Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Which one?

torstai 21. toukokuuta 2009

Which one?


Hennesin nettikauppaan on tosiaan tullut vaikka millä mitalla ihania uutuuksia. Kovasti etsimiäni maximekkoja löytyi myös valikoimista, mutta ongelma vaan on, että mikä väri? Musta olisi turvallinen vaihtoehto, mutta jotenkin tuo harmaanbeige kiehtoo myös. Ainoa vaan, että epäilyttää miltä tuo vaalea näyttää sitten luonnossa, kuvassa kun väri voi vääristyä. Etenkin kun Hennesin sivuilla väri kohdassa lukee "ruskea"... Eli ei sitä tiedä mitä sieltä sitten kotiin tupsahtaisi :D 

Mutta mitäpä olette mieltä, kumpi väri?

54 kommenttia:

Blogger Maria kirjoitti...

VAU tota mustaa. Ehkä ensimmäinen maksimekko, jolle voin sanoa lämpiäväni :o No, tietysti näillä mun hurjilla senteilläni puolet tosta viistäis maata, mutta eniveis, kaunis kuvassa! :)

21. toukokuuta 2009 klo 12.13  
Blogger mau kirjoitti...

Tilaa molemmat ja palauta sitten se vähemmän kivempi :) Mäkään en osais päättää noista. :D

21. toukokuuta 2009 klo 12.25  
Blogger nadjastrange kirjoitti...

tilaa molemmat ja palauta sitten toinen (esim. jos toi "ruskea" mekko osoittautuuki ihan kauheen väriseks tai jos se onki maailman ihanimman värinen ja musta on liian tylsä)

21. toukokuuta 2009 klo 12.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

harmaanbeige ehdottomasti

21. toukokuuta 2009 klo 13.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mä ottaisin ton ''ruskean'' :) mutta tilaa molemmat ja kokeile päälle ja palauta huonompi! :--)

21. toukokuuta 2009 klo 13.08  
Blogger N kirjoitti...

toi beige näyttää paremmalt :)! ja sopii varmasti sulle (:

21. toukokuuta 2009 klo 13.11  
Blogger Kiraz- kirjoitti...

itse suosisin turvallista mustaa :)

21. toukokuuta 2009 klo 13.20  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

toi vasemman puoleinen! tossa väri näyttää ainakin tosi kauniilta. sopis sulle.:)

21. toukokuuta 2009 klo 13.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

VAALEA! ehdottomasti :)

21. toukokuuta 2009 klo 13.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noita myydään myös hennesin niissä liikkeissä, missä on sitä modern classic mallistoa. Toi "ruskee" on luonnossa mun mielestä sellanen beessin ja harmaan sekotus ja on siinä ehkä hivenen rusehtavaakin. :D Mutta mun mielestä se on nätin värinen luonnossakin, mutta onhan toi mustakin tosiaan aina passeli valinta!

21. toukokuuta 2009 klo 14.03  
Blogger Sypa kirjoitti...

Minä yritän kesää kohti aina karsia mustien vaatteiden ostelua:D Mutta nuo on kyllä molemmat yhtä ihania:)

21. toukokuuta 2009 klo 14.10  
Blogger Marie Keksi kirjoitti...

Mä oon vaaleamman kannalla :) Toki kunhan se "ruskea" ei vaan ole kunnon ruskea....Jos se olis sellainen hiekan harmaanruskea, niin musta se olis myöskin hyvä :)Tilaa molemmat ja päätä sitten :D

21. toukokuuta 2009 klo 14.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä oon kans tolla kannalla et tilaa molemmat. Koska jos tilaat esim. vain tuon harmahtavan ruskean (ainakin kuvan mukaan) ja sitten jos se ei olekaan hyvä, palautat ja sitten onkin kaikki mustat ostettu jo loppuun. ja sekös harmittais :D mutta oli mulla asiaaki. mä niiiiiiin tykkään susta, sun kirjotustyylistä, sun asuista jne. ehkä kolahtaa siks, että oon ite luonnollinen blondi, kauppikseen muutaman vuoden päästä pyrkivä ja pidän klassisesta tyylistä :D mut siis ei toikaan viel ollu se mun pääasia, vaan se että missä käyt kampaajalla? ite oon käyny malmilla hesas, mutta kun ikinä en ole sata prosenttisen tyytyväinen kun ulos astelen, eli olisi ehkä aika vaihtaa. ja toinen juttu, millä ammattinimekkeellä työskentelet :)? Tai siis ei tarvitse kertoa että missä tai mitään semmoista, mutta toimitko niin kuin sihteeri vai assistentti vai mikä? Mutta ei tässä muuta, keep going girl<3!

21. toukokuuta 2009 klo 15.09  
Blogger mnea kirjoitti...

Näin noita livenä just Omenassa ja toi vaalea oli ihana! :)

21. toukokuuta 2009 klo 15.15  
Blogger Paubella kirjoitti...

Vaikka aina perusvarmaan mustaan voiki luottaa, niin oisin kuitenkin ton vaalemman kannalla! Se sopis jotenkin paremmin kesään ja etenkin sulle :) Ja ainahan sieltä henkkikseltä voi tosiaan tilailla useemmassa värissä sovitukseen ;)

21. toukokuuta 2009 klo 15.19  
Anonymous eva kirjoitti...

Itse ottaisin ehdottomasti tuon vaaleamman. Mustaa on muutenkin niin paljon ja se on vähän tylsä väri, varsinkin päivällä pidettäväksi. Talvella on Suomessa muutenkin niin synkkää, niin silloin on kyllä aikaa pitää tummia vaatteita. Itse tykkään kesällä paljon enemmän vaaleista ja luonnollisemmista sekä sitten toisaalta myös tosi kirkkaista väreistä.
Luulen että tuo vaalea sopisi just sulle paremmin.

21. toukokuuta 2009 klo 15.20  
Blogger Nanna kirjoitti...

En osaa väreistä sanoa, mutta sopii sulle varmaan älyttömän hyvin. Ihan sun tyylinen mekkonen. :)

21. toukokuuta 2009 klo 15.27  
Blogger satc kirjoitti...

No mä kannatan tota vaaleampaa mutta onhan siinä sitten se riski, että se tosiaan on ruskea eikä tuollainen ihana harmaa. Mutta ehkä se riski kannattaa ottaa ;> Oon ehdottomasti sitä mieltä, että toi harmaa sopis sulle ihan järjettömän hyvin.

21. toukokuuta 2009 klo 15.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikset tilais molempia värejä ja palauttais huonomman? :)

21. toukokuuta 2009 klo 15.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tykkään enemmän tosta vasemman puoleisesta koska se on vähän erikoisempi. oon nähnyt niitä kaupassa, ja voin sanoa että väri on ihan sama mikä tossa kuvassa. :) eli tommonen beigenharmaa vähän hopeakin koska on melko kiiltävä. kannattaa kyllä mennä lähimpään kauppaan kattomaan koska sieltä noita varmaan löytyy ja näkee värin ihan livenä :))

21. toukokuuta 2009 klo 15.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon nähny molemmat ihan hennesillä kaupassa ja voin sanoa et myös toi harmaaruskee mikä nyt onkaan on myös kivan värinen, toki musta sopii sitten paremmin kaiken kanssa :)
ja kyllä se on tollanen harmaan sävynen, eikä ruskee!

21. toukokuuta 2009 klo 15.44  
Blogger Katariina kirjoitti...

Toi ensimmäinen on paljon juhlavampi eikä todellakaan näytä ruskealta vaan enemmän hopea-harmaalta. Musta on taas aina varma vaihtoehto ja aina muodissa. Hmm vaikeaa.. Mä ottaisin ehkä ton mustan, helpompi yhdistellä eri asusteita jne.

21. toukokuuta 2009 klo 16.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

vaalea! musta on liian tumma kun kesäkin tulee ja vaalealla olisi mukava viilettää kuumilla kesäkaduilla:)

21. toukokuuta 2009 klo 16.02  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kannatan myös vaaleaa :) Näyttää ihan sun värille ja on kivempi kesällä!

21. toukokuuta 2009 klo 16.02  
Blogger Laura kirjoitti...

tuo vaaleampi! mustakin on kiva, mutta toi toinen ähän mielenkiintosempi. Jos ehdit ni voithan käydä kaupassa katsastamassa väriä (=

21. toukokuuta 2009 klo 16.19  
Anonymous Heta kirjoitti...

Itse tilasin just ton mustan. Sellossa näin molempia livenä, ja vaikka ton vaalean mekon väri itsessään on ihan kiva ja varmaan sopis sun värimaailmaan loistavasti, livenä se näytti jotenkin.. Likaiselta. Tajuan siis kyllä että tuon kuuluukin olla tollainen hiekanharmaanruskeawhatever ja vaikka kyseisestä väristä pidän, ei toi vaalea kolahtanut ollenkaan kun sen näin ihan "oikeasti" :D. Suosittelisin ehdottomasti tota mustaa.

21. toukokuuta 2009 klo 16.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niinkun varmaan enemmistö on täällä jo ehdottanutkin: vaalea ehdottomasti!!! Blogiasi seuranneena uskon, että se sopisi tyyliisi paremmin (:
Mutta ei tosiaan ole hassumpi vaihtoehto tilata molempia ja paluttaa sitten toista, jos tuo vaalea ei sitten luonnossa näytäkkään niin hyvältä.

21. toukokuuta 2009 klo 16.47  
Blogger ruusu kirjoitti...

Oon itse kans kauhean mieltynyt maximekkoihin, mutta niiden asustaminen, alleviivaten kenkien valitseminen tuntuu vaikealta. Ois kiva saada postaus übermaximekkotyylistä. Miten itse asustat, kuinka muut on sen tehneet jne. :)

21. toukokuuta 2009 klo 17.13  
Anonymous mia kirjoitti...

sinuna ottaisin ruskean! se sopisi kivasti sulle =)

21. toukokuuta 2009 klo 17.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaalea sulle ehdottomasti :)

21. toukokuuta 2009 klo 17.25  
Blogger Ida kirjoitti...

Vaalea ehdottomasti!:) näin sen ihan kaupassa ja se oli kyllä aika lailla saman värinen kun tossa kuvassa:>

21. toukokuuta 2009 klo 17.30  
Blogger llaura kirjoitti...

mä kannatan ehdottomasti vaaleampaa, koska se on huomattavasti kevyempi ja kesäisempi :) musta menee noin pitkässä mekossa helposti vähän synkäksi, vaikka saa sitä tosin varmasti asuisteilla piristettyä. itse kyllä tilaisin varmaan molemmat kokeiltavaksi, etenkin jos tuo toinen on sitten ruskeampi luonnossa ja ei olekaan niin kivanvärinen ja "helppo" kuin musta?!

21. toukokuuta 2009 klo 17.34  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaaleavaaleavaaleavaalea. :]

21. toukokuuta 2009 klo 18.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näin sut tänään lenkillä sen hoitokoiran kanssa. Poikaystävä sanoi:"Vittu, mikä koira vaihdetaan toiselle puolelle katua!" sit mä supisin siinä, että toi on yks muotibloggaaja ja toi on sen hoitokoira. Poikaystävä vähän pudisteli päätään. :D

21. toukokuuta 2009 klo 18.44  
Blogger lintu kirjoitti...

Kyllä mä taidan ne molemmat sitten tilata :) Hihii paitsi siinä käy kummiskin niin, että en palauta mitään ja pidän molemmat :D Voisi kyllä käydä kaupastakin kurkistamassa tosiaan tuota oikeaa väriä..

ja vika Anonyymi: Hahahaa :D Arvaa vaan kuinka paljon oon kuullut samantyylisiä kommentteja pallerosta, mutta musta se on suloinen :) Voi vitsit, näytin varmaan tosi vakuuttavalta muotibloggarilta niissä resuvaatteissa :D

21. toukokuuta 2009 klo 19.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Musta olis kyl päiväkäyttöön huono, iltakäyttöön taas hyvä. Vaalee olis taas päivällä hyvä, ja niin toisaalta illallakin. Että ehkä se vaalee voittaa siis yhdellä hyvällä puolella :D

21. toukokuuta 2009 klo 19.31  
Anonymous Eliisa kirjoitti...

Noi Hennesin kuvat on kyllä aina nii hirvittävän hämääviä. Siinä kuvassa, missä on niitä muitakin uusia tamineita, toi vasemmanpuoleinen mekko näyttää ihan ruskeelta, mutta sitte itse tossa esittelykuvassa harmahtavalta. Ite tilasin mustan, koska se on aina varma ja tyylikäs valinta :D Ja iltakäyttöön mä tota olen aatellu.

21. toukokuuta 2009 klo 20.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

harmaa!

21. toukokuuta 2009 klo 20.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jesss, molemmat mäkin oisin sanonut!Ja tosiaan palauta sitten jos ei olekaan kivoja/tai toinen ei ole.

21. toukokuuta 2009 klo 20.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

voisitko sä tehdä hiuspostauksen, jossa antaisit kampausvinkkejä? <3 love ya!

21. toukokuuta 2009 klo 21.03  
Anonymous se vika anonyymi... kirjoitti...

Joo mustakin se oli tosi sulonen. :) Poikaystävä tais vaan yllättyä, että villakoiria on noinkin isoja, kun se luuli että ne on vaan niitä pieniä. Onko noi muuten siis ihan kavereiden ja tuttujen koiria, joita käyt hoitamassa?

21. toukokuuta 2009 klo 21.14  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Jonkinlaista hiuspostausta voisin jossain vaiheessa tehdäkin, ainakin hiustenhoitotuotteista on tulossa kohta puoleen postausta!

se vika anonyymi: Nosiis tuo kyseinen oli perhetutun koiruli, mutta muut ovat olleet ihan mulle tuntemattomien ihmisten koiria, joita oon päässyt suosittelujen kautta hoitamaan :)

21. toukokuuta 2009 klo 21.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

beige!<3

tee hiuspostaus! ja kuin laitoit sun ed postauksen hiukset? :)

21. toukokuuta 2009 klo 23.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heippa!

oon nähny noi molemmat luonnossa lontoon H&M:llä ja toi harmaa on kyllä tosi kaunis kanssa, enemmän kesäsempi ja vähän erilaisempi ku perus musta jokä näyttää vähän liian synkältä.. niin, ja siis ite omistan ton harmaan koska oli se niin ihana! :)

22. toukokuuta 2009 klo 1.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulle ehdottomasti toi vaalee!

22. toukokuuta 2009 klo 8.40  
Blogger sofi kirjoitti...

vaalee :)

22. toukokuuta 2009 klo 13.22  
Blogger Jenni! kirjoitti...

Minusta tuo ruskea on luonnossa tosi nätti, vähän sellainen ruskettuneen ja hohtavan ihon sävyinen :>

22. toukokuuta 2009 klo 13.50  
Blogger essic kirjoitti...

eeei siinä mitään jos molemmat tilaa, pidät sitten sen paremman, ja se toinen sitten takaisin =) tältä näkymältä tykkään ite enemmän tosta vaaleemmasta, mutta eihän siitä väristä voi olla varma.

22. toukokuuta 2009 klo 14.25  
Blogger Elli kirjoitti...

Mä ottaisin ton harmaan beigen, koska se on paljon kivempi kesällä! Jos se sitten on kuitenkin väärän värinen, senhän voi aina palauttaa :)

22. toukokuuta 2009 klo 14.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kulta, ehdottomasti toi "harmaa"... ja jos ei ole kiva väri niin sittenhän voit aina vaihtaa tai vain palauttaa...

kbu

22. toukokuuta 2009 klo 17.43  
Anonymous Princessjnaj kirjoitti...

Musta ehdottomasti !!!

23. toukokuuta 2009 klo 16.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin, että ehdottomasti tuo harmaa! Voisin kuvitella, että se sopis sulle aivan täydellisesti. Ja jotenkin tossa harmaassa on enemmän jotain eleganttia, ku tossa mustassa.

28. toukokuuta 2009 klo 13.31  
Blogger minkki kirjoitti...

tuo harmaa <3

29. toukokuuta 2009 klo 15.20  
Anonymous VERA<3U kirjoitti...

Harmaa ehdottomasti! musta on niin tavallinen, paitsi että jos oikeen ajattelee. niin musta SAATTAISI sopia sinulle paremmin! :)

31. toukokuuta 2009 klo 16.02  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu