Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

illan asu

sunnuntai 9. elokuuta 2009

illan asu


Mulla taisi tosiaan olla vielä aikamoiset univelat matkan jäljiltä, sillä en ole ikinä nukkunut niin myöhään kuin tänään! Herätys tapahtui siinä vähän ennen kolmea, soivan puhelimen johdosta, joten ilman ystäväni herästystä nukkuisin varmaan sikeästi vielä tälläkin hetkellä:D

Ehkä unisuuteen vaikutti sekin, että eilen ilta kului myöhään juhliessa. Olin käymässä erään kaverini 20-vuotis synttärijuhlilla, josta sitten jatkettiin baariin. Täytyy kyllä sanoa, että ei nämä Suomen baarit ole mitään verrattuna Rhodokseen :D Mutta se nyt ei tullut yllärinä. Onneksi silti oli kiva ilta, seura tekee paljon:)

Päältä löytyi:

mekko H&M baltsut MQ rannekoru Asos

Nyt täytyykin painua sunnuntaisiivouksen pariin! Tuolla se imuri mua jo odotteleekin.

Tunnisteet:

32 kommenttia:

Blogger Laura kirjoitti...

Oi vitsi toi rimpsumekko! oon jo vähän aikaa ootellu et toi mekko päätyis sun päällä tänne blogiin, ja nythän se tuli! Tosi söpö! :) Sulla on menny nyt ihana hellepäivä nukkuessa! No ei sillä, ei tää varmaan Rhodoksen säihin oo vielä mitään ;)

9. elokuuta 2009 klo 16.23  
Blogger sofi kirjoitti...

Ihana mekko! :)

9. elokuuta 2009 klo 16.38  
Blogger  kirjoitti...

Eikä, sulla on toi ihana mekko! Ite ihastelin tota korallinpunasena mutta äiti tokasi että se ei ole kyllä yhtään nätti joten se jäi kauppaan... En kyllä ymmärrä äidin kantaa, toihan on aivan ihana ! :)
Joku päivä ku saan hiuka enemmä rahaa ni käyn ostamassa ton ilman äitiä :DDD

9. elokuuta 2009 klo 17.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana mekko! Tosi hyvin sopii sulle :)

9. elokuuta 2009 klo 18.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vitsi oot oikeesti ruskettunu! söitkö niitä joitan pillereitä joista tulee parempi rusketus? mitä ne nyt olikaan :D toimiko?

9. elokuuta 2009 klo 18.51  
Blogger weekdays kirjoitti...

Toi mekko ei näyttänyt kummoiselta rekissä mutta sun päällä se on UPEA!

- Johanna

9. elokuuta 2009 klo 19.13  
Blogger Tanja kirjoitti...

Ihana mekko ja tosi kiva rusketus! =)

9. elokuuta 2009 klo 19.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hieno on toi mekko sun päällä! Ei nyt liity mitenkään mihinkään, mut minkä kirjoitit aikoinasi ruotsista ylppäreissä? Ai että, kun iteltäkin luonnistuis toi toinen kotimainen, syksyllä oliskin sitten se oma näytön paikka niissä kisoissa..

9. elokuuta 2009 klo 20.34  
Blogger m kirjoitti...

oot ihanan ruskettunu ja toi mekko on aivan ihana :)

9. elokuuta 2009 klo 21.13  
Blogger lintu kirjoitti...

Laura: Tulihan se joo vihdoinkin:) Jep, harmittaa vähän, että meni noin hienot ilmat ohi, mutta ainakin sain kunnolla nukuttua!

sofi: Mäkin tykkään:)

Emilia: Onhan mulla:) Mä koklailin kanssa sitä korallinpunaista, mutta jotenkin toi beige on kyllä kivampi:) Toivottavasti säkin onnistut saamaan omasi!

Heidi: Kiitos:)

Anonyymi: Kyllä söin, eli niitä karoteenitabletteja aloin syömään pari viikkoa ennen matkaa ja syön niitä edelleenkin! Kyllä ne toimi mun mielestäni aika hyvin.

weekdays: Hih, kiitos:)

-T-: Kiittii:)

Anonyymi: Kirjotin ruotsista E:n, johon olin kyllä vähäsen pettynyt, koska tavotteena oli L. Mutta mun heikkous onkin se aineitten kirjoittaminen, ja siitä se vähän jäikin kiinni:/

m: Kiittii!:)

9. elokuuta 2009 klo 21.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, oliko siellä Rhodoksella vielä Systembolaget baari? Se oli siinä baarikadulla. Oltiin Rhodoksella muutama vuosi sitten kaverin kanssa ja sieltä on mahtavia muistoja (sekö itse paikasta, että baarista :P) :) Eihän siellä oikein mitään nähtävää ollu verrattuna muihin paikkoihin mutta silloin lähinnä biletettiin ja otettiin aurinkoa, ja kivaa oli.

9. elokuuta 2009 klo 21.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo mekko, nätti. :)

9. elokuuta 2009 klo 23.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana mekko! himoitsin tota sillon ihan hirveesti kun se oli myynnissä! :)

10. elokuuta 2009 klo 0.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oot niin keijumaisen kaunis! :)

10. elokuuta 2009 klo 1.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olet(ko?)laihtunut?:)

10. elokuuta 2009 klo 7.36  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Ei ainakaan osunut sellainen baari omaan silmääni, joten tuskin oli enää sillä aika pitkälti kaikissa baareissa käytiin siellä. Meidän mahtavat muistot on lähinnä Pacha-baarista:) Ja tosiaan, eihän sitä nähtävää kauheasti ole, mutta juhlintaa ja aurinkoa sitäkin enemmän:)

trésors: Niin onkin:)

Anonyymi: Toi on kyllä söpö, heti kun mä näin sen niin mun oli kyllä pakko saada se :D

Anonyymi: Kiitoksia vaan:)

Anonyymi: En tietääkseni ole, ennemminkin lihonut kesän aikana..

10. elokuuta 2009 klo 8.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin ihailin tota mekkoa korallinpunaisena, mutta jätin sen sitten kiireessä ostamatta ja kokeilematta. Ei se kyllä muutenkaan ois mulle noin hyvin kuin sulle sopinut!

10. elokuuta 2009 klo 8.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva mekko jälleen sinulla! Ihana väriyhdistelmä, olen itsekin käyttänyt sitä paljon. ;)

Olen opiskellut samaa mihin sinä aiot, eli olen ktm, ja muutaman yksityissektorivuoden jälkeen olen jo toistakymmentä vuotta "palvellut" yliopistolla. Täällä onneksi ei ole juurikaan pukeutumiskoodeja joten voin olla ihan päivän ohjelmasta riippuen vaikkapa joäko pilleissä ja jossain kivassa topissa tai jakkupuvussa (jälkimmäisessä onneksi melko harvoin)

Omissa päivän asuissasi on lähes aina jotain kivaa väriyhdistelmää tms. vinkkiä jota voi vielä tällainen metusalemkin kokeilla. Olen esim. lähes kopioinut muutamia, mm. valkoiset pillifarkut ja h&m:n vaaleansinisen narutopin yhdistelmän, (yhdistin itse siihen Lanvinin nudeballeriinat ja luiskan lockit nomaden). ;)

t. sonja

ps. ja uskon että mun ikäisiä meitä on lukijoinasi muitakin, tyylisi on aika ajaton, eikä missään nimessä mikään pissis vaikka noin nuori oletkin.

10. elokuuta 2009 klo 9.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi mikä hame,sopii sulle aivan loistavasti! ja tuo rusketus,aaah =)
ps.löytykö rodokselta miehiä? ;)

10. elokuuta 2009 klo 12.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Rakastan sun tyyliä ja ihanaa blogia!
Aloin lukee tätä vasta nyt kesällä ja olen myös yrittänyt ettiä muita blogeja mitä vois alkaa seuraileen, mutta ei, ei löydy mitään mikä vetäis vertoja tälle ja kaikki on jotenki vaan niin en keksi nyt sanaa mikä sitä tunnetta kuvaisi, mutta jokatapauksessa pointti on se että aina tekee vaan mieli tulla takasin tänne lukemaan vanhempia postauksia jos uusia ei ole tullut. Ja suuri kiitos kuuluu sulle siitä, että sun ansiostasi oon oppinut käyttämään ja ostamaan kaikkia ihania koruja ja yhdistelemään omia vaatteitani uusin tavoin ja löytänyt sen oman juttuni pukeutumiseen. Tyylini ei kyllä ole samanlainen kun sulla vaikka sitä ihailenkin, mutta silti tätä blogia lueskellesani olen saanut paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseenikin.

10. elokuuta 2009 klo 13.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo mekko! :) ja oot kovin ruskea, oi.

ja niin, tulin muistuttamaan siitä keliakiapostauksesta tuohon rhodokseen liittyen. :) ei mikään kiiire, palaile matkasta rauhassa. :)

10. elokuuta 2009 klo 15.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

pääsitkö muuten siihen kauppikseen mihin luit koko kevään?

10. elokuuta 2009 klo 16.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippaa! :) Aiotko pyrkiä vielä kauppikseen, vaikket päässytkään toisella yrittämällä? Ootko harkinnut jonkin muun kuin Helsingin laittamista ykkösvaihtoehdoksi, siitähän saa lisää pisteitä jos laittaa ykköseksi? Kuinka paljon pisteitä muuten tänä vuonna sait? Kauheesti kysymyksiä mutta siksi kiinnostaa, kun olen itsekkin pyrkimässä ensi vuonna (tosin toista kertaa) kun tänä vuonna ei napannut :( kurjaa kun olen ns. eliittilukiosta ja melkein kaikki kaverit pääsi opiskelemaan ja minä itse sitten en :(

10. elokuuta 2009 klo 16.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei asutko muuten helsingissä? ihan mielenkiinnosta :D

10. elokuuta 2009 klo 17.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei tee jooko sellanen postaus, että sulle saa esittää kysymyksiä ja sitten vastaat niihin! Olis tosi kiva! En varmasti ole ainoa joka tätä toivoo :)

10. elokuuta 2009 klo 17.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mihin jäi loput rhodos postaukset?:)

10. elokuuta 2009 klo 17.56  
Blogger Sini kirjoitti...

Tosi hyvä rusketus sulla! Ja tuo mekko on kyllä todella nätti sun päällä :) Millon on tulossa postausta päivä Lintun kanssa?

10. elokuuta 2009 klo 19.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paljonko toi IHANA mekko maksoi? ja hei mikä koko toi on sun päällä, että osaisin vähän vertailla:) ja kuinka pitkä olet?

10. elokuuta 2009 klo 22.03  
Blogger tipitii kirjoitti...

Ai että toi mekko on ihana! Oon sitä jo hetken himoinnu omaankin vaatekaappiin, katsellaan nyt löytääkö se sinne tiensä ;)

10. elokuuta 2009 klo 23.42  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: No kiitos vain:) Olis se varmasti sullakin näyttänyt kivalle, vaikka en tiedäkään miltä näytät:)

Anonyymi: Mä olen tällähetkellä todella tykästynyt juurikin tuoho musta+beige -yhdistelmään! Ihana kuulla, jos olet saanut täältä inspiraatiota omaankin pukeutumiseesi, jospa vaan mullakin olisi lanvinin nudeballerinat, mitkä voisin asuihini pistää;) Ja mukava kuulla myös teistä itseäni vanhemmista lukijoista. Hirmu kiva, että täältä löytyy lukijoita näinkin suuresta ikäskaalasta!

Anonyymi: Kiitoos:) Haha, eipä pahemmein, mutta ei mulla mikään älytön hakukaan ollut kyllä päällä:D

Anonyymi: Oii ihanaa, kiitos:) Mahtavaa, jos olen pystynyt sua auttamaan pukeutumisen kanssa ja inspiroimaan. Ja vau, toi on jo suurta, että oot löytänyt oman juttusi mun avullani!! Ole hyvä vain, ja kiitos vain itsellesi ihanasta piristävästä kommentista:)

Anonyymi: Aivan, hyvä kun muistutit! Voinkin laittaa siitä juttua vikan Rhodos-postauksen yhteydessä.:)

Anonyymi: En päässyt:(

Anonyymi: Aion kyllä! Helsinkiä en aio tällä kertaa ykköseksi laittaa, sen päätin heti kun sain kuulla, etten päässyt nyt sisään. Mä en nyt juuri mun tarkkoja pisteitäni tältä vuodelta muista, mutta ei ollut kyllä kovin lähellä Helsinkiä! Ja tosiaan toi "eliittilukiojuttu" pätee mullakin, sieltä pääsi tosi iso osa opiskelemaan, mutta en mä sentään onneksi ainoa ollut, joka ei päässyt:)

Anonyymi: En asu Helsingissä:)

Anonyymi: Voisinpa jossain välissä tehdäkin!

Anonyymi: Tulossa vielä yksi:)

S: Kiitos paljon:) En osaa sanoa milloin tulossa, mutta tuo on onneksi suht helppo toteuttaa, joten voisinkin siihen seuraavaksi paneutua:)

Anonyymi: Taisi olla n. 35 euroa ja mulla on koko 36. ja pituutta multa löytyy se 165,5 cm:)

tipitii: Toivottavasti löytää;)

11. elokuuta 2009 klo 9.01  
Anonymous Reetta kirjoitti...

ooh, oot ihanan ruskee! oon kade, hih :)) ja toi sun mekko on toooosi ihana.

11. elokuuta 2009 klo 18.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjotit tossa ylempänä et toi on beige, vähän mietinki et siltä se näytti. Kaupoissa en oo törmänny ku harmaaseen ja koralliin ja sellanen koralli lähtiki tänään mukaan :) E

11. elokuuta 2009 klo 21.29  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu