Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

syksyksi

lauantai 5. syyskuuta 2009

syksyksi

Mä tarvitsisin kipeästi jotain uutta vaatetta syksyksi! Viime viikkoina olen joistakin uusista ostoksista huolimatta paininut niin kauheiden vaateongelmien kanssa, etten edes muista milloin viimeeksi olisi tältä tuntunut! Musta tuntuu, että mä vain en oikeen ole vielä päässyt syksyvaihteelle, vaan elän edelleen kesässä ja nään kaapissani vaan kaikki ihanat pikku hamoset ja topit, joilla ei kuitenkaan oikein enää näillä ilmoilla tarkene.

Mutta mitä mä sitten oikein haluan syksyksi? Ainakin vaatekaapista puuttuu roppakaupalla perusjuttuja! Perus neuleita, housuja, hameita, paitoja... The list goes on! Seikkailin vähän Asoksen sivuilla ja sieltä löytyi kyllä kasoittain kaikkea juuri sellaista, mitä vaatekaappiniini haluaisin nyt syksyksi.

Vaikka kesä onkin ohi ja merihenkisyys ehkä vähän kesäistä, niin turha luulo, minä en hylkää sitä kyllä syksynäkään!:) Raitapaitoja tänne vaan siis! Syksyksi haluan myös paljon nudesävyjä, joita tuskin on vaikea löytääkään kaupoista kun niitä tuntuu näkyvän nyt kaikkialla. Muuten mä menenkin varmaan sitten ihan mustavalko-linjalla, tai katsotaan nyt opinko mä vihdoin käyttämään jotain väriäkin;)

Musta tuntuu, että mun on aivan pakko tehdä Asokselle tilaus! Jospa vaikka saisin jonkun kaverin suostuteltua tekemään sen kanssani, tai jos en niin ehkä täältä löytyy halukkaita kimppatilaukseen. Noh, mä juttelen siitä sitten tarkemmin jos tarvetta tulee:)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihan samanlaisia hankintoja kuin mulla! :) ihania nuo raitapaidat <3

5. syyskuuta 2009 klo 12.30  
Blogger Char kirjoitti...

Asos-tilaus, no mä voisin olla in! En olekkaan laittanut sinne tilausta taas aikoihin ;) Ilmoittele!

5. syyskuuta 2009 klo 12.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En tiedä kuinka toi kimppatilaus kannattaa, eikö Asoksella mene kuitenkin painon mukaan noi postikulut, eli mitä enemmän kamaa sitä isommat postikulut? Vai onko ne muuttunu kiinteiksi? Joskus oon jopa itse tehny niin että oon tilannu kahdessa "erässä" koska täten oon saanu postikulut pienemmiksi :)Mutta tottakai kimppatilauksessa on sitten taas enemmän maksajia... :)

E

5. syyskuuta 2009 klo 14.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo vaatteet eivät kyllä mielestäni ole syysvaatteita, vaikka ovatkin tosi kauniita! Kannattaa muistaa, että Suomen syksy tulee olemaan sateinen, kylmä ja pitkä. Silloin ei beiget hamoset paljon lämmitä. Lähinnä siksi ajattelin, kun kerroit, että sulla on kesähepeneitä muttei kunnon syysvaatteita.

5. syyskuuta 2009 klo 14.37  
Anonymous marika kirjoitti...

hei, kirjoitin aikaisemminkin, Mutta mitä sait tulokseksi ylppäreistä ja mitä kirjoitit?

tää on IHan HUIPPUBLOGI!!

5. syyskuuta 2009 klo 15.33  
Blogger Lipsy kirjoitti...

Vau vau, Ottaisin vaikka kaikki nuo vaatteet heti vaatehuoneeni täytteeksi! : ))

5. syyskuuta 2009 klo 15.51  
Blogger bellas kirjoitti...

Hihhhii, meikäläisellä samanlaista ostoslistalla :) merihenkisyys on kyllä cool!

5. syyskuuta 2009 klo 16.04  
Blogger cindyy kirjoitti...

hei miksköhän mun läppäri ei suostu näyttää sun kuvia kun vain joitai? tosi ärsyttävää! mut jos tiiät vastauksen niin kerro :)

5. syyskuuta 2009 klo 16.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Oon seurannut blogiasi jo tosi pitkään, mutten oo ikinä rohkaistunut kommentoimaan. Nyt on kuitenkin ihan pakko! Rakastan tyyliäsi ihan älyttömästi, ja tuntuu muutenkin, että ollaan aika samalla aaltopituudella (tykkään ruotsista ja haluan kauppikseen.:D) Tää alkaa oikeesti olee jo pelottavaa :D

Mutta olisin kuitenkin kiinnostunut tosta Asos -tilauksesta, jollet saa kavereita mukaan!

Olisi muuten kiva jos tekisit jonkun "tyylini kulmakivet" -tyyppisen postauksen. En muista ootko jo tehnyt, enkä ehdi alkaa nyt kaivelemaan. Mutta siis ihan perusjutut, eli minkä tyylisistä/mallisista/materiaalisista vaatteista pidät? Miten pukeudut töihin/kouluun/juhlaan/salille? Yms!

5. syyskuuta 2009 klo 17.53  
Blogger sofia kirjoitti...

Itse haluisin syksyksi ruutupaitoja ja myös mustaa ja nudea :)

5. syyskuuta 2009 klo 22.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on kyllä niiin ihana blogi!

6. syyskuuta 2009 klo 8.52  
Blogger lintu kirjoitti...

katie: Hihii aijjaa:) Joo, raitapaidoista tykkään kanssa erityisesti!

Char: Jee no mä ilmoittelen:)

Anonyymi: Hmm painon mukaanhan se taitaa kyllä mennä, mutta oon kyllä silti kimppatilauksen kannalla:)

Anonyymi: Oikeassahan sä olet, mutta niinkuin sanoinkin olen vähän jumissa vielä kesässä ja taitaa se näkyä noissakin:) Mutta kyllä mä koitan nyt päästä sille syksyfiilikselle vielä!

marika: Ylppäritulokset tosiaan löytyvät sieltä kysymyspostauksesta, jonne ne pistin kun aika useasti kysellään.. Mutta voinhan mä ne vielä kertaalleen tässä laittaa eli äikkä C, enkku M, ruotsi E, yhteiskuntaoppi M ja pitkä matikka B. Kiitti:)

Lipsy: Hihii kukapa ei;)

bellas: Aijjaa:) Niin onkiiin!

cindyy: Hööh no hmm.. Joillakin on ainakin niin, että jotkut koneet eivät suostu tiettyjen kuvapalvelujen kautta ladattuja kuvia näyttämään ja mä kun lataan tinypicin kautta niin jos sun kone ei välttämättä niitä sitten suostu näyttämään.. Mutta en kyllä osaa yhtään sanoa, että miksi ja mikä siihen sitten auttaisi:/ Ärsyttävää kyllä jos ei näy:/

pupsik: Kiitos ihanista sanoista ja hirmu kiva kun rohkaistuit kommentoimaan:) Kiva että löytyy jotain yhteistäkin, hih:) Ja tosiaan jos en Asos tilaukseen saa ketään muuta niin otan suhun sitten yhteyttä:) Ja sitten tosta tyylin kulmakivistä, olen joskus jonkun sentyyppisen tehnyt, mutta katotaan josko tekisin jonkun uudenlaisen tässä joskus:)

sofia: Mä en jotenkin vielä ruuduille ole ihan syttynyt, mutta ehkä nekin jossain vaiheessa alkaa miellyttää:)

Anonyymi: Hihii voi kiitos:)

6. syyskuuta 2009 klo 15.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu