Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tiistain asu

tiistai 25. elokuuta 2009

tiistain asu

Eilen oli huonoin päivä, mikä mulla on pitkiin aikoihin ollut! Yleensä mä olen hyväntuulinen ja mulla on harvoin huonoja päiviä, mutta eilen oli varsinainen surkimuspäivä. Heti aamulla herättyäni ihan ilman mitään syytä olin huonolla tuulella ja äkäinen ja sitä jatkui sitten ihan iltaan asti. Töissä manailin, että toivottavasti en jää kotimatkalla auton alle, koska se olis juuri mun tuuria eilen, ja arvatkaa vaan miten kävi? No meinasin jäädä! Ei se nyt onneksi niin läheltä pitänyt, mutta kyllä mä sain aikalailla äkkijarruttaa ja sauhuttaa pyörn kumeja. Huh!

Mutta onneksi eilisen vastapainona tänään on ollut ihan superpäivä ja oon ollut hirmu iloisella päällä! Työpäivä meni nopsasti, kun tein tänään lyhyempää päivää ja iltapäivällä tapasin kaupungilla erästä ystävää, jonka kanssa ei oltu päästy vaihtamaan kuulumisia iäisyyksiin! Ihana oli nähdä, ja vaikka samalla tuntui, että ei oltu nähty vuosiin niin silti tuntui myös, että keskustelu jatkui ihan samaan tapaan kuin ennenkin, ihankuin erossa ei oltaisi oltukaan:)

Päivän asu näytti tältä:

paita H&M hame H&M baltsut H&M laukku Longchamp rannerengas H&M

Iltaohjelmassa onkin sitten tietysti Gossip Girlin tuplajakson katsomista ja hunajameloonilla herkuttelua:) Huomenna saattekin sitten taas auttaa mua yhden juhla-asu vaatepulman kanssa, mutta siitä tosiaan lisää myöhemmin!

Tunnisteet: ,

37 kommenttia:

Blogger Beanna kirjoitti...

Nyt sulla on kyllä niin täydellinen asu että!!! =) Miten noin simppeli asu voikaan olla noin tyrmäävä! Näytät niiiiin upeelta! Onko toi paita muuten milloin hankittu? Mä haluun saman asun korkkareilla kiitos! =)

25. elokuuta 2009 klo 19.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon oikeesti kateellinen sulle! Sulla tuntuu aina olevan noita juhlallisia tilaisuuksia!:D Itse en ikinä voi käyttää juhlamekkoja joita löytyy kokokaapin täydeltä!:/
Tuli vaan mieleen tosta sun juhla-asu vaatepulmasta :D

Niin, sulla on muuten ihana blogi!<3

25. elokuuta 2009 klo 19.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ääää mä en voi käsittää, miten joku voi olla noin nätti ! :) Ja samaanaikaan noin tyylitajuinen ja omistaa ah noin ihania vaatteita !


Mä siis rakastan sun blogia, aina joka päivä pakko lukea !

25. elokuuta 2009 klo 19.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Liindaa!! Toi hame on ihana!! Ja muutenki koko kokonaisuus!!
Ja toi laukkukin on ihan Aaaaaw!!

t. P :D

25. elokuuta 2009 klo 19.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sopisit hyvin itsekki sinne gossip girlin muoti ihanuuksian keskelle

25. elokuuta 2009 klo 19.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lintu, sulla on sit ihan paras blogi ja kivan huolettoman tyylikäs tyyli! Sulta saa hyvin inspiraatiota omaankin pukeutumiseen ja blogin lukeminen tuo piristystä esim. työpäiviin (silloin kun töiltä ehtii täällä piipahtaan). Pukeutumisessa käytän itse tosin vähän useammin värejä ja olis kiva nähdä niitä enemmän sunkin päällä vaikka nyt syksy lähestyykin! Sulle sopis mun mielestä älyttömän hyvin esim. vaalea liila, vaaleanpunainen ja tumman sininen...

Oletko tehnyt jo postausta luottokoruistasi tai olisiko sellainen suunnitelmissa? Mitenkäs ihonhoitotuotteet? Olisikohan täällä blogissa mahdollisuus järjestää esim. äänestyksiä lukijoiden parhaaksi kokemista ihonhoitotuotteista (koko vartalon kosteusvoiteet, rusketusvoiteet, kasvojen puhdistustuotteet ym.) kun olis kiva kuulla muiden kokemuksista ja sit vois itsekin kokeilla joitain hyviksi havaittuja tuotteita? Vastaile ja kommentoi jaksamisen mukaan - nää jutut on vaan mun toivelistalla. :)

-S

25. elokuuta 2009 klo 19.48  
Blogger Anri kirjoitti...

Sulla on törkeen hyvä tyylitaju. Itsekkin tykkään pukeutua suhteellisen klassisesti sekä hieman merimies henkisesti, mutta sä lyöt kyllä 6-0 mut ;) Ihana toi sun Longchamp :)

25. elokuuta 2009 klo 19.56  
Blogger Anri kirjoitti...

haha kommentoiko mä 2 kertaa?! anteeks kauheesti, opettelen vasta näitä hienouksia ;)

25. elokuuta 2009 klo 20.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuli semmonen mieleen, että et haluis tehdä uutta banneria? Siis eihän tossa mitään vikaa ole, tuntuu vaan et jokasella on "sarjassamme the hills loves sex&city" tyyli. Molemmista tykkään (no etenkin S&C!!, Hills on ehkä jotenki teennäinen) mut jotenki kyllästyttää. Oot ite huippunätti ja muutenkin omaat tota visuaalista silmää ni voisit kehitellä jonku tosi kivan ja omaperäsen bannerin!

25. elokuuta 2009 klo 20.00  
Anonymous j kirjoitti...

ÄÄÄ oot ihan liian täydellinen tossa kuvassa! :(

ihana tukka,upea rusketus,täydellinen meikki,IHANA hame ja paita,upea laukku ja erittäin erittäin nätti nuori nainen :) ei voi kyllä muuta ku kadehtia sua ;>

25. elokuuta 2009 klo 20.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi itku, oot niin kaunis noissa kuvissa !!! lucky you !:)

25. elokuuta 2009 klo 20.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana asu tää! <3 jotenki heti tuli mieleen semmone itsenäinen bisnesnainen, that's what i wannabe. mutta jooo :) samoin, gossip girliä, tosin mäkkäriaterioiden kera! :P

25. elokuuta 2009 klo 20.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu! ja ihana blogi muutenkin. Sun postaukset on aina tosi piristäviä ja inspiroivia. Kiitos ku jaksat päivittää ja kirjoittaa blogia ;)

25. elokuuta 2009 klo 20.40  
Blogger Ilona Ylinampa kirjoitti...

Aivan ihana asu taas jälleen kerran! :) Mie tykkään. Sun blogista on muutenki tullu lyhyessä ajassa mun yks ehottomista lemppareista.

25. elokuuta 2009 klo 21.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä sanoit tossa että kävit etiksen? Eikös sinne oo toi keskiarvo juttu 9,17, eli mites sä pääsit sinne 8,5 keskiarvolla.
+Millainen koulu oli, itse harkitsen etistä kun on niin lähellä?

25. elokuuta 2009 klo 21.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Limppu! Aikas kivasti noi sun hiukset, et haluis joskus tehdä mullekkin taas?! ;) ja joo, kaunis oot kuten aina :)

T: your own personal Helsinki city guide :D

25. elokuuta 2009 klo 21.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

upee asu! mutta käytätkö koskaan korkokenkiä arkena? tuohonkin asuun sopisi ihanasti jotkut korkkarit täydentämään :) on toki ilmankin niitä tosi kiva!

25. elokuuta 2009 klo 21.20  
Blogger Greu kirjoitti...

Nappivalinta kyllä taas sun asu tänään:) Oot todella klassinen! Musta on myös kiva, että käytät tiettyjä laadukkaita laukkuja, jotka sopii melkein mihin vaan, eikä tarvii olla miljoonaa GT laukkua.

Oot ihana!

T. sun toveri Ruotsi-fani;)

25. elokuuta 2009 klo 21.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ois ollu kiva nähdä nuita sun hiuksia lähmpää::) millä kiinni yms..

25. elokuuta 2009 klo 21.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana asu ja ihanat hiukset ! mikä huulikiilto/-puna sinulla on kuvassa? aivan ihana !

- b

25. elokuuta 2009 klo 22.26  
Blogger E kirjoitti...

IHANA kokonaisuus!!! :)

25. elokuuta 2009 klo 22.32  
Blogger Jenna kirjoitti...

Upea asu! Ja noi sun hiukset on ihan kahdehdittavan kauniit<3

25. elokuuta 2009 klo 22.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot 20v ja pukeudut kun 30-40v sihteeri ymym ura nainen mut joo nätti kokonaisuus mut ei toimi sun ikäselle pukeutuisit kun ikäses peace :)

25. elokuuta 2009 klo 23.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva jos tekisit joskus postauksen "tyylisi kulmakivistä".
Kyseinen postaus kiinostaisi varmasti monia :)

26. elokuuta 2009 klo 0.43  
Anonymous Reeta kirjoitti...

Oot niin söpö tyttö! :)

26. elokuuta 2009 klo 7.48  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Voi miten kaunis taas oletkaan Lintuseni!:)
Todella upea asu ja erittäin tyylikkäältä nuorelta naiselta näytät!

26. elokuuta 2009 klo 8.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tuleeko vielä vastauksia osa 3:sta? toivottavasti tulis :>

26. elokuuta 2009 klo 8.59  
Blogger lintu kirjoitti...

Marie Keksi: Voi kiitos:) Paita on hankittu jo jokin aika sitten, varmaankin keväällä eli välttämättä ei enää saa :/

Anonyymi: No nyt on sattumalta tällainen juhlarypeämä, ei mullakaan muuten niin paljoa niitä ole:) Ja kiitos sulle kovasti!

Anonyymi: Ää no kiitokset vain:) Ihana kuulla!

Anonyymi: Hihii kiitti P muru, jos oot se P ketä luulen:D

Anonyymi: Heh, no ehkä en ihan sentään:D

Anonyymi: Kiitos kovasti ihanista sanoista:) Mukava, että oot saanut täältä inspiraatioita omaan tyyliisikin! Ja tosiaan noista väreistä, mun pitäisi opetella käyttämään niitä enemmän, mutta olen vielä vähän huono siinä:/ But i'm learning:) 5 lempi koruani olen esitellyt kyllä jossakin haasteessa, joten ihan heti en ainakaan uutta korujuttua ole tekemässä. Ihonhoitotuotteista on ollutkin aika paljon puhetta jodienkin postausten kommenttibokseissa ja itsehän tosiaan tein rusketusvoiteista vertailupostauksen jokin aika sitten, johon tuli siihenkin paljon kommentteja ja kokemuksia! Elisiis tuolta vanhoista pitäisi kyllä löytyä kaikenlaista, mutta varmasti viekä tulevaisuudessakin tulee puhetta kaikenlaisista tuotteista, kun itsekin tulee tosiaan usein neuvoa täältä kyseltyä:)

Anri: Voi kiitos:) Hihi, tuskin mä sua ihan noin kovin lyön sentään:D Ja joo kommentoit kaks kertaa, mutta ei se mitään poistin sen toisen ja julkaisin vaan toisen!:)

Anonyymi: Haluaisin ja kovasti haluaisinkin! Mun on ollut tarkoitus väsätä uutta ikuisuus, mutta vielä en ole sopivia kuvia löytänyt joten toi on jäänyt vähän roikkumaan. Mutta i'm working on it, yritän saada uutta banneria aikaiseksi mahd. pian! Tuskin siitä tosin kovin omaperäinen tulee, en ole kovin taitava noissa muokkausjutuissa:/

j: Oivoi, no kiitoksia nyt hirmu paljon:)

Anonyymi: Kiitos :)

Anonyymi: Hihi, itsenäinen bisnesnainen:D

Anonyymi: Kiitos kiitos kiitos:))

ilonasi: Kiitos hurjasti!:) Ja ihana kuulla, että tykkäät noin paljon blogista:)

Anonyymi: Kyllä sinne on nyt viimevuosina yli ysin ollut keskiarvo, mutta tosiaan silloin kun itse sinne hain niin silloin oli 8,5 keskiarvona. Hyvä kouluhan se oli, tai ainakin mä tykkäsin siitä, mutta kannattaa tosiaan varautua kilpailuhenkisyyteen..

Anonyymi: Hahaa no mähän tuun tekemään vaikka heti, you just call me and i'm there:) Oonhan sentään your own personal hairstyler:D Ja kiitos my own personal helsinki city guide, oli susta taas apua vaikka lopulta kävelinkin perille:D

Anonyymi: Käytän mä, mutta jos tiedän, että joudun kävelemään kauheita matkoja päivän aikana niin sitten en viitsi laittaa. Ja eilen oli juurikin varsinainen kävelypäivä:)

Greta: Kiitos toveri:D Jep, laukuissa mä pyrin panostamaan laatuun:) Vaikka tuleehan se kalliiksi, kun olis mulla taas uusia plakkarissa:D

Anonyymi: Ihan matalalla ponnarilla ne oli vaan:)

Anonyymi: Kiitos:) Huulissa mulla ei ole tuossa kuvassa oikeasti mitään muuta kuin Miramen perus huulirasvaa. Monet aina kyselee, mitä huulikiiltoa käytän, mutta todellisuudessa en käytä mitään eli mun huulet vain ovat tuon väriset:)

Elli: Kiitos!:)

Lipsy: Voi kiitti:)

Anonyymi: Kiitos sulle:) Mä vaan mietin, että mitähän se tarkoittaa se ikäisekseni pukeutuminen? Taisiis, kun mä en oikein ole sellainen trendityyppi. Kyllä mä niitä seuraan, mutta harvemmin tunnen kaikkia niitti-pitsi-vetoketju yms. villityksiä omikseni, ja sen takia en niitä sitten oikein käytäkään. Tykkään klassisuudesta ja yksinkertaisista asuista ja ne koen kaikista eniten omikseni. Toki olisin avoin kokeilemaan kaikkea uuttakin, mutta harvemmin tulee itse ostettua mitään sellaista niin erikoista. Ehkä mun täytyisi kokeilla sellaista "viikko jonkun muun vaatteissa" -juttua, vois olla ihan mielenkiintoista mennä vaikka rokkarivaatteissa viikon verran:)

Anonyymi: Munmielestä oon sellaisen tehnytkin.. Tuolta vanhoista kun kaivelee niin pitäisi siis löytyä:)

Reeta: Hihi no kiitti:)

26. elokuuta 2009 klo 9.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

löysin tän sun blogin vasta ihan hiljattain ja aloin ihmetellä ku oot jotenkii niin tutun näkönen. mut sitte tajusin et sähän olit kavereittes kanssa viime kesänä ayia navassa. ja niin oltiin mekin!!

26. elokuuta 2009 klo 14.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella ihana asu! :>

26. elokuuta 2009 klo 16.54  
Blogger sofia kirjoitti...

Ihana asu :)

26. elokuuta 2009 klo 18.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuten muutkin ovat sanoneet, tiistaina näytit kyllä aivan upealta!! Asu on hyvä, laukku täydellinen ja parasta oli tyyli, jolla olit hiuksesi laittanut!! vaihteeksi tuollainen ihan perusponnari näytti aivan upealle! Ja korvakorut näkyivät mukavasti sieltä hiusten lomasta :) En tosin ymmärrä, miten saat hiukset kiinni ilman että ne lässähtää liiskaan siitä päältä..vai tuleeko se luonnostaan sen hiuspyörtesi ansiosta? Tälläisiä lisää!!

26. elokuuta 2009 klo 20.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi valkonen mekko ja musta-nude asusteet :) kuulostaa niiiin ihanalta <3

26. elokuuta 2009 klo 20.23  
Blogger N kirjoitti...

Todella tyylikäs asu! Vau!

26. elokuuta 2009 klo 20.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi mikä hame! ihan perfecto! :--)

26. elokuuta 2009 klo 21.12  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Aijjaa, vitsit! Mä nyt en oikein voi tietää kuka sä olet kun en sun naamaasi nää, mutta hyvin mahdollista:D

Anonyymi: Kiitti kovasti:)

sofia: Kiitos!:)

Anonyymi: Voi kiitos:) Perusponnari oli kyllä kivaa vaihtelua, vaikka harvoin tulee tukkaa tuollalailla laitettua:) Ja tosiaan tuo mun pyörteeni aiheuttaa sen etteivät hiukset mene liiskaan, mutta vastapuolena ne lentelevät ja sojottelevatkin sitten kohti taivasta kun tuuli on vähän pöllyttänyt tukkaa.

Anonyymi: Ehkäpä;)

N: Kiitos paljon:)

Anonyymi: Mäkin tykkään siitä hurjasti, tänhetken ehdottomia lemppareita!

26. elokuuta 2009 klo 21.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HERRANJUMALA MITE KAUNIS :O

29. elokuuta 2009 klo 14.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu