Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

juhannuksen asu

lauantai 20. kesäkuuta 2009

juhannuksen asu

Heheei ja hyvät juhannukset kaikille ihanille! :)

Mulla olisi eiliseltä juhannusaatolta joitakin kuvia laitettavaksi, mutta mulla toimii nettitikku täällä kesäasunnollamme niin hitaasti, että taidan jättää kuvien laittamiset siihen, kun pääsen takaisin kotiin. Eilisen asukuvan latailun jaksoin kuitenkin odotella, joten tässä sitten sitä:

mekko H&M
vyö Kyprokselta
legginssit Gina

Tänään juhannuksenvietto jatkuu; kohta mennään pizzalle, illalla grillataan vaahtokarkkeja ja mennään varmaankin ulos. Nyt päivällä täytyy kyllä laittaa biksut päälle ja mennä aurinkoon ruskettumaan, kun se kerrankin paistaa!

Ainiin! Ihania kommentteja teiltä on taas tullut, kiitos niistä :) Valitettavasti en jotenkin saa nyt tota kommenttiboksia toimimaan eli en saa noihin vastattua, mutta vastaan hetihetiheti kun vaan kykenen! Patience (:

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

Anonymous laura kirjoitti...

Hei tuosta edellisen postauksen maximekosta, osaatko sanoa minkälaisia nuo koot ovat tuossa ovat? esim olen about 170cm joten olisiko 38 tai 40 ihan ok?
Ja tuo mekko sopii sulle kuin nakutettu! :)

20. kesäkuuta 2009 klo 13.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

missä päin suomee paistaa aurinko! paistaispa täällä tampereellakin. ulkona on +10 ja pilvistä, nyt ei kyllä sada mutta on sen näköstä että ihan koska vaan voi alkaa sataan. että mä rakastan näitä kesäsäitä! :D

Sulla on tosi kiva blogi ja tyyli!:)

-rosa

20. kesäkuuta 2009 klo 13.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun hiukset näyttää näis tooosi vaaleilta ;o

20. kesäkuuta 2009 klo 14.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi mekko! ;>>

Paljon maksoi?

20. kesäkuuta 2009 klo 16.45  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko!

20. kesäkuuta 2009 klo 18.21  
Anonymous nicole kirjoitti...

Ihana mekko! <3

Luetko muuten Char & The City -blogia? Kun se on nykyään vain kutsutuille käyttäjille ja haluaisin jatkaa sen lukemista mutta en tiedä mitään sähkäriä että vois kysyä saisiko kutsun päästä lukemaan sitä. Et onko sinulla mitään tietoa? :D

20. kesäkuuta 2009 klo 19.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei se sun aikaisempi blogipohja oli toosi upea, miten sait sellaisen blogiin aikaiseksi?:D

20. kesäkuuta 2009 klo 19.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kivat vaatteet taas kerran!

Oot varmaan jo kyllästymiseen asti saanut vastailla LV:n laukkuun liittyviin kysymyksiin, mutta pakko silti vielä kysyä... Kun en tunne ketään, joka omistaisi juuri tuon speedyn, joten jos vastaat, niin olisin tosi kiitollinen! :)

Olen siis myös hankkimassa speedyä ja todennäköisesti Damierina. Mietin vaan sen ruskean Ebenen ja vaalean Azurin välillä... Olitko sä ihan varma, että valitset sen tumman? Kun jotenkin mun silmää miellyttää molemmat, vaalea ehkä enemmänkin, mutta toisaalta tumma olisi niin paljon käytännöllisempi (varsinkin näissä sääolosuhteissa...)! Ois vaan kiva kuulla, miten päädyit juuri tuohon väriin. Toinen mikä mietityttää on se, että käytän aika paljon harmaita vaatteita (siis paitoja, hameita), niin sopiikohan se vaalea kuitenkin paremmin sellaisiin kun se ruskea..

Vielä koosta kysyisin, kun en osaa päättää 25:n ja 30:n välillä! En yleensä kanna mitenkään hirveesti tavaraa mukana, joten periaatteessa 25 riittäisi, mutta olisi susta luonnossa toi 30 kivemman näköinen?

Kiitos etukäteen ja hyvää juhannusta! :)

20. kesäkuuta 2009 klo 19.52  
Anonymous maya kirjoitti...

näytät muuten ihan kate hudsonilta noissa kuvissa! ihan saman näköinen=)

21. kesäkuuta 2009 klo 12.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, voisitko sä vielä laittaa tähän sen koodin, että millä sait ne otsikoiden lilat taustaviivat?

Et oo varmaan tätäkään blogimallia ottanu sieltä asetuksien kohasta "valitse blogimalli"? Miten voi tehä oman mallin?

21. kesäkuuta 2009 klo 19.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana mekko ja vyö !<3 oot muutenki nätti ja sulla on ihana blogi:>

21. kesäkuuta 2009 klo 22.59  
Blogger M kirjoitti...

Love ♥ that ♥ dress !!

23. kesäkuuta 2009 klo 17.35  
Blogger lintu kirjoitti...

laura: Hmm nosiis, itsehän oon 165,5 cm ja mekko oli mulle aavistuksen liian pitkä. Korkkareiden kanssa se menisi, mutta aion silti vähäsen lyhentää sitä, jotta voin flattienkin kanssa käyttää. Sulle saattais jopa olla koko 36 sopiva pituuden puolesta, mutta jos varman päälle haluat ottaa niin tilaisin molemmat 36 ja 38 :)

Anonyymi: Ihan Etelä-Suomessa paistoi! Yih, inhottavat säät teillä ollut :( Hei ja kiitos kommentista ja kehuista :))

Anonyymi: Ne näyttää vähän erilaiselta eri valoissa aina, tossa ne on vähän jotenkin valaistuneet :D

Anonyymi: Apua en muista ollenkaan!

Anonyymi: :)

nicole: Luen kyllä, mutta tällähetkellä en itsekään sinne pääse. Enkä kyllä muista Charin sähköpostiakaan nyt ulkomuistista :/

Anonyymi: Aijjaa no kiitos :) Koodailemalla sain sen tehtyä.

Anonyymi: Ääh enkä ole, aina saa kysyä :) Silloin kun päätin tuon laukun hankkia, niin olin kyllä satavarma siitä värivalinnasta. En ollut edes luonut ajatustakaan sille vaalealle Damierille, jotenkin se oli mun päässä ihan selvä juttu, että valkkaan sen tumman. Ja tuohon valintaani oon kyllä ollut hirmuisen tyytyväinen, nimittäin tuntuu että laukku sopii melkeinpä kaiken kanssa ja on helppo yhdistää. Oon kyllä alkanut himoilemaan sitä vaaleaakin laukkua, mutta ainakaan tähän hätään siihen ei kyllä ole varaa. Muttasiis molemmat on kyllä aivan ihania ja ymmärrän täysin valinnan vaikeuden! Sun täytyy vaan yrittää miettiä kummasta oikeasti tykkäät enemmän ja kumpaa sun olisi helpompi yhdistellä sun vaatteisiin. Selkesti ootkin miettinyt ja jos vaalea tuntuu sopivammalta valinnalta niin otat sitten sen:) Mullahan itselläni on se Speedy 30 ja oon ollut älyttömän tyytyväinen siihen kokoon. Sinne mahtuu kauheasti tavaraa ja muutenkin mun omaa silmääni miellyttää se 30 enemmänkuin 25 :) Mutta jos tosiaan ei halua niin tilavaa laukkua, niin sitten kannattaa varmaankin satsata siihen Speedy 25. Toivottavasti tästä nyt oli jotain apua:)

maya: Hihii aijjaa :)

Anonyymi: Lisäät sinne post-kohtaan tällaisen:

.post h3 {
margin:.25em 0 0;
padding: 1px;
font-size:fontin koko;
text-transform: uppercase;
font-family:fontti;
line-height: 25px;
letter-spacing: 3px;
color:#väri;
background-color:#taustaväri;
}

Anonyymi: Voi kiitos:)

23. kesäkuuta 2009 klo 17.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos perusteellisesta laukkuvastauksesta! :) Tosiaan vielä niitä värejä mietiskelen... Nyt alan kallistua taas sen tummemman puoleen :D Tuntuu, että se vaaleempi on kuitenkin jotenkin enemmän kesän juttu, ja täällä kesä ei tunnetusti ole niin pitkä... Mutta käyn vielä liikkeessä vertailemassa, ehkä siellä se päätös selkiintyy. Osaan olla nimittäin tosi ailahteleva näissä jutuissa :D Kiitos vielä avusta :)

T. Se sama anonyymi

23. kesäkuuta 2009 klo 19.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vautsi miltä sun tukka näyttää tässä kuvassa :) tosi upee :)

24. kesäkuuta 2009 klo 0.00  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu