Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

herkuttelua

maanantai 13. heinäkuuta 2009

herkuttelua


Illan leffaa katsellessa mulla on tällaiset eväät:


Nytkun yritän pitää herkkulakkoa niin oon täysin koukussa kaikkiin ihaniin hedelmiin! Aina kun mulla iskee karkkihimo niin kaivan jääkaapista jonkun hedelmän ja karkkihimo on äkkiä poissa. Iltarutiiniksi on tullut tehdä tuollainen hedelmälautanen, johon pilkon aina sellaista mitä nyt kaapista sattuu löytymään. Tänään menuussa siis viinirypäile-omppu-nektariini-ananas-vesimelooni-mix. Nam, superhyvää :) Ei tää terveellinen herkuttelu ookkaan niiin hankalaa kuin vois kuvitella!

Tunnisteet:

23 kommenttia:

Blogger ella kirjoitti...

hui hyvä ettei oikeesti kuola ala valumaan ku kattoo totta hedelmälautasta, ihanan näkönen! =D

13. heinäkuuta 2009 klo 22.26  
Blogger Jenni kirjoitti...

mun pitäis varmaan kokeilla tuota samaa, hedelmät on kuitenkin niin hyviä! :) pitäs päästä suklaariippuvuudesta eroon!

13. heinäkuuta 2009 klo 22.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näyttää herkulliselta. mäkin yritän lopettaa/vähentää karkin syöntiä mut pitäis keksii joku hyvä korvike koska en voi hedelmii syödä...hei voitko kertoo sen teeleivän ohjeen mist sul oli kuva tos yhdes aiemmas postauksessa? :)

13. heinäkuuta 2009 klo 23.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei kuinka kauan sitten toi muutama postaus alempana näkyvä MQ:n valkoinen lörttöneule tms. on ostettu? Oiskohan niitä vielä kaupoissa? Aivan ihana nimittäin :)

14. heinäkuuta 2009 klo 0.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En nyt halua olla ilonpilaaja, mutta hedelmät sisältävät melko paljon hedelmäsokeria, millä on samat vaikutukset kun tavallisella sokerille. Mutta onhan tuo kuitenkin parempi vaihtoehto, ei sisällä lisäaineita (mutta säilöntäaineita kylläkin).
uolita ainakin hedelmien määrä ja laita sekaan maitorahkaa tai maustamatonta jogurttia (voi maustaa vaikka ananaspurkin mehulla).

Itse olen kokenut parhaaksi säännöllisen ateriarytmin ja viikon tai parin totaalinen sokeilakko, niin ei tee mieli enää mitään makeaa, edes illalla. Sillon pitää kyllä syynätä jogurtit ja leivät, etteivät ne sisällä tuhottomasti sokeria.

14. heinäkuuta 2009 klo 7.58  
Blogger lintu kirjoitti...

ella: Hihihii :D

Jenni: Mulla oli ihan älytön suklaariippuvuua ihan vähänaikaa sitten, söin ihan hirveitä määriä suklaata! Sitten vaan aloin jotenkin pakolla vähentämään ja sitten kun lopetin kokonaan niin alussa olin hätää kärsimässä, mutta siitkun ehkä viikon kituutti niin sit se himo lähti pois. Kunhan vaan jaksaa olla tarpeeksi kauan ilman niin sitten ei tee niin hirveesti mielikään enää:) ja sitkun just keksii tollasia terveellisempiä korvikkeita!

Anonyymi: Voiei, kauheeta! Mä en vois kuvitella tilannetta, etten voisi syödä hedelmiä :/ Mut toisaalta ie monet voi kuvitella sitäkään ettei voi syöd' viljaa niinkuin mä.. Voisin vaikka postata illalla sen reseptin:)

Anonyymi: Ostin sen silloin viime Ruotsin reissulta kesäkuun lopussa :)

Anonyymi: Oot kyllä oikeassa, että on noissakin sokeria, mutta mä oon muistaakseni lukenut, että hedelmäsokeri on jotenkin parempaa ja terveellisempää kuin tavallainen.. Mutta tietty voin olla myös väärässä kun en oo asiaan sen tarkemmin perehtynyt. No jokatapauksessa koen hedelmät kovasti paljon terveellisemmäksi vaihtoehdoksi kuin karkit tai sipsit tai muu tollainen epäterveellinen. Usein kyllä sekoitan nuo nimenomaan maustamattomaan jugurttiin, tai sitten raejuuston kanssa syön.

14. heinäkuuta 2009 klo 8.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nam! Mulla on aivan sama juttu herkkulakon kanssa, hyvä että annat vinkkejä miten se kannattaa korvata :)

14. heinäkuuta 2009 klo 9.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nam, mitä hedelmiä. :)

Hedelmissä on niin paljon muuta hyvää kuten vitamiineja, että niitä voi huoletta syödä vaikka sisältävätkin hedelmäsokeria. Ja ovathan ne nyt todella kevyitä esim suklaaseen verrattuna. :) Ja näin kesällä niistä saa huomaamatta nestettäkin, jos ei muista juoda tarpeeksi.

14. heinäkuuta 2009 klo 9.20  
Blogger Char kirjoitti...

Mmm, voisin itsekkin ottaa tavaksi :) kiitos herkullisesta vinkistä!

14. heinäkuuta 2009 klo 10.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hedelmiä on kyllä aika turha lähteä vertaamaan mihinkään karkkiin tai suklaaseen sokerimäärän tai ''haitallisuuden'' takia.. Säilöntäaineet hedelmissä sitäpaitsi yleensä on kuorissa, ja monissahan kuoria ei syödä. Viinirypäleet ovat säilöntäaineiden kannalta ne pahimmat, samoin hyönteismyrkkyjen. Mutta ihan turha lähteä vertaamaan, eihän täällä muuten mitään saisi tai kannattaisi syödä!

14. heinäkuuta 2009 klo 10.42  
Blogger Kati kirjoitti...

aww ihana kuppi :---)

14. heinäkuuta 2009 klo 10.55  
Blogger Marika kirjoitti...

Oih, minunkin pitäisi taas ostella kämppä täyteen hedelmiä, jottei tekisi mieli kaikenmaailman herkkuja. Suomeen palattuani niitä kun on taas alkanut syödä. Suomalaiset karkit vaan ovat vastustamattomia.. Kyllä minä silti mieluummin noita hedelmiäsi mussuttaisin, ja hampaat ja vatsa kiittäisivät.

14. heinäkuuta 2009 klo 10.59  
Blogger Vviivy kirjoitti...

oot oikeessa, välillä hedelmät on paljon kivempia kuin karkit (: tv. itsekin karkkilakkoa yrittävä :-D

14. heinäkuuta 2009 klo 11.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Säilöntäaineet hedelmissä sitäpaitsi yleensä on kuorissa, ja monissahan kuoria ei syödä."
Ja kuoret sisältävät suurimman osan juuri niistä vitamiineistä, mitkä tekevät hedelmistä terveellisiä. Siksi kannattaa ainakin omenoissa ja viinirypäleissä koittaa suosia luomua.

Ja siitä ei pääse yli eikä ympäri, että hedelmissä on sokeria ja samalla tavalla se vaikuttaa elimistöön kun tavallinen sokeri. Esim. diabeetikoita käsketään välttää hedelmiä juurikin korkeiden sokeripitoisuuksien takia. Ehkä se kertoo jo aika paljon niiden missä määrin sitä sokeria niissä on. Ei omena tai banaani päivässä pahaa tee, mutta sitten kun aletaan elämään hedelmäsalaatilla, niin no no.

14. heinäkuuta 2009 klo 11.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Ja siitä ei pääse yli eikä ympäri, että hedelmissä on sokeria ja samalla tavalla se vaikuttaa elimistöön kun tavallinen sokeri."

Ei muuten pidä paikkaansa...

14. heinäkuuta 2009 klo 12.35  
Blogger Sarina kirjoitti...

Eilen oli koko kesäloman ensimmäinen päivä jolloin mä en syöny mitään karkkia tai jätskiä! Ja mä huomasin et tollanen hyvä hedelmäsalaatti tai tavallinen salaatti oikeesti on varmaan yhtä hyvää kun karkki :) vaan kun jaksais tehä joka päivä niin varmaan tippuis pari kiloo heti :D

14. heinäkuuta 2009 klo 13.06  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Täytyy vaan keksiä itsekin lisää vinkkejä itelleni niin voin sitten tännekin lisäillä lisää :)

Anonyymi: No sitä minäkin, että varmasti parempi vaihtoehto syödä joku hedelmä kuin suklaapatukka vaikka! :)

Char: Hihii eipä mitään:)

Anonyymi: Niinpäniin, kaikesta varmaan löytyy jotakin huonoa loppujenlopuksi: Eli sillä periaattella tosiaan ei sais syödä sitten mitään, enkä ajatellut ihan ruokalakkoon kuitenkaan :D

Kati: Hih:)

Marika: Kandee tosiaan ostaa koti täyteen, koska sitten kun niitä on niin ei tuu syötyä karkkia! :)

Vviivy: Hihii, mutta kyllä mullakin karkkipäivä viikossa on:)

Anonyymi: Enhän mä tosiaan ihan hedelmäsalaatilla elä kuitenkaan, syön paljon muutakin. Mutta tosiaan en nyt lähde tuosta väittelemään kun en sen tarkemmin oo asiaa tutkaillut..

Anonyymi: Voi olla..

Sarina: No niin onkin, tai ainakin musta se on yhtä hyvää, vaikka kyllä välillä iskeekin kauhee suklaahimo :D Mut kyl välillä saa sortuakin;)

14. heinäkuuta 2009 klo 13.25  
Blogger Laura kirjoitti...

Nam, hyvän näköstä!!

Itse olen pesunkestävä suklaa-addikti, joten ihanat hedelmätkään ei saa mua pysymään erossa herkuista ;)

14. heinäkuuta 2009 klo 13.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

""Ja siitä ei pääse yli eikä ympäri, että hedelmissä on sokeria ja samalla tavalla se vaikuttaa elimistöön kun tavallinen sokeri."

Ei muuten pidä paikkaansa..."

Wait and see, ensi vuonna pukkaa uusia tutkimustuloksia jolla kumotaan 10-0 vanhat oletukset. Ei kannata pitää Internetin tietoja lopullisinä faktoina. Kyseenalaistakaa tieto mitä täältä lukette, etenkin lääketieteen osalta. Se ensinnäkin kehittyy hurjaa vauhtia ja toiseksi huijareita (lääketehtaat+tutkijat+osakkeita omistavat lääkärit) löytyy.

14. heinäkuuta 2009 klo 13.39  
Blogger terhi kirjoitti...

aaah miten ihanan näköstä, nyt päätin sun kuvan innostamana alottaa myös herkkulakon x) hii
laitoin mun blogiin linkin sun blogiis, toivottavasti ei haittaa ?

14. heinäkuuta 2009 klo 16.33  
Blogger mari kirjoitti...

Oh noes, mitenkähän mä oppisin tollasen saman tavan? Oon tosi huono ensinnäkin ostamaan hedelmiä (tosin tää ny ei oo paha rasti tässä jutussa ollenkaan).. joitakin tiettyjä sit välillä raahaan kaupasta kotiin kuten omenoita, nektariinejä ja viinirypäleitä, mut usein ne jää vaan pöydälle pilaantuun.. :(

14. heinäkuuta 2009 klo 16.53  
Blogger lintu kirjoitti...

Laura: Kyllä se suklaasta eroonpääseminen mullakin otti aikansa ja oli aika kivulias prosessi, mutta jee onnistuin silti! Vaikka kyllä mä karkkipäivinä (eli kerran viikossa) vähän otan:)

Anonyymi: Hmm, okei.

terhi: Ei haittaa yhtään:)

mari: Opettelemalla varmaankin :D Alota vaikka siitä, että kun ostat niitä niin muistat myös syödä ne etkä jätä pilaantumaan :D Mullakin oli kyllä vlillä toi huono tapa, mut jotenkin vaan ryhdistäydyin kun ajattelin että miten paljon menee rahaakin hukkaan jos jätän ne mätänemään..

14. heinäkuuta 2009 klo 18.47  
Anonymous ii kirjoitti...

Ei todellakaan diabeetikoita suositella välttämään hedelmiä ! :o Itse olen diabeetikko ja ravitsemusterapeutin kanssa katsottu ruokavalio ja se oli just sitä mieltä, et hedelmiä pitää syödä !

16. heinäkuuta 2009 klo 23.34  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu