Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

outfit

lauantai 4. heinäkuuta 2009

outfit

Hihii "mökillä" ollessa tulee vaihdettua vaatteita kyllä ihan kokoajan! Siksi aina täällä ollessani tuleekin kauheasti asukuvia, kun oon kokoajan kaivamassa laukusta jotain uutta vaatetta päälle :D Ei ihmekään, että mulla on aina kauhean painavat kassit mukana kun on melkein koko garderoobi pakattuina laukkuihin! 

Aamupäiväksi olin suunnitellut auringonottoa, muttakun aurinkoa ei missään näkynyt niin lähdin käymään kaupassa ja sen jälkeen kävin hirmu pitkästä aikaa juoksulenkillä. Oli aika raskasta juosta metsässä ja rannalla, mutta ainakin tuli hyvä treeni:)

Aamupäivän asu (jossa en sentään lenkille lähtenyt):


toppi H&M
hame Urban Outfitters
laukku LV
lasit Cypros

Nyt menen jatkamaan juhlavalmisteluita ja koitan kuumeimesti osata päättä, mitä pukisin illaksi päälleni! Ja tietysti täytyy miettiä kaksi asua, sillä eihän isipapan synttäreille ja illaksi baariin voi samaa asua laittaa :D No voisihan sitä oikeasti, muttakun mä tykkään vekslata:)

Tunnisteet:

36 kommenttia:

Blogger sonjjj kirjoitti...

ihana hame<3

4. heinäkuuta 2009 klo 14.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana hame!

4. heinäkuuta 2009 klo 14.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana hame, just sun tyylinen !(= Voisitko neuvoa yhdessä jutussa. Oon miettiny, et miltä sivulta te bloggaajat otatte julkkisten asukuvia (esim marykate olsen jne), haluaisin itsekin katsella niitä. Kiitos avusta !

4. heinäkuuta 2009 klo 15.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

paljonkos isipappa täyttää? :)

4. heinäkuuta 2009 klo 15.43  
Blogger Ida kirjoitti...

Tottakai pitää olla päiväjuhla asu ja iltajuhla asu erikseen. Siitä tulee huomattavasti parempi mieli kun saa vaihdella asuja ;) heh. Hauskoja juhlia!

4. heinäkuuta 2009 klo 15.49  
Anonymous RuttuRotta kirjoitti...

Ihana hame! Oonko ainut jonka mielestä näytät aika paljo Essi Pöystiltä (Miss Suomi)

4. heinäkuuta 2009 klo 15.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aina todella suloisia vaate yhdistelmia ja muutenkin upea tyyli! :) Ihastelin myös edellisessä postauksessa ollutta sydän kaulakorua, onko se minkä merkkinen ja minkä hintainen?

4. heinäkuuta 2009 klo 16.17  
Blogger Laura kirjoitti...

Toi hame on niin superihana, niin kun säkin! :))

4. heinäkuuta 2009 klo 16.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana hame! mut miks sulla on aina toi valkoinen toppi?? onks se muka jotenki nii ihmeellinen? ite en kehtais käyttää samaa p'äivää noi monta keertaaa putkee:DD:d:d:

4. heinäkuuta 2009 klo 16.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko täysin suomalainen ? Ku ulkonäöltäs muistutat vähä ruotsalaista:)

4. heinäkuuta 2009 klo 16.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana toi sun hame !! millon oot sen ostanu? <:

4. heinäkuuta 2009 klo 17.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aika törkeen näkösesti oot laittanu tissit tursottamaan -,-

4. heinäkuuta 2009 klo 17.45  
Anonymous anney kirjoitti...

toi hame on niin ihana. sopii sulle ihan sikahyvin!

4. heinäkuuta 2009 klo 17.49  
Anonymous Heli kirjoitti...

Miksi "mökillä"? Tai siis mitä meinaat tuolla mökki-käsitteellä:DD

4. heinäkuuta 2009 klo 17.56  
Blogger lintu kirjoitti...

sonjjj: Niin onkin, niin suloinen:)

Anonyymi: :)

Anonyymi: Tottakai voin:) Eli itse selailen mm. seuraavia sivuja:
-Popsugar
- Skinny Website
- Celebrity Gossip Blog
- Hollywood Tuna

Anonyymi: 56 :)

Ida: Hihii juurikin noin ;) Kiitos!

RuttuRotta: Hmm en oo kyllä ennen kuullut, että mua häneen verrattaisiin eli enpä tiedä :)

Anonyymi: Oi kiitokset:) Edellien postauksen sydänkaulakorun olen saanut yo-lahjaksi, mutta sen verran osaan sanoa, että merkiltään se on Design Paula Nummela, jota myydään mm. Stockalla. Tarkkaa hintaa en tiedä, mutta suunnilleen jotakin 100-150 euroa.

Laura: Hihi no kiitti:)

Anonyymi: No ensinnäkin se kuuluu mun lempparitoppeihin, koska se on niin simppeli ja basic. Ja toiseksikin sen yksinkertaisuutensa takia sitä on hirmu helppo yhdistellä kaiken kanssa, joten siksi tuleekin käytettyä aika usein. Mulla tosiaan löytyy kaksi kappaletta noita, ja pesukonekin löytyy, joten useasti käyttö kyllä onnistuu.

Anonyymi: Olen täysin suomalainen :)

Anonyymi: Ruotsin visiitiltä pariviikkoa taaksepäin

Anonyymi: Mä en kyllä harrasta mitään tissien asettelua, ne nyt on miten luonnollisestikin ovat.

anney: Voi kiitti:)

Heli: Hahaa tää on hankala käsite :D Siis tää on mökki/kesäasunto/kakkosasunto sekaelma :D Mökiksi ehkä ei voi kunnolla kutsua, koska täällä on kaikki sisävessat ja telkkarit ja kaikki muukin mikä nyt normaalistakin kodista löytyy, eli ei kovin mökiltä tunnu. Mutta silti usein tulee kutsuttua mökiksi kun se on niin helppo sana :D

4. heinäkuuta 2009 klo 18.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkälaisia rintsikoita käytät ton topin kans, ihan olkaiemttomiako vaan? :) Sulla on kyllä aivan ihana tyyli, tuo hame on tosi sulonen.

4. heinäkuuta 2009 klo 18.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voi kun pärjäiskin noin vähällä vaatetuksella! mulla on ollut koko päivän 3 paitaa päällä ja kolitsihousut kun oon ihan JÄÄSSÄ -.- vettä sataa ja tuulee, ihanaa :D

4. heinäkuuta 2009 klo 18.31  
Blogger sofi kirjoitti...

Kiva asu, raikkaat värit :)

4. heinäkuuta 2009 klo 18.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi jotain noita anonyymikommentteja... Mustakin toi on nätti toppi ja nimenomaan sopii monen hameen kanssa, niin kuin oot osoittanut! Ihme valitusta. Tai sitten paras toi etuvarustuksen kommentointi! Törkeetä kommenttia. Hohhoh, kyllä meitä on moneen junaan.

Mutta kiva kun jaksat vastata noinkin ystävällisesti tollaisiin ääliökommentteihin, mä en jaksais ;D Tää on mun lemppariblogi!

Terv. erilainen anonyymi ;)

4. heinäkuuta 2009 klo 20.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan super ihana hamee<3

4. heinäkuuta 2009 klo 21.44  
Anonymous Birgitt kirjoitti...

Moi!

Eksyin jostakin ihanaiseen blogiisi ja pakko sanoa nyt että olet aivan ihanan tuntuinen tyttö ja suorastaan rakastan tyyliäsi :) Itsekin olen vaaleatukkainen klassisen tyylin kannattaja ja siksi jäänkin varmasti seuraamaan postauksiasi.

Tunnut todella aidolta ja mukavalta ihmiseltä! Niin ja mä pyrin myös kauppakorkeaan tänä vuonna kolmatta kertaa, eikä myöskään tärpännyt. Mulla kuitenkin on jo opiskelupaikka ennestään, mutta tsemppiä sulle sitten ensi vuoteen!

Hyvää heinäkuuta kaunotar! (sori oon ottanut muutaman :D)

4. heinäkuuta 2009 klo 22.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

selasin blogiasi alas päin hieman, niin neljässä (4!!!) sulla on toi sama valkonen toppi.. ja sä olit muotibloggaaja? hohhoh :D:D: ei tartte omistaa ko yks toppi ja voi kutsuu itteensä sillä nimellä.. juupa juu, mullakin on enemmän vaatteita ko sulla :D:D:D (ja en ees selannut pitkälle, ko aika nopeesti asian huomasin :D:D !!!!!!)

4. heinäkuuta 2009 klo 23.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi toi hame on niin ihana :) itellä huomenna lähtö tukholmaan, toivottavasti urban outfiftersistä löytyis ees jotain tuon kaltaista vielä! tahdon : D

5. heinäkuuta 2009 klo 10.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko toi sun hame xs vai s? :>

5. heinäkuuta 2009 klo 12.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Sullahan on nyt ollut macbook käytössä muutaman kuukauden, eikö vaan? Voisitko kertoa, mitä mieltä oot siitä ja onko se todella maineensa ja hintansa väärti? :) Mulle luvattiin uusi läppäri ja macbook ois harkinnassa.. Mutta kuitenkin epäilyttää vielä vähän :D Onko sulla siinä esim. Microsoft Office-pakettia vai meetkö ihan Applen omilla ohjelmilla? Onks akku kestävä? Äh, jos voit vaan kertoa kaikenlaista sen hyvistä ja huonoista puolista niin olisin tosi kiitollinen! :) Ja ei haittaa vaikket olekaan mikään tietokone-expertti, ihan normaalilta käyttäjältä näitä tietoja haluaisinkin :)

PS. Hurjan söpö asu! Luv it!

5. heinäkuuta 2009 klo 12.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Käytätkö koskaan mitään muita värejä vaatteissa kuin mustaa,tummansinistä ja valkoista?
Käyttäisit, sillä sulle kävis hyvin monet kirkkammatkin värit!! Uskallusta, neitiseni!

5. heinäkuuta 2009 klo 13.05  
Blogger tipitii kirjoitti...

Myös mä rakastuin tohon hameeseen. Ihanat nuo napit

5. heinäkuuta 2009 klo 14.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo hame sopii sulle kun nenä päähän=D just sun tyylinen! esittelehän sitten isäpapan juhlien asu,innolla odotan:)hauskaa kesän jatkoa ja onnea elämän tuleviin koitoksiin:)

5. heinäkuuta 2009 klo 15.53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Missä teidän "mökkinne" sijaitsee, jos saa kysyä? Ei toki tarkkaa sijaintia tarvitse kertoa :)

5. heinäkuuta 2009 klo 17.34  
Anonymous viivi kirjoitti...

sul on ihana tyyli & niin ihania vaatteita! asutko muuten vielä kotona? jos asut niin huonepostaus ois kiva, siis jos jaksaisit vaan tehä. :)

5. heinäkuuta 2009 klo 17.50  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Mulla on käytössä sellaiset kokonaan olkaimettomat vähän bandeau malliset rintsikat Lindexiltä, hirmu kätevät ja pysyvät hyvin päällä olkaimettomuudesta huolimatta! Kiitos paljon:)

peepu: Voi kamala :( Kyllä mullakin tosin eilen illalla oli sateessa jättimäinen purjehdustakki päällä ja näytin vähän muumin möröltä sen kanssa kun polviin asti se osui :D

sofi: Kiitti:)

Anonyymi: Niinhän meitä on, mutta en mä jaksa vaivata päätäni tuollaisilla. Jokainen on jotain mieltä ja mä oon sitten omaa mieltäni. Mutta tosiaan, toi toppi on huippu ja vaikka se jotakuta häiritsisi niin jatkossakin sit tulee näkymään ja paljon! Kiiitos :)

Anonyymi: Hihii se on:)

Birgitt: Oivoi, kiitos ihanasta kommentista! Oon kovin otettu, hih:) Haha ja olin mä itsekin ottanut muutaman kun tämän kommenttisi luin, eli samassa hengessä:D

Anonyymi: O ou kamalaaa!

Anonyymi: Kyllä siellä oli niitä aika paljon jäljellä vielä kun itse olin, toivotaan että löytyisi sullekin vielä:)

Anonyymi: Taitaa olla S.

Anonyymi: Juup ihan oikeassa olet. Tottakai voin kertoa:) Elisiis rehellisesti sanottuna oon ollut ihan hurjan tyytyväinen tähän macbookkiini! Vaikka hinta olikin aika korkea, niin kone on ollut todellakin hintansa väärti! Niinkuin monelle muullekin Macciin vaihtaneelle on varmasti käynyt, niin munkin täytyy sanoa, että PC:seen en enää vaihtaisi! Vaikka alussa Mac saattaa hankalalta tuntuakin, jos ei ole ennen kummemmin käyttänyt, niin kyllä koneen käytön oppii nopeasti ja vinkkejä ja ohjeita käyttöön on netti pullollaan! Itselläni ei vielä ole Microsoft Office -pakettia tässä, mutta ensi viikolla olen juuri menossa sitä hankkimaan. Tähän asti oon pärjäillyt siis Applen omilla ohjelmilla ihan hyvin. Akku on tosi kestävä, oon välillä ihan ihmeissäni, että miten kauan se oikeasti kestääkään lataamatta! Ja kaikinpuolin, oon kokenut Macin paljon nopeammin toimivaksi kuin PC:n ja muutenkin helpoksi käyttää. Suosittelen siis lämpimästi ostoa :)

Anonyymi: Harvemmin, oon vähän huono käyttämään värejä kun tuntuu ettei mikään oiken sovi.. Uskallusta hankintaan siis ;)

tipitii: Hih:)

Anonyymi: Juhlahulinassa unohtui tietysti kuvien ottaminen, mutta asuesittelyä tulee ehkäpä jälkeenpäin! :)

Anonyymi: Aina saa kysyä, mutta valitettavasti en tähän halua vastata :) Toivottavasti ymmärrät!

viivi: Oi kiitos:) Asun kotona vielä, mutta asiaan on tulossa kyllä muutos jossain vaiheessa.

5. heinäkuuta 2009 klo 20.02  
Anonymous Majlis kirjoitti...

Tosi suloinen asu ja tötterökampaus sopii siihen mainiosti! :)

5. heinäkuuta 2009 klo 21.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miks sä pidät tota toppiasi noin alhaalla? Nostaisit vähän tai ostaisit kokoa isomman :)

5. heinäkuuta 2009 klo 21.29  
Blogger Paubella kirjoitti...

Voi lol noita anoja..:D Oon sun kanssa ihan samaa mieltä, tuubitopit on tosi kätsyjä ja käy niin monen kanssa! Ja istuu sulle hyvin, kun oot noin hoikkakin :) Tuskin se kenestäkään tekee huonoa muotibloggaajaa, että käyttää samaa vaatetta useemman kerran viikossa - merkitystä on vaan sillä, miten niitä vaatteita osaa yhistellä ;)

Ja tuo hame on aivan ylisöpö! Harmi, että oma Tukholman reissu tältä kesältä meni mönkään, toi urban outfitters ois ollut varmaan käymisen arvonen..

6. heinäkuuta 2009 klo 0.52  
Blogger lintu kirjoitti...

Majlis: Kiitos:)

Anonyymi: Kokoajan päivän mittaan sitä nostelenkin, tuubitopit tuppaa vähän valumaan.

Paubella: Tosiaan, niistä en kyllä luovu vaikka mikä olis! :D Hitsit, harmi jos ei Tukholman reissu onnistunut :/

6. heinäkuuta 2009 klo 8.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon ihan rakastunu tähän sun blogiin, joka päivä pitää käydä tsekkaamassa moneen kertaan, jos olisi vaikka tullut taas uusia juttuja! Ihan mahtava ! Tää ei kyl tee yhtään hyvää mun kukkarolle, oot jotenkin aivopessyt mut tykkäämään noista sinivalkoraidallisista vaatteista ja niithän on tullut ostettua ! : )
Hyvää jatkoa, jatka samaan malliin ! : ))

6. heinäkuuta 2009 klo 13.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu