Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dagens

torstai 13. elokuuta 2009

Dagens


Löysin kaapin pohjalta lojumasta hirmu hirmu vanhan hameen, jonka olin kokonaan ihan unohtanutkin! Täytyy asettaa se taas sieltä kasojen alta päälle, niin tulee sitten käytetyksikin:)

toppi H&M hame H&M vyö vanha laukku LV kengät H&M

Tunnisteet:

26 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vähän harmi nyt kesän aikaan, kun käytät vaan hametta ja toppia, niin asukuvista ei tuu niin monipuolisia. mitä oon kattonu aikasempia postauksia todennäkösesti talven ajalta ja niitä postauksia niin asukokoelmat on paljon monipuolisempia, koska vaatetta on niin paljon päällä.

13. elokuuta 2009 klo 17.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipsan Lintunen! Saanen udella mitä huulikiiltoa/punaa käytät?! Tycker om det :>>

p.s Ihana asu taas!

-L

13. elokuuta 2009 klo 18.10  
Blogger Anni kirjoitti...

Nytpä täytyy ihan kysäistä...Eli onko sulla tuolla sun speedyn pohjalla joku vahvike tai mahdollisesti aina joku kirja, kalenteri tms, kun pysyy noin ryhdikkään ja suoran näköisenä?
Itselläni on sama laukku ja kun siellä ei ole mitään pohjavahviketta, niin tuppaa aina "roikkumaan" (:D) tuolta pohjasta. If you get what i mean :D
Tulipas hienosti selitettyä.
Kiitos jo etukäteen ja kiitos ihanasta blogistasi, jota kyllä seurailen erittäin aktiivisesti joka päivä ja josta myös usein löydän inspiraatiota omaankin pukeutumiseen (:

13. elokuuta 2009 klo 18.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on hyvä tyylitaju, mutta ehkä aika ostaa uus laukku? :D

13. elokuuta 2009 klo 18.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei anonyymi, mitä vikaa tuossa vanhassa LV:n laukussa. Musta se on ihana! eikä se näytä mitenkään vahingoittuneelta, että se pitäis pois laittaa ja onhan lintulla muitakin laukkuja, mutta jos mä olisin lintu niin mäkin kyllä pitäisin tota aika useesti.
// btw. paljos toi laukku maksoi, ois kiva tietää paljon pitää vielä säästää

13. elokuuta 2009 klo 19.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eiks asu ole sama kuin tämän sivun alareunassa? Sulla on hyvä tyylitaju, mut ehkä aika ostaa uus toppi.

13. elokuuta 2009 klo 19.45  
Blogger Mongusti kirjoitti...

Ihana asu, ihana laukku ja ihana nuori nainen!:) Oot kyllä tosi luonnonkaunis. Ja mielettömän kiva tää sun blogi <3

13. elokuuta 2009 klo 20.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun sushi hame.. sulla oli toi kun tulit mun kanssa ekaa kertaa sushille..:P

kbu

13. elokuuta 2009 klo 20.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana toi hame! ::) haluan samanlaisen!

13. elokuuta 2009 klo 20.36  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kesällä tykkään kauheesti käyttää juurikin hameita, ja niihin on helppo yhdistää ihan joku perus toppi. Mä satun useimmin yhdistämään juurikin valkoisen tuubitopin, koska tykkään siitä niin paljon. Ja tosiaan samantyylisiä hameita multa löytyy paljon ja tykkään yksinkertaisista asuista, joten valitettavasti en aina onnistu mitään niin monipuolista asua tarjoamaan:/

Anonyymi: Itseasiassa en käytä huuliini mitään muuta, kuin huulirasvaa. Siitäkin löytyy ihan vain perus Miramea. Välillä kun on tosi kuivat huulet, niin käytän myös Bepanthenia, joka on muuten hirmu hyvää! Kiitos:)

Anni: Ei ole speedyn pohjalla mitään vahviketta, vaikka sellaisen jonkun vahvikesysteemin ehkä haluaisinkin hankkia. Mullakin nimittäin välillä laukku menee inhottavasti lysyyn, ja joku sisälle asetettava systeemin varmaan toimisi siinä ongelmassa hyvin. Mutta kyllä multa aika usein joku kalenteri tai muistikirja tai muu kova juttu sieltä pohjalta löytyy, että ehkä sekin siis auttaa vähän asiaa. Mutta tosiaan oon kyllä ainakin ebayssa törmännyt sellaisiin speedyn sisälle asetettaviin vahvikesysteemeihin, mutta en oo vielä uskaltanut tilailla kuitenkaan. Jahei, kiitos ihanista sanoista:)

Anonyymi: Kiitos! Mun rakasta speedyäni en ole ihan heti vaihtamassa:)

Anonyymi: Löytyyhän multa muitakin, mutta tuo on kyllä ehdoton ykkönen ja sopii asuun kuin asuun, niin tulee käytettyä aika usein:) Laukku oli siinä 400 ja 500 euron välimaastossa:)

Anonyymi: Ei ole sama asu, eri hame kyseessä. Ja olisiko se nyt niin vaarallista jos sama asu olisikin? Taisiis, että ei mulla kyllä jokaiselle päivälle valitettavasti eri asua löydy, vaikka hienoahan se oliskin! Ja tuota toppia tulee tosiaan käytettyä hirveesti, ehkä voisi muitakin välillä, muttakun tosta tykkään niin paljon. Mutta kiitos kuitenkin:)

13. elokuuta 2009 klo 20.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lintu mun täytyy kyllä nostaa hattua sille kärsivällisyydelle, millä vastailet kommentteihin! Itsellä palais pinna aika pian :D Sä vaikutat aivan mielettömän mukavalta.

13. elokuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous elle kirjoitti...

ihana asu! :)

mullakin on speedyjä ja oon miettiny tota vahviketta, mutta en sitten kumminkaan oo tilannu koska LV ei kuulemma suostu enää korjaamaan/vaihtamaan laukkua jos siihen tulee joku vika jos on käyttänyt tuota vahviketta! Kannattaa siis vielä miettiä tilaamista, en tiedä onko se sit sen arvosta!

Sulla on tosi kiva blogi ja täältä on kiva hakee inspiraatiota, kiitos tästä siis! :)

13. elokuuta 2009 klo 21.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et oo pitkään aikaan tehnyt kunnon postausta, siis semmosta kun ennen, toki oot tehny noita super kivoja rhodos päiviä -kiitos siitä, ne on ollu ihan huippuja!
mutta siis nyt kun nekin on loppu niin ois kiva taas että tekisit niitä semmosia mitä ennenkin teit, toki ymmärrän jos on ollut kiireitä, mutta harmittaa vaan :(

13. elokuuta 2009 klo 22.08  
Blogger Jenni kirjoitti...

Ite kans ihailen sun kärsivällistä tapaa vastailla kommentteihin:) Nätti asu ja tuota rusketusta ei voi kuin kadehtia!

13. elokuuta 2009 klo 22.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En sano ollenkaan pahalla tätä, mutta älä ota enää lisää aurinkoa. Hiuksiisi nähden rusketuksesi alkaa olemaan jo siinä rajoilla että onko liian tumma vai ei, ainakin yläosasta. Mutta hattua pitää nostaa kommenteillesi, tosi hyvä asenne, eivätpähän anonyymit pompi silmille! Älä välitä myöskään niistä, jotka väittävät tyyliäsi yksipuoliseksi.

On paljon hauskempaa katsoa blogia, jonka pitäjällä on yhtä selkeä ja omalinjainen tyyli kuin sinulla. Useissa blogeissa pitäjällä ei ole mitään omaa tyyliä, ei tule jostain vaatteesta mieleen että tämä on niin sitä bloggaria. Etenkin kun tyylisi on kaunis ja klassinen, ja sopii sinulle.

Jatka samaa linjaa, mutta yllätäthän meidät viikonloppuna ja teet pari megapostausta tuolta sivusta?

13. elokuuta 2009 klo 22.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

todella nättiä :) pidän paljon sun blogista. missä olet muuten töissä?

13. elokuuta 2009 klo 22.28  
Blogger Sandy kirjoitti...

Minua ei ole häirinnyt, vaikka toisinaan päivän asuissasi onkin ollut samoja perusvaatteita mukana. Tämäkin päivän asu on ihanan kesäinen ja klassinen. Nautitaan tästä lyhyestä kevyen pukeutumisen ajasta niin kauan kuin voidaan! Syksymmällä varmasti sinunkin päällä näkee sitten enemmän kerrospukeutumista.

Noita sinun Rhodoksen matkakertomuksia on ollut muuten todella mukava lukea. Innostuneisuutesi ja matkakohteen upeus on paistanut kuvista ja tekstistä läpi :)

13. elokuuta 2009 klo 23.07  
Blogger Sini kirjoitti...

Aina on kyllä kiva kun tekee "uusia" löytöjä ihan omasta vaatekaapista:) Tosi nätti asu! Ja btw, sulle on haaste mun blogissa, käyhän kattoon:)

14. elokuuta 2009 klo 9.32  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Oivoi, no kiitos vain kovasti:) Kyllä mä aina yritän olla kärsivällinen, vaikka on se itselläkin välillä pinnan palaminen lähellä :D

elle: Kiitos:) Tuollaisesta en tiennytkään, ettei LV enää vahvikkeenkäyttämisen jälkeen suostuisi laukkuja korjaamaan! Mutta hyvä tietää, kiitos informaatiosta! Eli nyt onkin sitten varma juttu etten sellaisia ala tilailemaan, koska se ei tosiaan olisi sen arvoista sitten. oleppa hyvä vain ja kiitos kuule itsellesi:)

Anonyymi: Kiireitä on tosiaan riittänyt, mutta oikeassa olet, pitäisi kyllä petrata niiden kunnon postaustenkin saralla! Yritän parhaani:)

Jenni: Hih no kiitos vain, kyllä mä yritän aina malttini pitää ja olla riehumatta:)

Anonyymi: En aio sen kummemmin ottaakaan, mutta nykyistä rusketusta aion ainakin yrittää ylläpitää:) Ja kiitos sinullekin, tosiaan yritän pitää sellaista positiivista asennetta ja ottaa negatiiviset jutut ihan iisisti vastaan, mä en jaksa sen kummemmin ruveta riehumaan ja äyskimään:) Ja kiitos kovasti vielä ihanista sanoista! Vkloppuna saattaisin vaikka yllättääkin, we’ll see;)

Heidi: Kiitos paljon:) Olen toimistotöissä eräässä firmassa, josta en sen enempää halua paljastaakaan..

Kirsi: Kiva kuulla ettei ole häirinnyt:) Ja tosiaan niitä perusvaatteita tulee käyettyä hyvin usein, sillä nehän ovat juurikin niitä helppoja yhdistettäviä, jotka sopivat kaiken kanssa! Hih, ja kesäpukeutumisesta ja hameistani mä aion kyllä nauttia niin pitkälle kuin mahdollista:) Syksyllä saa kerrospukeutumisesta ja paljosta määrästä vaatteita sitten jo taas ihan tarpeekseen. Kiva, jos tykkäsit matkakertomuksista, niitä oli hirmu ihanaa kirjoitella ja nty harmittaa kun nekin loppuivat jo:/ Ja hienoa, jos oon pystynyt välittämään tunnelman hyvin läpi, nimittäin innostunut se juuri olikin:)

Sini: Niin onkin, joku vanha juttu tuntuukin sitten taas ihan uudelta:) Kiitos paljon, ja haasteen käyn tietysti kurkkaamassa!

14. elokuuta 2009 klo 10.23  
Anonymous sanni kirjoitti...

oon lukenu tätä sun blogia varmaan jo vuoden mut en oo jostain syystä vaan koskaan alkanu mitään kommentoimaan. nyt aattelin kummiskin vaan tiivistää nää mun vuoden lukukokemuksen ajatukset yhteen, ja sanoo että tyylis on ihana ja simppeli ja raikas, oot nätti ja itsevarman olonen, mut erityisesti pidän (tai no, mitä näistä postauksista nyt on tullu ilmi :D) susta itestäs, vaikutat hirveen kivalta ja normaalilta :D et onnee vaan jatkolle ja tuun kyllä seuraileen tätä sun blogias vielä pitkään! p.s. toi rhodoksen matkajuttu näytti kyllä niin houkuttelevan ihanalta että tuli heti ikävä johonkin tommoseen lämpimään paikkaaan :D

14. elokuuta 2009 klo 10.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihmeellistä kun valitetaan kun käytetään samoja vaatteita paljon, ja toisaalta taas valitetaan että minkä takia jotain vaatetta käytetään vain kerran ja sitten unohetaan. Eikö mikään kelpaa?

Itse tykkään henkilökohtaisesti tosi paljon tyylistäs! Sulla on oma linjas, mikä käy sulle todella hyvin :)

14. elokuuta 2009 klo 11.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogis on tällä hetkellä ihan ykkönen, mutta asut on alkanu muistuttaa kerta toisensa jälkeen toisiaan :S ps. samaa mieltä ton yhden kanssa rusketuksesta!

14. elokuuta 2009 klo 16.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu mutta miten sä tarkenet siinä? Lämpötilahan kieppuu jo kaukana hellesäistä.

14. elokuuta 2009 klo 16.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

en lukenu aiempia kommentteja mutta tuskin oon ainut jonka mielestä sun ei kannattais käyttää mtn meikkivoiteita, puutereita ym koska oot ruskettunu niin reilusti ja ne on selvästi liian vaaleita. ja jos et käytä, ihmettelen miks naamas näyttää tolta :D

14. elokuuta 2009 klo 17.23  
Blogger lintu kirjoitti...

sanni: No kiva kun päätit kommentoida nyt viimeinkin:) Ja kiitos kiitos ja kiitos ihan älyttömästi tuosta sun ihanasta tiivistelmästä! Tulee niin hyvä mieli noista jutuista:) Kiva kun jatkat seurailemista, ja välillä saa tietty kommentoida;) Jos jonnekin lämpimään aiot suunnata, niin mee ihmeessä Rhodokselle:D

Anonyymi: Nii in, kummaahan se. Ja kiitos kovasti sulle:)

Anonyymi: Kiitos vaan:) Ja tosiaan aika monia samantyylisiä asuja on nyt tullut käytettyä, mutta tuollaisista mä tykkään ja kesällä noi on muutenkin ollut unelmakeveitä! :)

Anonyymi: Meillä on officella niin helle sisällä, että siellä kyllä tarkenisi vaikka vähemmissäkin vaatteissa :D Kyllä mulla matkojen aikana aina neule on päällä kuitenkin.

Anonyymi: Ruskettumisen takia oonkin ostanut tummempia tuotteita naamaan, ja niiden kanssa on kyllä saanut lähinnä olla varovaisena ettei mene naama liian tummaksi. Eli en ihan ymmärrä mistä tuo liian vaaleus tulee.. Koska tosiaan, sen takia ostinkin tummemmat, koska tiesin, että tulen etelässä ruskettumaan. Mutta tolta mun naama jokatapauksessa niillä näyttää, ja omasta mielestäni se on ainakin ihan "normaalin" näköinen.

14. elokuuta 2009 klo 18.00  
Anonymous Laureate kirjoitti...

Tykkään kovasti sun tyylistä! Tääkin asu oli nappivalinta.

23. elokuuta 2009 klo 19.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu