Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

hihii

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

hihii


Tein harkkapääsykokeen ja oisin päässy Turkuun, jeeee :) Mun oli pakko kertoa kun olin niin innoissani, hihiii! Vaikka tietystihän itse kokeessa on sitten iihan eri kysymykset, mutta ehkä tosta jo jotain osviittaa saa. Sitäpaitsi en koskenut yhteenkään kvanttimatikan tehtäviin ja silti tuli tarpeeksi pisteitä :)

Whiii (:

21 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oioi toivottavasti oikeet kokeet menee yhtä hyvin ! ;>

10. kesäkuuta 2009 klo 14.00  
Anonymous Bo kirjoitti...

jee hyvä hyvä! :) mäki sain ilokseni tänään harjotuspääsykokeesta 30 bongoa, ah.. täytyy toivoo ettei kauheesti rysähdä toi pistemäärä sit itse kokeessa ;)

ja kyllä noi jotain osviittaa antaa! mä sain viime vuonna pari viikkoa ennen pääsykokeita tehdystä harkkakokeesta joku ehkä 21 pistettä ja sit oikeesta pääsykokeesta pisteen enemmän, mutta niin, että kuitenkin jäin helsingin rajasta.

tosi paljon tsemppiä vikoihin päiviin! toivotaan, että nähään koulun penkillä hse:llä syksyllä ;)

10. kesäkuuta 2009 klo 14.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

U go girl :) Turku ei oo muuten yhtään pahempi paikka, oon melkeinpä kiitollinen että itsellä jäi viime vuonna 0,5 pistettä stadin rajoista, nimimerkillä opiskelija Turun kauppiksesta. Mutta tsemiä oikeisiin kokeisiin! Otat vaan rennosti niin hyvin menee, ja ehkä nähdään syksyllä ;)

10. kesäkuuta 2009 klo 14.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu! Antaa varmasti ansaittua itseluottamusta tämän kevään koetta ajatellen! Tsemppiä loppurutistukseen! (Kantsii varmasti jatkaa samalla lukutyylillä eteenpäin, koska tulokset on noin hyviä!)

Hippiäinen

10. kesäkuuta 2009 klo 14.51  
Blogger Alma kirjoitti...

Onnea.:) Kyllähän tuo osviittaa antaa. Itse olin aikoinani valmennuskurssilla ja hajoilin hieman, kun en olisi päässyt sen harjoituspääsykokeen mukaan sisälle. Onneksi kuitenkin toisin kävi!:)

10. kesäkuuta 2009 klo 15.30  
Anonymous Karo L. kirjoitti...

Tuntuu varmasti tosi hyvältä noin pitkän ja rankan lukemisen jälkeen :) Tsemppiä vielä loppukoitokseen!

10. kesäkuuta 2009 klo 15.34  
Anonymous ssofia kirjoitti...

jejj, nyt vielä tsemppiä oikeisiin kokeisiin :)!

10. kesäkuuta 2009 klo 15.42  
Blogger Riikka kirjoitti...

Aika hyvin, mut oikeet kokeet on kuitenkin ihan eri asia! Must ainakin tuntuu et nois kokeis mis mä olin tänä vuonna ni oli ihan kauheen kova taso nyt kun monet hakee laman takia opiskelee ku ei saa töitäkään.

Mut eiköhän sun koe tarpeeksi hyvin mene :)

10. kesäkuuta 2009 klo 16.50  
Anonymous Linduska kirjoitti...

Kyl toi jo kertoo paljon sun osaamisesta. Tosi hyvin! :) Itsekin pyrin nyt kauppakorkeeseen, ja jätin suosiolla koko matikan kirjan lukematta. Se oli mulle ihan hepreaa ja laskin, että voin hyvinkin päästä sisään osaamalla muut kirjat hyvin.. Tsemppiä lukemiseen, toivottavasti pääset, mihin haluatkin!

10. kesäkuuta 2009 klo 17.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hyvähyvä!! vikat pvät vielä tsemppiä! aiotko muuten itse kokeessa vastata matikkaan? kuinka paljon oot sitä lukenut?

10. kesäkuuta 2009 klo 17.59  
Blogger sups kirjoitti...

hyvää! tsemppiä hirmusti siihe oikeesee kokeesee :) !

10. kesäkuuta 2009 klo 19.03  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jos etsit tummansinistä kipparitakkia niin h&m:stä itse ostin vähän aika sitten yhden todella ihanan tummansinisen kipparitakin joka kyllä sopisi sinulle aivan mainiosti.Hintaa oli 39.90e

10. kesäkuuta 2009 klo 19.23  
Anonymous cherryberry kirjoitti...

Täällä blogia lukiessa on ainakin saanut sen kuvan et oot lukenut tosi ahkerasti pääsykokeisiin, et oon varma et onnistut!! Ei se vaikeeta loppujen lopuks oo kun osaa asiat :) T. Tampereen kauppislainen.

10. kesäkuuta 2009 klo 20.50  
Blogger Runway kirjoitti...

onnea siihen oikeeseen kokeeseen myös!:-) hyvin se menee;)

10. kesäkuuta 2009 klo 21.27  
Anonymous esbes kirjoitti...

Onneeee :) Kyllä se paikka varmasti aukeaa sieltä!

10. kesäkuuta 2009 klo 21.37  
Anonymous eva kirjoitti...

Joo, Turku on aivan ihana kaupunki, niin tosi kiva jos sinne pääset :)

Kyllä harjoituskokeiden perusteella tosiaan voi jotain päätellä omasta osaamisestaan. Toisaalta kotona tehdessä ei ole samanlaista stressiä ja kiirettä ja kynäänsä pöytään naputtelevaa vierustoveria..

Vinkkinä koetilanteeseen, niin ota rennosti (kyseessä on vaan yksi koe, ei mikään ihmeellinen juttu) ja vastaa kaikkiin kysymyksiin, vaikket mitään muka osaisikaan. Usein niistä irtoaa kuitenkin jokunen piste.

Onnea!

10. kesäkuuta 2009 klo 22.22  
Blogger Ystävällinen hei kirjoitti...

Onnea tulevaan koitokseen! Oon ite niinku taustajoukoissa, kun poikaystävä pänttää ihan samoja kirjoja :D Tulee kyllä kohta mullakin markkinoinnit ja kansantaloudet korvista ulos!

10. kesäkuuta 2009 klo 23.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaikeat ajat sulla kyllä kauppiksessa tulee, jos matikka on noin hankalaa.. Vaikka lukisit pääaineena markkinointia tms, niin ensimmäisenä vuotena jolloin on kaikkea, tulet olemaan kyllä ongelmissa..

11. kesäkuuta 2009 klo 18.17  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Menisitkö sit turkuun opiskelee jos pääsisit? Vai pitäisitkö välivuoden ja yrittäisit taas ens keväänä helsinkiin? :)

11. kesäkuuta 2009 klo 19.28  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Let's hope so! :) Mielummi vielä paremminkin, hihii!

Bo: Oho no sullahan meni sitten hirmuhyvin! :) Toivotaan vaan tosiaan, että sama taso pysyy sitten siellä itse kokeessakin. Kiitos tsempistä ja samaa sulle paljon :)

Anonyymi: HIhi :) En mä uskokaan, että Turku olisi kauhea paikka, oikeastaan jo odotan innolla jos pääsen sinne! Mutta kiitti hurjasti tsemppauksesta, sitä tarttetaankin ja kauheasti! :) Kyllä me vielä syksyllä nähdäään, hitsi vieköön :D

Anonyymi: Jep antaa tosiaan, etenkin kun luulin olevani paljon surkeampi! Kiitos tsempistä :)

Alma: Kiitoos (:

Karo L.: Tuntuu tosiaankin (: Kiitti!

ssofia: Kiittii :)

Riikka: Onhan ne, ihan totta. Kova taso on varmasti, toivottavasti vaan oon itsekin niin kovatasoinen että pärjään :) Toivotaan parasta!

Linduska: Noh, mä yritin kyllä alussa niitä lukea, muttakun se kirja on surkean epäselvä niin ajattelin että en kyllä tuhlaa hyvää lukuaikaa siihen vaan vedän sitten muut täysillä! Kyllähän sitä ilman sitäkin voi päästä, ainakin kuulin yhden tarinan, että joku oli ihan Helsinkiinkin päässyt ilman että oli matikankirjaan koskenut kertaakaan! Kiitos tsemppauksesta :)

Anonyymi: Kiitos kauheasti :) Itse kokeessa tuskin vastaan matikkaan. Kyllä mä ne tehtävät katson läpi ja jos jonkun tunnun osaavan niin sitten vastaan. Viimevuonna mulla oli sama juttu etten matikkaan ollut panostanut ja silti sain siitä yhden pisteen!

sups: Kiitos kovasti!! :)

Anonyymi: Kiitti vinkistä, täytyykin tsekata :)

cherryberry: Hih, ainakin ahkerasti oon yrittnyt lukea. Ja tosiaan, ei se niin vaikeaa oo sitten kun osaa, kunhan vaan osaisi sitten kanssa tarpeeksi :) Mutta kyllä mä nyt jo alan luottaa omiin kykyihini, vaikka välillä onkin tullut ihan sellanen fiilis että äh ei hemmetti eihän tästä tuu mitään :D

Runway: Kiitos hirmusesti :)

esbes: Kiitos (:

eva: Jes, no kiva kuulla, tuun sinne sitten innoissani jos vaan pääsen :) Joo, koitan ottaa rennosti vaikka oon kyllä luonteeltani sellainen, että hermoilen hulluna ja panikoidun älyttömästi. Haha, oisitpa vaan nähnyt mut lukion ykkösen ekassa matikankokeessa :D Nojoo, mutta kyllä mä yritän ottaa iisisti :)

Ystävällinen hei: Kiitoksia paljon! Haha, voin vaan kuvitella, että säkin osaat niisä kirjoista jo vaikka mitä :D

Anonyymi: Nosiis sanotaanko niin, että mä en ole mitenkään matemaattisesti lahjakas, mutta kyllä mä nuo asiat oppisin ainakin suunnilleen, jos ne joku mulle opettaisi. Munmielestäni tuo matikankirja on kauhean epäselvä ja tällaiselle ihmiselle, joka ei niin kovin helposti niitä välttämättä ymmärrä, niin välivaiheiden poisjättäminen laskuista tuottaa älyttömästi vaikeuksia. Ja kun tuo kirja tosiaan on täynnä niitä, että on tehtävä ja heti vastaus perässä niin mä en ainakaan pysy mukana. Mutta tosiaan, jos joku mulle niitä selittäisi ja opettaisi niin kyllä musta tuntuu, että mä oppisin. Ja loppupeleissä, vaikka en osaisikaan niin hyvin niin kyllä mulla aina on jonkinlainen kiinnostus matikkaan kuitenkin löytynyt, että kyllä mä jaksan sitten opetella kun saan oikeasti opetusta, eikä tarvitse tuota kirjaa yksin opetella. Mutta ei silti, voinhan mä silti olla ongelmissa mun suht huonon matikkani kanssa, vaikka kuinka innokas olisinkin oppimaan :D

Anonyymi: Jep tottakai, en mä opiskelupaikkasta kieltäydy missään nimessä jos sellaisen saan. Mulla on nyt jo ollut yksi välivuosi ja se riittää tälläerää :) Mutta ei siä tiedä, josko silti hakisin HSE:en uudelleen, vaikka Turkuun/Vaasaan pääsisinkin.

12. kesäkuuta 2009 klo 10.27  
Blogger N kirjoitti...

jees hienoa ! :) tsemppiiäää

12. kesäkuuta 2009 klo 11.31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu