Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

uutta kaapissa

keskiviikko 19. elokuuta 2009

uutta kaapissa

Tiedättekö kun välillä tulee niitä sellaisia "rumuuspäiviä", kun tuntuu ettei mitkään vaatteet ole hyviä päällä ja vaikka kuinka olisi meikannut ja laittanut hiuksia, niin silti ei tunnu ei sitten yhtään hyvältä? Noh, i'm having one or two or more:D Viimepäivät ovat siis kulkeneet totaalisesti noissa merkeissä, ja tuntuu kuin olisin heittänyt koko vatekaappini sinne kirppiskasaan eikä mulla olisi enää mitään päällepantavaa! Oma naama ja hiuksetkin kyllästyttävät, ja kaikki on nyt kertakaikkiaan sitten pielessä:D

Mutta piristystäkin löytyy onneksi! Eilen kävin noutamassa oman pakettini TRESemmén uutuushiustuotteita ja herranjestas miten ison ja erityisesti painavan paketin sainkaan! Sieltä löytyi jättipullot shampoota ja hoitoainetta värjätyille hiuksille, lämpösuojaa, hiuslakkaa, muotovaahtoa ja vielä noitten lisäksi hiusnaamiokin! Ja tosiaan hirmuisen kokoisia purkkeja ja pulloja olivat kaikki, eli eipähän tarvitse ainakaan koko loppu vuonna huolehtia siitä, että hiustuotteet pääsisivät loppumaan!


Toinen piristys oli se, että sain pitkään odottamani Shu Uemuran ripsentaivuttimet erään ihanaisen avuliaan työkaverini kautta ulkomaantuliaisina. Sanotaan nyt niin, että mä en olisi ikimaailmassa voinut kuvitellakaan, miten paljon eroja ripsentaivuttimissa on, mutta nämä kapistukset on ihan mahtavat ja lyövät ihan 6-0 kaikki aikaisemmat taivuttajani! Itse kun omaan varsinaiset markiisiripset, eli niin suorat ja alaspäinsojottavat kuin olettaa vain saattaa, niin usein joutuu vääntämään ja kääntämään taivuttimien kanssa ennenkuin saan mitään kaarta aikaan, mutta näillä tämä tapahtui ihan käden käänteessä! Unelma tuote siis ja voin kyllä lämmöllä suositella jokaiselle suorista ripsistä kärsivälle.


Ja tosiaan sitten sen vaatekriisin pariin vielä. Musta tosiaan tuntuu, että kaapissa on tällähetkellä suuria puutoksia, ja nehän on tietysti koitettava paikata mahdollisimman pian, eli tuumasta toimeen ryhdyinkin heti tänään. Ei turhia hidastella vai mitä!:D Kotiin lähti lähinna aika perusjuttuja, mutta niitä mä juuri tarvitsinkin:)

Ginasta pari perustoppia mustana ja valkoisena. Täytyy sanoa, että voi että kun pidin niistä entisistä painijanselkämallisista topeista enemmän kuin näistä nykyisistä!


Ginasta löysin myös kauan kaipaamani valkoisen pitkänmallisen neulepaidan. Vihdoinkin löysin myös wetlook-legginssit oikean kokoisina, joten ne oli pakko ostaa samantien!


Zarasta pääsivät kotiin beige trenssi syksyksi ja luonnonvalkoinen löysä paita.


Ja Henkalta ostin vielä tällaisen raitapaita/tunikan, josta en kyllä ole vielä aivan varma. Täytyy vähän mallailla ja miettiä pidänkö sen vai vienkö takaisin kauppaan..


Siinäpä ne ostokset siis!:) Vaikka vaatekriisin ratkaisemiseen tarvitaan kyllä vielä paljon lisääkin;) Mutta näillä koitetaan nyt aluksi pärjätä.

Ainiin! Ja kyseleminen loppuu tosiaan tänään illalla eli jos vielä jotai kysymyksiä löytyy niin ehtii vielä hetken aikaa:)

Tunnisteet:

47 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi hitsi sä oot taas tehny ihanii löytöjä, ja toi ginan neule on kyl just niiin sun tyyliä! :)

19. elokuuta 2009 klo 19.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä kans tykkäsin niistä painijaselkäisistä ginan topeista paljon enemmän, toivottavasti niitä vielä tulee kauppoihin!

19. elokuuta 2009 klo 19.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania vaatteita!!
Mistä tilasit ton TREsemmen paketin, ja paljoko makso??

19. elokuuta 2009 klo 19.22  
Blogger Mongusti kirjoitti...

Toi raitanen tunika on tooosi ihana, ja se on niin ihanan tuntunenki. Oon kaverilla sitä just ihastellu. se sopii salettiin sulle tosi hyvin.

19. elokuuta 2009 klo 19.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuo raitatunika näyttää ihanalle:) Haluaisin kans Shu Uemuran ripsentaivuttimet!

19. elokuuta 2009 klo 19.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö mistä noita ripsentaivuttimia voisi tilata Suomeen? :)

19. elokuuta 2009 klo 19.43  
Blogger Nonna kirjoitti...

Tosi ihania ja sun tyylisiä kaikki. Mutta toi takki oli paras, siis ihan täydellinen :D

19. elokuuta 2009 klo 19.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistäs hiustuotteita sait?

19. elokuuta 2009 klo 19.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heiii!

Nyt kyllä katsot uudestan siihen peiliin, sähän oot nätti ku mikä ja ihanat hiuksetkin sulla on=) ja tosi kauniita vaatteita.Joten höpö höpö tollasille rumuuspäiville!Luulis että sulla on joka päivä kauneuspäivä=) hyvää jatkoa sulle, blogis on ihan suosikki!=)

19. elokuuta 2009 klo 19.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bloggarit on saanut nuita TREsemmen tuote paketteja ihan ilmaiseksi ilman mitään tilaamista(=

19. elokuuta 2009 klo 20.01  
Blogger Madison kirjoitti...

Shue Uemuran taivuttimet on tosissaan kylla huiput. Taalla jenkeissa ne maksaa 19 dollaria, ei paha kun ne on niin hyvatkin. :) Luulis etta jostain sais niita tilattua Suomeenkin.

19. elokuuta 2009 klo 20.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo rumuuspäivät on tuttujuttu ja liityn myös tikkusuorat ripset -klubiin.. Eli minuakin kiinnostaisi voiko noita kyseisiä taivuttimia tilata jostakin ja mitä yleensäkin maksavat? Onneksi rumuuskaudet menee ohi ja niitä ilmenee kuitenkin aika harvoin.. :)

19. elokuuta 2009 klo 20.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi on niin tuttu tunne ja kärsin siitä itse juuri nyt!!! eilen sovittelin tunnin vaatteita kouluun eikä mitään tuntunut löytyvän vaikka vaatekaappi pursuaa yli :D ja tänään oli hiukset puhtaat ja naama meikattu mutta silti niin sellainen ruma olo.. voi huoh tätä elämää :DD

19. elokuuta 2009 klo 20.43  
Blogger weekdays kirjoitti...

Mulla on tuollainen rumuuspäiväputki oikein menossa :D

Ihania ostoksia oot tehnyt. <3

- Johanna

19. elokuuta 2009 klo 20.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mainitsit tuossa omistavasi todella suorat ripset. Niin myös minä ! Ja ne ovat _todella_todella_ suorat, ja taivutuksen ja ripsivärin lisäyksen jälkeen, ne paalavat aina vain suoraan ulkomuotoonsa. Joten, ajattelin kysyä, että mitä ripsiväriä käytät, jotta ripsivärin lisäyksen jälkeen se kaunis kaari pysyisi niissä ripsissä.

19. elokuuta 2009 klo 20.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljon toi ginan neule ja zaran paito maksoivat? :)

19. elokuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei oot tehny taas niin ihania löytöjä! Mun sydämen vei kyllä toi gina tricotin neule.. Saako kysyä että paljon sillä oli hintaa?

19. elokuuta 2009 klo 21.07  
Blogger Jannika kirjoitti...

Mun on kans pitänyt hankkia shu uemuran taivuttimet jo iät ja ajat, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kävin heinäkuussa Lontoossa enkä muistanut ostaa niitä! Dääm :)

Ihana muuten tuo neuletakki!

19. elokuuta 2009 klo 21.11  
Blogger Anna kirjoitti...

haluun noi ripsentaivuttimet :o pakko hommata jostain, noi h&m:n taivuttimet kun on mitä on ..

19. elokuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vinkki suoraripsisille: Mulla ainakin taivutus pysyy parhaiten kun pyrkii laittamaan ripsivärin mahdollisimman kuivana. Ihan uudet ripsarit on usein aluksi liian märkiä ja siksi niitä kannattaa laittaa tosi varovasti. Esim. ensin vain ripsien kärkiin, antaa kuivua ja sit lisätä. Ei siis mitään kunnon vetoja. Ja ripsarin saa kuivemmaksi kun sitä harjaa vaikka heiluttelee hetken ennen ku harjaa ripsiin. Mutta kostea sää suoristaa ripset taas jos vaikka pyöräilee :(
-Wish I had curly lashes...

19. elokuuta 2009 klo 21.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon NIIIN samaa mieltä että ginan painijaolkaimiset topit oli kivempia! Harmittaa kun ne lähti.. Mutta kivoja ostoksia oot tehny ja ihana blogi!:)

19. elokuuta 2009 klo 21.37  
Anonymous Lotta kirjoitti...

Eikä, mullakin oli tänään toi karsea olo! :S Sovittelin aamulla vaatteita ties miten pitkään, ja lopulta sit tyydyin sellaiseen suht ok yhdistelmään. Laitoin hiuksiakin ym tosi pitkään, mut huonolla menestyksellä :/

Odotan *niin* paljon tilaamaani H&M pakettia, jossa tulee ainakin yksi musta perushame helpottamaan syysvaatekriisiä :)

19. elokuuta 2009 klo 21.53  
Blogger PETRA kirjoitti...

no millain sulla voi muka olla rumuuspäivä, kun oot noin kaunis?! :O näytät ihan varmasti hyvältä vaikka lähtisit hiukset aamusekaisin ja täysin ilman meikkiä ulos :)

oon miettinyt noiden ripsentaivuttimien kikkaa, onko ne niinkun sellaset että ripsiä taivutetaan vain osa kerrallaan? :o

aijuu, ja aivan upeet noi pitkä neule ja trenssi♥

19. elokuuta 2009 klo 22.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

se on ärsyttävää ku ginassa on lähes poikkeuksette pienet koot leggareista mennee :/

19. elokuuta 2009 klo 22.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mul kans ollu ainaki 2 rumuuspäivää jo :---(

20. elokuuta 2009 klo 0.10  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hihii no kieltämättä ihan kivoja juttujahn sieltä lopulta löytyi:) Ginan neuleesta tykkään varmaan eniten!

Anonyymi: Musta tuntuu ettei tule, mutta aina voi toivoa!

Anoyymi: TRESemmén paketin sain ilmaseksi eräästä pr-toimistosta eli mistään en tilannut:)

Mona: Mä en oo vielä ihan ihan varma siitä, täytyy vielä vähän testailla:)

Jenni: Kannattaa todellakin hankkia nuo Shu Uemurat, ne oli mahtavat!

Anonyymi: Ebaysta varmaan ainakin, en tiedä jos jostain sephoralta saisi?

Nonna: Takki oli kyllä aika löytö tosiaan:)

Anonyymi: Eräästä pr-toimistosta sain.

Anonyymi: Hihih no kiitos vain, mutta tänään en aio peiliin katsoa:D Pari meikitötä verkkaripäivää tähän väliin niin eiköhän se tästä lähde taas:) Kiitos hurjasti kehuista!!

Anonyymi: Aivan totta:)

madison: Itse sain ne 10 eurolla Hong Kongista tuliaisksi, eli ei paha hinta ollenkaan, etenkin kun ovat niin mielettömän hyvät!

Anonyymi: Noniin, en ole siis ainoa:) Taivuttimia voi ainakin ebayn kautta ostaa, mutta en sitten ole varma löytyisikö jostain sephoran nettikaupasta tai muuta..

Anonyymi: Jep, mulla oli samantyyppin en sovitusrulijanssi juuri eilen ja toissapäivänä. On se kyllä hölmöä kun kaappi tosiaan pursuaa, mutta silti ei muka löydä mitään miellyttävää puettavaa!

weekdays: Jep, putki täälläkin:D

Anonyymi: Kärsin väillä tuosta ihan samaisesta vaivasta, että ripset suoristuvat päivän mittaan. Mutta siis mun kikkani joka vähäsen auttaa on se, että ennen ripsarin laittoa taivutan ripset ensin oikein kunnolla ja ehkä vähän överiksikin (taivuttimien kuumentaminen föönilläkin muuten auttaa) ja sitten puuteroin ripset ja sitten vasta laitan ripsarin. Ripsarina mulla toimii tällähetkellä Lumenen Blueberry Curl, joka aluksi oli tosi huono pitämään ripset kaarella, mutta nyt vähän ”kuivahdettuaan” taisiis ei ihan uunituoreena sen on hirmu hyvä ollut!

Anonyymi: Ginan neule oli 20 euroa ja Zaran paita 25 euroa:)

Anonyymi: Hih:) Neuleella oli hintaa 20 euroa.

Jannika: Äh:) No ensi kerralla kun matkailet niin muistat sitten ostaa!

bellas: Jep, noi on kyllä miljoonakertaa paremmat!

Anonyymi: Kiitos vinkeistä:) Oon itsekin huomannut tuon, että vähän kuivana kannattaa pistää. Aina kun ostaa uuden ripsarin ja kun sitä käyttää, niin se on vielä niin kosteaa ettei sillä saa kyllä ripsiä pysymään millään ilveellä kaarella! mutta harjan heiluttelun otan nyt siis käyttöön:) ja tosiaan, mulla kostealla ilmalla ei pysy kyllä kaarella, vaikka tekisin mitä!

Anonyymi: Harmittaa muakin, mutta ei auta:/ Kiitos kovasti:)

Lotta: Oivoi, mäkin odotan Hennesin pakettiani, nimittäin mullekin helpotusta luvassa sieltä ainakin pikkuisen:)

PETRA: Heh, helposti:) Mutta kiitos ihana:) Shu Uemuralta saa kahdenlaisia taivuttimia ainakin, eli noita mun, jossa taivutetaan kaikki ripset kerrallaan, mutta löytyy myös sellaisia, joissa taivutetaan vain osio kerrallaa eli ei kaikkia ripsiä yhdellä kertaa.

Anonyymi: Jep, siksi mä nappasinkin nuo heti mukaani!

Anonyymi: Hööh:(

20. elokuuta 2009 klo 8.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihi, en usko että ihan niin markiisit kun meidän vaihtarilla sillon.. (siis ne sun ripset)

kbu

20. elokuuta 2009 klo 9.40  
Blogger Jenny Rintala kirjoitti...

Mulla on vähän sama olotila juuri nyt ettei mikään näytä hyvältä päällä ja mikään vaatekaapissa ei kyllä inspiroi sitten yhtään.

Täytyykin toi ripsentaivutin jostain hankkia, mullakin kun on ihan säälittävät piikkisuorat ripset. :D

20. elokuuta 2009 klo 10.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tjena! Ja älskar din blogg.!! Du har verkligen fin stil. :)

Puss o kram

-cassandra-

20. elokuuta 2009 klo 11.00  
Anonymous Haidi kirjoitti...

Hei, paljonkohan tolla ihanalla takilla on hintaa? :) Tosi sievä ja kiva kun on vähän lyhyempi!

20. elokuuta 2009 klo 11.03  
Blogger sipe kirjoitti...

Oi, Nyt tartutit kyllä shoppailu kärpäsen. Pitäisi toki säästää muuttoa varten...

juliet xxx

20. elokuuta 2009 klo 12.01  
Blogger sofia kirjoitti...

Kivoja ostoksia, mä ainakin tykkään tosta alimmaisesta lörttöpaidasta :)

20. elokuuta 2009 klo 14.40  
Blogger La Petite kirjoitti...

Ma tilasin shu uemurani ebaysta, taytyy vaan olla tarkkana ettei osta vaarennosta.. Ja totta, todella tehokkaat :):)

20. elokuuta 2009 klo 15.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Luetko horoskooppeja, uskotko niihin, mitä lehtiä luet, mikä oli lukiossa vaikeinta ja oliko sun vaikee lukee kirjotuksiin? Mikä on hienoin elämänohjeesi? Mikä auttaa masennukseen sulla? Onks sulla paljon hyviä ystäviä, onksulle jäänyt lukioaikasia ystäviä? Mihin ammattiin haluat, jos et kykene heti "pientä kauppaasi :)" perustamaan? Uskotko Jumalaan? Elämäntarkoitus? Minkä painoinen haluaisit olla? Oletko kokeillut huumeita, poltatko tupakkaa? Mikä on kaunista? Mitä inhoat? Mitä pelkäät? Missä ja millaisena näet itsesi 5 v kuluttua? Oletko jollekin allerginen? Mitä kieliä osaat puhua? Kuka on esikuvasi, ja missäpäi Espoota asut? Kiitos Lintumussukka:) ja sori jos aikasemmi on jo kysytty osaa näistä, mun mielestä ei ainakaa aiemmist postauksist oo käyny ilmi viel vastauksii näihi :)

20. elokuuta 2009 klo 19.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkään tästä blogista ihan kauheesti! aina kun oot tehny uuden postauksen ni oon sillee aahhh <3 ja noista lauren conradin, sun ja sinkkuelämään kuvista tulee heti semmone fiilis et eiku tekstin kimppuun vaan ;) toivottavasti noi ei vaihdu, koska noi on just niin sua! Sulla on mahtava tyylitaju ja mahtava tyttö. Kunpa tuntisin :)

21. elokuuta 2009 klo 15.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana Zaran takki ja se löysä paita! <3 Tollasen Gina Trucot tyyppisen neuletakin vois hommata :)

21. elokuuta 2009 klo 16.30  
Anonymous Tuisku kirjoitti...

Joo toi shu uemura on maailman huippu. Itellä ollut nyt käytössä vajaa 4vuotta noita ja olen enemmän kuin tyytyväinen :) hyvän tuliaisen sait ;)

21. elokuuta 2009 klo 17.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minun täytyy vielä palata tuohon suoraripsisyyteen, sillä olen itsekin suht pitkistä, mutta niiiin suorista, alaspäin taipuvista ripsistä kärsivä. Se, mikä auttaa, on vedenkestävä ripsiväri. Silloin ripset ei juuri suoristu päivän mittaan, koska kosteus jne. ei pääse vaikuttamaan niin pahasti. Ja Max Factorin ripsivärit on mulle ykkösiä! Tällä hetkellä käytössä Masterpiece Waterproof, voin suositella. Kun kumiharjakammosta pääsee yli, lopputulos on mainio :)

Aliisa

21. elokuuta 2009 klo 18.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

no hei jes, millo uus merkintä

21. elokuuta 2009 klo 21.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

miksis tauko?:o =)

21. elokuuta 2009 klo 21.47  
Blogger Paubella kirjoitti...

Ei liity kyllä nyt tähän aiheeseen mitenkään, mutta jos vielä etsiskelet sitä kristin cavallari- postauksen tyylistä raitatunikaa, niin käy kurkkaamassa:

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=631001&qProductColorId=6&qNavigation=,&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=4&qStyle=&qSize=&qPage=2&scrollBarSelectedIndex=20&qFilterType=0&qSizeGroup=&qvirtualClass=&language_id=4&gender=1&qSiteId=1

Tällä hetkellä noita ei taidakaan olla kun XL- kokoa, mutta kyllähän ne aina päivittelee lisää kokoja:)
Ja tätä kommenttia ei tarvii välttämättä julkaista, kun tosta linkistä tuli niin pitkä :D

21. elokuuta 2009 klo 21.57  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hihii nojoo, ei ehkä ihan niin kuitenkaan:D

Jenny: Äh, vihaan tuota olotilaa niin kovasti! Mutta onneksi se aina siitä:) Ja hanki ihmeessä Shu Uemura, se on kyllä piikkisuorien ripsien paras kaveri:D

Anonyymi: Ojj, tack så jättemycket:)

Haidi: Takilla oli hintaa n. 90 euroa:)

Sirpa: Hihihii;)

sofia: No niin mäkin, siksi mä päätinkin sittenkin pitää sen:)

La Petite: Jep, siellä tosiaan voidaan kaupata vaikka mitä feikkejäkin:/

Anonyymi: Hihii no ihana kuulla, että tykkäät:) Kiitos kovasti kehuista!!

Anonyymi: Hihii oon itsekin ihan hullaantunut mun ostoksista:) Hommaa ihmeessä, se on ihanan pehmonenkin!

Tuisku: Se on! Mä olen aikaisemmin kerran kokeillut ja siitä asti himonnut, onneksi sain vihdoinkin omani!:)

Anonyymi: Kiitos vinkistä:) Tuota en ookkaan tullut ajatelleeksi, että voisi toimia tuo vedenkestävä ripsari. Yleensä olen vain kiertänyt vedenkestävät kaukaa, kun niitä on niin inhottava ottaa pois silmistä kun tuntuu ettei millään lähde väri irti:/ Mutta nytpä täytyy unohtaa mun epäilykseni ja kokeilla!

Anonyymi: Juuri äsken tuli:)

Anonyymi: Tauko? Olen ollut vähän yli päivän poissa, ei tää ole mikään tauko:)

Paubella: Heeei kiitos P vinkkauksesta!:) Ja tottakai julkaisen, ei toi nyt niin kauhean pitkä edes ollutkaan:D

21. elokuuta 2009 klo 22.14  
Anonymous Aliisa kirjoitti...

Osta kunnollinen vedenkestävän silmämeikin puhdistusaine, niin saat kyllä silmät puhtaiksi!

22. elokuuta 2009 klo 10.22  
Blogger Laura kirjoitti...

Voitko laittaa enemmän infoa tosta lämpösuojasta? olis kiva kuulla et onko se hyvä ja voiko sitä käyttää suoristamiseen sekä kihartamiseen vai vaan toiseen? Mä olen samaa mieltä noista ginan topeista. ne painijaselät oli paljon kivempia! toivottavasti niitä tulis vielä...

22. elokuuta 2009 klo 10.27  
Anonymous Annamaria kirjoitti...

Ihan superkivoja löytöjä sulla taas :)!

Muakin kiinnostais kuulla sun mielipiteitä noista hiustököteistä. Ajattelin itsekin hankkia noita, mutta olis kiva ensin tietää millasia ovat.

22. elokuuta 2009 klo 11.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei miten on sun mielestä noi TRESemmét toiminu? Onko parempia ku tavalliset shampoot ja hoitoaineet vai samaa tasoo?

23. elokuuta 2009 klo 14.21  
Blogger Anna A. kirjoitti...

Joo, noi tyhmärumaläskipäivät on kyllä tuttu juttu. Onneksi niitä on suhteellisen harvoin! :D

Oon itsekin miettinyt noita ripsentaivuttimia, kun oon lukenut niin hyviä arvosteluja noista! Nyt taidan uskaltaa ostaa:)

31. elokuuta 2009 klo 13.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu