Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

it's over

tiistai 16. kesäkuuta 2009

it's over


Puuuh! Ohi on. Puolen vuoden kauppisluku-urakka sai vihdoinkin päätöksensä ja nyt voin viskata nuo kirjat jonnekkin kaukaisimpaan sanonko minne :D 4 tuntia mä siellä kokeessa ähisin, joka oli ihan liian lyhyt aika, vaikka ei mulla pahasti jäänytkään mikään kesken. Jäikö mulle sitten kokeesta hyvä fiilis? Nojaa, ainakin mua ärsyttää hurjana se, että markkinoinnin kirjan olin lukenut ihan turhaan, kun ei sillä markkinoinnin aineistolla ja kysymyksillä ollut mitään tekemistä sen luetun kirjan kanssa. Muutenkin aineisto oli tuskastuttavan pitkä, meinasi loppua usko sen sivu toisensa jälkeen jatkuvan tekstin kanssa! 

Muuten en oikeastaan tiedä, enkä haluakkaan. Että älkää kysykö miten meni, koska mä en osaa vastata enkä edes halua. Oon niin turhautunut ja ärsyyntynyt ja kaikkea nyt! Tunteet nousee pintaan tän koko kauhean urakan jälkeen, haha :D Ne oikeat vastauksethan vissiin näkee netistäkin jo tänään, mutta mä en niitä halua katsoa, koska mua karmaisee ajatuskin. Odotan kiltisti tulosten julkistamista ja toivon parasta :)

Mutta nyt en halua sen enempää siitä kokeesta puhua, saan vaan itteni hirmu huonolle tuulelle. Joten mukavempiin juttuihin :) Kun tulin kokeesta kotiin postilaatikon kautta, niin sieltä löytyi onnekseni jotain kivaa. Ginan pikku paketti oli tullut ja sen esittelyä oottekin odotelleet, joten nyt sitä tulee! Mikään iso se tilaus ei ollut eikä esiteltäviä juttujakaan ole kuin yksi.

Eli tuollaisen sailor-henkisen topin tilasin ja siitä tykkään kyllä paljon! Harmi ettei pituus ihan riitä tunikana pitämiseen, mutta kun sinne heittää vaikka tavallisen Ginan pitkän topin alle niin se menee niinkin. Tuon lisäksi tilasin pitkät leggarit, joiden luulin olevan wetlookit, mutta ne olivatkin sitten ihan tavalliset. No ei se mitään, niitäkin tarvitsee kuitenkin. Noitten lisäksi paketista tuli vielä yhdet rintsikat, sellaiset suloiset valkoiset mintunvihreällä rusetilla :)

Muttajoo, mitähän sitä nyt sitten tekisi kun ei tarvitse kokoajan olla pänttäämässä? Onneksi huomenna alkaakin jo työt, niin pääsee heti jonkun puuhan pariin eikä tule toimeton olo :)  Tänään otan kyllä ihan rennosti ja nautin mun vapaudesta, hihii.

Tunnisteet: ,

20 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En minäkään aikoinaan uskaltanut katsoa oikeita vastauksia. Turha siitä on murehtia ennen varsinaisten tulosten julkistamista.
Nyt vaan kesänviettoon!:)

16. kesäkuuta 2009 klo 16.17  
Blogger Laura kirjoitti...

Onnea nyt, kun kokeet ovat ohi! :) Varmaan helpottunut olo! Ihana toppi! Niin sua :D

16. kesäkuuta 2009 klo 16.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana toppi! Puerto de la Cruz on oikeestikin aivan upea paikka...<3

16. kesäkuuta 2009 klo 16.25  
Anonymous Greu kirjoitti...

Mä olin kans kokeissa tänään ja pakko sanoa, että se markkinoinnin aineisto oli todella hajottava!! Muutenkin tosi vaikee sanoo miten meni, jotenki ei voi koskaan olla varma vastauksestaan, vaikka luulis olevansa. Mutta se on tasavarma että tilinpäätös johdetaan kirjanpidosta:D

16. kesäkuuta 2009 klo 16.41  
Blogger lintu kirjoitti...

très chic: Niinpä niin :) Nyt tosiaankin kesänviettoon, jes!

Laura: Jee kiitti (:

Anonyymi: En oo käynyt, maybe some day :)

Greu: Hajottava tosiaan, meinasin polttaa niin päreeni sen kanssa :D Haha ja joo, tosta tilinpäätös kysymyksestä mäkin oon kyllä satavarma :D

16. kesäkuuta 2009 klo 16.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tiedän niin tuon tunteen, kun kokeet on ohi, eikä voi uskoa, ettei tarvi lukea enää.

Sellasta asiaa, että mulla on kans oma blogi, mutta en jostain syystä saa vaikka kolmea kuvaa vierekkäin tuonne ylös banneriin siihen "ruudukon" sisälle. Mulla on se Picasa-kuvanmuokkausohjelma, niin miten ihmeessä saan ne kuvat sitte järkevästi? Ensin siis valitsen ne kuvat ja sitten teen niistä kollaasin. Pienennän niitä kuvia, jotta ne mahtuis lopulliseen banneriin (saako niitä pienentää?)

Saako sen otsikon siihen kuvien mukaan jotenki?

16. kesäkuuta 2009 klo 16.59  
Blogger Jenni-Linda kirjoitti...

Osaatko neuvoo, et miks meille tulee aina välil linkiks se meijän teksti mitä koitetaa kirjottaa? Siis niiku ku me kirjotetaan meijän blogiin jotain nii yht'äkkii se teksti vaihtuu linkiks...? ;o

16. kesäkuuta 2009 klo 17.08  
Blogger Peach kirjoitti...

Oi, mää olin Cruzissa viikon kaverin kanssa tässä abikeväällä. =) Se on upea paikka, joskaan ei varsinainen rantakohde. Mutta se vehreys ja katumaisemat, oi.

Onnea urakan päättymisestä! Mullakin oli tänään valintakokeen toinen vaihe - ja nyt se on ohi toistaiseksi!

16. kesäkuuta 2009 klo 17.13  
Blogger Karo kirjoitti...

ihana =) näin ton ginan sivuilla ja aattelin et toi on just sun tyylinen

16. kesäkuuta 2009 klo 17.21  
Blogger heta kirjoitti...

Heipsan! Mullakin aika loppu kesken, vihoviimenen tarkastus jäi tekemättä :( MITÄ se markkinointi oli!?? Varmaan markkinoinnin osion laatija ollut ees nähny koko pääsykoekirjaa. Harmittaa tosi paljon se, että joku voi tuurilla napsia täydet pisteet siitä vaikkei olis lukenut markkinointia ollenkaan. Musta se oli kyllä aika vaikee se markkinoinnin osa ja se varmaan omalla kohallani ratkasee, pääsenkö Helsinkiin. Mutta kaikinpuolin hyvä fiilis ja ihanaa että sullakin on! :) Nyt se on ohi, hyvä me ja kaikki muutkin päntänneet! Jee!

16. kesäkuuta 2009 klo 17.34  
Blogger Bellagio kirjoitti...

Onnea! Nyt on vapaus koittanut! Ja toivottavasti meni tosi hyvin!!! :)

16. kesäkuuta 2009 klo 18.18  
Anonymous pearle kirjoitti...

Minä myös olin kauppiksen pääsykokeessa tänään ja thank god it's over. Markkinoinnin osiosta olen täysin samaa mieltä kuin heta! Toivottavasti ei pisterajat ihan hirveesti nouse.. Mitä veikkaisit HSE:n rajaksi? Ootko muuten pääsykoebileisiin tulossa illalla :D?

16. kesäkuuta 2009 klo 18.26  
Blogger sofi kirjoitti...

Vau upee toppi!

16. kesäkuuta 2009 klo 22.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pystyikö Ginalta tilaamaan Electronilla? Että naputteli vaan Electronin numerot niihin kenttiin ja "leikki" että se on pelkkä Visa :D

16. kesäkuuta 2009 klo 22.14  
Blogger Paubella kirjoitti...

Onneks on sulla nyt sitten urakka ohi ja pidetään peukut pystyssä läpipääsyn kanssa :) Itekin pääsin tänään eroon muutaman viikon kestäneestä jatkuvasta lukupakosta ja illalla oli ihan orpo olo, kun ei tarvinnukaan lukea eikä ollu mitään tekemistä :D No, neljän tunnin päiväunet oli sitten ihan hyvä vaihtoehto univelkakierteen jälkeen :D

16. kesäkuuta 2009 klo 22.32  
Blogger sam kirjoitti...

Myytkö taloustieteen oppikirjan?
Paljon hp. jos myyt t:sam

17. kesäkuuta 2009 klo 14.20  
Anonymous Krista kirjoitti...

Ihana toppi :) sait mutkin tilaamaan tollasen , merimies ku oon .

17. kesäkuuta 2009 klo 17.02  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hmm nosiis mullahan on nuo kolme kuvaa kaikki siinä samassa kollaasissa ja kun tuon bannerin oon bloggeriin ladannut niin se lataa sen automaattisesti sen kokoisenksi, että se mahtuu tuohon yläpalkin viivojen sisään. Jollet sitten ole niitä viivojen pituuksia html-koodista itse muokkaillut erilaisiksi.. Tekstin kuvien sekaan saa siellä Picasassa sillä text toiminnolla, joka löytyy siitä vasemmalta sivulta kun muokkailee sitä kollaasia. En oo nyt aivan satavarma ymmärsinkö sun kysymyksen oikein, mutta toivottavasti vastauksesta oli edes jotain apua :)

Jenni-Linda: Hmm, en kyllä osaa :/

Peach: Oih, sinne olisi joskus kyllä kiva matkata! :) Ja kiitos!

Karo: Hihii (:

heta: Nojoo, se markkinointi oli kyllä typerääkin typerämpi! Mua jäi ärsyttämään se niin jumalattomasti ettää! Tuurilla saa jotkut tosiaan hyvät pisteet, että terve vaan ja kiitos :D Mustakin markkinoinnin osa oli vaikea ja tosiaan sai etsimällä etsiä vastauksia rivienkin välistä. Mutta tosiaan, ihanaa kun se on nyt ohi <3

Bellagio: Kiitos ja toivotaan, vaikka luulen että taisin ryssiä oikein toden teolla :D

pearle: En kyllä osaa veikkailla, jotkut veikkailivat jopa 28 mutta en sitten tiedä. Luulen, että se varmaan nousee viime vuodesta, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Sen tiedän vaan, että sinne mä en ainakaan itse ole pääsemässä.. En ollut pääsykoebileissä.

sofi: Niin onkin :)

Anonyymi: Pystyy, sillä mä itsekin tilailen. Laittelen ne numerot juurikin siihen Visan kenttiin ja leikin, että se on visa :D

Paubella: Pidetään tosiaan, menee nimittäin ihan hilkulla kun eksyinkin niitä oikeita vastauksia tutkiskelemaan.. äääk!

sam: Enpä taida myydä, tarvitsen sitä itsekin vielä. Plus se on täynnä merkintöjä ja rustailuja, joten tuskin kukaan sitä huolisikaan :D

17. kesäkuuta 2009 klo 17.11  
Blogger sam kirjoitti...

Ok, kiitos vastauksesta jolie;)

ps: HSE:ssä nähdään ennemmin tai myöhemmin

17. kesäkuuta 2009 klo 20.41  
Blogger minoquen Darlings kirjoitti...

söpö toppi:)

17. kesäkuuta 2009 klo 22.52  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu