Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hiusmuutoksia

maanantai 17. elokuuta 2009

hiusmuutoksia

Niistä mun viikonloppuisista hiuskokeiluista sain nyt niin kauhean inspiraation muutokseen, että soitin heti tänään kampaajalleni ja varasin ajan. Joten 9. syyskuuta tää menee ja leikkaa sen otsiksen!!

Olen jo pidemmän aikaa kaivannut vähän jotain muutosta, ja kun väriä enkä pituutta halua muuttaa niin otsis kuulostaa loistavalle muutoskohteelle! Vähän mua vielä huolettaa se pyörre tuossa otsalla ja muutenkin se, että sopiikohan se otsis tosiaan nyt sitten mun naamani vaiko ei, mutta äh, kyllä mä aion sitä kokeilla. Ja saahan sen sitten vaikka pannalla pois, jos se onkin kauhea.

Kaikenmaailman hiusgeneraattoreissa oon nyt kokeillut otsista joka lähtöön, niinkun näkyy:D Ja tulin siihen tulokseen, että pitkä ja paksu siitä tulee. Ja samalla kertaa laittelen vähän lisää vaaleita raitojakin taas.


Apua en malta millään odottaa, mutta onneksi ei kauaa tarvitsekaan:)

P.S. Esitätte ihan liian vaikeita kysymyksiä tuolla alhaalla! Mä en tiedä miten ihmeessä osaan vastata kaikkiin!:D

Tunnisteet:

44 kommenttia:

Blogger suskiä kirjoitti...

Ootpa rohkee, mut se kannataa! :)) Terveisin eräs joka on sunnitellut otsahiuksien leikkaamista jo yli vuoden. :D

17. elokuuta 2009 klo 18.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

:D toi ylin vasemmalla on paras must noista!!!!!!

17. elokuuta 2009 klo 19.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvä, että päätit leikkauttaa otsiksen: sopii ihan täydellisesti kasvoillesi! :) Sitä paitsi mitään ei saa, jos ei ikinä kokeilekaan ja hiukset kyllä kasvaa..Noista neljästä kuvasta sinulle sopii mielestäni kaikkein parhaiten tuo ylhäällä oikealla oleva tukka eli kunnon otsis! Nuo muut on jotenki ihan pliisuja..

17. elokuuta 2009 klo 19.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

varmasti tulee kivat , sopii sulle ! :-) vaikka tosin itsellä on otsiksen pois kasvattaminen käynnissä , tuskaa : D mutta mikä ihmeen pyörre ?

17. elokuuta 2009 klo 19.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lueskelin just tuossa äsken sinun vanhempia postauksia ja on kyllä pakko sanoa että oot laihtunu ihan selvästi siitä, kun aloitit bloggailun! Oot tosi kaunis:)

Anni

17. elokuuta 2009 klo 19.32  
Blogger madison kirjoitti...

Otsis sopisi sinulle kylla kivasti, mullakin ollut jo kesan tassa hinku otsikselle ja varmaan syksymmalla leikkautan Suomessa. :)
Otsiksen kasvatus pois on vaan aina niin tuskallista. Pari kesaa sitten se viimeks oli ja just saanut sen hyvin pois ni ei kun sama homma uudestaan :D

Otsis piristaa kummasti jos muuten ei ole valmis tekee hiuksille isompia muutoksia. Innolla odotan minkalaiset sun otsikestasi tulee. :)

17. elokuuta 2009 klo 19.34  
Blogger Nanna kirjoitti...

joo, samaa huutelen täältäkin että ootpa rohkea! Meinaatko sitten itse lyhentää sitä otsista vai käytkö aina leikkauttamassa? :)

17. elokuuta 2009 klo 19.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

noi ekan kuvan hiukset on iha täydelliset,sopis sulle loistavasti :)

17. elokuuta 2009 klo 19.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla on aika lailla samanlaiset hiukset kun tossa oikeessa yläkulmassa :) tommoset kyllä varmaan sopis sulle hyvin !

17. elokuuta 2009 klo 19.44  
Blogger Nea kirjoitti...

No ainakin noiden kuvien perusteella otsis sulle sopii! Ihan totta että sen saa sitten pannan avulla pois jo ei tykkääkään. Alussa tietenkin se voi tuntua todelta oudolta heh.
Mutta kyllä kannattaa olla rohkea ja kokeilla välillä uusia juttuja!
:)

17. elokuuta 2009 klo 19.55  
Blogger lintu kirjoitti...

suskiä: Hihii, no mulle kun tulee joku päähänpistos niin sehän on sitten toteutettava:D Eikä se aina ookkaan välttämättä hyvä juttu, mutta toivotaan että tää nyt olis ainakin:)

Anonyymi: Mä tykkään noista molemmista ylärivin otsiksista eniten eli jotain ton tyylistä tulee:)

Anonyymi: Jee, kiitos:) Ja noinhan se menee, eli pakko mun on nyt kokeilla tai muuten en saa koskaan tietää miltä se otsis tuntuis:) Tuo yläoikea on munkin lemppari eli ihan tollasta paksua pitkää lähden hakemaan!

Anonyymi: Toivotaan niin:) Poiskasvattaminen on kyllä kauheaa puuhaa! Pyörrehän on siis sellainen kohta hiuksissa, jossa hiukset ei kasva normaaliin kasvusuuntaan niinkuin muut hiukset vaan sillälailla eri suuntiin. Tai mitenkähän sen nyt järkevästi selittäisi.. Mutta mulla on siis tossa otsalla sellainen kohta, jossa hiukset kasvaa eri suuntaan kun muut, joka aiheuttaa sen että ne sojottaa ihan omaan suuntaansa, toisinkuin muut hiukset menee kiltisti samanlailla yhteen suuntaan.

Anonyymi: Kiitos vain kovasti:)

madison: Se poiskasvatus tosiaan on kauhee, olen sen kerran itekin läpikäynyt ja muistan kyllä sitä tuskaa:D Mutta niin se vaan menee, että onhan tähän hommaan nyt ryhdyttävä munkin kuitenkin, vaikka joskus se kasvatusprosessi sitten kuitenkin on taas edessä! Mutta tosiaan juuri sellaista piristettä mä haluankin, kun en mitään radikaalia halua tehdä kuitenkaan:) Odotan itsekin hirmu innolla, hih!

Nanna: Hihii:) Varmaan ihan kampaajalla käyn lyhentämässä sitten, jos itse alan sohlaamaan niin saan vaan katastrofin aikaan:D

Anonyymi: Katsotaan millanen siitä mun otsiksesta sitten tulee:)

Anonyymi: Toivotaan että sopii:)

17. elokuuta 2009 klo 20.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, mulla on pyörre otsassa, täyttä helvettiä on, en saa pidettyä hiuksia ollenkaan alhaalla, etten näytä joltai kasikytluvun narkkarilta...

eli siis se on tosi helposti saada laskeutumaan, jos ei ole sellainen raskas otsis, joka viistää alas :)

mut tos generaattoris näytti iha kivalt!

17. elokuuta 2009 klo 20.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on pyörre tuossa edessä, mutta ei se haitannu otsiksen leikkaamista! Nätisti pysyy alhaalla (ja suorana), vaikken aina sitä jaksa laittaakaan. :)

Sinulle näkyy käyvän millainen otsis tahansa noiden kuvien perusteella :o

17. elokuuta 2009 klo 20.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

he! eksyin jostakin blogiisi ja huomasin että olipa hassu sattuma,nimittäin eilen juuri itse tuskailin omia pyörteitäni peilin edessä ja valitin äidilleni, että HALUAN otsatukan. olen koko ikäni (no,melkein) haaveillut siitä, mutta AINA kun olen maininnut asiasta kampaajalle, hän on nauranut ja sanonut että ei näillä pyörteillä, tyttö hyvä...no, eilen kuitenkin mietin ihan tosissaan,jos kokeilisin. Kasvaahan ne hiukset takaisin...mulla on tosin niin voimakkaat pyörteet että vähän hirvittää. Mutta leikkaappas sinä äkkiä niin katson sitten mallia ;-)

17. elokuuta 2009 klo 20.31  
Blogger Jenni! kirjoitti...

Ihanat nuo kaksi alinta :>

17. elokuuta 2009 klo 20.47  
Blogger Katie kirjoitti...

Vasen yläkulma on mun suosikki noista. Ja varmasti sopii sinulle hyvin :) Itse oon täysin vannoutunut otsis-tyttö :D Suora paksu otsis on mielestäni aina muodissa ja tyylikäs, plus helpottaa vähän hiustenlaittoa.

17. elokuuta 2009 klo 20.48  
Blogger Viivi kirjoitti...

Mulla on kans ollu aika paha pyörre suoraa keskellä otsista, mutta jotenkin se on nyt vuosien saatossa kuitenkin lieventyny ja nykyää otsis pysyy aika lailla ojossa. :D Mut voi jeesus millanen se oli alussa! Sai laittaa aina purkin jotain tököttiä ja silti joku sinnikäs hius törötti suoraan pystyssä:P

17. elokuuta 2009 klo 20.59  
Blogger Olivia kirjoitti...

Otsis sopii sulle varmasti! Ihana että uskalsit vihdoin leikkauttaa sen. Mutta jos joskus vain uskallat kokeilla lyhyempää mallia, tuo Nicole Richien malli olisi sulle täydellinen.

17. elokuuta 2009 klo 21.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä sulle sopii kaikkein parhaiten noi kaks vasemmanpuolimmaista mallia:) mut tosi kivoja kaikki!:)

17. elokuuta 2009 klo 21.06  
Blogger eyecandy kirjoitti...

Mulla on kans tosi vahva pyörre just tossa otsalla, ja otsis! :) Kampaajat kyllä osaa hommansa, mun pyörre ainakin on totellut paljon paremmin nyt kun on otsatukka. Eli eiköhän sullakin luonnistu, näyttäisi ainakin sopivan tosi hyvin sun kasvoihin! :)

17. elokuuta 2009 klo 21.09  
Blogger Tupu kirjoitti...

Noista tulee ihanat, en malta odottaa! :):)

17. elokuuta 2009 klo 21.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä sanoisin, että toi eka olis kivoimman mallinen otsis sulle, mutta sä päätät! (8

17. elokuuta 2009 klo 21.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

millä sivuilla teet näitä hius kokeiluja? =) voisin itsekkin kokeilla..

17. elokuuta 2009 klo 21.50  
Anonymous susette kirjoitti...

äää sun hiukset tulee olee ihan täydelliset:)oon niin kade hihi

17. elokuuta 2009 klo 22.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noiden kuvien perusteella sulle sopii otsis tosi hyvin. Odotan innolla että pääsen näkemään. Varmasti kivaa vaihtelua vaikka sun hiukset onkin nyt jo aivan ihanat :)

17. elokuuta 2009 klo 22.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Parhaiten ehkä kävisi minusta tuollainen kevyempi, jonka saisi myös sivulle, niinkuin oikeassa alareunassa. Älä turhaan peitä pitkällä ja paksulla otsiksella noin paljoa naamastasi. :)

17. elokuuta 2009 klo 22.28  
Anonymous Kata kirjoitti...

Mullakin oli pyörre hiuksissa ennenku leikkasin otsiksen, mutta hyvin on tähän asti menny, ja siitä on kuitenkin jo yli kolme vuotta. Aluksihan se tietysti vaatii vähän oleentumista, mutta kyllä sen pitäis siitä kesyyntyä. :> Enää en vois kuvitellakkaa ettei olis jonkinlaista otsista! :)

Ja otsis sopii sulle ihan varmasti, oon siitä niiin varma! :>

17. elokuuta 2009 klo 23.50  
Blogger Maia kirjoitti...

hei vau! ihan sama minkälaisen otsiksen sitten päätätkään leikata niin se tulee varmasti näyttämään huippukivalta! :)

18. elokuuta 2009 klo 1.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo ensimmäinen on aivan mahtava, ja heti sen alapuolella oleva kuva. Yksinkertaista mutta kaunista!

Mä oon jäänyt ihan koukkuun tähän sun blogiin, tää on aivan mahtava :)

-J-

18. elokuuta 2009 klo 1.26  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Äh, nää pyörteet on kyllä hankalia ja inhottavia! Mutta toivottavasti mä nyt sitten onnistun taltuttamaan sen omani, ja otsis pysyy kasassa jotenkin:)

Milla: Jee no kiva kuulla! Nää teidän pyörre + otsis kertomukset kyllä rohkasee mua vaan enemmän ja enemmän tohon leikkaamiseen, koska jos tekin saatte pyörteenne kuriin niin kyllä mäkin sitten:D

Anonyymi: Hihii no mäpä näytän sitten mallia:) Täytyy virlä omalta kampaajaltani kysellä tota otsista, että suositteleeko mulle, mutta kyllä mä luulen, että hän sen suostuu mulle leikkaamaan!

Jenni!: Mä taas tykkään noista ylemmistä jotenkin:)

Katie: Katotaan tuleeko mustakin vannoutunut otsis-tyttö sitten:D

Viivi: Toivotaan, että munkin pyörre lähtisi vähän rauhottumaan sitten ajan myötä:) Toivottavasti mun ei tartte oikoa sojottavia hiuksia sieltä otsiksen seasta sitten:D

Olivia: Hihii toivotaan:) Lyhyempää mallia tuskin uskallan testata, oon niin pitkätukkatyttö että:)

Anonyymi: Katotaan millanen mulle sitten tulee:)

eyecandy: Noniin jee lisää menestyksekkäitä pyörretarinoita:) Toivotaan tosiaan, että mullakin se otsis toimisi pyörteen kanssa, mutta kyllähän ne kampaajat tosiaan hommansa osaavat!

Tupu: Hihii en mäkään!!

Anonyymi: Katotaan mitä tulee, mutta luulen että pitkä ja paksu:)

Anonyymi: Niitä linkkejä löytyy tuolta alemman hiuskokeilupostauksen kommenttiboksista:)

susette: Ääk no toivotaan niin! :)

Tainsa: Ootan hirmuisen innolla itsekin:) Kivaa vaihtelua tosiaan, alan olla aika kyllästynyt tähän vanhaan ja samaan!

Anonyymi: Kevyen pysymistä vähän epäilen sen pyörteen takia, niin siksi sen paksun varmaan leikkaan, kun luulen, että se pysyis paremmin:) Ja muutenkin tykkään tuosta paksusta mallista ehkäpä enemmän:)

Kata: Hihii, no toivotaan, että saan sen sitten kesytettyä nopsasti!:)

Maia: Hihii i hope so:)

Anonyymi: Oi kiitos, kiva kuulle, että oot koukussa:)

18. elokuuta 2009 klo 9.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä taas tykkäsin, että noi vähän ohkasemmat ja lyhyemmät sopi paremmin..:D pitkä ja paksu näiytti hieman peikolta...:P

kbu

18. elokuuta 2009 klo 9.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi kaikki mallit näyttää sopivan sulle uskomattoman hyvin! Mutta kannattaa tosiaan ehdottomasti leikata paksu malli just sen pyörteen takia. Koska mitä "kauempaa" päälaelta se tulee ja mitä enemmän siinä on hiuksia, niin sitä paremmin se pyörre pysyy siellä alla lytyssä. :) Ja paksunkin etutukan saa sivuun ja pannalla taakse jos haluaa. Siitä tulee varmasti hieno! Kunhan vaan pari ekaa viikkoa jaksaa nähdä vaivaa sen laittamisessa niin sitten se alkaa asettua luonnostaan.
Tossa sun lempparikuvassa hiukset on muuten selvästi kerrostettu sivuilta, sekin näyttäisi varmasti hyvältä!

18. elokuuta 2009 klo 10.00  
Blogger Juliet kirjoitti...

Mahtavaa että uskallat toteuttaa. Tästä tulikin mieleen että pitää vähän käydä kysymässä josko parturin tuoliin ehtisi vielä...

juliet xxx

18. elokuuta 2009 klo 10.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Paksu ja pitkä otsis tekee sun naamasta jotenki kauheen tunkkasen näkösen. Tommonen vähä rikotumpi saattas olla paljo kivempi ja raikkaampi:) Mutta innolla odotan lopputulosta

18. elokuuta 2009 klo 14.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

alhaalta vasen otsatukka sopii parhaiten. :)

18. elokuuta 2009 klo 17.22  
Blogger sofia kirjoitti...

Hyvä että leiukkaat, tuo vaihtelua ja sopii sulle tosi hyvin :)

18. elokuuta 2009 klo 21.48  
Blogger Strawberry kirjoitti...

Noihan sopii sulle yllättävän hyvin kaikki!

19. elokuuta 2009 klo 8.21  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hihi muru ei pelkoa, en mä mitään peikkotukkaa itelleni hanki kuitenkaan:D Mun täytyy nyt vielä vähän pohdiskella noita, mutta kyllä mä nyt luulen, että sille paksulle linjalle mennään ihan jo sen pyörteen takiakin:) Pussss<3

Anonyymi: Kiitos vain:) Jep, tosiaan sitä pyörrettä ajatellen sitä paksua mallia oonkin miettinyt, toimisi varmaan paremmin:) Mutta toivotaan tosiaan, että siitä tulis hieno, ettei tarvitse sitten seuraavaa puolta vuotta pannan kanssa heilua:D

Juliet: Kyllä tässä nyt täytyy uskaltaa, en mä muuten ikinä nää millainen siitä tulisi:)

Anonyymi: Innolla odotan minäkin:) Toivotaan, ettei tule mitään tunkkaista lopputulosta, vaikka paksumman otsiksen leikkaisinkin!

Anonyymi: Se on kyllä nätti mustakin, tää on vaikea valinta:D

sofia: Vaihtelua mä tosiaan kaipaankin:)

Strawberry: Kiitos:)

19. elokuuta 2009 klo 9.36  
Blogger cindyy kirjoitti...

Näin sut eilen hennesillääää! ;) melkeen tulin moikkaa mut sit näytit nii kiireseltä et en tullukkaa :---D mitäs löysit sieltä? <:

19. elokuuta 2009 klo 13.10  
Blogger lintu kirjoitti...

cindyy: Hihii aijaa! Ei mulla älytön kiire ollut, mut näytin varmaan aika tuimalta kun en ollut kauheen ilonen kantaessani sitä karmean painavaa kassia:D Koklailin paria juttua, mut en ostanut vielä mitään, tosin tänään meen kyllä sitten hakemaan:D Eli esittelen ne sitten;)

19. elokuuta 2009 klo 13.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ensinnäki, noi ekan kuvan hiukset sopii sulle täydellisesti vaikka harvoin tollasessa generaattorissa päähän sopii mikään! :) ja luin että monet olivat samaa mieltä. eli voin kertoo et tuun kateudesta vihreeks kun nään ne sulla!!!

19. elokuuta 2009 klo 20.14  
Blogger emm-ii kirjoitti...

"Lueskelin just tuossa äsken sinun vanhempia postauksia ja on kyllä pakko sanoa että oot laihtunu ihan selvästi siitä, kun aloitit bloggailun! Oot tosi kaunis:)"

Mun on pitäny sanoo samaa jo pitkän aikaa! :)

19. elokuuta 2009 klo 21.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Millä ohjelmalla oot kokeillut noita hiuksia? Voisitko laittaa linkin:)

19. elokuuta 2009 klo 21.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

juu muakin kiinnostais toi linkki =)

31. elokuuta 2009 klo 20.24  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu