Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

lauantain asu

lauantai 15. elokuuta 2009

lauantain asu

Tänään on ollut niin täydellinen kesäpäivä että! Ihanan lämmin ja aurinko paistaa, jee kesä ei ookkaan ihan vielä ohi! Oleskelen nyt parhaillani täällä kesäasunnollamme, jonne aamulla kauheaa kyytiä ajeltiin. Lähtökiireessä en kerinnyt sen kummemmin pakkailuja miettiä, joten heitin laukkuuni pari ihan simppeliä asua vklopuksi. Eli tänään mentiinkin ehkäpä tämän kesän käytetyimmässä asussa:

shortsit H&M toppi H&M vyö vanha laukku LV aurinkolasit Glitter

Illan suunnitelmista en tiedä vielä yhtikäs mitään. Ehkä jään kotiin saunomaan ja rentoutumaan koko illaksi, tai sitten jos menojalka on sit mieltä, että nyt mennään, niin sitten sitä kai mennään ulos:D Onneksi mä pakkasin ulosmenonkin varalta jotakin;)

Mutta nyt mä meen vielä vähäksi aikaa nauttimaan auringosta! Ihanaa lauantaita kaikille:)

Tunnisteet: ,

21 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

superruskee oot!
tosi kiva asu vaikka tosi simppeli!

15. elokuuta 2009 klo 20.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei oo yhtään kivaa kun ne vanhat palkit katos ne tulossa ja ne koska nyt näyttää paljon typerämmältä. vanha takas, seoli niin kotoisa ja rakas

15. elokuuta 2009 klo 20.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

huoh

15. elokuuta 2009 klo 20.43  
Anonymous Misse kirjoitti...

Liian pieni fontti, tai ei ehkä niinkään pieni, mutta fonttityyli on huono, koska riviväli on olematon:/ Muutoin ihan kiva ulkoasu!

15. elokuuta 2009 klo 20.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää ulkoasu on tyhmä!

miks sul on muuten ain toi toppi ..

15. elokuuta 2009 klo 21.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eii se sun edellinen ulkoasu oli niiiin ihana, jotenkin niin paljon enemmän sun tyylinen, toki tääkin on kiva, mutta ite tykkäsin enemmän edellisestä. Ehkä tähänkin tottuu, eikä se ulkoasu kuitenkaan ole tärkein kun tää blogi on muuten täydellinen :)

15. elokuuta 2009 klo 22.16  
Blogger Cava kirjoitti...

kiva kun sulle sopii tollaset arskat! mulla on niin oudon mallinen pää että ei varmaa istu ton tyyliset ;( aina se samat isot neliskulmaiset peruslasit! plah :D toi sun LV on herkku <3

15. elokuuta 2009 klo 22.50  
Blogger Lotta ja Ansku kirjoitti...

Miusta tää on kiva tää uus ulkoasu :)

-Lotta

16. elokuuta 2009 klo 0.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika paljastava vaatetus sul! ei tollasia housuja ainakaa sopis töissä käyttää.. voi kattoo ihmiset vähän kieroo

16. elokuuta 2009 klo 3.14  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos:)

Anonyymi: Palkkien katoaminen harmittaa muakin, mutta onneksi sain ne nyt laitettua takaisin kuitenkin! Vanhasta tykkäsin minäkin, mutta kaipasin vaihtelua ja tykkään kyllä tästä uudestakin tosi paljon eli paluuta vanhaan ei kyllä ole ainakaan ihan heti:(

Anonyyni: Okeei?

Misse: Tuota fontin kokoa mietin itsekin, mutta pienempi näytti kivemmalta joten päädyin nyt sitten siihen. Pienemmästä rivivälistä tykkään, koska se näyttää musta kivemmalta kuin sellainen iso. Isosta tulee jotenkin vaikutelma mulle, kuin siin olisi kauhea kuilu niitten rivien välillä, mutta makuasiahan se on:) Ja mullahan tosiaan on aina ollut pieni riviväli eli eihän siinä mitään uutta ollut:).

Anonyymi: Harmi ettet tykkää:( Koska mä tykkään ja tämä tulee kyll pysymään varmasti pitkään! Mulla on usein toi toppi, koska tykkään sen simppeliydestä, sitä voi yhdistää kaiken kanssa ja muutenkin tykkään tuosta mallista:)

Anonyymi: Mäkin tykkäsin edellisestä, mutta vaihtelu virkistä:) Kaipasin jo vähän muutosta ja tässä olikin muutosta kerrakseen ja itse oon kyllä tosi tyytyväinen:) Kyllä sä tähän totut! Kiitoss:)

Cava: Hööh:( Onneksi mulla on sellanen pää, että monet sopii:D Tai ainakin omasta mielestä jos ei muuta, hihi:D Muttahei, isot neliskulmaset peruslasithan on kivoja kanssa:)

Lotta ja Ansku: Kiitos, mäkin tykkään kauheesti:)

Anonyymi: Paljastava ehkä, mutta sopii mun mielestäni ihan hyvin lämpimän kesäpäivän asuksi:) Töihin mulla ei kyllä tosiaan tulis mieleenkään noin paljastavaa laittaa, se ei olis yhtään sopivaa niinkuin sanoitkin!

16. elokuuta 2009 klo 10.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tääkö muka paljastava? ööö ihan peruskesäasu "paljastavuudeltaan." mikäs mä mahdan olla jos tää on paljastava? :D en taida haluta tietää!

16. elokuuta 2009 klo 12.18  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Niin no, ihan perus kesäasu munkin mielestäni. Taisiis mä olen ainakin koko kesän heilunut lyhkäsissä shortseissa, pikkutopeissa ja pikkumeikoissa yms. Isommissa vaatteissahan sitä läkähtyis:D Mutta paljastava toi on jos töissä esimerkiksi tuonnäköisenä kulkis, mutta tosiaan töissähän en tuossa asussa ollut niin ei siinä mustakaan mitään ihmeellistä ollut:)

16. elokuuta 2009 klo 12.55  
Blogger pikku-kata kirjoitti...

Ei todellakaan ole paljastava asu! Kesällä saakin olla vähän vähemmissä vaatteissa, kunhan pysytään hyvän maun rajoissa :)

16. elokuuta 2009 klo 14.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

varmaan tosi kummallinen kysymys, mutta, millaisia rintsikoita käytät tuubitoppejen alla? :D

16. elokuuta 2009 klo 15.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva, jos tekisit postauksen sun tyylistä. Mitkä on perusvaatteet, jotka siellä pitää olla (sulla on)? Ja muutenkin, sun pukeutumistyyli on vaan niin ihana. Itsekkin toivon, että tyylini olisi/voisi olla tuollainen. <3

16. elokuuta 2009 klo 15.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sä vissii tosiaa tykkäät tosta vuittonin laukusta, kun joka asukuvassa näkyy olevan:-) eisemitään ku nättihän toi on:)

16. elokuuta 2009 klo 17.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ompa niin kivoja aina nämä sinun asut :) tiedätkö saako enää näin syksystä mistään nuita toppeja? tuollanen on hirmu kiva :) haluaisin myös saada tuon koska se sopii niin moneen :)

H

16. elokuuta 2009 klo 20.30  
Blogger Laura kirjoitti...

Ihanan simppeleitä asuja sulla aina. Oon itekkin alkanu jättämään kaikkia turhia koruja pois ja käyttämään hillittyhjä väriyhdistelmiä. Kiitos siitä sulle.

16. elokuuta 2009 klo 21.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aa okei, ymmärrän sitten, aattelin jo et töissä käytät noita :D

16. elokuuta 2009 klo 22.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olitko suosittu koulussa tyttöjen ja poikien keskuudessa?
juoruatteko paljon kavereiden kanssa?
haukutteko paljon ulkonäön perusteella?

17. elokuuta 2009 klo 14.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sul on aika usein toi valkonen tuubitoppi. ei siinä mitään, mut eri väriset topit vois myös olla jees, ootko miettiny? :)

17. elokuuta 2009 klo 15.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu