Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

jaiks

torstai 9. heinäkuuta 2009

jaiks

Apua mihin hulluun sateeseen ja ukkoseen heräsinkään! Taino ei tuolla tullut kun pari salamaa, mutta se on mulle jo hullu ukkonen, koska pelkään. Ja mun pitäisi tosiaan lähteä tästä kohta töihin, mm, pyörällä! Ei tuo sade mua niin haittaa, vaikka kastunkin ihan läpimäräksi ilman sadetakkia ja sateenvarjoa, mutta että tuolla vielä ukkostaa. Apua..

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger Char kirjoitti...

Mäkin heräsin siihen että satoi kaatamalla ja salama valaisi huoneen, iih. Tosin, rakastan ukkosta :) ja onneksi töissä odotti toiset kengät, niin ei tarvii kosteilla tepastella koko päivää.. Oon varma että pääset rohkein mielin töihin :))

9. heinäkuuta 2009 klo 7.53  
Blogger lintu kirjoitti...

Char: Hihii täällä sitä ollaan eli kyllä mä pääsin! Mä tosin meen paljain varpain, kun en oon noin fiksu kun sä, että mulla olis jotkut varakengät! Hui hullu kun rakastat ukkosta :)

9. heinäkuuta 2009 klo 8.57  
Blogger Char kirjoitti...

Ikävä kyllä ei ne varakengät fiksuutta ollut töissä :D, vaan koitan venyttää uusia kenkiä aina työpäivän aikana, kun kiristävät edestä :) mutta ihan hyötyä niillekkin tuli! Jee, kiva että pääsit perille :)

9. heinäkuuta 2009 klo 9.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kamala ilma tosiaan, missä on kesä?? Heh... Voisitkin antaa jotain vinkkiä miten selviytyä töihin edes jotenkin siistinä tällaisella säällä...
Ja mitenkäs mineraalimeikit ovat toimineet?
Mukavaa päivää sateesta huolimatta!

9. heinäkuuta 2009 klo 10.28  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, mäkin heräsin tuohon. Pelkäsin koko ajan, että ikkunani edessä oleva puu kaatuu päälleni, se huoju niin pahasti :D Onneksi minun ei tarvinnut kuitenkaan lähteä minnekkään ja hyvä, että pääsit ehjänä perille ;)

9. heinäkuuta 2009 klo 11.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta tää oli jotenkin koskettava: "Ei tuo sade mua niin haittaa, vaikka kastunkin ihan läpimäräksi ilman sadetakkia ja sateenvarjoa --"
Ei tollasta usein nuoren naisen suusta kuule! Kaikki ovat aina niin pinnallisia, minä mukaan lukien. Olet ihana, IHANA<3!

9. heinäkuuta 2009 klo 12.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hmm, luulin kommentoineeni jo aikaisemmin mutta enpä löytänyt kommenttia mistään :D Eniveis, sulla on ihan yyberkivan värinen tukka, niin mietin että minkälaista ohjeistusta sä annat kampaajalles kun se noin kauniin sävyn sulle saa aikaiseksi? :)

9. heinäkuuta 2009 klo 13.05  
Blogger lintu kirjoitti...

Char: Toi on kyllä fiksua Char ;) Mäkin aina venytän tai ajan sisään uusia kenkiä töissä, se on niin helppoa kun saa ne sitten pois jalasta kun alkaa sattua!

Anonyymi: Niinpä, missä missä? Hehee niitä vinkkejä kyllä en osaa antaa, itsekään en selvinnyt siistinä, lähinnä näytin ihan uitetulta koiralta kun pääsin toimistolle :D Mineraalimeikit ovat toimineet kuin unelma :) Kiitos samoin!

Anonyymi: Hui kamala, huojuvat puut on kyllä epäilyttäviä! :D

Anonyymi: Hihihi:)

Anonyymi: Mä vastasinkin jo tuohon jossain aikaisemmassa postauksessa, olit varmaan sinä joka kysyit :) Mutta nyt siis uusintana: Kampaajalle annan sellaisen ohjeistuksen, että kylmän/hopeanvaaleita raitoja tukkaan ja paljon!

9. heinäkuuta 2009 klo 17.59  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu