Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

brun utan sol

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

brun utan sol


Te olette kovasti kyselleet mun rusketuksestani, joten nytpä kerron teille mun päivettyneen ihoni salaisuuden!

Mähän tosiaan istun kaikki arkipäivät juuri sen parhaan auringonottoajan toimistolla sisätiloissa, joten oikeaa rusketusta en valitettavasti pääse kovin usein hankkimaan. Varsinkin kun mun surkealla tuurillani kaikkina vapaina viikonloppuinakaan ei vielä kertaakaan ole kunnolla paistanut! Itse kuitenkin rakastan ruskettunutta ihoa ja mun mielestäni kesään kuuluu ehdottomasti se, että ollaan ruskettuneita! Silloin monet vaatteetkin näyttävät kivemmilta ja muutenkin ruskeana tunnen oloni jotenkin kivemmaksi:)

Joten jos aurinkoon ei oikeasti pääse niin rusketus on hankittava muilla keinoilla! Itse en halua solariumissa käydä enkä uskalla voimakkaita itseruskettavia käyttää, mutta niiden sijaan voidemaiset päivettävät tuotteet ovat ihan täydellisiä tasaisen rusketuksen hankkimiseen!

Mulla on ollut käytössä päivettäviä voiteita kahdelta eri merkiltä: Nivean Summer Beauty -voidetta ja Doven Summer Glow Shimmer -voidetta. 


Molemmista oon tykännyt kovasti, mutta tässä nyt vähän vertailua noista kahdesta:

Nivea
+ tasainen lopputulos
+ tuloksia nopeasti
+ levittyy helposti
- pahanhajuinen
- kuivumista joutuu odottelemaan

Dove
+ tasainen lopputulos
+ tuloksia nopeasti
+ levittyy helposti
+ ihana tuoksu
+ kivaa kimalletta seassa
- kuivumista joutuu odottelemaan

Tosiaan niinkuin jo sanoinkin, molemmista oon kovasti tykännyt! Mutta jos nyt täytyy valita parempi, niin ehkäpä mä kallistun sitten tuon Doven puolelle. Tulokset on molemmissa mielestäni ihan yhtä hyvät, mutta Dovessa tykkään siitä hyvästä hajusta ja etenkin siitä kimalteesta ;) 

Tunnisteet:

25 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

käytätkö nassuun mitään päivettävää ?:)

8. heinäkuuta 2009 klo 22.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kans noi molemmat voiteet mutta minusta tuo nivean voide voittaa, okei se on pahan hajuinen mutta minusta tuo Doven ei anna minkään laista päivitystä...

8. heinäkuuta 2009 klo 22.44  
Blogger Paubella kirjoitti...

Mäkin vannon Doven nimeen, jos ei pääse paistattelemaan oikeessa auringossa :) Ainoo miinuspuoli siinä on se, että jos kesäkuumalla iho hikoilee, niin sitä väriä tarttuu vaatteisiinkin - mut se nyt taitaa olla sama juttu vähän noissa kaikissa itseruskettavissa/sävyttävissä.

8. heinäkuuta 2009 klo 22.45  
Blogger H kirjoitti...

Minkähän hintaisia nuo purkit ovat ? =) käytätkö niitä myös kasvoille ? Pitäis itsekin varmaan harkita rusketuksen hankkimista purkista!

8. heinäkuuta 2009 klo 22.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Nyt on pakko kysyä, kun itsekin ahkerasti noita päivettäviä oon käyttänyt (niveaa lähinnä), eli rasvailetko itse joka päivä normaalin rasvan tapaan vai pidätkö taukoja, sulla nimittäin näyttää toi päivetys hämäävän aidolta :). Mulla kun ei ole vertailupohjaa kun kukaan ystävättäristäni ei kyseisiä tuotteita tarvitse, mokomat ruskettujat =)
-Sophie-

8. heinäkuuta 2009 klo 22.48  
Blogger Kiraz- kirjoitti...

Oi tuo Dove kuulostaa kivalta :) Ovatko nämä minkä hintaisia?

8. heinäkuuta 2009 klo 22.54  
Blogger orchid kirjoitti...

Miten usein laitat tota? Ja kuoritko ihoa koskaan siinä välissä, vai miten säästyt niiltä läikiltä? :)

8. heinäkuuta 2009 klo 22.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla on alkanut tulla aina normaalin Doven käytöstä ihottumaa jalkoihin ja käsiin, joten en enää tuota Doven päivittävääkään enään uskalla käyttää (Jota minulla on vielä semmoiset puoli purkkia jäljellä) En siis aio kokeilla onko tossa päivittävässä sitä mikä mun ihon saa kamalasti kutisemaan. Ehkä vois pikkuselle vähemmän näkyvälle alueelle länttästä ja kattoo..?


Mutta siis kiitos kamalasti tästä postauksesta, en oo ennen noita Nivean päivittäviä kaupoissa nähnyt, niin meempäs varmaan heti huomenna metsästämään. Sattuisko Sokoksella tai Stockalla olemaan?
Mutta apua, toi dove oli kyllä niin kiva, että mitenköhän voin siirtyä tohon Niveaan, jos sen tuoksu on paha :))


No mutta mä katon huomenna sitten stadissa, että jos siellä noita Niveoita löytyis.

Kiitoos!

8. heinäkuuta 2009 klo 22.57  
Blogger Jenni! kirjoitti...

Mä taas kallistun Nivean puolelle, koska mulle siitä tulee tosi hyvä väri kun aamuin illoin laittaa, ja eikös se lupaa myös kiinteyttää ;))

8. heinäkuuta 2009 klo 23.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sotkevatko vaatteita? Jääkö esim. valkoisiin vaatteisiin jälkiä voiteesta jos on kuuma päivä ja hikoilee tms???

8. heinäkuuta 2009 klo 23.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tota dovea on myös ilman kimalteita =)

8. heinäkuuta 2009 klo 23.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täytyyki kokeilla jotain tollasta! Kun itseruskettavia oon kokeillu, mut ei oo oikeen munkaan juttu ne.. :)

9. heinäkuuta 2009 klo 0.00  
Blogger Nellipulla kirjoitti...

laitatko noita naamaanki ? :)

9. heinäkuuta 2009 klo 0.07  
Blogger Pinja kirjoitti...

Kuinka usein levität noita? Mulla aiakin menee hermo ton doven kanssa kun jos sitä levittää niin farkkuja ei vedetä seuraavaan viiteen tuntiin jalkaan. :/

9. heinäkuuta 2009 klo 0.24  
Blogger tipitii kirjoitti...

Pitäisköhän mun pitkästä aikaa hankkia tollanen rasva... Viime kokeilusta on aikaa, mutta sillon lopputulos oli sen verran karmee, etten oo vielä rohjennu yrittämään uudestaan ;)

9. heinäkuuta 2009 klo 1.17  
Blogger Niina kirjoitti...

Dove on kyl ehdottomasti munkin lemppari. Tosin tykkään siitä missä ei ole kimalletta. Tummalle iholle tarkoitetusta voiteesta tulee tosi hieno väri jo parilla kerralla. Käytän kyl useesti myös "oikeita" itseruskettavia.

9. heinäkuuta 2009 klo 8.15  
Anonymous erica kirjoitti...

Dove on kyllä tehokas hintaansa nähden! Ostinkin sitä eilen ja sivelin sitä heti hipiälleni ja aamulla olinkin jo paljon päivettyneempi. Ja tosiaan tuo haju ei ole niin voimakas kuin muissa itseruskettavissa/päivettävissä voiteissa, joista minä (ja poikaystäväni :D) saan helposti päänsäryn :/

9. heinäkuuta 2009 klo 8.49  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Käytän samaa kasvoihin.

Anonyymi: :Aijjaa, mulla tuo Dovekin on toiminut kyllä hirmu hyvin..

Paubella: Hih:) Jep tuo värintarttumisongelma on varmaankin kaikissa noissa tuotteissa :/

H: Sellaista kympin luokkaa muistaakseni, ei siis kovin kallista. Käytän noita myös kasvoille, mutta siinä täytyy vaan muistaa levittää extratasaisesti!

Anonyymi: Pyrin rasvaamaan joka päivä, mutta onhan tuossa kuitenkin senverran vaivaa, että välillä iskee laiskuus enkä jaksa laittaa. Aidonnäköisen tuosta tekee varmaan sekin, että mulla on joukossa myös vähän oikeaa rusketusta :) Hihii mäkin olisin mokoma ruskettuja jos vaan pääsisin ulos täältä toimistolta :D

Kiraz-: Kympin luokkaa ovat :)

orchid: Pyrin ihan päivittäin laittamaan, mutta välill' tulee parin päivän taukoja. Harvemmin kuorin ihoa, mutta ei mulla silti mitään läikkiä tule onneksi. Kunhan muistaa levittää tasaisesti :)

Anonyymi: Voiei, mulle ei kyllä ole mitään tuollaisiia oireita tullut.. Mutta sehän on yksilöllistä, joillakin on herkempi iho eikä se välttämättä sitten kestä tuollaisia aineita.. Kannattaa varmaankin koklailla sitä Niveaa, mutta ehkä pienelle alueelle aluksi. Sitä löytyy ihan Stockalta ja Sokokselta ainakin!

Jenni!: Hihii ton kiinteytyspointin unohdin kokonaan ;D

Anonyymi: Itse laitan tuota aina illalla, joten päiväkäytöstä hikoilevalla iholla ei ole kokemuksia. Mutta kyllä siitä vähän vaatteisiin jää jos ei kunnolla ole antanut imeytyä.

Anonyymi: Tiedän, mutta mä tykkään kimalteesta :)

Anonyymi: Kannattaa!

Nellipulla: Jep laitan :)

Pinja: Päivittäin yritän jaksaa laittaa. Ja tosiaan ite käytän illalla niin ei ole tollasia farkkuhuolia :)

tipitii: Pitäis ;)

9. heinäkuuta 2009 klo 8.55  
Blogger Bisquits kirjoitti...

Olet mielestäni tosi fiksu, kun auringossa makaamisen sijasta käytät itseruskettavia. Kauhulla katselen, kuinka ihmiset viettävät kesäpäivänsä itseään grillaten... No, eipä siinä, kukin pilatkoon ihonsa, jos itse niin haluaa. ;-)

9. heinäkuuta 2009 klo 10.20  
Blogger essic kirjoitti...

ystäväni käyttää jotain doven itseruskettavaa, mutta hitsi kun en muista sen nimeä :< kuitenkin, se on todella vahvaa, ja kaverini laimentaa sitä vartalorasvalla. siitäkin huolimatta, lopputulos on aivan hirvittävä, vaikka levityksen jälkeen lopputulos näyttäisikin tasaiselta. niille läikille ei voi kuin nauraa, se on huvittavan näkjöistä, kun hänellä on mm käsissään selvästi normaalia tummempia laikkuja :D

9. heinäkuuta 2009 klo 10.23  
Blogger Alisa kirjoitti...

Itselläni on tuota Doven kyseistä käytössä ja voin sanoa, että hyvin toimii :) Mulla maksoi purnukka Tarjoustalosta 4,90 e ja kalleimmillaan taitaa olla jotain vähän reilu 6 e kun kävin kattomassa Anttilasta.

9. heinäkuuta 2009 klo 12.51  
Anonymous Ässä kirjoitti...

Ihan vinkkinä vaan, että siihen on syynsä miksi kasvoille on omat tuotteensa noiden ohella. En rupea saarnaamaan sen kummemmin, mutta nuo itseruskettavat ovat "kosmetiikkamyrkkyjä" pahimmasta päästä, joten kannattaisi edes hankkia kasvoille kevyemmät versiot.

Olen kuitenkin itsekin siinä mielessä "pinnallinen" että haluan pitää kevyen päivetyksen, niiinpä mielestäni kaikkein paras vaihtoehto on käyttää luonnonmukaisia itseruskettavia, esim Lavera on hyvä merkki.

On todennäköistä, että kemikaalien vaikutukset tulevat toki esille vasta vuosien kuluttua, mutta kauneutta rakastavana ihmisenä kannattaa sijoittaa tulevaisuuteen tässä vaiheessa. :)

9. heinäkuuta 2009 klo 13.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Miten levität voiteen käsiin ja jalkoihin, siis ranteista ja nilkoista alaspäin? Niihin mulle aina tulee joko oranssimmat läikät tai sitten ne jää vaaleammaksi. Oisko hyviä neuvoja?

9. heinäkuuta 2009 klo 17.32  
Blogger lintu kirjoitti...

Bisquits: Itse olen kyllä juurikin sellainen grillaaja, mistä puhut, vaikka se varmasti huonoksi onkin. Itseruskettaviin turvaudun vain kun en itse pääse aurinkoon, muuten asuisin auringon alla :)

essic: Hmm, tuskin se on samaa ainetta ainakaan, koska tuolla mun dovellani en saa kyllä laikkuja aikaiseksi en sitten millään! Voit suositella sun ystävälle tuota mitä mä käytän, koska sillä tulee kyllä tosi tasainen väri:)

Alisa: Niin toimiikin:)

Ässä: Hmm, ehkä tuossa on jotain itua. En oo tullut itseasiassa ajatelleeksikaan että käyttäisin kasvoihin jotain eri ainetta. Noh, täytyy tutkia tarjontaa josko vaikka löytäisin kasvoille sitten jonkun oman tuotteen!

shekerim: Levitän ihan samalla lailla kun muuallekin kehoon, mutta noihin kohtiin yritän käyttää aika vähän rasvaa, ettei sitten jää paakkuja. Kyllä mulle siitä Niveasta tuli välillä ranteisiin laikkuja, muttakun koitin tasaisesti levittää niin ei niitä silloin tullut. Dovessa en sellaista ongelmaa oo huomannut ollenkaan!

9. heinäkuuta 2009 klo 18.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Itse olen myös kokeillut kumpaakin ja mielestäni toi Nivean rasva peittoaa selvästi Doven. Dove haisee niin pahalle ja Nivea semmoiselle persikkaiselle rasvalle, minä toki käytän sitä rasvaa joka on from normal to dark skin, vaikka olenkin itse tosia vaalea.

9. heinäkuuta 2009 klo 20.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu