Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

looking for the one

maanantai 31. elokuuta 2009

looking for the one

Ostoslistallani on pyörinyt nyt kauan eräs asia, jollaista en ole löytänyt en sitten millään! Olen etsinyt ja etsinyt, kolunnut ja kokeillut. Tuloksetta. Olenko se vaan minä, joka olen nirso, vai mikä tässä nyt oikein mättää? Kun kaupoissakin tuntuu olevan tarjontaa, mutta silti ei tunnu tärppäävän. Koskaan en ole ollut vielä täysin tyytyväinen, ja tämän vaatekappaleen kanssa nimenomaan täytyy olla. Sen pitää olla oikean mallinen ja hyvinistuva, tyylikäs, siisti mutta rento. Vaatimuksia riittää.

Mistä mä nyt oikein tässä edes puhun sitten?

No bleiseristä tietysti!


Ensimmäisenä hankinnassa olisi ihan basic musta bleiseri. Musta siksi, että sitä olisi helppo yhdistää melkeinpä minkä kanssa tahansa ja se luultavimmin sopisi asuun kuin asuun. Mustan lisäksi kyllä himoaisin myös nudenväristä bleiseriä, mutta en ole ihan varma istuisiko se mun tyyliini niin hyvin kuin kaikkien catwalk mallien ja julkkisten päälle, joilla se on niin houkuttelevalta näyttänyt! Noh, kunhan nyt ensin löytäisin ihan vain sen mustan. Mutta mistä? Vinkkejä otetaan mielellään vastaan:)

kuvat: Chictopia, Asos

Tunnisteet: ,

30 kommenttia:

Blogger Laura kirjoitti...

Män en oo vielä lämmenny tolle "rento bleiseri lookille". En pysty ajattelemaan, että bleiseriä yhdisteltäisiin tavallisten farkkujen ja t-paidan kanssa. Mut, ehkä mä vielä lämpeen, kun säkin jostain nappaat sen päälles ! :)

1. syyskuuta 2009 klo 10.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hih mä löysin mun omani joskus kuukausi sitten roimalla alennuksella vilasta. Joo o vilasta:D ja kustansi tosiaan vaan sen 14,95 ( oikea hinta jotain 60 e) ja oli just niin täydellinen ja rento, mutta kuitenki tosi asiallinen. Toivottavast sinäkin löydät jonkun kivan:>

1. syyskuuta 2009 klo 10.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olen vailla täydellistä mustaa bleiseriä... en kuitenkaan jaksa ottaa paineita sen oikean löytämisestä. Se tulee vastaan, jos tulee. Kappahl:issa oli kuitenkin kivan mallinen musta bleiseri, jossa kaulukset ulottui aika alas ja malli oli lyhyt. Nyt harmittaa etten sitä ostanut, koska pienimmät koot olivat jo menneet :S

1. syyskuuta 2009 klo 11.08  
Blogger Lizzie kirjoitti...

Riippuu millasta sä etsit.. ihan tavallista ja sellasta normipituista. Vai sellasta vähän oversized, joka on pitempi. Normaaleja löytyy esimerkiksi hennesistä suht paljon (sieltä omanikin löysin). Ja niitä oversized mallejakin ainakin yksi löytyy hennesistä, muistaakseni divided puolelta. Mullakin se beige/nude jakku on vielä hakusessa, sellainen onkin sitten vähän hankalampi löytää.

1. syyskuuta 2009 klo 11.20  
Blogger Nea kirjoitti...

Mullakin on etsinnässä musta bleiseri kun sellaista ei vielä kaapistani löydy!

1. syyskuuta 2009 klo 11.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi, enkö nyt päässytkään deiteille:( Mielessäni kävi jo lounas Postresissa.

kylteri

1. syyskuuta 2009 klo 11.28  
Blogger Ellen kirjoitti...

Sun tyyliin kyllä sopisi bleiseri täydellisesti :) valitettavasti en osaa sanoa mitään vinkkejä mistä voisit sen löytää, mutta eiköhän se täydellinen bleiseri satu vielä kohdalle! ;) Sulla on tosi kiva blogi, tykkään todella tyylistäsi!

1. syyskuuta 2009 klo 13.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hmm etitkö sellasta lyhyttä ns normaali pitusta, vaiko sitten sellasta boyfriend mallia ? (:

1. syyskuuta 2009 klo 14.02  
Blogger Riikka kirjoitti...

Mä tarvitsisin myös mustan hyvin istuvan bleiserin, se pelastaisi monta asua! Ei ole kuitenkaan "sitä oikeaa" vielä tullut vastaan..

1. syyskuuta 2009 klo 14.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

zara zara zara. etsi kaikki mustat bleiserit, raahaa ne sovituskoppiin. that's how I found mine.

1. syyskuuta 2009 klo 14.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehdä postaukset baariin pukeutumisesta ja esittele omia baarivaatteitasi. :)

1. syyskuuta 2009 klo 15.54  
Blogger sofia kirjoitti...

Normi bleieri olis mullakin hakusessa, kaapista löytyy kyllä sellainen lyhyt malli :)

1. syyskuuta 2009 klo 15.55  
Blogger Lipsy kirjoitti...

Minulla on ihan perus musta yksilö, jonka saa kiinni yhdellä napilla. Hihat voi myös rennosti kääntää, jolloin esiin tulee liituraitaa.
Rakastan omaa bleiseriäni, joka on Vero modasta ja kustansi muistaakseni kesän lopuss 40€.
Itsekkin vielä tuollaisen beigen haluaisin : )

1. syyskuuta 2009 klo 16.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jatka vain etsimistä, kyllä se bleiseri vielä löytyy. :) Sähän oot ostanu vaatteita Forever 21 niin oliko se tilaaminen vaikeeta ja pitääskö tietää jotain erityistä kun tilaa sieltä? oon tehny jo ison plitanian mitä haluaasin sieltä tilata ;P

1. syyskuuta 2009 klo 16.39  
Blogger minja kirjoitti...

JC:ssä on mustia, ainaki täällä joensuussa :D

1. syyskuuta 2009 klo 16.55  
Anonymous Kaisa kirjoitti...

Itse kipaisin kirpputorille (Fida) ja ostin sieltä kolmella eurolla pitkän jakun, jonka muokkasin sitten mieleisekseni ompelemalla hihat tuolla lailla käännetyiksi ja pienensin olkatoppauksia myös. Vielä harkitsen josko ompelisin käänteisiin myös jonkun muun värisen kankaan, kuin tuon tylsähkön mustan vuorikankaan... Edullista, eikä varmasti tule toista samallaista vastaan!

1. syyskuuta 2009 klo 17.26  
Blogger Jenna kirjoitti...

Mulla on myös tuo perus musta bleiseri etsinnässä, ja hankalaa se on, ainakin näin pienessä kaupungissa kun Kuopio. Asoksella kuitenkin oli muutama kiva, joten ehkä pitää sieltä sitten tilata.. :) Harmi, ettei äidin vaatekaapistakaan löytynyt sopivaa :(

1. syyskuuta 2009 klo 17.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Zarassa on mustia ja tummansinisiä ainaki (:

1. syyskuuta 2009 klo 19.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei millään pahalla Linda, mut en osaa ollenkaan kuvitella sua bleiserissä :) Ei jotenkin istu tyyliisi ollenkaan. Sun tyyli on niin klassinen, että bleiseristä tulisi tosi helposti jotenkin yli-virkanaismainen vaikutelma.

1. syyskuuta 2009 klo 19.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä bleikku sopii melkeinpä kaikille, sen voi pukea niin monien eri vaatteiden kanssa ja itse bleisereitä on niin paljon erilaisia. Ja oon myös huomannut että sellainen rentous tulee niihin vasta käytön myötä, pukukopissa ne näyttää helposti tosi virallisilta kun ne on niin sileitä vielä. Ja sellaisia ne tietty kuuluukin olla jos pukee ne virallisiin tilaisuuksiin. Rennoilta ne saa näyttämään kun käärii/kääntää hihat ja jättää napit auki, EIKÄ yhdistä kauluspaitaan.
Omani olen löytänyt Sisleyltä, H&M:ltä, Zarasta ja Selected Femmestä. Melkeinpä kaikkialla on tarjontaa eli ei muuta ku sovittelemaan. Huom! Kaikki näyttää usein henkarissa tylsältä! :)

JM

1. syyskuuta 2009 klo 19.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti esim. Zara, HM tai joku tollanen ketjuliike, ne tekee sen mallisia jakkuja jotka on trendikkäitä, koska tuskin haluat sellaista puvun jakkua, vai mitä? Käy sovittelemassa ja kääri ne hihat heti alkuun niin varmasti tärppää :)

1. syyskuuta 2009 klo 19.44  
Blogger RiinaR kirjoitti...

Siis mä oon kans ettiny jo monta kuukautta sitä oikeeta eikä millään meinaa löytyä! Kaikki on liian lyhyitä, löysiä, miehekkäitä ja huonosti istuvia tai sitten ihan vaan liian kalliita! Tuntuu, et tää on ihan mahdoton tehtävä! :D

1. syyskuuta 2009 klo 20.09  
Anonymous P kirjoitti...

Suosittelen vilkaisemaan Seppälästä (!) by Nykänen & Frigren tai by Hanna Saren-mallistoja. Olen vältellyt ko. liikettä monta vuotta, mutta viime aikoina tehnyt sieltä aika hyviä löytöjä, mm. vähän aikaa sitten mustan bleiserin (by Nykänen & Frigren, aivan täydellinen) 16 eurolla, samaan hintaan sain myös samaisten suunnittelijoiden teepparin.

1. syyskuuta 2009 klo 20.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bleiserin etsinnän vuosipäiväkin lähestyy :D (28. marraskuuta 2008 postaus). Toivottavasti löydät sopivan! Parempihan se on etsiä täydellinen yksilö kuin ostaa joku ihan ok, joka jää sitte kaappiin lojumaan.

1. syyskuuta 2009 klo 20.53  
Blogger pöö kirjoitti...

mä kävin just eile H&M:stä ostaa rennon mustan bleiserin ! se on hyvä ja rento (: ja makso vaa 30e

1. syyskuuta 2009 klo 22.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ostin kesällä zarasta omani ja ah, se on täydellinen! ylpeilen täällä ku kerranki löysin hyvän bleissun :) en oo kyl suomessa nähny sitä just samaa mallia yhessäkään zarassa mut sieltä kannattaa tsekata. taidat muutenki käydä siellä shoppailemassa et varmaan pistää silmään jos siellä jotain hyviä on!

1. syyskuuta 2009 klo 23.25  
Blogger lintu kirjoitti...

Laura: Mä taas olen niiin lämmennyt sille kun vaan voi:) Enkä malta päästä itse toteuttamaan sitä myös!

Anonyymi: Hmm Vilasta mä en olekaan vielä kurkannut, eli täytyypä käydä katsastamassa:) Kiitos vinkkauksesta! Hullun halvalla sä ainakin olet omasi saanut:D

m4su: Tottahan tuo on, mutta mä alan jo pikkuhiljaa hermostua kun tosiaan olen niin kauan etsinyt.. Mulla on haussa sellainen normaali/pitkäpituinen, niistä lyhyistä mä en oikein tiedä, en osaisi varmaan käyttää sellaista..

Lizzie: Tavallista tai vähän oversizea, mä en oikein itsekään tiedä:D Sellaista joka näyttäisi päällä hyvältä, pituudesta viis:) Hennesillä oeln joitain kokeillutkin, mutta sopivaa ei ole vielä eteen tullut:/ Täytyy koluta uudelleen:)

Nea: Onnea etsintään sullekin:)

Anonyymi: Heh no voithan sä mulle mailia laittaa jos haluat tuosta jutusta, täällä blogin puolella en ala mitään sopimaan:)

Ellen: Mäkin kyllä nään itseni bleiserin kanssa:) Ja toivotaan todella, että se täydellinen tulee kohdalle ja mielummin nopeasti:D Kiitos:)

Anonyymi: En oikeastaan tiedä, molemmat käyvät, kunhan näyttää päällä kivalle:)

Riikka: Pelastaisi tosiaan! Kyllä se oikeas toivottavasti vielä tulee meille molemmille:)

Anonyymi: Sieltä olenkin yrittänyt metsästää, mutta vielä ei ole tärpännyt:/ Ens kerralla kokeilen sun taktiikkaasi;)

Anonyymi: Ehkäpä, katsotaan:)

sofia: Multa löytyy myös yksi, mutta mustan haluaisin niin kovasti lisäksi! :)

Lipsy: Niistä käännetyistä hihoista mä kyllä tykkään jotenkin! Täytyykin käydä kurkkaamassa Vero Modaan, siellä kun tuleekin muutenkin käytyä niin harvoin. Kiitti vinkistä:)

Anonyymi: Kyllä se vielä löytyy, muttakun haluaisin sen nopsasti:) Joo Forever21:ltä olen ostanut, mutta tein tosiaan kimppatilauksen eli itse en joutunut huolehtimaan niistä tilausjutuista, joten en kyllä osaa oikein sen erityisemmin auttaa:/ Valitettavasti!

minja: Haa sinne siis myös:) Kiitos vinkistä!

Kaisa: Kirppareila pitäisi tosiaan etsiä myös:)

Jenna: Jos se on jo mulla täällä Helsingissä hankalaa niin voi kauhea, kun Kuopio tosiaan on pienempi:) Asoksella oli muutama kiva munkin mielestäni, mutta yritän nyt välttää nettishoppailua:)

Anonyymi: Sieltä täytyy käydä taas kattomassa, viime kerralla en ainakaan löytänyt hyvää:/

Anonyymi: Mun mielestäni se taas sopisi hirmu hyvin mulle, mutta makuasioitahan ne:)

Anonyymi: Samaa mieltä:) Bleiseri on kyllä älyttömän monipuolinen ja muunneltava! Mainitsemiisi putiikkeihin mun täytyykin nyt järjestää oikein kunnon etsintätalkoot:) Ja tosiaan tuo on niin totta, että monet näyttävät henkarissa tylsiltä. Pitää vaan ottaa kaikki tylsännäköisetkin kopiin vaan mukaan ja testailla, joku niistä saattaisi ollakin juuri se täydellinen!

Anonyymi: Trendikkään haluan, mutta silti siistin, mutta ei kuitenkaan liian virkamiesmäisen.. Ketjuista varmaan löytyisi, vaikka tähän mennessä ei olekaan tärpännyt vielä. Mutta nyt vaan etsimän ja sovittelemaan niin ehkä se vielä löytyy:)

RiinaR: No mä olen etsinyt kohta vuoden ja alan jo turhautua:D Mahdottomalta tehtävältä tuntuu tosiaan:)

P: Kiitos vinkistä! Seppälässä tulee käytyä niin harvoin, etten ole sieltä tajunnut etsiäkään edes!

Anonyymi: Hihii niin lähestyy tosiaan:D Mutta tosiaan täydellisen haluan, koska muuten jää nimenomaan käyttämättä:/

pöö: Noniin sinne siis:)

Anonyymi: Hih, no Zarasta mä olenkin kolunnut, mutta ei vielä ole onnistanut! Toivotaan, että sinne tulee uusia kivoja malleja, joista löytäisin:)

2. syyskuuta 2009 klo 11.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä etsin myös kaaauan täydellistä mustaa bleiseriä, ja löysin viime viikolla tosi kivan Ginasta. maksoi alle viidekympin, ja siinä on yksityiskohtana sellanen et se jatkuu selästä paljon pidemälle kuin edestä.. ?? tajuatkohan :D mut sitä on mainostettu tosi monessa lehdessäkin.

-suvi

3. syyskuuta 2009 klo 10.33  
Anonymous maria kirjoitti...

Moi, Your Facella on aika hyvä bleiseri- ja housumallisto, sieltä voisi löytyä musta bleiseri kahdella napilla. Näyttää päällä kivalta ja siistiltä, eli käy joka tilanteessa, vaikka henkarissa näyttääkin ihan perusmallilta. :)

3. syyskuuta 2009 klo 12.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

zaras on toosi paljon ja ihan kohtuuhintasiaki jakkuja (: suosittelen

3. syyskuuta 2009 klo 20.33  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu