koti-ilta
Viime päivät mä olen ollut joka ilta menossa jossain, on ollut joko opiskelujuttuja tai sitten tekemistä kavereiden kanssa. Tänään on eka ilta, jolloin ei ole suunnitelmissa yhtikäs mitään ohjelmaa, joten aion ottaa tästä vapaaillasta kaiken irti! Koti-ilta sujuu siis rentoutuessa uusimman Vecko Revynin ja juuri itse tekemäni vispipuuron parissa, nam:)
Tunnisteet: personal
15 kommenttia:
mmmmmmmm... näyttää herkulliselta
mulla on ollu ihan samanlainen ilta! hyvää syötävää ja uusimmat lehdet <: ihanaa välillä vaan olla.
Miten tota puuroo tehdään???
♥:Nannu
ps.olet ihana:)
miten teet ton vispipuuron? mulla todettiin keliakia pari kuukautta sitten ja on vähän hakusessa vielä noi gluteenittomat vaihtoehdot :s
Vaikuttaa hyvältä sun ilta! :)
päivittelepäs tota profiilia! eikai sulla enää välivuosi oo menossa? ;)
blog awards 2009 :D koskakohan suomessa..?
Ymmärrät ilmeisesti aika hyvin ruotsia? :D Kun monesti oon huomannu et täällä jotenki vilahtelee ruotsin kieleen liittyviä juttuja ja jotkut on kai kyselleetkin et ootko suomenruotsalainen :D
Milloinkohan mulla olisi aikaa tollaseen iltaan :D
Anonyymi: No sitä se olikin, superherkkua:)
peepu: Ah niin onkin, ihanan rentouttavaa muuten niin hektisen arjen keskellä:)
Anonyymi: Voin liittää toho perään ohjeet vähän myöhemmin:) Hihi ja kiitti<3
kittie: Laitan ohjeita tuohon perään tuota pikaa!:)
Nanna: Kyllä vain:)
Anonyymi: No tavallaan, mutta ehkä pitäis päivitellä kuitenkin!
Riikka: Haha, ehkä 20 vuoden kuluttua? :D
K ja B: Nojoo kyllä mä ymmärrän mielestäni aika hyvin, ainakin toi lehtien ja kirjojen luku onnistuu ihan kivasti:) Ja vaikka en kaikkea ymmärtäiskään niin ei se mitään, lukemalla oppii!
sofia: Jaa a:)
Heippa!
Olen ihan satunnaisesti lukenut blogiasi, ja pidän siitä kovasti! Pitää jatkossa lukea useammin!
Pakko oli kommentoida että
mä niin rakastan vispipuuroa!! Syön sitä valehtelematta joka ikinen aamu! Tekotapoja on varmaan yhtämonta kuin kokkiakin, mutta olen todennut, että puuron pitää olla ihan jääkaappi kylmää, jotta sen saa vaahdotettua oikein kuohkeaksi. Siksi teenkin sen aina edellisenä iltana ja anna jäähtyä yön yli. Aamulla vaan muutama minuutti sähkövatkaimella ja nam!!
oi kuulostaa tosi ihanalta! koti-illat tulee välillä niin tarpeeseen (:
hei ja kiitos ihanasta blogista !
arvaa vaan, olenko alkanut himoitsemaan kauluspaitoja ja muita klassisen tyylikkäitä vaatekappaleita luettuani tätä blogia :D
Minulla olisi kysymys koskien "Tiffany"-koruasi, eli kuinka pitkä ketju sinulla siinä on ? :o
Löysin samanlaisen, mutta pohdin vielä ostamista.
t. eveliina
ootko kenties suomenruotsalainen? :P
tee joskus sellanen postaus missä lukijat saa kysyä. josset oo jo tehny... oon aika uus lukija, mutta kiva blogi! oot nätti ja tykkään klassisesta tyylistäs :)
A: Hih, kiva juttu jos eksyt lukemaan useamminkin:) Mä en ole itse syönyt moneen vuoteen vispipuuroa, mutta nyt kun sain työkaverilta kasan puolukoita niin olihan mun ne käytettävä ja vispipuuro tuli ekaksi mieleen! Oli kyllä hurjan hyvää, täytyy varmaan tehdä useamminkin:) Ja kiitos vinkeistä, tuota jääkaappikylmentämistä ennen vatkaamista taidan koklata ensi kerralla.
Haidi: No tulee tosiaan!:)
Eveliina: Kiitos vain itsellesi, mukava kuulla että tykkäät:) Hihihi, ihanaa jos oon voinut inspiroida! "Tiffany" koruni on pituudeltaan n. 42 cm.
Anonyymi: En ole en:) Tein juuri ihan vähänaikaa sitten kyselypostauksen, joten jos rullailet vähän taaemmas postauksia niin sieltä löytyy kasapäin vastauksia!:) Ja kiitos kovasti!!
Lähetä kommentti
Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]
<< Etusivu