Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

vastauksia osa 1

lauantai 22. elokuuta 2009

vastauksia osa 1

Kiitos kovasti kaikille tuosta kauheasta kasasta kysymyksiä, jotka mulle esititte! Olen nyt saanut vastattua osaan niistä, joten tässä tulisivat sitten ekat vastaukset. Yritin jotenkin kategorisoidakin näitä, eli ekana käsittelyyn ulkonäköön, vaatteisiin ja shoppailuun liittyvät jutut.

ULKONÄKÖ


Sulla on ihanat hiukset! Onko ne pidennykset vai ihan omat ja miten saat ton värin noin luonnolliseksi? Millä väreillä värjäät?
Kiitos:) Ihan omaa hiusta mulla on päässä eli ei pidennyksiä. Hiukseni värjää kampaaja eli tarkkoja värisävyjä, millä mulle raitoja laitetaan en valitettavasti osaa sanoa. Mutta tuhkaisilla sävyillä olen pyytänyt:)

Kuka on sun tyyli ikoni?
Lauren Conradin tyylistä pidän ainakin hurjasti ja saan häneltä inspiraatioita, joten hän varmaankin:) Myös Cheryl Colen tyyliä olen alkanut ihailla, että kiitos vain Mrs. V, ihan sinun ansioitasi sekin:)

Minkä väriset sun hiukset on oikeesti?
Sellaset hiirenharmaathan ne.

Paras kauneusvinkki?
Itse ainakin noudatan aina sitä, että pesen meikit pois ennen nukkumaanmenoa enkä koskaan jätä niitä yöksi naamalle. Ja sittenhän on nämä ihan perusjutut eli koitan juoda paljon vettä. Niin, ja sitten vielä omega 3 kapselit, ne auttaa kaikkeen:D

Onko tyylisi ollut aina suht samanlainen, vai onko se muuttunut jossain vaiheessa paljon?
Mulla on ollut aina aika sellainen neutraali tyyli, vaikka kyllähän mäkin olen sen oman pissisvaiheeni yläasteella kokenut, jolloin tuli käytettyä ties mitä napapaitaa ja muita kauheuksia. Mutta periaatteessa aina on ollut kuitenkin aika samantyylinen eli mitään goottikausia tai muita sellaisia paljon nykyisestä poikkeavia tyylejä mä en ole käynyt läpi. Mutta sanotaan nyt vaikka, että jokunen vuosi sitten vihasin yli kaiken seilorityyliä ja raitapaitoja, ja nyt rakastan niitä:)

Luottomeikit?
Kaikki mun Bare Mineralssini elikkä meikkivoide, mineraalipuuteri ja aurinkopuuteri, sekä sitten H&M:n vaalea luomiväripaletti.

Kuinka usein käyt kampaajalla?
Suunnilleen joka toinen/kolmas kuukausi.


Miten saat sun tukan näyttämään aina noin tuuhealta, eikä yhtään lässähtäneeltä? :D
I have no idea:D Mulla on luonnostaan aika tuuhea tukka, eli ihan ilman tekemättä mitään se on tuollainen:)

Millanen tyyli sulla oli teininä?
Perus pissistyyli napapaitoineen, leveälahkeisine mataline farkkuineen ja isoine renkulakorviksineen. Näytin kamalalta:D

Kerro, miten pidät kroppasi noin upeana :) Miten treenaat ja syöt?
Treenaamiseen kuuluu salilla käynti pari kertaa viikossa ja pilateksen harrastaminen myöskin pari kertaa viikossa. Syömisistä en oikein osaa sanoa mitään, ne vaihtelee niin suuresti, mutta aikamoinen herkkupeppu mä olen:)

Mikä on omasta mielestäsi parasta sun kropassa?
Hmm, onhan mulla ihan hyvä peppu :DD

Parasta ja huonointa ulkonäössäsi ja luonteessasi?
Alotetaan huonoimmalla puolella ulkonäöstä, koska valittamista riittää aina:D Olen aina kärsinyt huonosta ihosta, kaikista näppylöistä ja muista, niin se on kyllä mielestäni huonoin. Toinen huono on reidet, niitä täytyis treenata! Paras puoli ulkonäössä on varmaankin hiukset, vaikka niihin hermo usein meneekin:)
Luonteessa huonoa on se, että omaan huono itsetunnon. Ja parasta se, että oon aika iloinen:)

Paras koskaan kuulemasi kauneusvinkkisi?
Hmm, ei tule mieleen nyt juuri mitään sen erikoisempaa.. :/

Must-have tuotteet?
Tarkoitatkohan sä nyt siis meikki/hius vai mitä tuotetteita? Luottomeikit kerroinkin jo aiemmin, eli laitan tähän ne hiusjutut. Must haveja ovat Bonacuren kosteuttava hoitosuihke, Crestolin sävyttävä naamio ja Bonacuren latvasuoja.

Mistä noin upea tyylitaju?
Täältä mun päästähän se:D

Onko sulla ollu iho-ongelmia?
On ollut ja on edelleen. Yläasteella oli pahojakin, mutta nyt onneksi jo laantuneet, mutta silti kärsin niistä edelleen :/

Minkälaisia kauneusihanteita sulla on? Siis mikä tekee ihmisestä kauniin sun mielestä?:)
Tricky question.. No munmielestä kauneus tulee ainakin sisältä päin; jos on ulkonäöltään hurmaava, mutta luonteeltaan kauhea, niin en voisi sanoa ihmistä kauniiksi ja sama menee toisinpäin, eli jos ei ulkonäöltään kummemmin säväytä, mutta on taas luonteeltaan hurmaava, niin se kaunistaa kauheasti! Ihmisessä kaunista on ainakin itsevarmuus ja sellainene itsensä kanssa sinut oleminen. Apua, en mä tiedä:)

Mikä on suosikkimenetelmäsi ihokarvojen poistoon/mitä käytät?
Riippuu mistä paikasta karvoja poistetaan. Kainaloihin käytän perus höylää, muualta vahaan/epiloin.

MITEN TOLLASEN HIUSPYÖRTEEN SAA!!!!!! Ärsyttää kun mulla ei ole luonnostaa tommosta, vaikka niiin kovasti haluaisin :--(
Sitä ei oikein saa mitenkään, se vaan on luonnostaan jos on. Ja trust me, sellaista ei kyllä halua kukaan!

Mua kiinnostais kovasti tietää, missä käyt kampaajalla?
Sellaisella kampaajalla kuin Salon Vuokko Mattila, hirmu hyvä paikka!:)

Mitkä sun päivittäiset ja viikottaiset kauneusrutiinisi ovat?
No päivä ainakin alkaa naaman ja hampaiden pesulla. Ennen töitä myös meikkaan. Ja illalla sitten pesenkin meikit pois suihkussa ja suihkun jälkeen rasvaan koko kropan. Siinäpä ne päivittäiset suunnilleen ovat, ei mitään erikoista siis. Kerran viikossa pyrin kuorimaan kasvot ja tekemään kasvonaamion ja myöskin hiusnaamion:) Ja jos on tullut käveltyä paljon korkkareilla niin sitten on kyllä kerran viikossa myös tehtävä yksi jalkakylpy! Niin ja sitten tietysti kerran viikossa suunnilleen tulee lakattua kynnet.

Paljon sulla siis menee tohon itsesi huoltoon ja mitä kaikkea se käsittää?
Itseni huoltoon menee vaihteleva määrä rahaa, liikaa jos isiltä kysytään:D Se käsittää siis kaiken naamanpuhdistusaineista, meikkeihin ja hiustuotteisiin, kampaajallakäyntiin ja mitä nyt ikinä noita onkaan.

Oletko mielestäsi tyylikäs?
Jos muita on uskominen niin joo:) Mutta kyllä minusta itsestänikin aina välillä siltä tuntuu, ei kuitenkaan kokoajan..

Mitä olet tykännyt Bare minerals meikeistä? Mikä on lempi tuotteesi kyseiseltä merkiltä?
Ne on ihan mahtavia enkä vaihtaisi enää entisiin! Ihanan kevyitä ja luonnollisia ja tykkään siitä puuterimaisesta koostumuksesta hirmusen paljon. Ei mene sormetkaan sottaan, kun voi levittää niillä sudeilla:) Lemppari tuote on varmaankin se ihan perus BareMinerals meikkivoide.

Millaisia kommentteja saat tyylistäsi ja ulkonäöstäsi miehiltä ja naisilta?
Miehiltä nyt ei kauheasti mitään erityisempää tyylikommenttia tule, lähinnä sellasta "hei kiva hame;);)" tyylisiä:D Ja ulkonäöstä muuten oon kyllä saanut jotain nätti kehuja ja sellaista:) Naisilta ihan sellaista positiivista usein, ei nyt tule mitään erityistä tapausta mieleen.

Mikä on omasta mielestäsi parasta sun kropassa?
Hmm, onhan mulla ihan hyvä peppu :DD

Sä siis laitat vaan vaaleita raitoja aina hiuksiin? Ja suoristatko niit mitenkää tai miten laitat niitä yleensäki ?
Jep, vaaleita raitoja laitan aina eli en koko tukkaa värjää. Suoristan tukkaa melkeinpä päivittäin, mutta aina en kuitenkaan jaksa sitä tehdä. Niinä päivinä en tee niille oikeastaan sitten mitään muutakaan eli annan olla ihan au naturel:)

Mitä hiustenhoito-tuotteita käytät?
Käytän tällähetkellä TRESemmén shampoota ja hoitoainetta, joiden lisäksi myös Goldwellin hopeashampoota ja hopeahoitista. Naamioita käytän myös hiuksiin eli multa löytyy Lorealin repair naamio ja Revlonin hopeanaamio. Vaalean värin ja oikean sävyn ylläpitämiseen käytän myös Goldwellin sävytevaahtoa ja Crestolin sävytenaamiota. Ja noitten lisäksi vielä Bonacuren kosteuttavaa suihketta ja latvasuojaa. Siinä ne suunnilleen tulikin:)

Milloin löysit oman tyylisi?
Ihan tässä vuoden sisällä se on muokkautunut tällaiseksi kuin se nyt on, mutta kyllä mä koen, että vieläkin on lisää löydettävää:)

Minkä väriset silmät sulla on?
Vihertävät ne taitaa olla.

Minkä ikäsenä alotit meikkaamaan?
Yläasteen seiskalla, eli minkäs ikäisiä silloin oltiinkaan? :D

Millä tuotteilla hoidat sun ihoa?
Tällä hetkellä mulla on käytössä puhdistukseen Vichyn Normaderm-sarjan puhdistusaine. Kasvovetenä Dr. Hauschaa ja rasvana Nivea Young mattavoide. Kuorintaan käytän Oriflamen jotakin Swedish Spa kuorinta-ainetta ja kasvonaamiona mulla on Body Shopin sellainen ioninaamio.

Millaisia tukkatyylejä olet omannut?
Mulla on oikeastaan aina ollut pitkä ja vaalea tukka eli erilaisia hiustyylejä ei oikestaan ole ollut, mitä nyt välillä otsis tai sivuotsis ja sellaista. Ainiin, paitsi olihan mulla yläasteella pari kuukautta ruskea tukka!

Voisikko värjätä bruneteksi hiukset?
En oikeastaan, koska tiedä, etteivät ne sopisi mulle.

Kumpana parempi brune vai blondi?
Blondes have more fun;)


Paras kosteusvoide?
Nivea Young mattavoide.

Paras kasvojen puhdistusaine?
Vichyn Normaderm.

Paras meikkivoide?
Bare Minerals!

Paras ripsiväri?
Lumene Blueberry Curl.

Paras aurinkopuuteri?
Lumenen perusaurinkopuuteri.

Onko jokin hyvä markettiväri, jolla saa mielestäsi nätin värisen tukan? Vai värjäätkö kampaamossa? Osaisitko suositella jotain väriä, jolla saisi saman sävyisen kuin tuo sinun (ihana) tukkasi?
Valitettavasti en osaa auttaa kyllä ollenkaan:/ Markettivärejä en ole koskaan kokeillut, joten mulla ei ole niistä aavistustakaan! Kampaajalla siis olen aina hiukseni värjännyt:)

Oletko miettinyt, miten tyylisi muuttuu iän myötä: et esim: 40-kymppisenä pukeudu varmaankaan wet look-legginseihin ja gt:n tunikaan, eh?
Luulen, että tyylini pysyy aikalailla samantyylisenä kuin nytkin. Taisiis koen, että pukeudun nytkin aika klassisesti, joten klassinen linja toimii varmaan vielä silloin nelikymppisenäkin. Mutta tosiaan silloin tuskin mitään wetlookkeja jalkoihini vedän:D


SHOPPAILU&VAATTEET

Suosikki ala- ja yläosasi vaatekaapistasi?
Nuohan vaihtelee suuresti, mutta tällähetkellä yläosista H&M:n valkoinen tuubitoppi (surprise!!) ja alaosista varmaankin H&M:n nudenvärinen korkeavyötäröinen hame

Kuinka paljon kulutat kuukaudessa vaatteisiin? Entä kosemtiikkaan?
Sehän riippuu tietysti ihan kuukaudesta, mutta suunnilleen jotain 200-500 euron väliltä menee vaatteisiin. Kosmetiikan kanssa se on vähän niin, että kaikki tuppaa loppumaan yhtä aikaa ja silloin saattaa kulua montakin sataa euroa, mutta ne tuotteet kestää sitten aika pitkään, eli joinakin kuukausina ei mene rahaa välttämättä ollenkaan.


Mikä on sun lempivaatekauppa?
Tällä hetkellä tykkään Zarasta.

Vaatekaappisi häpeäpilkku?
Tällähetkellä multa ei oikeastaan taida löytyä mitään häpeäpilkkua, niin ahkerasti olen kaiken kirpparikamoihin heittänyt! Mutta sanotanko nyt sitten vaikka havaji simpukka bikinit:D:D

On tosi hienoa ollut seurata sun tyylin kehittymistä pitkin blogihistoriaasi :> Tuntuu että suurin osa vaatteistasi sopii hyvin keskenään, mietitkö tätä yhteensopivuusasiaa jo kaupassa? ..vai tuleeko ihan luonnostaan/huomaamatta ostettua vaatteita, joita on helppo yhdistellä?
Välillä mietin ja välillä en. Sanotaanko, että tuossa miettimisessä oon kehittynyt viimeaikoina paljon! Ennen en paljoa miettinyt ja sitten vaatteita jäi käyttämättä juuri sen takia, ettei ne sitten sopinutkaan minkään kanssa. Mutta nykyään tulee tosiaan enemmän mietittyä, joka on hyvä, koska sitten ei mene rahaakaan niin paljoa hukkaan turhiin vaatteisiin! Mutta kyllä se välillä tulee ihan luonnostaankin miettimättä:)

Minkä hintanen tuo sun LV:n laukku suunnilleen on?
400-500 euron välillä.

Lempi shoppailu kaupat?
H&M, Gina, Zara.. Jos asuisin muualla kuin Suomessa niin lista olisi varmasti vähän eri..

Teetkö paljon virhe/heräteostoksia?
Tein ennen järkyttäviä määriä. Nyt olen oppinut vähän rajoittamaan ja harkitsemaan enemmän eli ei tule niin paljon tehtyä enää. Mutta välillä niitä sattuu kuitenkin!

Mitä vaate/kosmetiikka unelmia sulla on?
Noh, toivoisin joskus saavani niin hyvän työn, että mulla olisi rahaa hankkia prikulleen sellainen tyyli ja sellaisia vaatteita, mitä haluaisin. Olen mä nytkin tyytyväinen tyyliini, mutta aina löytyy parannettavaa;) Ja toivoisin myös, että saisin mun iho-ongelmani pian kuriin!

Käytkö kirpputoreilla?
Harvoin, mutta tähän täytyy tehdä parannus!

Mistä saat rahas noihin kaikkiin ihaniin vaatteisiin?
Ihan työnteosta vaan.

Millaisia vaatteita/vaatekappaleita inhoat?
Mulle ei tule nyt mieleen muutakun napapaidat ja sellaiset ylikireät halvannäköiset trikoo rytkyt, joissa on liikaa krumeluureja.


Lempihameesi?
Gina Tricotin raitahame:)

Monetko kengät omistat?
En ole laskenut, mutta alle 50.

Etkö osta itse koskaan mitäään kirpputoreilta?
Harvemmin, mutta oon nyt päättänyt alkaa kierrellä enemmän eli asiaan on toivottavasti tulossa muutos:)

29 kommenttia:

Blogger Aridith kirjoitti...

Mun täytyy sanoa, vaikka olenkin paatunut rokkari, että ihailen sun tyyliä suunnattomasti. Uskallat olla klassinen vaikka muotivillitykset huutaa mustaa, niittiä ja nahkaa. Sellainen raikas tuulahdus. Mutta minusta on parempi olla tyylikäs kuin juosta muotivillitysten perässä. Ja tyylikäs sie kyllä olet!

22. elokuuta 2009 klo 17.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuinka paljon hiusten värjäys maksaa tuolla kampaamossa missä käyt?kysyn ihan siks ku etsin itselle uutta hyvää kampaajaa... :D

22. elokuuta 2009 klo 17.22  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

aaah!
Vähän sä olet ahkera kun jaksoit vastata näin nopeasti kysymyksiin!:)
Lukijat varmasti kiittävät!:)

Ja ihanaa että mä oon tartuttanu suhunkin sen Cheryl Colen seurailun! Upea nainen vaikka voisikin pari kiloa lisää ottaa:)

Ps.Mä en kyllä mitään iho-ongelmia sulla ole huomannut mutta jos koet tarvitsevasi apua niin kannattaa kääntyä ihotautilääkärin puoleen. Mä söin teininä jotain lääkettä (oisko ollu Roccacutan?! - niin pitkä aika etten muista:D) ja sen jälkeen mulla ei ole ollut finnejä lähes lainkaan! Tosin musta sulla ei mitään ongelmaa ole!:)

22. elokuuta 2009 klo 17.56  
Blogger Nina kirjoitti...

Moi, huomasin tuolta, että sulla on käytössä Body Shopin ioninaamio. Tuntuuko, että se toimis oikeesti? Onko mitään näkyvää apua? Mulla on myös ongelmaiho ja kerran meinasin jo samaisen naamion ostaa mutta en ostanutkaan.. :)

22. elokuuta 2009 klo 17.59  
Anonymous jenni kirjoitti...

Kuinka pitkä olet ja kuinka paljon painat? :)

Olet todella hoikan näköinen.

22. elokuuta 2009 klo 18.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania noi kuvat ja ihana oot ja ihana tyyli :) rakentavampaa palautetta en osaa antaa, mutta toi on ihan totta hehe!

22. elokuuta 2009 klo 18.26  
Anonymous Helmi kirjoitti...

Hei!
Jos on iho-ongelmia niin jätä mineraalimeikit pois, niistä ne ongelmat voi johtua! Ja voiteissa ei saisi olla mineraaliöljyä, nekin voivat aiheuttaa epäpuhtauksia. Kannattaa ainakin kokeilla, jos haluu eroon finneistä yms. Juo paljon vettä ja jos muutosta ei ala tapahtua niin mene ihmeessä ihotautilääkärille! Saat varmaan sen Roacuttan kuurin minkä jälkeen ei enää tule yhtään finnin finniä ;) toimii!!! Myös e-pilleritkin voivat auttaa iho-ongelmiin :)

Minusta sinulla on kyllä todella hehkeä hipiä mutta toisaalta kuvista ei ehkä kaikkea huomaa (+meikki peittää).

Olet todella ihana ja olen aivan koukussa blogiisi:))

22. elokuuta 2009 klo 18.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika paljon kenkiä ..

22. elokuuta 2009 klo 19.35  
Anonymous Inssu kirjoitti...

Onko totta, että nuo BareMinerals-meikit maksaa lähemmäs sataa euroa? Mistä oot ostanu?

22. elokuuta 2009 klo 19.38  
Blogger ei käytössä kirjoitti...

Ihana kuulla, että muillakin tulee hutiostoksia! Olen ihan varma, että vaatekauppojen peileissä on jokin juttu, mikä saa vaikka perunasäkin näyttämään loistavalta kenen tahansa päällä! :D

22. elokuuta 2009 klo 20.01  
Blogger Riikka kirjoitti...

Toi Lumenen Blueberry Curl on kyllä jotain ihan parasta! Voittaa mun mielestä jopa kanebon 38:n.

Mulla on ihan sama, että päivittäin on pestävä meikit pois, en ymmärrä että joku viitsii nukkua meikit naamassa, mulla ainakin näkyy heti ihossa se!

22. elokuuta 2009 klo 20.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Helmi, noista mineraalimeikeistä iho-ongelmat juuri EIVÄT johdu! Ne eivät tuki ihoa niinkuin normi meikit, ja soveltuvat hengittävyytensä ja luonnonmateriaaliensa ansiosta myös ongelma/herkkäihoisille!

Että jos on iho-ongelmia, niin juuri MINERAALIMEIKKIÄ nassuun, eikä mitään kemikaalitököttiä.

22. elokuuta 2009 klo 20.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ja Inssu, Bare Mineralsit ovat kyllä melko kalliita. Voivat maksaa helposti satasen, sillä esim. pelkkä meikki"voide" maksaa noin 49e. Mutta aloittelijalle sopii mainiosti ns. aloituspakkaus, jossa on meikkivoide, pieni aurinkopuuteri ja pieni tavallinen puuteri, sekä sivellin, tämä pakkaus maksaa 49e, ja on aivan loistava tutustuttaessa mineraalimeikkeihin:)

22. elokuuta 2009 klo 20.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitooos<3

Lumenen blueberry curl on munkin ehdoton ripsarini!

22. elokuuta 2009 klo 20.28  
Blogger E kirjoitti...

Mulla on iho-ongelmissa auttanu kosmetologilla käynti: ultraäänipuhdistus on ihan loistava keksintö! Jos kovasti on iha tukossa, niin kannattaa harkita sarjahoitoa. Japona -niminen hoitola Helsingissä ainakin tarjoaa tätä menetelmää. On paljon tehokkaampi kuin perinteinen puristelu, eikä naamakaan punoita hoidon jälkeen.

Lisäksi Dermalogican tuotteet on myös ollu suuri apu. Hinnakkaitahan ne on, mutta tuolta Englannin suunnalta, nettikaupasta niitä saa tilattua huomattavasti halvemmalla kuin ostamalla suoraan kosmetologilta. Dermalogicaa käyttävästä hoitolasta saat hoidon hintaan normaalisti ihoanalyysin ja tuotesuositukset.

Mineraalimeikkejä en oo vielä kokeillu, mutta kunhan pääsen niitä jonnekin ensin livenä katsomaan ja oikeaa sävyä koittamaan, niin menee varmasti tilaukseen.

p.s. ainakaan kuvien perusteella ei "iho-ongelmasi" tänne ruudun toiselle puolelle välity! :)

22. elokuuta 2009 klo 21.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

Yhdessä vastauksessas mainitsit iho-ongelmasi. Mulla oli rasvainen iho ja epäpuhtauksia, mutta ei ole enää ja apu löytyi merisuolasta ja oliiviöljystä - kasvojen puhdistuksen jälkeen sekota merisuola ja oliiviöljy seokseksi kädessä ja sitten levitä koko mömmö naamalle, anna vaikuttaa niin kauan kuin on aikaa ja sen jälkeen huuhtele vedellä pois ja ylimääräset rasvat voi taputella paperille veke (ja tää tehdään siis illalla, ei aamulla). Yön jälkeen nassu on ihanan pehmeä eikä yhtään rasvainen. Toimii ihan oikeasti vaikken itsekään uskonut kun ekan kerran tosta luin. Kun teet sitä joka ilta niin tuloksia näkyy ja nopsaan. Joskus kesällä jos helteillä iho rasvottuu enempi niin välillä taputtelen ongelmakohtiin puhdistuksen ja kasvovoiteen jälkeen ihan pelkkää suolavettä. Kannattaa kokeilla eikä maksa juur mitään!

22. elokuuta 2009 klo 22.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun ehdit vastailla näihin kysymyksiin näinkin pian:) yllätyin kyllä tuon LV:n laukun hinnasta, ajattelin että se on jotain 600-700€ hintaluokkaa. On se kyllä silti melko arvokas, mutta varmasti laadukas:) Mitä kokoa tuo laukku muuten on?

22. elokuuta 2009 klo 23.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi ihanaa et jaksoit vastata jo nyt! olis ollu kyl hieno jos olisit ottanu kuvii niistä kaikista tuitteist mut apua mikä homma olis tullut! tätä sun blogia on tosi kiva lukea! =)

22. elokuuta 2009 klo 23.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bare mineralsia saa muuten helposti tilattua strawberrynetistä, pohja on siellä n. 20e.

Mikä sinulla on kännykässä soitto- ja viestiääninä? Entä mikä kännykkä sinulla on? Haluaisitko uuden, minkä? Entä mikä mp3-soitin sinulla on? Vastaa tähän tai laita kakkososaan.

22. elokuuta 2009 klo 23.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan pakko kysyä tätä sulta. eli mulle on tulossa todnäk. synttärilahjaksi louis vuittonin laukku, mutta en ole varma asiasta koska se on sitten isompi vahinko jos menee rikki tai jotain sen suuntaista? lukiko tuolla jotain että LV:llä asialle tehtäis jotain? ja ootko pudottanu sen päälle mitään, vaikka mehua tai maitoa koska mua huolestuttaa jo valmiiks vahingot :) oon aika huoleton ja kömpelö niin pakko ennakoida vähän;) ihana blogi, luen aina kun tulee uus kirjotus!

23. elokuuta 2009 klo 9.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

laita kuvia pissisajalta =D

23. elokuuta 2009 klo 10.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka Lintu! Ihan mielenkiinnosta vaan.. että oliko sulla kuvaa siitä, kun olit ruskeahiuksinen? :)

23. elokuuta 2009 klo 11.00  
Anonymous maarian kirjoitti...

Mäkin rakastan sun tyyliä, sä et juokse jokaisen villityksen mukana vaan olet trendikkäästi klassinen :D <3 Ja ihanan hyväpalkkaisen työn oot löytäny, musta tuntuu että mun palkka ehtii vaan vilahtaa tilillä kun se on jo huvennu vaikken mitään sen kalliimpaa koskaan ostelekaan :D

23. elokuuta 2009 klo 13.41  
Anonymous meeem kirjoitti...

Ei todellakaan huomaa, että sulla olis joku iho ongelma! Mut joo, itelläkin ollu vähän samaa ongelmaa. Aina joku näppy jossain ja joskus naama kukkii oikein kunnolla. Se todellakin heikentää itsetuntoo mielettömästi. Oon aatellu kokeilla nyt noita dr. huschkan tuotteita. Onko sulla niistä kokemuksia? Tai mitä kosmetiikkatuotteita oot kokeillu noin yleensäkin?

Ja saatanpa muuten kokeilla tuota anonyymin vinkkaamaa oliiviöljy+merisuola yhdistelmää :)

23. elokuuta 2009 klo 19.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

itsekin oon joskus kärsiny pahoista iho-ongelmista ja minun pelastus oli Clindoxyl-niminen "geeli" jota laitettiin kasvoihin aina iltaisin. ihotautilääkäri määräs sitä mulle ja se ainakin mulle auttoi hyvin! :)

23. elokuuta 2009 klo 21.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vastauksia?

27. elokuuta 2009 klo 16.35  
Blogger lintu kirjoitti...

Aridith: Oivoi, ihana kuulla ja kiitos kovasti!:)

Anonyymi: Suunnilleen siinä 100 euron pintaan se yleensä on muistaakseni:) Mutta toi tais olla leikkauksen kanssa tosin.. En ihan tarkalleen nyt muista!

Mrs. V: Hihii no mulla oli oikeasti töissä tylsä hetki niin oli aikaa vastailla:D Joo todellakin oot tartuttanut muhun Cheryl Cole seurailun:) En olis varmasti koko naisesta kuullutkaan ilma sua:) Ja noista iho-ongelmista, mulla on niitä niin kauan ollut, että oon oppinut peittämään ne aika hyvin näkyviltä, siksi ei ehkä heti huomaa. Tosin onneksi:) Mutta tosiaan ihotautilääkärille mä olenkin suuntaamassa, kunhan vaan saan varattua ajan kun siellä terveyskeskuksen vaihteessa ei koskaan kukaan vastaa mun soittoihini:D Kiitti vinkeistä murunen<3

Nina: Nosiis, kyllähän se vähän ihoa pehmentää ja muuta, mutta mitään merkittävää näkyvää vaikutusta näppyjen kannalta en ole ainakaan itse huomannut:/

jenni: Pituutta on 165,5cm, mutta painostani en täällä halua sen tarkemmin puhua:)

Anonyymi: Hihi kiitos:)

Helmi: Hmm, mä kun olen juuri kuullut, että mineraalimeikit nimenomaan parantaisivat ihoa, kun eivät tuki huokosia ja ovat muutenkin niin keveitä. Veden litkiminen ei ole mulla tähän asti ainakaan auttanut, mutta sinne ihotautilääkärille olen suuntaamassa:) Ja tosiaan kuvista ei kaikkea nää, oon aika taitava peittämään myös:) Kiitos kehuista!!

27. elokuuta 2009 klo 20.31  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: No enpä tiedä, musta tuntuu, että monilla muilla bloggareilla on miljoonakertaa enemmän:D

Inssu: Yksi purkki maksaa muistaakseni 49 euroa, mutta tietysti kun meikkaamiseen tarvitaan useampaa eri purtiloa niin tuleehan se aika kalliiksi:/ Kannattaa aloittaa sellaisella starttipaketilla, josta löytyy eri tuotteita ja välineitä ja tällä paketilla oli Kickissä hintaa muistaakseni suunnilleen 100 euroa. Sillä itsekin aloitin ja hyvin on toiminut:) Omani sain tosin tuliaisiksi ystävältäni Jenkeistä, jossa kyseiset tuotteet ovat paljon halvempia!

RiinaR: Tulee tosiaan:D Hihihi, ehkä niissä peileissä sitten on jotain;)

Riikka: kanebon 38:sta en itse ole jostain syystä koskaan pitänyt, eli voittaa tuo ainakin sen mun mittakaavassani 100-0:)

Anonyymi: Samaa olen minäkin kuullut ja siksi mä niitä osaltaan ostinkin:)

Anonyymi: Juurikin näin, mutta eikös se aloituspakkaus ole jotakin 100 euron luokkaa? Tai sitten mä muistan ihan pieleen!

Anonyymi: Olehyvä vain:)

Empula: Kiitos sulle vinkeistä, täytyykin ottaa selvää noista sarjahoidoista ja noita tuotetteista, voisin nimittäin kyllä kokeillakin. Alkaa jo tuntua siltä, että kaikkea on kokeiltu, joten miksei sitten noitakin:) Mineraalimeikkejä mä suosittelen sulle kyllä lämmöllä:) Ja hyvä jos ei sinne välity, olen mä aika guru jo niitä peittämään:D

Anonyymi: Hmm kuulostaa kovin mielenkiintoiselta menetelmältä:D Mutta onhan tuotakin nyt kokeiltava kun on niin halpaa toteuttaakin! Kiitos sulle vinkkauksesta siis, ja toivotaan, että toimisi mullakin:)

Anonyymi: Hihi nojoo, mitä sitä turhia aikailemaan:D Mun laukkuni on Speedy30:)

Anonyymi: Kiitos:)

Anonyymi: Ensi kerralla aionkin niitä jostain netistä tilata. Suomessa ne on kyllä niin törkeän hintaisia että! Kiitos siis sulle vinkistä:) Vastaan noihin kysymyksiin nyt tähän eli, soittoäänenä snookin biisi alla som inte dansar är våldtäksmän:D Se on vähän jäänyt siihen, pitäisi ehkä pikkuhiljaa vaihtaa:D Viestiäänenä pelkkä pikkuinen piippaus. Uuden kännykän mä haluaisin, mutta en vielä tiedä millaisen:) Mulla on mp3:sena joku philipsin härveli, en ihan tarkkaan muista..

Anonyymi: LV:llä on mun mielestäni oma korjauspalvelu, minne laukut voi viedä korjattavaksi, jos niille jotain sattuu. Itse en ole vielä onneksi joutunut tuohon palveluun turvautumaan, oten sen enempää en osaa siitä sanoa. Mä en ole laukun päälle mitään pudottanut, mutta mehutahrat ja muuthan pitäisi kyllä nahkapinnalta saada helposti pois kun heti pyyhkäisee jollain kostealla, rätillä vaikkapa. Ja tosiaan nuo laukut on kyllä laadukkaita ja kestäviä eli ihan pikkujutuista eivät ruhjuunnu:) Kiitos sulle:)

Anonyymi: Haha en:D

Anonyymi: Voin yrittää löytää jonkun kuvan, mutta mun mielestäni mulla ei kyllä ole kuvaa enää tallessa:/

maarian: Hihii kiitos vain kovasti:) Ja kyllä se munkin palkka kuule aika nopsasti vilahtaa:D

meeem: Valitettavasti on vaikka ei näykään:/ Tosiaan inhottavaa kun on kokoajan joku näppy jossain! Dr. Hauschkaa oon itse käyttänyt vähän aikaa ja oon kyllä tykännyt niistä:) Kosmetiikassa ehdottomatki ykkösiä ovat Bare Mineralassit! Tavalliseen meikkivoiteeseen en enää palaa, ja munmielestäni noi mineraalimeikit peittääkin paljon paremmin!

Anonyymi: Olen kanssa tuota samaista geeliä joskus käyttänyt ja todella tehokkaasti se toimikin! Mutta sitähän ei saa käyttää kuin jonkun tietyn ajan verran, joten vaikka se toimikin niin en kokenut sitä kovin pysyväksi ratkaisuksi, sillä aina lopetettuani sen käytön ongelmat palasivat:/ Haluaisin siis löytää sellaisen ratkaisun ongelmaan, joka myös kestäisi!:)

27. elokuuta 2009 klo 20.32  
Blogger lintu kirjoitti...

Aridith: Oivoi, ihana kuulla ja kiitos kovasti!:)

Anonyymi: Suunnilleen siinä 100 euron pintaan se yleensä on muistaakseni:) Mutta toi tais olla leikkauksen kanssa tosin.. En ihan tarkalleen nyt muista!

Mrs. V: Hihii no mulla oli oikeasti töissä tylsä hetki niin oli aikaa vastailla:D Joo todellakin oot tartuttanut muhun Cheryl Cole seurailun:) En olis varmasti koko naisesta kuullutkaan ilma sua:) Ja noista iho-ongelmista, mulla on niitä niin kauan ollut, että oon oppinut peittämään ne aika hyvin näkyviltä, siksi ei ehkä heti huomaa. Tosin onneksi:) Mutta tosiaan ihotautilääkärille mä olenkin suuntaamassa, kunhan vaan saan varattua ajan kun siellä terveyskeskuksen vaihteessa ei koskaan kukaan vastaa mun soittoihini:D Kiitti vinkeistä murunen<3

Nina: Nosiis, kyllähän se vähän ihoa pehmentää ja muuta, mutta mitään merkittävää näkyvää vaikutusta näppyjen kannalta en ole ainakaan itse huomannut:/

jenni: Pituutta on 165,5cm, mutta painostani en täällä halua sen tarkemmin puhua:)

Anonyymi: Hihi kiitos:)

Helmi: Hmm, mä kun olen juuri kuullut, että mineraalimeikit nimenomaan parantaisivat ihoa, kun eivät tuki huokosia ja ovat muutenkin niin keveitä. Veden litkiminen ei ole mulla tähän asti ainakaan auttanut, mutta sinne ihotautilääkärille olen suuntaamassa:) Ja tosiaan kuvista ei kaikkea nää, oon aika taitava peittämään myös:) Kiitos kehuista!!

27. elokuuta 2009 klo 20.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu