Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

...

perjantai 10. heinäkuuta 2009

...


Kommenttiboksiin tuli tänään kommenttia siitä, kuinka jonkin lukijan mielestä blogini taso on viimeaikoina huonontunut paljon. Harmikseni mun täytyy itsekin myöntää asia todeksi. Mä en oikein tiedä mikä nyt mättää. Rakastan bloggailua ja musta on kauhean kiva kirjoitella tänne, mutta silti viimeaikoina innostus on ollut vähän tiessään. Enkä oikein edes tiedä miksi. Ehkä se on kaikki se kiire ja muu touhu, joka vie mun innostustani ja etenkin aikaani, mutta noistakin huolimatta haluaisin pystyä panostamaan blogiin täysillä. Mä en tykkää kun hommat tehdään sillälailla hutaisten ja nyt, kun en ole itse pystynyt tätä blogia täysillä pystyssä pitämään, niin tuntuu jotenkin hölmöltä. En mä halua olla sellainen puolihutaisija! Noita postauksiakin on tuolla "tulossa" -listalla vaikka millä mitalla ja ootte saanut oottaa monia niistä jo kauhean kauan :/ Enkä nytkään osaa luvata milloin niitä pääsen toteuttelemaan.. 

Mua kyllä harmittaa ja mulla on pahakin mieli nyt tän asian takia. Haluaisin panostaa täysillä, mutta aina en vaan kuitenkaan pysty. Ja sekin harmittaa, etten muka pysty! Mä en tiedä olisiko ehkä joku tauko paikallaan.. Toisaalta en voi kuvitella pitäväni taukoa. Kaipaisin tänne kuitenkin heti takaisin ja lopulta tauko kestäisikin sen pari päivää :D

Ei tässä oo nyt mitään järkeä! Mä jatkan tähän malliin ja toivon vaan, että saan tason taas nousemaan täällä ja pääsen siihen vanhaan vauhtiini takaisin. I'll try my best:)

Tunnisteet:

26 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ei sun blogin taso mun mielestä ole laskenu.. :) Just hyvä tällasenaan!

11. heinäkuuta 2009 klo 0.26  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Voi muru... Ei mitään taukoa! Sun blogi on ihana! Ei sitä aina voi olla inspiraatiota tai aikaa vaan bloggailla, elämää on tän ulkopuolellakin. Kyllä se inspis taas iskee... Älä stressaile turhia, tää on kiva pieni harrastus! :) Pus!

11. heinäkuuta 2009 klo 0.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä blogi on yhtä hyvä kuin ennenkin:)

11. heinäkuuta 2009 klo 0.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minusta blogisi on hyvä ja tauosta ei olisi mitään hyötyä. Jos taso voisi olla parempaa niin silti mielummin vähän "huonompia" postauksia kuin ei ollenkaan. Ja kyllä varmasti innostus sitten vielä herää paremmin ja saat sellaisia tekstejä kun haluatkin. Parempi, että edes jotain kun ei ollenkaan ! Ja siis minun mielestä blogisi on ihana :)

11. heinäkuuta 2009 klo 0.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä ota mitään stressiä!
Kyllä mun mielestä sun postauksia tulee mukavasti.
Pää pystyyn! :)

11. heinäkuuta 2009 klo 0.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot ihana =)niin moni bloggaajista ois vastannu toho kommenttii et idiootti tee oma blogi mut sä otit tosi tunnollisesti koko jutun! ainahan tulee semmosia kausia, ettei pysty olee ihan täysillä messissä koko ajan, mutta turha sun on siitä stressiä ottaa, sähän teet tätä vaan just siks koska ite tykkäät, et siks koska tahot et muut tykkää! kivaa kesää sulle lintu! =)

11. heinäkuuta 2009 klo 1.02  
Blogger Paubella kirjoitti...

Höpöhöpö, ei sun blogi oo mitenkään huonontunut - päinvastoin! Sun tyyli on kehittyny koko ajan vaan parempaan suuntaan, kuvat on parempilaatusia ja jutut aina yhtä herttasia :)

Ja ei siitä kannata ottaa paineita, jos on kiirettä eikä ehdi koko aikaa päivitellä blogia. Varsinkin, kun niihin pääsykokeisiin pänttäsit - luulis nyt ihmisten ymmärtävän, että se on kuitenkin pikkasen tärkeempi asia kun väsätä tänne postauksia koko ajan. Ei kenenkään pitäis olettaa, että omistaudut tälle 24/7. Ja aina tulee löytymään joku, joka ei oo tyytyväinen, teitpä miten tahansa. Voi kun kaikkia voiskin miellyttää :D

Pääasia, että sulla itellä vaan säilyy tästä hyvä fiilis, niin se välittyy sitten lukijoillekin ;) Ja kyllä ne "tosilukijat" jaksaa sitten ootella niitä toivepostauksiakin - hyvää kannattaa odottaa ;) Tsemptsemp, jatka vaan samaan malliin ja omaan tahtiin:)

Hups, tulipas metrikommentti..

11. heinäkuuta 2009 klo 1.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No worries! Mä oon sitä mieltä että blogin pitäminen ei saa olla liian tostista puuhaa! Täähän on vaan vähän kuin julkinen päiväkirja jota kirjoittelee satunnaisesti! Kirjoitat vaan just sillon ku huvittaa ja sitten kaikki me lukijat saadaan iloita siitä. Ja jos et jaksa/ehdi/halua kirjoitella, niin netti on täynnä muita blogeja joita voi lukea. Ja valittajat tehköön itse blogin! Ei näitä voi verrata esim. ruotsalaisiin blogeihin, joita monet kirjoittajat tekevät työkseen ja saavat siitä rahaa. Älä murehdi liikaa kaikenmaailman valittajien kommentteja! :) Mä tykkään sun blogista sairaasti ja luen mielelläni myös sun vanhoja postauksia. (Vinkki myös niille jotka kyselee kaikkia juttuja sulta, joihin sä oot jo vastannu sata kertaa aikaisemminkin blogissa... ;) ) Sitä paitsi eihän sitä kenenkään elämässä nyt niin paljon joka päivä ees tapahdu että siitä vois mitään kirjoittaa JA vaatekaapista ei aina löydy uusia asukokonaisuuksia. Hiljaiselo kertoo vaan siitä että sulla on myös elämää blogin ulkopuolella!! :)

11. heinäkuuta 2009 klo 2.49  
Anonymous wepa kirjoitti...

höpö höpö. mun mielestä blogien taso alkaa laskemaan siinä vaiheessa, kun alkaa just tällasia asioita kelaileen, et onko nyt tarpeeks hyvä blogi ja tuleeko tarpeeks usein postauksia. PYH! sä teet postauksii just niin usein kuin haluat ja just sellasia ku haluat. sun blogi, sun säännöt :) toivon todella, ettet ryhdy millekään blogitauolle vaan kirjottelet silloin kun hyvältä tuntuu ja silloinhan toteutat juuri sitä parasta bloggailutaitoas :) tsemiä!

11. heinäkuuta 2009 klo 2.56  
Blogger melina kirjoitti...

Voi, eihän se haittaa, vaikkei aina jaksa panostaa. Muuten sitä väsähtää aivan varmasti. Tämähän on harrastus (ainakin minulle). Mielestäni blogisi on oikein suloinen ja itsesi näköinen :) Tsemppiä!

11. heinäkuuta 2009 klo 6.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta tää sun blogis on ollut aina ihana ja mielenkiintonen. Tätä oon aina tullut lukemaan kun on ollut tylsää (ja muutenkin aina päivän lopussa) sen jälkeen on heti ollut jotain tekemistä. Oon jopa saanut aikaseks siivota mun vaatekaapinkin ja löytänyt vaikka mitä aarteita.

Nytkin oon viikon matkoilla, ilman konetta ja mä en tiedä miten mä pärjään ilman sun mahtavaa blogias. Ainakin yks hyvä puoli on se, että kun mä tuun takas, täällä on kaikkea kivaa luettavaa.

Sulla ei oo ollu päivän asua neljään päivään. Sitäkin odottelen


Kiitos ihanasta blogistas<3 Ei sun tarvi noiden tulossa listojen kanssa säätää, tee ne sillon kun on aikaa.

11. heinäkuuta 2009 klo 7.38  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: No hyvä ettet sä ole sitten sitä mieltä ainakaan:) Kiitti!

Bellagio: Okei okei, ei taukoa jos sä sanot :D Enkä mä kyllä kestäisi taukoa, nytkin tulin heti aamusta tänne kyttäämään :D Pitäis nyt osata vaan sit olla stressaamatta, otan vähän liikaa painetta välillä :/ Mutta kiitti murunen kannustuksesta:)

Anonyymi: Oi ihanaa, mukava ettet säkään ole sitten mitään huomannut..

Anonyymi: Ei olisikaan, samaa mieltä! Kyllä mäkin luulen, että se innostus vielä sieltä tulee, vaikka nyt ei ookkaan ihan pinnassa. Kiitos sulle:)

Anonyymi: Yritän olla ottamatta! :)

Anonyymi: Kiitos kommentista:) Piristi hirmusesti! Ihanaa kesää sullekin :)

Paubella: Kiitos P:) Sä osaat kyllä toimia tsempparina!! :)

Anonyymi: Ei saisikaan, i know. Harrastushan tää vain on, muttakun se ahdistaa kun monilla tuntuu olevan kauheita "vaatimuksia" ja odotuksia.. Mutta ihana kuulla, että sä tykkäät ja kiitos kovasti kannustavista sanoista! :)

wepa: Joo, ei pitäisi miettiä, mutta no can do kun alkoi mietityttämään se yksi kommentti :/ En ryhdy tauolle, niinkuin sanottu en mä siihen pystyisi alkuunkaan! Kiitos tsemppauksesta :)

melina: Eikö, voikun musta aina tuntuu että se haittaa... Niinkuin sanoin haluisin tehdä tätä täysillä ja harmittaa jos en pysty :/ Mutta tosiaan harrastushan tää "vain" on niin ehkä mun täytyy nyt vaan oppia ottamaan rennosti:) Kiiitos:)

Anonyymi: Oivoi, kiitos paljon ihanasta kommentista! Niin kiva kuulla:)

11. heinäkuuta 2009 klo 8.54  
Anonymous Laura kirjoitti...

Mä sanon kansssa et höpö,höpö, ei sun blogi ole huonontunut! Äläkä streessaa, ei tää ole koko elämä :)
Mun mielestä sun blogista paistaa ihanasti oma elämäniloisuutesi, jonka takia käyn tätä mielelläni lukemassa. Mun mielestä sun blogi on just loistava tälläisenään, joten keep goin!

11. heinäkuuta 2009 klo 9.41  
Blogger Ninass Fashion kirjoitti...

höpöhöpö sanon kanssa, oon seurannut tätä sun blogias iät ja ajat enkä oo huomannut mitään tason pudotusta pikenmminkin paranemista! Jos lohduttaa niin aina kun kattelen sun asujas kadehdin kun sulla on niin kivoja vaatteita ja oot nätti, tseppiä :)

11. heinäkuuta 2009 klo 9.57  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Höpöhöpö linjoilla myös... SINÄ teet tätä muun elämän ohella ja niinhän se menee, että välillä on enemmän aikaa & motivaatiota ja välillä taas ei!
Suurin osa meistä lukijoista omistaa toimivat aivot ja ymmärtää tämän ihan ilman selittelyjä!! Pidän blogistasi niin aallon pohjalla kuin sen harjallakin... Tsemppiä

11. heinäkuuta 2009 klo 10.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Älä ota stressiä blogista vaan postaa niin usein kuin kerkeät ja aina kun inspis vaan iskee. Ei mitään taukoja ainakaan, koska tää sun blogi on ihana!

Sun kysymyksiin vastailua voisi helpottaa jos lisäisit tonne sun kuvan luo reunaan perusfaktat itestäsi, mitä aina kysytään uudestaan ja uudestaan: missä asut, pituus, missä mökki ja et asut himassa vielä jne... Niin ei tarvi ainakaan olla koko ajan vastailemassa noihin samoihin kysymyksiin.

11. heinäkuuta 2009 klo 10.52  
Blogger Jen kirjoitti...

Sun blogi on just ihana :)älä aseta itelles liikaa paineita. Tän pitää tuntua mukavalta, eikä niin että se aiheuttaa lisää strssiä.
Aurinkoista päivää!:) halaus

11. heinäkuuta 2009 klo 12.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei pyh pah, haista jo :D mun mielestä tän blogin taso on vaan noussu :D eli älä stressaa, nähtävästi ihmiset tykkää erilaisita blogeista ja nimenomaan tää sun nykyinen on mun mieleen hihi! eli tsemppiä sinne :) ja ainiin btw mäki hakemssa ens vuonna kauppikseen eli ehkä siellä nähdään. tosin etsä mua kyllä tän kommentin takaa tunnista :DD

11. heinäkuuta 2009 klo 12.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Just hyvänä pysyny, en oo huomannu muutosta :)

11. heinäkuuta 2009 klo 13.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei ole kuule taso yhtään laskenu! yhtä ihana kuin aina ennenkin! älä mitään stressiä ota turhasta asiasta ja jatka vaan samaan malliin kuten ennekin. ♥ tsemppiä.

11. heinäkuuta 2009 klo 14.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kyl hyvä asenne, kritiikkiin ja muutenkin ikäviin kommentteihin (ei sillä että kritiikin tarvitsisi olla aina ikävää).

Kun vaan muistat ettet ota liikaa stressiä muiden odotuksista ja vaatimukset blogin suhteen voi jättää ihan omaan arvoonsa. Luulen että niin kauan kuin bloggaaja tuntee kirjoittavansa ihan kirjoittamisen ilosta ja vapautuneesti, niin kauan blogi pysyy hyvänä ja mielenkiintoisena. Pidä siitä tunteesta kiinni! :D

Hyvää kesää sinulle Lintu.

Ja kiitos kivasta blogista. :)

11. heinäkuuta 2009 klo 14.32  
Blogger Johanna kirjoitti...

En mäkään ole mitään tason laskemista huomannut. Ja musta tämä sun viikko ilman navyblueta on ollut tosi kiva, kiva nähdä vähän erilaisia asuja välillä vaikka se sininen onkin nätti :)

11. heinäkuuta 2009 klo 16.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on just paras! :) Niinku joku tuolla jo sanoki, ihan sun näkönen (hyvä sanoo ko en ees tunne sua :D). Ja musta on kiva kuunnella sun höpinöitä ja sähän postaat usein, tässäki kuussa melkein 2 per päivä. Eniten tykkään kuulla sun kuulumisia, nuita aihe-postauksia teet sitte ku kerkiät :)

11. heinäkuuta 2009 klo 16.16  
Blogger lintu kirjoitti...

Laura: Hih no en mä kai sitten:) Kiitos vain kommentista ja kannustuksesta!

Ninass Fashion: Kaikki sanoo höpöhöpö :D Kiitos sullekin :)

Anonyymi: Haha ja höpöhöpö -linja jatkuu :D Kai mä alan jo uskoa pikkuhiljaa:) Kiitokset tsemppauksesta!

Anonyymi: Koitan olla nyt ottamatta ja tauolle en lähde, that's for sure! :)

Jen: Voi kiitti:)

Anonyymi: Haha, haistan :D Kiitokset tsempistä ja kauppiksessa nähdään ;D

Anonyymi: Hih no hyvä sitten :)

Anonyymi: Yritän nyt olla sitten stressaamatta, kiitos sulle:)

Anonyymi: Kiitos, koitan pitää sellasta positiivista asennetta vaikka välillä se on kyllä hankalaa! Koitan olla ottamatta stressiä nyt, täytyy nyt vaan tajuta että teen tätä itseäni varten enkä muita, ja jättää ne odotukset sinne omaan arvoonsa niinkuin sanoitkin. Hyvät kestä sulle myös ja kiitos itsellesi kivasta kommentista:)

Johanna: No hyvä(: Hihii mustakin tää on ollut kiva, vaikkakin haastava :D

Anonyymi: Hihii:) Kiitos!

11. heinäkuuta 2009 klo 18.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jaksamisia, mielestäni tää taso ei ole laskenu mitenkää, kauneus on kai katsojan silmässä :D

11. heinäkuuta 2009 klo 22.21  
Blogger Ulla kirjoitti...

Jengi on kyllä aika armottomia, helppoa se on, kun ei itse pidä blogia! Ihana blogi sulla on!et höpöhöpö vaan.
Kiitos kauniista sanoista, joo v*****sella ei ole rajaa. Mutta..noh.eteenpäin vaan.
Herneet on ihania!!

13. heinäkuuta 2009 klo 9.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu