Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

juhlintaa

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

juhlintaa

Eilen tosiaan oli varsinainen juhlintapäivä. Klo 14 päivällä alkoivat ne puhumani 70-vuotisjuhlat, joita juhlittiinkin lähinnä syömisen parissa ilta yhdeksään saakka. Ihan mukavat juhlathan ne olivat, ainakin tosiaan ruokaa riitti; oli alkupalat ja pääruoat ja jälkkärit ja vielä yöruuatkin erikseen. Tuntui ettei juhlissa melkein muuta kerennytkään kuin syödä! Ehkä ei ollut niin hyvä valinta se vartalonmyötäinen mekkokaan, kun illanmittaa alkoi kupu täyttyä ja vatsa pömpöttää:D

Yöruuat syötyämme lähdimme ystäväni kanssa, joka siis myös oli samaisissa juhlissa, kodin kautta kohti baaria. Kotona tapahtui vaatteiden vaihto, ja onneksi mulla tosiaan oli illaksi varattuna ei niin myötäilevä mekko:D Kun uudet vaatteet oli niskassa ja hiustyyliä vähän muokkailtu niin otimme suunnan kohti baaria, jonne mentiin kuuntelemaan ystäväni serkun bändin keikkaa. Ihan hyvinhän ne pojat soitteli ja lauloi:) Niin joo, ja tietysti on kanssa mainittava, että mun eka blogin lukija tuli esittäytymään. Hihii terkkuja vaan Tinttiii:)

Mutta tosiaan kokonaisuudessaan oli hirmu kiva päivä! Asukuvat puolestaan, ei niin hirmu kivoja:D En oikein ehtinyt kuvailla ennen juhliin lähtöä, joten kunnon kuvaa asusta ei ole ja iltahämärässä baariasusta tuli aika sameita kuvia.. Noh, tässä kuitenkin jotain ja ehkä otan huomenna vähän parempia otoksia:)

mekko MQ laukku Kyprokselta kaulakoru "Tiffany's"


tunika H&M legginssit Gina baltsut Aleksi13
päässä mulla oli vielä Ginan söpö puuterinroosa panta, mutta siitäkin kuvaa paremmin myöhemmin:)

Tunnisteet:

29 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana kaulakoru! onko se aito tiffanyn?

6. syyskuuta 2009 klo 12.09  
Blogger KK kirjoitti...

ei vitsi ku ihania asuja, varsinkin toi vaalee rimpsupaita on jotain niiin ihanaa ;)

6. syyskuuta 2009 klo 12.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo kaulakoru siis on ostettu?

6. syyskuuta 2009 klo 12.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot superkaunis! nyt kyllä huomaa sen, mitä itse valitatkin, että sulla on tosi epätasainen iho, mutta oot niin kaunis! sun vaatteet! kaikki ja toi sun tukkakin 8) Rakastan sun blogia!

6. syyskuuta 2009 klo 14.48  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Ei valitettavasti ole aito:/

Katsku: Kiittii:) Itekin tykkään rimpsupaidasta hirmuna:)

Anonyymi: Huuto.netin kautta sen ostin

Anonyymi: Niinhän mulla on, mutta siihen asiaan on kyllä tulossa muutos onneksi:) Ja tosiaan kyllähän sen huomaa, mutta mit turhia totuutta peittelemään:) Kiitos kovasti!!

6. syyskuuta 2009 klo 15.08  
Anonymous Niillä on eroa!! kirjoitti...

En ymmärrä miksi puhut kaulakorusta Tiffany's -koruna jos se todellakaan ei sellainen ole. Tiffany's on tietty merkki, ei vain "tyyli".

Samoin joskus aikaisemmin aina kirjoitit asuteksteihisi erään laukun olevan Louis Vuittonin, vaikka myönsit sen olevan feikki. (Noé- malli)

6. syyskuuta 2009 klo 15.39  
Blogger lintu kirjoitti...

Niillä on eroa!: TIetysti niillä on eroa ja sen ymmärrän itsekin. Siksi mä juuri laitoinkin tuon Tiffany's -tekstin heittomerkkien sisään, jotta kaikki ymmärtäisivät ettei ole siis aito koru kyseessä. Ja tosiaan jos siitä ei vielä selkene niin kysymällä tottakai vastaan, tai vastasinkin, että kyseessä ei tosiaan aito koru ole. Aidosta korusta en ole sii missään vaiheessa mielestäni puhunut tai sellaista antanut ymmärtää:)

6. syyskuuta 2009 klo 15.53  
Blogger Cvalda kirjoitti...

Kivat asut, varsinkin tuo musta mekko on ihastuttava!

Olisiko sulla vinkkejä mistä voisi löytää valkoisen mekon ja korkkarit tähän aikaan vuodesta (Helsingistä)? Viikon päästä on white party ja olen ihan paniikissa, netistäkään ei enää ehdi tilaamaan!

6. syyskuuta 2009 klo 16.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

saanko kysyä, että millaista helpotusta sun ihotilanteeseen on tulossa? ihana blogi tää:)

6. syyskuuta 2009 klo 16.30  
Blogger sofia kirjoitti...

Ihanat asu, varsinkin eka :)

6. syyskuuta 2009 klo 16.39  
Anonymous tepii kirjoitti...

Heippa! Laitan nyt jo aluksi, että tämä kommentti on sitten kirjoitettu täysin hyvällä tarkoituksella. Toivottavasti en vaikuta epäkunnioittavalta.. Itselläni oli vielä viime vuonna iho tosi huonossa kunnossa. Luulin ettei siihen mikään auta kun käytössä oli jo epäpuhtaalle iholle tarkoitetut tuotteet ja kaikin mahdollisin tavoin yritin taistella näppylöitä vastaan. Tätini suositteli minulle kuitenkin (hän on itse kärsinyt aiempina vuosina pahasta aknesta) että siirtyisin käyttämään tavallista Humektanin voidetta kasvoilleni. Olin TODELLA epäileväinen, sillä en uskonut sen voivan hoitaa kasvojeni ihoa pelkäsin että se saisi ihon kukkimaan entistä pahemmin. No joka tapauksessa se todella auttoi iho meni jo muutaman askeleen parempaan suuntaan. Lisä vinkiksi sain, että kannattaa varoa etten ärsytä ihoa liikaa joka johtaa siihen oravanpyörään, että käyttää kuivattavaa tuotetta -> iho tuottaa enemmän talia jne. Noh kun siirryin käyttämään Avenen puhdistustuotetta joka on tarkoitettu todella herkkäihoisille (minulla on myös atooppista ihottumaa eli vaikeaa kun on kuivia kohtia ja rasvoittuvia alueita) ihoni parani ihan mielettömästi! En ole viitsinyt sen jälkeen edes kokeilla muita tuotteita vaikka Avene onkin melko hintavaa. :/ Kasvovetenä pidän Acon nuorille tarkoitettua sitä vaaleanpunaista joka tavallaan tasapainottaa sen ettei tule liikaa kosteuttavia tuotteita naamaan. Ja meikkeinä Bare Mineralssit joista en enää ikinä luovu!!! :) Nyt ihoni on oikeasti todella hyvässä kunnossa, vain yksittäisiä näppylöitä silloin tällöin. Pahoittelen tälläistä kilometri kommenttia, mutta siis pointtina oli, että oletko kokeillut joskus käyttää herkän ihon tuotteita. Nimittäin sun iho näyttää melko samalta miltä mulla jokunen aika sitten. Ja vielä, ethän ota tätä pahalla! Olet mielettömän kaunis tyttö, mutta muistan että olet joskus itsekin valitellut ihosi kunnosta. Ja kiva jos jaksoit lukea..... :D <3

6. syyskuuta 2009 klo 17.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi: Niinhän mulla on, mutta siihen asiaan on kyllä tulossa muutos onneksi:) Ja tosiaan kyllähän sen huomaa, mutta mit turhia totuutta peittelemään:) Kiitos kovasti!!"

Mikä muutos ihoosi on tulossa? :) Onko se menossa parempaan suuntaan vai oletko menossa johonkin kasvohoito-juttuun?

6. syyskuuta 2009 klo 18.39  
Blogger Reetta kirjoitti...

Röyhelötoppi on aivan mahtava ja sopii sulle tosi hyvin :)

6. syyskuuta 2009 klo 20.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi! iho keskusteluu kun tääl on paljon niin ajattelin vaan kertoa että mulla on myös ollu iho todella huonossa kunnossa, mut kun aloitin e-pillerit kaikki näpyt hävis samantien! =) parani kyllä elämä huomattavasti kun ei tarvii stressata enää uusista näpyistä. tosin pillereistä voi tulla kyllä sellaisia sivuvaikutuksia yms, että harva haluaa ottaa ne pelkästään iho-ongleman hoitamiseen.
Mutta oot kyllä niin kaunis ja sulla on upeeee tyyli! jatka samaan malliin =)<3

6. syyskuuta 2009 klo 21.26  
Anonymous Emppu kirjoitti...

Saako kysyä että mitä muutosta ihosi suhteen on tulossa? :)

Täytyy kyllä sanoa että vaikka sinulla vähän huonokuntoinen iho onkin, niin se ei erotu kokonaisuudesta, koska olet muuten todella nätti tyttö :) ymmärrän kyllä että huono iho laskee itsetuntoa ÄLYTTÖMÄSTI! Nimimerkillä kokemusta on. Olen jo todella nuoresta asti (olen nyt 19) kärsinyt huonosta ihosta ja sain siihen helpotusta syömällä roaccutan kuurin joka oli äärimmäisen rankka. Mutta näppylät katosivta. Nyt ne ovet harmikseni tulossa takaisin ja voi olla että joudun syömään kuurin uudestaan :( ei oo herkkua ollenkaan. Sitä on vaan välillä niin katkera kun tuntuu että kaikilla kavereilla on normaali ja hyväkuntoinen iho kun itsellä on aina ongelmia ihon kanssa.

6. syyskuuta 2009 klo 21.55  
Anonymous Maria kirjoitti...

Moi! Itekin olen kärsinyt iho-ongelmista. Apteekki tuotteet toivat tietty lohtua mutta eivät varsinaisesti auttaneet. Rupesin sitten syömään e-pillereitä n. 2v sitten ja nekös auttoivat! Tietysti tulos näkyy vasta useamman kuukauden päästä, itsellä oikeastaan ehkä vasta puolen vuoden päästä...Mutta niitä siis suosittelen todella lämpimästi!

6. syyskuuta 2009 klo 21.59  
Blogger lintu kirjoitti...

Cvalda: Kiitos:) Hmm no mitään erityisiä vinkkejä multa ei kyllä löydy, mutta kannattaa ainakin kiertää kaikki perus ketjuputiikit jos joistakin niistä sattuisi jotain löytymään, esim. Zarasta voisi ehkä löytyä. Sitten mulle tulee mieleen joku Sisters, siellä ainakin on usein ihan nättejä mekkoja mainoskuvissa. Onnea etsimiseen!:)

Anonyymi: Ihotautilääkärillä kävin ja sain lääkkeet ihon parantamista varten:) Kiitos!

sofia: Kiitti:)

tepii: Et vaikuta ollenkaan epäkunnioittavalta enkä tietenkään ota tätä pahalla missään nimessä! Lähinnä mun täytyy kiittä sua oman kokemuksesi jakamisesta ja vinkeistä, joita tästäkin paljon tuli, joten kiitos niistä:) Muutenkin mukava kuulla, että muutkin ovat saman ongelman kanssa painineet ja vielä mukavampi kuulla tehokkaita ratkaisuja ongelman hoitamiseen! Joten kiitos kilometrikommentistasi ja ihanaa kun jaksoit vaivautua antamaan neuvoja:)

Anonyymi: Tosiaan ihotautilääkärillä vierailin hetki sitten ja lääkkeet sain ihon kuntoon hoitamista varten. Parempaa ihoa odotellessa siis:)

Ellie: Kiitos :)

Anonyymi: Kiitos oman kokemusen jakamisesta sullekin ja neuvoista! Ja kiitos kovasti kehuista muutenkin:)

Emppu: Ylemmistä vastauksista löytyy vastaus sun kysymykseesi ihon suhteen:) Ja kiitos paljon kohteliaisuudesta:) Tosiaan, mäkin kadehdin sileäihoisten kavereitteni ihoa, mutta toivottavasti kohta on itsellänikin sellainen!

Maria: Kiitos sulle neuvoista myöskin:) Katsotaan mihin suuntaan mun ihoni nyt lähtee kun lääkityksen aloitan..

6. syyskuuta 2009 klo 22.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lintu oot kyllä älyttömän kaunis ja upea nuori nainen! Saat olla ylpeä itsestäsi! :)

Saako muuten udella minkä nimisen kuurin lääkäri sinulle määräsi?

6. syyskuuta 2009 klo 22.51  
Anonymous Minttu: kirjoitti...

Hei kaunokainen! Muakin kiinnostais, mitä lääkettä sulle määrättiin? :) Oon itse syönyt Apocyclin kuurin (6kk) joka kadotti kaikki näppylät, mutta kuurin loputtua ne tuli sitten ikävästi takaisin. Nyt syön taas antibiootteja (tetralysil, 3kk) ja pahoin pelkään, että sen jälkeen tulee taas iho-ongelmat takaisin. Sen jälkeen menen kyllä yksityiseltä pyytämään Roaccutan kuurin, vaikka se aika rajulta kuurilta kuulostaakin. Oma tereveyskeskuslääkäri ei suostunut kirjoittamaan kunnon lähetettä, koska hänen mielestään minulla on vain lievä akne. (Edellisen antibioottikuurin jälkeen finnit ei ollut siis vielä kokonaan palautunut) Hän pyysi minua joko odottamaan, että kaikki finnit palautuu tai menemään yksityiselle. Mutta pyysin sitten saada uuden antibioottikuurin. Kun olin ollut 6kk ilman finnejä, niin voin sanoa, että itkin muutaman viikon kotona, kun ne tuli takaisin. Ihon kunto vaikuttaa todella paljon itsetuntoon. Toivottavasti saat hyvät lääkkeet! :)

6. syyskuuta 2009 klo 23.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oisitko halukas ostamaan aitoa Tiffanys korua? =)

- puppi

7. syyskuuta 2009 klo 0.40  
Anonymous Emppu kirjoitti...

Hyvä että sait lääkekuurin :) Mullakaan ei auttanut muu kuin marssia ihotautilääkärille ja sain lääkkeet. Akne on ns. bakteeri veressä jota ei noin vaan millään kasvonpuhdistustuotteilla saa pois. Minäkin utelisin että minkä nimisen kuurin lääkäri sulle määräsi? Mä kokeilin varmaan kaksia eri antibiootteja, toinen taisi olla tetracyclin, nimiä en oikein muista. Ne toivat tosin helpotuksen vain hetkeksi :( Toivottavasti sulla auttas pysyvästi. Mulla ei tosiaan ollut muuta vaihtoehtoa kuin syödä roaccutan. Lääkäri määräsi vielä tetracyclin antibiootit tuon roaccutanin jälkeen nyt kun iho on alkanut oireilemaan n. vuosi roan lopettamisen jälkeen. Toivon että nää antibiootit tehoaisi etten joudu sitä helvettiä kokemaan uudestaan. Sillä roaccutan ei tosiaan ole herkkua! Ja sori kilometri kommentti! :D

7. syyskuuta 2009 klo 2.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Puppi, täällä olisi ainakin yksi halukas! :) Laitatko sähköpostiosoitteesi niin otan yhteyttä?

K

7. syyskuuta 2009 klo 12.49  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Oivoi, kiitos kovasti:) Mulle määrättiin sellainen kun Isotretinoin Actavis, joka on samaa kuin Roacuttan, mutta halvempi valmiste.

Minttu: Roacuttania vastaavaa Isotretinoin Actavista eli vahvinta mitä löytyy. Rankkahan tuo kuuri on, mutta jo monia muita kokeiltuani ja juurikin pysymättömiä tuloksia saaneena halusin nyt ottaa kovat aseet käyttöön, että pääsen varmasti näpyistä eroon! Yksityisellä kävin tosiaan itse ja siellä kyllä annettiin mukisematta tuo kuuri, onneksi:) Parempaa ihoa nyt odotellessa siis!

Anonyymi: Voi että kyllä multa himoa löytyisi, mutta tähän hätään mulla ei kyllä ole varaa sellaiseen sijoittaa, joten pärjään tällä feikilläkin ainakin vielä hetken:/

Emppu: Mulle määrättiin sellainen kun Isotretinoin Actavista eli ihan vastaava kuin Roacuttan, mutta halvempi vain. Tämän avulla tosiaan toivon saavani pysyviä tuloksia, sillä itsekin kun olen jo parit eri kuurit kokeillut niin ei niistä ole ollut kuin hetkellistä apua:/ Hih ja ei mitään kiva vaan kuulla kokemuksia:)

8. syyskuuta 2009 klo 12.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

et sit laittanu niit korkkareit !

8. syyskuuta 2009 klo 15.07  
Anonymous Emppu kirjoitti...

Aa sinäkin sait nyt sitten roaccutanin! Hyvä homma! oon varma että sulla lähtee iho-ongelmat tuon avulla ja saat pysyviä tuloksia :) Mä ainakin sain, ainakin vuodeksi mut nyt on taas tosiaan alkanu iho oireilee. Ei pahasti mutta kipeitä näppykä tulee :/ Läälkäri sanoi että on normaalia että iho saattaa oireilla vielä roankin jälkeen. Joissain tapauksissa roaccutan kuurin saattaa joutua syömään toisen kerran :( toivon tosiaan etten joudu. Eikä tarkotus ollut latistaa ajattelin vaan kertoa :) Varottiko toi lääkäri pahenemisvaiheesta mitään? Mulla se oli aika tuskaa tuon roan kanssa, mutta oli se sen väärti. Ja sori kun kysely jatkuu :D

9. syyskuuta 2009 klo 2.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tiedätkö, saako roaccutan kuurin aikana juoda lainkaan alkoholia?

14. syyskuuta 2009 klo 20.16  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Ohjeissa ainakiin käsketään välttämään alkoholin juomista, joten luulisin ettei saa. Itse en ainakaan aio ottaa:)

14. syyskuuta 2009 klo 21.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

niin saattaa olla parempi :) kuinka pitkän kuurin sait?

14. syyskuuta 2009 klo 22.06  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Suunnilleen puolen vuoden kestoinen se on:)

14. syyskuuta 2009 klo 22.13  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu