Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

juhla-asu pohdintaa osa 1

lauantai 22. elokuuta 2009

juhla-asu pohdintaa osa 1

Mulla olisi huomenna tiedossa erään tuttujeni pojan rippijuhlat ja arvatkaa vaan minkä ongelman kanssa painiskelen? Vaatteiden valitsemisen, kuulostaako tutulle? Mulla on onneksi kaappi täynnä mekkoja, että ei sinänsä mitään hätää, mutta valinnanvaikeus on vähän iskenyt! Karsin vaihtoehdot kuitenkin kahteen ja valkkasin sellaiset, mitä en ole vielä ehtinyt ollenkaan käyttää! Ja te saattekin nyt auttaa mua valinnassa:)

Ykkösvaihtoehtona on mun aika uusi H&M maximekkoni, jota en harmi vaan ole viel kertaakaan ehtint käyttää, vaikka se niin ihana onkin! Mietin vaan tän kanssa, että onko tää nyt ihan sopiva rippijuhliin? Kun kuitenkin aika näyttävä asu tollainen pitkä ja värikäs mekko.. What do you think? Plus sitten, että mitähän asusteita tuon kanssa pistäisi?


Toinen vaihtoehto on ikuisuus sitten ostettu Zaran nudenvärinen röyhelömekko. (Nuo kuvatkin on ikivanhoja ja huonoja, pahoittelut huonosta laadusta siis!) Tästäkin tykkään kauheasti ja harmittaa kanssa, etten ole muka aiemmin ehtinyt käyttää! Ja nyt tää olis ihana, kun on vähän ruskeakin vielä:) Ja sama kysymys tänkin kohdalla, mitä asusteita?


Noniin eli nyt ojentakaa auttava kätenne, koska mä en vain osaa millään päättää!:)

Tunnisteet:

58 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipsan!=)

Ehdottomasti toi nudemekko, on tosi nätti ja on vähän hillitympi niin sopinee paremmin juhlan teemaankin.
Hauskoja juhlia!

-Kirsi

22. elokuuta 2009 klo 10.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta toi alempi zaran mekko olisi parempi rippijuhliin, kun toi maximekko on tosi kesäinen ja ehkä vähän vähemmän juhlallinenkin, mutta jos huomenna on lämmin ja aurinko paistaa niin maximekko vois olla parempi vaihtoehto :)

Ja noihin asusteisiin en oikein osaa sanoa mitään, kun ei oikein tiedä mitä sulta löytyy, vaikka varmasti onkin ihan joka lähtöön!

22. elokuuta 2009 klo 10.19  
Blogger Laura kirjoitti...

Toi maxi mekko on mun mielestä tosi upea, mutta ehkä vähän liiankin tohon tilaisuuteen? esimerkiksi häihin se olis loistava! siksi valitsisin mekon nro. 2. Miltä se näyttäis jos siihen laittais vyön tohon leikkauksen kohdalle?
Asusteiksi valitsisin varmaan jotkut pienet ja sirot korut, platform korot ja oversize clutch.

22. elokuuta 2009 klo 10.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin että mun mielestä toi nudemekko koska se on enemmän juhlavan näköinen ja sellasta kangastakin. Muutenkin se on ihana ja sopii sulle :) !

22. elokuuta 2009 klo 10.23  
Blogger LindaS kirjoitti...

Ehdottomasti mun mielestä toi värikäs! :) http://geelikynnet.blogspot.com/

22. elokuuta 2009 klo 10.24  
Blogger ella kirjoitti...

ehkä toi ykkönen :--) toi ei kaipaa musta melkein mitään asusteita, ehkä joku siro rannekoru =) ja mä sanoisin että hiukset ehdottomasti jotenkin ylös! :D

22. elokuuta 2009 klo 10.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laita toi eka mekko!! se on jotekii kivan värikäs:]] siihe sit vaa joku kiva rannekoru

22. elokuuta 2009 klo 10.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kummatki on kyllä tavallaan hyviä rippijuhliin:) Mutta toi alempi on ehkä vähän hillitympi ja mun mielestä nyt tähän parempi:)

22. elokuuta 2009 klo 10.44  
Blogger Emilia kirjoitti...

mun mielest toi alempi ois ehkä parempi rippijuhliin päälle pantavaks :)

22. elokuuta 2009 klo 10.45  
Blogger live her life kirjoitti...

Ehdottomasti tuo maximekko, ihanan kesäiset värit. Vielä kun on kesään jäljellä ;D Tuon kanssa voi yhdistää vaikka kivat rannekorut,kaulakoru ja korvikset.

22. elokuuta 2009 klo 10.45  
Blogger Mrs. V kirjoitti...

Maximekko!
En tiedä mikä yleensä suomessa on etiketti rippijuhlille mutta ei se maximekko liian hieno ole minun mielestäni.
Mä olen kuumina päivinä käyttänyt tuota samaa maximekkoani ihan vaan kaupungilla asioita hoidellessa!:) Eli en edes ostanut sitä juhliin vaan ihan vaan valkoisten baltsujen kanssa käytettäväksi kuumana kesäpäivänä:)

22. elokuuta 2009 klo 10.52  
Blogger Katja kirjoitti...

minun mielestä tuo maximekko sopisi paremmin! toki se Zaran mekko on hillitympi, mutta minun mielestä se yläosa ei sovi sulle sitten yhtään ja sit se saa sut näyttään siltä et oisit raskaana. :D ja tuohon maximekkoon yhdistäisin nudet korkkarit/sandaalit (sandaalit tois vähän epävirallisuutta), sit jos on viileää, päälle joku beige jakku, ranteeseen pari siroa kultaista rannekorua ja kätöseen clutch. ja hiukset ehdottomasti ylös! :)

ps. tuli mieleen yks tuunausidea tuohon Zaran mekkoon.. leikkaisit tuon yläosan veks (tuohon rypytykseen mikälie-asti) ja sit helmaa vähäsen lyhyemmäks.. ja voilá, hieno hame vaikka juhliin :)

22. elokuuta 2009 klo 11.08  
Blogger Tanya kirjoitti...

Alempi:)

22. elokuuta 2009 klo 11.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

zaran nudemekko! so cute :)sopii "rippihenkeen"

22. elokuuta 2009 klo 11.19  
Anonymous Jonna kirjoitti...

Itse olin rippijuhlissa viime sunnuntaina, ja yhdellä vieraista oli maximakko päällä. Ihan hyvin se sopi juhliin, näytti vielä hyvin samalta kun sun mekkos, vähän tummempi vaan. Omaan silmään maximekot näyttävät vähän yöpuvuilta tai ranta-asuilta, joten rippijuhliin en laittaisi, mutta koitan nyt vastata siihen että kyllä sekin on ihan hyvä vaihtoehto. Sekavaa, mutta olkoon :D

PS. Muista peittää olkapäät kirkossa, oli kumpi mekko vaan päällä (siis jos menette myös kirkkoon)! Suurin moka minkä voi tehdä. Itse juhlissa vierailleena ja kirkossa myös olleena oksetti oikein kun ripari-isoset eivät osanneet etikettiä, ja heillä oli todella avonaisia niskan takaa meneviä pukuja joista näkyi olkaimelliset(!) rintaliivit _aivan joka puolelta_ ! Hyi. Välttäkää hyvät ihmiset tätä, ja sitä olkapäiden näkyvyyttä. Vaikka ette olisikaan uskonnollisia niin perinteiden kunnioittamista saa silti harjoittaa! (paasaus ei ollut sinulle, vaan yleisesti kaikille.)

22. elokuuta 2009 klo 11.20  
Blogger intiaanidisko kirjoitti...

Oi! Nuden värinen mekko on sen verran hurmaavan näköinen että annan sille ääneni :>

22. elokuuta 2009 klo 11.27  
Anonymous pp kirjoitti...

Mä kallistuisin nuden värisen mekon puoleen! Asusteiksi riittäis mun mielestä korkkarit, kirjekuorilaukku ja joku näyttävä rannekoru. Tietenki joku kaulakorukin vois mennä, mut mietin tuota mekon niskalenkkiä, et tekeekö se sitte liian sekavaksi.. Mut alempi mekko mun mielestä ehdottomasti rippijuhliin! :)

22. elokuuta 2009 klo 11.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä ehdottomasti nudemekko, koska se on juhlallisempi ja väri on paljon sopivampi rippijuhliin. Värikäs on mun mielestä liian kesäinen.

22. elokuuta 2009 klo 11.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eka (;

22. elokuuta 2009 klo 11.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eka!

22. elokuuta 2009 klo 11.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

rippijuhliin laittasin ton alemmman

22. elokuuta 2009 klo 11.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nudemekko, edottomasti parempi vaihtoehto. Nyt on jo hiemän syksympi, ja toi maksimekko ois ehkä parempi keskikesänjuhliin. Lisäks ite jos olisin se rippijuhlia viettävä, niin huomiohan pitäs olla mussa, ja toi maksimekko vetäis kyllä sun puoleen kaikki huomiot.;)

22. elokuuta 2009 klo 11.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä oon ton nudemekon kannalla! paljo kivempi :)

22. elokuuta 2009 klo 11.55  
Blogger Mona kirjoitti...

Jos on nätti ilma niin toi maximekko:)Aivan ihana. Sopii varmasti noi värit sulle tosi hyvin.:)

22. elokuuta 2009 klo 12.07  
Blogger Sypa kirjoitti...

Tuo ensimmäinen on ihan paras :)

22. elokuuta 2009 klo 12.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Molemmat mekot sopii mun mielestä rippijuhliin hyvin, mutta itse valitsisin tuon maximekon! Mä ite aattelen rippijuhlan kesäsenä juhlana (vaikka ulkona nyt ei enää niin kesä ookkaan) ja tuo mekko sopisi juhliin mainiosti. Eikä se ole mun mielestä yhtään liian näyttävä. :)

22. elokuuta 2009 klo 12.18  
Blogger ansku kirjoitti...

Eka värikkäämpi mekko, ehdottomasti (:

22. elokuuta 2009 klo 12.20  
Anonymous lilli kirjoitti...

Kyllä kirkossa saa nykyään olkapäät näkyä, mutta jos mekko on kovin avoinainen, heittäisin tosi huivin harteille.

22. elokuuta 2009 klo 12.22  
Anonymous embu kirjoitti...

maximekko!

22. elokuuta 2009 klo 12.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi zaran mekko ehdottomasti! toi maximekko on vähän liikaa eikä mitenkää hieno ees..

22. elokuuta 2009 klo 12.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en kumpaakaa ?? eikö oo muita vaihtoehtoja? toi maxi mekko on ihana mutta ei EI TODELLAKAAN sovi rippijuhliin !! ja toi zaran mekko on hieno mut ei sovi sulle kyllä...:S siis tosta yläosasta, paitsi jos oot laihtunu nuitten kuvien jälkee nii sitte : )

22. elokuuta 2009 klo 12.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

maximekko ehdottomasti vielä kun on vihreää ja iva sää se ei kaipaa mitään asusteita huikset vaikkapa ylös sotkuselle nutturalle tota nude mekkoa voi käyttää vuoden ympäri :)

22. elokuuta 2009 klo 12.42  
Blogger eyecandy kirjoitti...

Maximekko on mun suosikki, koska muuten joudut odottamaan ensi kesään että pääset käyttään sitä! :) Asusteeksi joku simppeli rannekoru, ja jalkaan matalat sandaalit, niin ei tule liian juhlava kokonaisuus. :)

22. elokuuta 2009 klo 12.47  
Blogger berry kirjoitti...

Ehdottomasti toi maximekko!! Nyt saattaa olla viimeiset mahdollisuudet käyttää ihania ja värikkäitä kesävaatteita, joten ehdottomasta mekko nro 1 !!! =)))

22. elokuuta 2009 klo 12.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maksimekko! Ei tarvitse mitään asusteita seurakseen.

22. elokuuta 2009 klo 12.58  
Blogger Kati kirjoitti...

Zaran nudemekko on aivan ihana <3 joten sille annan ääneni..

22. elokuuta 2009 klo 13.03  
Anonymous Skirty kirjoitti...

Liputan nuden puolesta.

22. elokuuta 2009 klo 13.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti maximekko, ihan jo siitä syystä että et näytä viihtyvän edes zaran mekossa kuvan mukaan. Mielestäni Zaran mekko on täysin vääränmallinen sinulle.

Juhlat ovat kumminkin täynnä vain vanhoja ihmisiä housupuvuissaan/jakussa ja hameessa. Vie sinne hieman väriä =)

22. elokuuta 2009 klo 13.48  
Anonymous Inssu kirjoitti...

Tuo nuden värinen on mun mielestä parempi :)

Voisitko sä auttaa mua, kun en tiedä, että miten postauksen tekstin saisi keskitettyä? Tiiän, oon tosi kämmä tän jutun kanssa vieläki, vaikka blogi on ollu pystyssä monta kuukautta.

Toinen kysymys liittyy noihin reunateksteihin, esimerkiks tuohon COMING-osioon, en tajua, mihin mun pitää kirjottaa, että se tulee tuohon. Ja miten niitä reunatekstijuttuja saa useampia?

Sitte vielä sellasta, että mihin voi kirjottaa, että mitä blogeja seuraa? Onko se siihen sivulle jo heti mikä tulee kun kirjaudutaan, vai tuohon missä muokataan blogin ulkonäköä?

Kiitti avusta!

22. elokuuta 2009 klo 13.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä toi Zaran mekko sopii paremmin rippijuhliin. Ja hiukset nutturalle tai ponnarille, toiseen käteen hopeinen rannekoru ja sit mukaan joku hartiahuivi. Voila ;)

22. elokuuta 2009 klo 13.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä sanoisin kanssa ton nudemekon, vaikka kummatkin mekot näyttävät ylläsi varmasti upeilta (etenkin rusketuksen kanssa :D) mutta kyllä tuo on rippijuhliin ehkä sopivampi?:-) ja tuon kanssa menisi mun mielestä joku nätti ja yksinkertainen hopeinen käsikoru. en tiedä tarvitseeko kaulakorua kun kaula-aukko on tuommoinen. I say: kompensoi mekon yksinkertaisuutta käsikorulla, tai vaikka isoilla korviksilla!! :-)

22. elokuuta 2009 klo 14.02  
Blogger antsu kirjoitti...

Moikka, mun mielestä toi maximekko on kivempi :) ei se paljoa asusteita tarvitse, koska on niin näyttävä ilmankin.

22. elokuuta 2009 klo 14.18  
Anonymous Jenni kirjoitti...

toi maxi on ihan paras !!

22. elokuuta 2009 klo 14.40  
Blogger Runway kirjoitti...

laittaisin ton maksimekon ja sitten jotkut matalat & sirot gladiaattorit ja sitten etutukkaan letin. Tota nuden sävyistä ehtii käyttämään vielä talvellakin sukkisten kanssa, mutta maksimekkoa ei oikeen voi.

22. elokuuta 2009 klo 14.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä kyl sanoisin, että mielummin tuo maximekko. Ihan vaan siksi,että siinä on väriä ja se on kaunis mekko! Tuo toinen on vähän tuollainen hiirulais-väri.

Tuo Maximekko, ei mitään isoja asusteita kaipaa. Ehkä joku rannerengas ja ei liian isot korvikset. :)

22. elokuuta 2009 klo 15.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

maksimekkoa! se on ihanan kesäine ja sopii ihan hyvin rippijuhliin, toi on nimittäin vähän tylsempi toi toinen mutta nätti sekin jos lisäilee jotain kivoja asusteita

22. elokuuta 2009 klo 15.16  
Blogger RagDoll kirjoitti...

Ehdottomasti tuo kesäisen värikäs mekko! =)

22. elokuuta 2009 klo 16.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

maximekko !:-D

22. elokuuta 2009 klo 16.10  
Blogger Leena_L kirjoitti...

Ehdottomasti nudemekko, joka sopii paremmin rippijuhliin kuin tuo maximekko! Mun silmään tuo maximekko on enemmän joihinkin hellepäivän grilli-/puutarhajuhliin sopiva. Nudemekon kanssa mustat kengät ja vaikka clutch + rannekoru(ja).

22. elokuuta 2009 klo 16.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

laita maximekko, ihanan kesäinen:)

22. elokuuta 2009 klo 16.21  
Blogger Inke kirjoitti...

Ehdottomasti maximekko ja hopeiset korut!

22. elokuuta 2009 klo 18.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi eka on paljon parempi. Tokassa on vähän tyhmä yläosa

22. elokuuta 2009 klo 18.28  
Blogger Kate kirjoitti...

Moi lintu pitkästä aikaa! :) Mun mielestä tuo zaran mekko olisi parempi rippijuhliin. Perusteluna se, että omistan itsekin tuon H&M maksimekon, ja siinä on melko antelias kaula-aukko. Pidin tuota mekkoa mummin synttäreillä, ja ahdisti todella paljon, kun tuntui että rintamus oli turhan paljon esillä.. :/ Zaran mekon kanssa joku näyttävä kaulakoru olisi varmasti kiva :)

22. elokuuta 2009 klo 19.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

nudemekko on nättti ja sopii paremmin rippijuhliin

22. elokuuta 2009 klo 22.26  
Anonymous maria kirjoitti...

Moikka!

Itse kallistun mekkoon numero 1. Tuo nude on mun mielestä vähän vaarallinen valinta, kun kaukaa se saa ihmisen näyttämään ns. alastomalta. lisäksi tuossa joku muukin kommentoija sanoi nudemekon tuon yläosan näyttävän hassulta ja se ei jotenkin istu yhtä hyvin kuin maxi. maxi ei missään nimessä ole liian räikeä. hyvä vain jos erotut joukosta ;) ja tosiaan joku keveä rannekoru on munkin mielestä paras asustevalinta:)

23. elokuuta 2009 klo 2.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

zaran mekko, ensinnäki sopii ihan älyttömän hyvin, en tajua yhtään miks joku kirjotti ettei sovi. ah toi on ihana <3 ja sopii juhlan henkeen. ja kyllähän tota maksia pystyy muissakin kun juhlissa käyttää? sitä paitsi, kuka sanoo ettei oo muka mitään menoja ;)

23. elokuuta 2009 klo 9.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehdottomasti nude, koska tänään ei ole helle ja syksykin on tavallaan jo alkanut...

kbu

23. elokuuta 2009 klo 12.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

MAXI::)

23. elokuuta 2009 klo 14.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu