Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

monday monday

maanantai 28. syyskuuta 2009

monday monday

Huh mikä päviä tänään onkaan ollut! Aamupäivä ja vähän alkuiltapäivääkin tosiaan kului ankarasti nenä kiinni ruudussa koulutehtävien parissa. Onneksi mä nyt sain ne kuitenkin palautettua ajoissa ja homma on hoidettu, en sitten tiedä miten kunnialla kotiin, nimittäin ne mun vastaukseni olivat vähän sitä ja tätä, heh.

Iltapäivällä suuntasin taas tavalliseen maanantaiseen tapaan luennolle, jolla kerrankin pysyin kärryilläkin, jee:) Luennolta sitten suoraan kaverini uuteen kotiin pikkuisiin tupari-illanistujaisiin. Tulipa taas ahmittua suklaakeksejä, mutta kun oli koko paketti gluteenittomia yksin mulle tarjolla, niin eihän ssiinä voinut kuin ahmaista koko paketin sitten yhdellä kertaa, hih:)

Päivä kului kuitenkin tässä asussa:

tunika Stradivarius legginssit Gina vyö vanha laukku LV kengät H&M

Tunnisteet: ,

18 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi toi on tosi kiva toi sun uus paita! :)

28. syyskuuta 2009 klo 22.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivat vaatteet:) Paitsi toi lantiolla oleva vyö jotenki katkaisee ikävästi vartalon eikä mun silmään ihan sovi tuohon, et joku vyötärövyö olis ehkä paremmin mennyt.

28. syyskuuta 2009 klo 22.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

apua miten pärjäät enään balleriinoilla :--D mun varpaat olis jäätyny jo irti tai jotain..

28. syyskuuta 2009 klo 22.19  
Anonymous Inssu kirjoitti...

ihana asu, varsinki tuo paita!

28. syyskuuta 2009 klo 23.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kauhee alasti olit, mul on jo karvaliivi.. :)

29. syyskuuta 2009 klo 0.35  
Blogger Cherry/Kirsi kirjoitti...

Nätti tuo tunika. Stradivarius on vaarallinen paikka ;)

29. syyskuuta 2009 klo 4.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin pärjään balleriinoilla pitkään, Käytän niitä niin pitkään kun vaan voi :) Kiva tuo asu, ja tää sun blogi on tosi ihana :)

29. syyskuuta 2009 klo 8.28  
Blogger ruusu kirjoitti...

Tosi söpö asu.
Ja otsis näyttää hurjan hyvältä!
Itselläni kun ei koskaan ole ollut ginan legginssejä niin mitäs tuumaat niiden läpinäkyvyydestä? Olen aina onnistunut ostamaan läpikuultavia, joita ei voi käyttää esimerkiksi tämän päivän asussasi, ellei halua esitellä takalistoaan. :D Ginaanko tieni vie?

29. syyskuuta 2009 klo 8.31  
Blogger lintu kirjoitti...

katie: Eikö ookkin:) Tykkään ite ainakin hurjastii!

Anonyymi: Kiittii:) Tosta vyöstä tulee aina välillä kommenttia, mutta jotenkin itse mä kyllä tykkään pitää tuossa lantiolla vyötä monien asujen kanssa.. Ehkä sekin on vähän makukysymys:)

peepu: Hahaa, ihan hyvinmä pärjäilen eikä mulla oikeastaan ole kauheasti vaihtoehtoja kun täydelliset saappaat on vielä hakusessa!

Inssu: Kiitoos:)

Anonyymi: Khihi, no kyllä mulla tossa oli vielä bleiseri päällä ja kaulahuivi ulkona:)

Cherry: Hih, onhan se;)

Anonyymi: Sama täällä, mulla on ne varmaan jalassa vielä kun lumetkin tulee:D Kiitos kiitos kiitos:)

ruusu: Kiitti kovasti!:) Ginan legginssit ovat kyllä ihan ykkösiä! Läpinäkuultavuudesta ei niitten kanssa ole tietoakaan, joten peittävät kyllä hyvin ja voi juurikin hyvin käyttää lyhkäisissä asuissa sen enempää takalistoansa esittelemättä:D Ginaan sun tiesi kyllä taita viedä siis:)

29. syyskuuta 2009 klo 9.10  
Blogger Reetta kirjoitti...

Ihana ja tyylikäs asu taas. Tunika on tosi hyvännäköinen.

Gluteenittomat keksit on kyllä hyviä. Muutama kaveri on gluteeniton ja olen joskus maistellut heidän keksejä ja ne on mun mielestä jopa parempia kuin tavalliset :D

29. syyskuuta 2009 klo 11.01  
Blogger Jenna kirjoitti...

Hei kuule anteeks jos tämä on kovin tyhmä kysymys, mutta tuohon sun keliakaan liittyen. Niin ootko sä kuinka herkkä kaikelle gluteenille?

29. syyskuuta 2009 klo 15.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

iiihana tuo tunika tahtoisin samallaisen :))

29. syyskuuta 2009 klo 15.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä et taida olla helposti lihovaa tyyppiä kun oot aikaisemminkin maininnut herkuttelevasi suht paljon? :D Ja silti oot todella hoikka, miten epäreilua :l

29. syyskuuta 2009 klo 17.05  
Blogger Unknown kirjoitti...

Sulla on ihanat hiukset ja tuo kaulakoru on todella söpö! Mutta miten pystyt vielä kulkemaan avokärkisissä balleriinoissa? Ulkonahan on jo melkein talvi! :D

29. syyskuuta 2009 klo 19.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka!
löysin sun blogin vasta pari päivää sitte ja selailin läpi noita vanhoja postauksia, aivan ihania asukokonaisuuksia ja sellasii klassisen kauniita vaatteita tykkään kovasti:) mulla on aika samantapanen tyyli!alan nyt lukee sun blogii ja ajattelin ehkä perustaa oman jossain vaiheessa! luen kanssa ruotsalaisia blogeja ja puhun sujuvaa ruotsia niin lähen varmaan abivuoden jälkeen sinne opiskelee ehkä! jee mut tulin vaa sanoo terkkuja:) t. elsi

29. syyskuuta 2009 klo 20.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä niin kaunis

29. syyskuuta 2009 klo 20.26  
Blogger lintu kirjoitti...

Reetta: Kiitoksia paljon:) Hihii ja joo, kyllä ne gluteenittomat keksit tosiaan aika herkkuja on, vaikka monet olettaakin kaiken gluteenittoman maistuvan pahville:D Ja kyllä jotkut varmaan on parempia kuin tavallisetkin, en mä oiken tosin edes muista enää miltä tavalliset maistuu..

Carmabella: Ei ole yhtään tyhmä kysymys:) Nosiis, monethan ovat äärettömän herkkiä ja saavat pienistä muristakin hengenahdistusta, kamalaa ihottumaa tai muuta vastaavaa. Itselläni ei onneksi kuitenkaan noin hurja herkkyyttä ole, mutta silti kyllä oireita tulee jos gluteenillista ruokaa suuhunsa pistää. Kyllä mä koitan aika tarkka olla:)

Anonyymi: Hihii:)

Anonyymi: Noo kyllähän niitä kiloja tulee jos oikein herkuttelee, mutta ei onneksi kauheasti:)

neiti S.: Kiitti kiitti:) Ihan hyvin noissa baltsuissa vielä kulkee, ainakin sellaisina aurinkoisina päivinä niinkuin tuolloin olikin:) Mutta kyllä taitaa kohta olla aika siirtyä saappaisiin!

Anonyymi: Kiva kun oot löytänyt tänne blogiin ja vielä kivempi kuulla ihania kehuja:) Kiitos niistä hirmu paljon! Terkkuja vaan sinnekin suunnalle!:)

Anonyymi: Oi kiitos:)

29. syyskuuta 2009 klo 23.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei millaset noi legginssit on, onko ne kangasta vai sellasta "sukkahousuainetta", siis esim. 60 denieriä? Kun mulla ois hakusessa jotkut leggarit, jotka ei joko repee tai haalistu heti... :(

8. lokakuuta 2009 klo 18.31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu