Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

back home

tiistai 23. kesäkuuta 2009

back home


Nyt olen takaisin kotona aurinkoisesta Tukholmasta! Meillä oli ihan ihana reissu; sää oli täydellinen eli aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli tajuttoman lämmin. Kauniista säästä ei tosin Tukholmassa kerinnyt kauheasti nauttimaan, kun piti keskittyä kaupungissa suunnistamiseen ja kaupoissa ravaamiseen. Hurjat alet siellä oli ainakin, monissa paikoissa -50 % tai jopa enemmänkin! Aleista huolimatta shoppailut jäivät odotettuja pienemmiksi eikä sieltä oikein löytynyt mitään sellaista älyttömän kivaa. Mutta tietysti ostelin kuitenkin jotain, mutta niistä sitten lisää myöhemmin. 

Ja ah miten ihanaa olikaan herätä tänään aamulla laivan lämpimästä sängystä ja tajuta, että täällä Suomessakin on ihan yhtä ihana ilma, mistä saatiin Ruotsinkin puolella nauttia! Jee, kesäsäät tuli vihdoinkin <3

Tunnisteet:

8 kommenttia:

Blogger minna kirjoitti...

Welcome back SummerGirl! :)
Innolla odotetaan niitä sun shoppailupostauksia hihih ;)

23. kesäkuuta 2009 klo 17.34  
Blogger Katsku kirjoitti...

heihei heiii lisää kuvia!

23. kesäkuuta 2009 klo 17.36  
Anonymous esbes kirjoitti...

Nii, nää helteet alkaa nyt kun mulla alko työt :D no mä kyllä onneks pääsen jo yhen maissa aina pois, et kerkeen vähä nauttiin tästä lämmöstä. Odotan innolla postausta löydöistä :)!

23. kesäkuuta 2009 klo 18.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei lintu! tarvitsisin nyt kipeästi apuasi!

en ole koskaan tilannut ebaysta mitään ja kaiken lisäksi olen aivan surkea kielissäkin. löysin sieltä kuitenkin aivan ihanan kenkäparin, jonka tahtoisin kovasti itselleni.

oletko sinä tilannut kyseisestä huutokaupasta mitään? kaikenlainen apu olisi nyt tervetullutta :) (en ymmärrä esimerkiksi siitä paypal, vai mikä lie, maksujutusta yhtikäs mitään!)

kiitos avustasi!

ps. en malta odottaa, että näen shoppailu-saaliisi ;)

23. kesäkuuta 2009 klo 18.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jäi hei epäselväks, kun sanoit laskenees koepisteet. pääsitkö eller inte?

23. kesäkuuta 2009 klo 21.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hee, katoin eka, et toi kuva ois ihan meidän mökin kohdalta, mut sit tajusinki sun varmaan lähteneen laivalla Helsingistä eikä Turusta :D Vai?

23. kesäkuuta 2009 klo 22.10  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: En oo ihan varma. En nimittäin muista ihan kaikkia vastauksiani, joten ihan tarkkoja pisteitä en pystynyt laskemaan. Mutta hilkulla mennään, täytyy toivoa, että pääsisin sisään! Ei auta kun odottaa tuloksia

Anonyymi: Hehee aijjaa, tosiaan Helsingistä lähdettiin, että tuskin siellä teidän mökkiä näkyy :D

24. kesäkuuta 2009 klo 21.56  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana toi sun tunika! mistä olet löytänyt? olen ettinyt juuri jotain ton tyylistä enkä oikeen ole löytänyt tarpeeksi kivaa.

27. kesäkuuta 2009 klo 0.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu