinkata, mistä soisi samantyylisiä löytyä..

cindyy: Heippahei:) Ei ole Suomessa harmi vain tuota MQ-kauppaa, jospa oliskin! Kiitos:)

Heini: Munmielestäni Suomessa on kyllä ihan hyvä pantatarjonta, mutta se tietysti riippuu kovin paljon siitä mitä hakee:) Mutta mun makuuni täältä kyllä onneksi löytyy:)

Anonyymi: Juup huuto.netistä mä sen itselleni huusin, ja aitoiudesta tosiaan ei ole tietoa, mutta melkein varmasti voin kyllä sanoa, ettei ole aito..

Anonyymi: Huuto.netistä oon sen huutanut.

duffy: Kiva kuulla:) Kyllä mä ehkä joku päivä voisin yrittää farkkujakin käyttää, we'll see:)

20. syyskuuta 2009 klo 19.29  
Blogger sofia kirjoitti...

Nää on kivoja postauksia :)

Haluisin itsekin käyttää koristepantoja, mutta ne ei vaan sovi mulle :/

20. syyskuuta 2009 klo 20.22  
Blogger julia kirjoitti...

en malta oottaa sitä postausta kengistä ja laukuista! =)

toi persikan värinen huivi on upea <3

20. syyskuuta 2009 klo 20.33  
Blogger minja kirjoitti...

mä voin ottaa ton kellon:) oon pitkään ettinyt valkosta, maskuliinista mutta silti naisellista kelloa! :D i love that!

21. syyskuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mist toi vasdemman kuvan keskimmäine huivi on

22. syyskuuta 2009 klo 18.34  
Blogger Unknown kirjoitti...

Heippa Lintu!
Oon tämmönen aika uus satunnaisten blogien lukija, sun blogiin aina tunnun palaavan tarkistamaan ootko jotain päivitelly :) Kiva blogi siis! Ja tyyli!
Oon ite tämmönen perusfarkku-tyttö, haluaisin enemmän uskaltaa käyttää just jotai leggareita ja pitkiä paitoja, mutta jotenki tuntuu niinku ei olis housuja :D eikö susta? Se tyyli kyllä sopii sulle

Ja mistä tuo ihana paksuketjuinen sydän kaulakoru? :)

22. syyskuuta 2009 klo 21.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onko kallis tuo kaulakoru viimesessä kuvassa?

24. syyskuuta 2009 klo 22.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä oot ostanu ton pannoista 4 vasemmalta toi kukkapanta? oon ettiny sellasta mutta mistään ei ole tullut vastaan :(

27. syyskuuta 2009 klo 16.08  
Blogger lintu kirjoitti...

Kaulakoru tosiaan ostettu siis huuto.netistä ja ruusupanta Hennesiltä.

27. syyskuuta 2009 klo 16.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu