Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

working out

torstai 27. elokuuta 2009

working out


Koko kevään ajan treenasin ahkerasti itseäni kesäkuntoon ja kun kesä koitti niin liikunnat ja kuntoilu unhotuikin sitten ihan tyystin. Kesän ajan nautin laiskottelusta ja ihanista kesäherkuista, mutta nyt syksyllä on taas aika ryhdistäytä! Jo monta viikkoa mä olen luvannut itselleni, että ensi viikolla hankin salikortin, mutta aina olen keksinyt jotain hölmöjä tekosyitä, miksi en ole sitä hankkinut.

Vihdoin eilen otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni, lampsin salille ja ostin sen salikortin! Tänään heräsin aikaisin aamulla ja poljin kuudeksi salille saamaan itseni takaisin kuntoon. Tunnin ajan huhkin lähes typötyhjällä salilla ja salilta suuntasinkin sitten suoraan töihin. Oon nyt suunnitellut ottavani tuon aamutreenauksen ihan tavaksi. Se on niin paljon mukavampaa olla salilla kun siellä ei ole kauhea ryysis ja tungos, saa tehdä ihan rauhassa juuri niitä laitteita mitä tahtoo ja siinä tahdissa kun tahtoo. Ja muutenkin, jos käy salilla aamulla niin on vaikka koko ilta aikaa makoilla sohvalla telkkariohjelmien parissa, eikä tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa siitä, että äh kun pitäisi mennä salille! Kun homma on jo aamulla hoidettu niin eipähän tarvitse koko päivänä siitä murehtia:) Ja muutenkin kun alottaa aamun liikunnalla, niin on paljon pirteämpi olo koko päivän!:)

Mutta nyt 90210 pariin ja siinä sivussa vielä vähän vatsiksia;)

P.S. Olen sataan kertaan yrittänyt vastata "vastauksi osa 1" kommetteihin, mutta en saa omaa vastauskommenttiani sinne jostain syystä läpi:/ Blogger valittaa jostain html-koodi viasta, jota en valitettavasti osaa korjata! Joten jos joku jäi askarruttamaan niin laittakaa kysymykset uudelleen vaikka tähän postaukseen!

Tunnisteet:

19 kommenttia:

Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Blogger valittaa luultavasti siitä, että sun kommentti on liian pitkä (eikös se herjaakin merkkien määrästä?). Koitapa laittaa vastauksesi kahteen osaan, niin jo korjaantuu ;>

27. elokuuta 2009 klo 20.24  
Blogger lintu kirjoitti...

pnkd: Oi kiitti kovasti kun neuvoit!:) Tuo toimi tietysti heti, hölmö mä kun en aiemmin ollut tajunnut kokeilla! Joten kiitti vielä:)

27. elokuuta 2009 klo 20.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa hyvältä toi sun treenisuunnitelma, munki pitäis oikeesti raahautuu salille... se vaa on ongelma et mäkään en just tykkää siitä kun siellä on niin paljon ihmisiä ja tässä lähellä ei ole mitään saleja, joihin pääsisin kuudeksi aamulla :D huoh!

27. elokuuta 2009 klo 20.43  
Blogger Unknown kirjoitti...

mä kävin koko kesän aamusin salilla pariin kertaan viikossa ja se jos joku oli kivaa :) mielettömän pirtee olo kokopäivän ja tosiaan illalla sai vaan köllöttää ja olla rauhassa hyvällä omatunnolla!

27. elokuuta 2009 klo 20.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näin sut tänään tapiolan k-marketissä, mut enpä tietenkään uskaltanut mitään tulla sanomaan, vaan tuijotin tyhmänä!

Terveisin, töissä ollut tyttö

ps.blogisi on ihana!

27. elokuuta 2009 klo 21.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ei tällaisia postauksia, tunnen itseni vaan entistä laiskemmaksi :-D

27. elokuuta 2009 klo 21.56  
Blogger Katie kirjoitti...

Aikaisin aamulla ja myöhään illalla on kyllä paras aika käydä salilla tai lenkillä, on niin vähän ihmisiä liikkeellä. Kesäaamut varsinkin, niin kaunista ja pirteä alku päivälle :) Treenausiloa!

27. elokuuta 2009 klo 22.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikä sali on noin aikasin auki? :D käytkö jollain kaupungin vai yksityisellä?

27. elokuuta 2009 klo 23.55  
Blogger lintu kirjoitti...

katie: Jep, siitä ihmispaljoudesta mä en kyllä tykkää yhtään, haluan treenata ihan rauhassa itsekseni mieluiten:) Onneksi tosiaan tuonne aamusalille ei eksy niin paljoa ihmisiä, vaikka olihan siellä toki pari kappaletta mun lisäkseni. Tuuri, että läheltä löytyy tuollainen sali:)

ellybo: Juuri noin! Ihanaa kun illalla on sitten vapaa kuntoiluhommista ja voi laiskotella ihan mielin määrin:)

Anonyymi: Hihii no olisit tullut vaan:) Ja tuijotustasi mä en huomannut ollenkaan, olin niin ostoksien lumoissa että menin vaan hurjana eteenpäin siellä:D Mutta ens kerralla sitten, koska mä käyn siellä aika usein:) Kiitos:)

peepu: Hehe:) Ehkä säkin saat tästä voimaa ryhdistäytyä itsekin:)

Katie: Jep, vaikka myöhään illalla mä en kyllä koskaan jaksaisi lähteäkään. Eli aamut on enneminkin se mun juttu:) Kiitos!

Anonyymi: Yksityisellä käyn, mutta tarkemmin en nyt viitsi sanoa missä:) Mutta kyllähän monille saleille luulisi magneettikortilla pääsevän aikaisin aamulla, vaikka henkilökuntaa paikalla ei olisikaan..

28. elokuuta 2009 klo 8.53  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

aah, hienoa pnkd kävikin sua jo asian kanssa auttamassa!:)

Ja heti aamusta vaan kuntoilemaan! Parasta!:) Ja siitäkin tulee pian vaan tapa!:)

28. elokuuta 2009 klo 9.44  
Blogger sofia kirjoitti...

Äääh, kunpa itsekin jaksaisi herätä noin aikaisin treenaamaan :)

28. elokuuta 2009 klo 13.33  
Anonymous Mansikkaa ja vadelmaa kirjoitti...

Toi on jo tosi ahkeraa. Päivän saa kyllä mukavasti käyntiin kunhan vaan ensin pääsee liikkeelle.

Mä mieluummin meen aikasin töihin ja sit sen jälkeen vasta salille. Tänään harmitti aika lailla kun heräsinkin vasta ysiltä. Saa olla aikaa pitkään istumassa yksin toimistossa perjantai-iltapäivää ennenkuin päivän tunnit on täynnä :/

28. elokuuta 2009 klo 14.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm joku oli kirjottanu, että on kyllästynyt sun banneriin, mutta mä rakastan sitä! Voi että kun tulee heti semmone ihana fiilis kun näkee tossa keskellä kuvan, sitten lauranin ja sex and the cityn, jotka kaikki kolme ovat aivan mahtavia ;) toivottavasti ainakin pysyt samoissa aiheissa, ni jatkossaki semmonen ihana tunnelma!

28. elokuuta 2009 klo 15.02  
Blogger Paubella kirjoitti...

Huh, sulla tyttö riittää ainakin itsekuria!;D Mulla jää aina aamulenkkikin vaan ajatustasolle, kun en saa itteeni ajoissa ylös sängystä :D Mut oon kyllä samaa mieltä - parempi se on aikasemmin hoitaa huhkimiset altapois, niin voi sitten illalla hyvällä omallatunnolla köllötellä sohvalla ;)

28. elokuuta 2009 klo 17.29  
Blogger Siru kirjoitti...

Tänä viikonloppuna on muutto ja mahdollinen salivaihtoehto on jo löytynytkin uudesta kaupungista. Ei vaan ihan viittis heti, jos ei rahat riitäkkään. Voi kun olisikin töitä.

juliet xxx

28. elokuuta 2009 klo 17.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ootko sä perfektionisti? :) tai siis haluisitko olla tavallaan täydellinen?

28. elokuuta 2009 klo 19.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko jakaa tämä: olen aina ihaillut sitä H&M sini-valkoraidallista teeppariasi, jossa on ne rusetille laitettavat kiristysnarut kaula-aukossa. Nyt löysin sellaisen omassa koossani kirpparilta ihan uuden veroisena 3 eurolla! :D Yllättävän lyhyt ja leveä malli siinä muuten.

28. elokuuta 2009 klo 23.13  
Anonymous sarssa kirjoitti...

Mäkin oon alottanu aamun liikunnalla. Herään aikasin ja lähden juoksemaan ja huomattavasti koko päivän on virkeämpi olo!

30. elokuuta 2009 klo 14.20  
Blogger Jenni kirjoitti...

Wow, oletpas reipas, kun jaksat jo kuudeksi aamulla mennä! :D Minä olen pari kertaa yrittänyt raahautua lenkille seitsemältä aamulla, mutta useimmiten kellon soittaessa siirrän herätysaikaa vielä suosiolla puolella tunnilla eteenpäin. :D

2. syyskuuta 2009 klo 19.15  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu