Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

asua ja ostoksia

tiistai 14. heinäkuuta 2009

asua ja ostoksia


Tänään heiluin töissä tässä asussa:

paita H&M
housut One Way
vyö vanha
kengät H&M
kello saatu lahjaksi

Töiden jälkeen kävin vielä vähäsen pyörimässä kaupoilla, lähinnä metsästämässä niitä röyhelötunikoita! Mulla kävikin tuuri ja löysin mustan tunikan juuri oikeassa koossa. Puuterinvärisen kanssa kävikin sitten vähän huonommin, eli en löytänyt sellaisia ollenkaan. Mutta etsinnät jatkuu :)


Löysin myös uudet aurinkolasit itselleni H&M:n miesten osastolta. Vasta kotona huomasin, että nehän olivatkin samat, mitkä eilen ostin valkoisina! Noh, ei se mitään, tuo oli musta hirmu kiva malli ja lasejahan ei ole koskaan liikaa ;)


Lopuksi kävin vielä luontaistuotekaupasta hakemassa karosiinitabletteja matkaa varten! Haluan maksimoida rusketuksen ja välttää palamista, joten tämän pitäisi kai siihen auttaa. Ekaa kertaa kokeilen jotain tällaista valmistetta, ja odotukset on kyllä korkeella :D Hihii oon kyllä aina utelias kokeilemaan jotain uutta! Mutta tosiaan jos teillä on kokemuksia karoteenitableteista niin kuulisin niitä tosi mielelläni:)


Tunnisteet: ,

32 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sulla on oikeesti niin ihania vaatteita :)

14. heinäkuuta 2009 klo 18.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulle tulee helposti aurinkoihottumaa, ja kun söin noita ennen matkaa, ei tullut ollenkaan. Tosin jotkut suosittelevat aloittamaan noiden popsimisen jo n. 3kk ennen matkaa. Mutta kyllä se vähän myöhäisempi aloituskin varmaan riittää :)

14. heinäkuuta 2009 klo 19.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon suht hyvin ruskettuva ja joskus tulee aurinkoihottumaa, mutta noista karosiinitableteista ei aiheutunut muuta mulle kuin vatsavaivoja! Lopetin niiden käytön, ei ollu mahakipu ja vessassa ravaaminen "syvemmän" rusketuksen arvosta.. Oon myös kuullu että joillakin noita syöneillä rusketus on alkanu taittaa sellaseen oranssiin sävyyn, joten kandee olla tarkkana :)

Paljonkos toi sun kauluspaita on maksanut, onko sama paika jonka ostit äskettäin? Näyttää tosi hyvältä koko pakkaus! :)

14. heinäkuuta 2009 klo 19.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana röyhelötunika. Meidänkään hennesiltä noita puuterisävyisiä ei löydy enää oikeassa koossa, mutta ei kyllä löydy noita mustiakaan.
Hei, muuten kun muutama postaus taakseppäin puhuit siitä doven summer glow -voiteesta, niin käytätkö sitä myös kasvoille? Ja sitten se sun ihon sävyn heleyttäjä, onko sillä tummalla ja vaalealla ihan hirveä ero? kun meiltäpäin ei enää niitä vaaleita löydy, niin pitäskö sitten ostaa sellanen tummempi, kun itse olen kuitenkin vaalea, suunnilleen "saman värinen" kuin sä?
Jatka bloggailua, seuraan blogiasi jatkossakin, on se niin ihana;)
-iida

14. heinäkuuta 2009 klo 19.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

olen kokeillut niitä vivida sun nimisiä kapseleita ja mulla toimi todella hyvin ne! en palanut ollenkaan ja rusketuin mielestäni nopeammin ja paremmin (vaikka yleensä palan ulkomailla helposti). ja oltiin siis Thaimaassa asti. tottakai suojakerrointa käytin myös mutten niin korkeaa kuin olisin ilman kapseleita tarvinnut. suosittelen! ja jos niiden syöntiä jatkaa vielä kuukauden matkan jälkeen niin rusketus pysyy pitempään. Suomen kesään noi kapselit on ihan turhia, kun ikinä ei tiedä millon paistaa.

14. heinäkuuta 2009 klo 19.48  
Anonymous iuiu kirjoitti...

vitsi että tykkään sun blogista. :D oon aina ihan innoissani kun huomaan, että oot kirjoittanut uuden postauksen. sulla on ihana kirjoitustyyli ja pukeutumistyyli ja muutenkin oot tosi kaunis :)

14. heinäkuuta 2009 klo 20.25  
Blogger Lilla My kirjoitti...

Viime kesänä oltiin poikaystävän kanssa Kreetalla, ja poikaystäväni kun on herkkä auringolle; aurinkoihottumaa tulee joskus, ja palaminenkin nopeasti, niin päätimme painella apteekkiin ja ostettiin kyseisiä tabletteja. Poikkis söi tabuja jo ennen matkaa, mutta eivät ne kyllä häntä suojanneet millään tavoin :D ihottumaa tuli, ja olkapäät paloivat, vaikka tabletteja söi, ja suojakertoimia käytti..

Nappasin itsekin pari tablettia, mutta tuskinpa ne auttoivat ruskettumaan, minä kun en taas koskaan pala auringossa, nimenomaan vaan rusketun. ;)

Ehkä ne toimivat jos niiden uskoo niin tekevän? Hauskaa matkaa sinulle, ja kiitos aurinkoisesta blogista!

14. heinäkuuta 2009 klo 20.35  
Blogger linnja kirjoitti...

Sun blogi on tosi kiva, mun mielstä tän sun blogin laatu ei o yhtään heikentynyt, oon lukenu kaikki tekstit alusta loppuun tuhanteen kertaan ja tää on aivan mahtava ! Muihin blogeihin kyllästyn nopeesti, muttä ps. i love fashion on ihan toista luokkaa !!! (:

Me ollaan ostettu tollasia multi karosin tabletteja, mutta mää en oo niitä kauheesti käyttänyt (: Eli en vaan tiedä mitä ne on ja silleen , meillä on niitä kuitenkin ollut (:

Sulla on tosi upeita ja ihania vaatteita ja niitä on varmaan paljon!! En oo ainaskaan kamalan tarkasti huomannut et sulla ei oo melkein ikinä samaa asua päällä ! : D Ja siks tää sun blog on nii kiva, aina jotain uutta (:

Miten saa noi kuvat tollalailla 'päällekkäin' kun sulla on jossain kuvissa niin? (:

Anteeks ku tuli näin pitkä kommentti (:

14. heinäkuuta 2009 klo 20.35  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Oi kiitos:)

Anonyymi: Mä lueskelin jostain, että pari viikkoa ennen matkaa suositellaan aloitettavan ja mulla on tosiaan juuri se pari viikkoa aikaa tässä :) Ehkä se riittää siis, ainakin toivottavasti!

Anonyymi: Apua, toi ei kyllä kuulosta yhtään hyvältä! Mulla on tosi herkkä vatsa enkä tosiaan halua ärsyttää sitä :s Mun täytyy nyt kokeilla nää pari viikkoa ennen matkaa ja jos oireita tulee niin sitten kyllä lopetan lyhyeen! Ja oranssin sävyn kanssa täytyy myös siis ola tarkkana! Mutta kiitos kommentista, tästä oli hyötyä:) Niin, ja kauluspaita maksoi 19,90 € ja se on juurikin se, minkä ihan äskettäin ostin!

Anonyymi: Joo eli käytän sitä Doven päivettävää myös kasvoihin. Ja niistä heleyttäjistä, niitten sävyt kyllä eroaa jonkin verran, se tummempi tuo hehkun lisäksi myös sellaista pronssista sävyä kasvoille, mutta munmielestäni se soveltuu kyllä hyvin näin kesällä varsinkin kun on vähän rusketustakin iholla:) Kiitos paljon!!

Anonyymi: Okei, nyt kuulostaa hyvältä! Toivottavasti nuo munkin kapselit toimii yhtä hyvin kuin se Vivida sun, sitä nimittäin meinasin ensiksi ostaa, mutta sitten mulle suositeltiin tota mitä ostinkin.

iuiu:Vitsi, kiitos:)

14. heinäkuuta 2009 klo 20.36  
Blogger Jen kirjoitti...

Oi että ihana päivän asu! Näytät ihanan raikkaalta ja rennon tyylikkäältä. Tykkään kovasti:)

14. heinäkuuta 2009 klo 20.38  
Anonymous enni kirjoitti...

ihanat lasit, paljonko oli hintaa? :)

14. heinäkuuta 2009 klo 20.58  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi musta röyhelötunika on tosi ihana! tykkään iteki tollasist tunikoist ja noi röyhelöt on nyt täl hetkel parasta :) haluisiks kertoa kui pal toi tunika makso? :p

14. heinäkuuta 2009 klo 21.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon syönyt eri merkkisiä karoteenitabletteja ja mä ainakin rusketuin helpommin ja rusketus pysyi pidempään. Palamiseen eivät kuitenkaan auttaneet. Mutta vatsavaivoja ei tullut. :)

14. heinäkuuta 2009 klo 21.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ostin itekin kans just noita tabletteja, tosin eri merkkiä, mutta mulla tuli myös hirveet vatsaoireet, maha ihan sekasin :( eli en voi enää niitä syödä. oireet tuli kyl ihan heti eli en ehtiny viikkoakaan niitä syödä, kunnes tajusin lopettaa.
kannattaa siis kokeilla jo ennen matkaa, ja jos ei mitään ilmene niin ei varmaan tuu myöhemminkään! :)
voi olla että se toinen merkki sisälsi sit jotain ainetta joka sen aiheutti, tai en tiedä mistä johtui..

14. heinäkuuta 2009 klo 21.19  
Blogger Kata kirjoitti...

Kiva, että löysit tunikan!
Mä olen joskus syönyt tollasia tabletteja, mutta en huomannut mitään vaikutusta. Mä en pala helposti, mutta en myöskään rusketu hyvin, joten kokeilin niitä, mutta ei auttanut. Johtuu ehkä mun pigmentistä, sulla voi hyvinkin toimia.

14. heinäkuuta 2009 klo 21.41  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Oon syönyt erilaisia "porkkanatabletteja" jo vuosia ja ne kyllä toimii; en pala läheskään yhtä helposti kuin jos en söisi ja tosiaan noiden avulla mullakin on mahdollisuus pieneen aitoon päivetykseen ;)

14. heinäkuuta 2009 klo 22.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aurinkolasit näyttävät kivoilta, olisi mukava nähdä ne myös käytössä. :)
Itse olen kokeillut beetakaroteenikapseleita useamman kesän ja lomamatkan. Aurinko tarttuu huomattavasti paremmin ja rusketus säilyy, mutta palamiselta ei ole estänyt ainakaan omassa käytössä vaikka aurinkorasvaa käytänkin :o

14. heinäkuuta 2009 klo 22.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

näyttäisit miltä toi näyttää päällä? :)

14. heinäkuuta 2009 klo 22.26  
Blogger pinia kirjoitti...

Oon ittekkin kattellut tuota tunikaa ja se on kyllä soma. Itse tahtoisin sen ehkä mielummin kumminkin sinä vaalean punaisena. :)

14. heinäkuuta 2009 klo 22.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mistä h&m:n liikkeestä kävit ton tunikan ostaa, oliko niitä viel paljon jäljellä?oon netissä ihaillu tota siitä asti ku niit sinne tuli mut en viitti nyt tilaa sielt mitää, et jos noita on kaupas ni pakko mennä ostaa... :)

14. heinäkuuta 2009 klo 23.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin sun blogisi vasta pari päivää sitten ja oon nyt kahlannut kaikki jutut läpi. Sulla on aivan mielettömän ihana oma tyyli ja osaat yhdistellä vaatteita ja asusteita upeesti. Muutenkin blogin perusteella ei voi muuta sanoa kuin että oot kaunis ihminen - niin sisältä kuin ulkoa:) Tsemppiä ja aurinkoista Rhodoksen matkaa!

14. heinäkuuta 2009 klo 23.17  
Blogger lintu kirjoitti...

Jen: Oi kiitti kovasti :)

enni: Laseilla oli hintaa 6,90 €

Anonyymi: Röyhelöt on kyllä ihania mustakin, mutta raidat vie voiton niistäkin ainakin tällähetkellä :) Tunika maksoi 29,95 €

Anonyymi: Noniin, tästä on vissiin tosi erilaisia kokemuksia siis.. Aika yksilöllistä näyttäis olevan. Mutta ihan mukava kuulla näitä hyviäkin kokemuksia, niin uskallat itekin kokeilla :)

Anonyymi: Voiei :s Mua alkaa nyt kyllä vähän epäilyttää tuo noiden syöminen! Täytyy seurata vatsaa ja jos tule vähänkään jotain niin lopetan kyllä ajoissa ennen matkaa!!

Kata: Niin, se vissiin on aika yksilöllistä noitten kanssa. Mulla taas on sillain, että rusketun helposti ja harvoin palan, mutta just rusketuksen maksimoimiseen ja pidempään kestoon noita halusin:) Toivottavasti toimisi!

Jenni!: Noniin hyvä kuulla :)

Anonyymi: Tulevat varmasti näkymään käytössä, niistä tuli heti mun suosikit! :D Kiitos myös sun kokemuksista, toivottavasti mullakin toimisi yhtä lailla:)

Anonyymi: Tulevat varmasti näkymään:)

Pinja: Mun mielestä molemmat värit olivat kivoja, mutta ehkä itekin vielä enemmän tykkään siitä vaaleasta :)

Anonyymi: Ison Omenan Hennesiltä sen hain. Ei ollut kyllä kauheasti enää kokoja jäljellä, mutta joitakin kyllä.

Anonyymi: Voi että! Kiitos paljon kommentista ja ihanista sanoista:) Näistä tulee aina niin hyvälle päälle!

15. heinäkuuta 2009 klo 8.25  
Blogger Niina kirjoitti...

Vivida sunit on ainakin tosi hyviä. Ite syön niitä joka kesä Suomessakin. Rusketun kyl hyvin muutenkin, mut niillä rusketuksesta tulee vahvempi ja tummempi.

15. heinäkuuta 2009 klo 8.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa syödä karosiinitabletteja jo ennen matkalle lähtöä,ruskettuu helpommin ja rusketus pysyy pidempään,esimerkiksi itse olin Thaimaassa helmikuussa ja muutaman kerran sen jälkeen kun kesällä ottanu aurinkoa niin pysyi pitkälle syksyyn saakka syvä rusketus,solariumissa en käy.

15. heinäkuuta 2009 klo 14.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sitä vain sanomani piti että henkkamaukan postimyynnistä löytyy puuterin väristä. http://shop.hm.com/fi/shoppingwindow?dept=DAM_NEWS&shoptype=S :)

15. heinäkuuta 2009 klo 16.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu taas! Minkä merkin noi valkoiset housut ovat? Milloin olet ne osatnut?

15. heinäkuuta 2009 klo 16.33  
Anonymous Em kirjoitti...

Eikös Mrs. V:llä ole juuri tuo kyseinen tunika? =)

Oot huippu! Tyylisi on tosi fresh ja ihailtava, Kiitos blogistasi!

15. heinäkuuta 2009 klo 17.24  
Blogger lintu kirjoitti...

Niina: No toivotaan että toi munkin versioni toimisi yhtä hyvin!

Anonyymi: Jep, mä aloitin tosiaan eilen ja tässä on vielä vähän vajaa pariviikkoa matkaan :)

Anonyymi: Tiedän ja mulla onkin siellä jo tilauksessa, mutta toimitus tosiaan on vasta syyskuussa ja haluaisin sen jo aiemmin, eli siksi koitan kaupoista metsästää:)

Anonyymi: Noi on ikivanhat enkä yhtään muista milloin ostettu. Merkki oli joku est ci si tai joku vastaava :D

Em: Jep kyllä häneltä se löytyy :) Kiitos kiitos kiitos:)

15. heinäkuuta 2009 klo 18.43  
Blogger Jenny kirjoitti...

Ostin juuri eilen tuon saman mustan tunikan ja aurinkolasit miestenosastolta =))

15. heinäkuuta 2009 klo 20.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi toimii oikeesti :) ! ruskettuu paremmin ja mikä parasta - ei pala! Mikäli siis noudattaa ohjeita ja alkaa syödä pari viikkoa ennen matkaa. Mutta ei aurinkorasvaakaan ei kannata kotiin jättää, mutta kun noita syö niin pärjää pienemmillä kertoimilla kun normaalisti - näin ainekin itselläni.

15. heinäkuuta 2009 klo 22.28  
Blogger Emmie kirjoitti...

Toimii hyvin :-) Meikä ei ole ollut näin ruskea sitten varhaislapsuuden!

16. heinäkuuta 2009 klo 11.31  
Blogger Paubella kirjoitti...

Jos et oo vielä löytänyt mistään sitä S-koon puuterin väristä röyhelötunikaa, niin mee kipinkapin hm:n nettisivuille - huomasin just, että sinne on tullut noita lisää ja ainakin vielä S-kokoa saa sieltä tilattua ;)

22. heinäkuuta 2009 klo 22.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu