Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

thursday

torstai 28. toukokuuta 2009

thursday


Tänään olikin sitten viimeinen työpäivä ennen pääsykokeita. Jään nyt reilun parin viikon lukulomalle, josta suurimman osan ajasta vietän kesäasunnollamme nenä tiiviisti kirjassa kiinni. Ensi viikolla täytyy kuitenkin tulla piipahtamaan kaupungissa, koska mulla olisi 4:t eri amk pääsykokeet. Oon kyllä ajatellut mennä ehkä vaan kahteen tai kolmeen noista. Saa nyt nähdä, en haluaisi tuhlata yhtään turhaa aikaa kun se on pois mun kauppisluvuista. Ja kuitenkin sinne kauppikseen ihan ykkösvaihtoehtona haluaisin. 

Nojoo, päältä löytyi kumminkin:

body Gina
hame H&M
vyö second hand
korut DPN & Snö


kiilakorot Kyprokselta
ranskalainen pedikyyri itse tehty ;)


Tunnisteet: ,

39 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ooi sulla on aivan ihanat hiukset :) ps.asukin on kiva!

28. toukokuuta 2009 klo 19.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat hiukset tosiaann! Miten laitat ne? :)

28. toukokuuta 2009 klo 19.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko neitsyt?

28. toukokuuta 2009 klo 19.47  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Oi kiitti :)

Anonyymi: Kiitos! Noissa kuvassa oleville hiuksille en oo tehnyt oikeastaan mitään. Pesin illalla ja nukuin puolimärillä ja aamulla kun heräsin niin tuollaiset ne oli :)

Anonyymi: Luuletko tosiaan, että vastaan noin törkeään kysymykseen.

28. toukokuuta 2009 klo 19.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot tosi nätti ja todella ihanat hiukset o:

28. toukokuuta 2009 klo 20.48  
Anonymous hanna kirjoitti...

Oi vitsi kun olet söpö tänään :)

28. toukokuuta 2009 klo 21.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Saiskos udella että missä sä oot töissä? :o) Me like your blogg!

28. toukokuuta 2009 klo 21.11  
Blogger suklaasydän kirjoitti...

Onnea vain pääsykokeisiin ja toivottavasti pääset sinne kauppikseen! Mitä pääainetta muuten meinaat sinne ensisijaisesti hakea / oletko miettinyt jo erikoistumisalaa kauppakorkeassa?

28. toukokuuta 2009 klo 21.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oioioi, ihanat kiilakorot!:)

28. toukokuuta 2009 klo 21.30  
Anonymous Lilly kirjoitti...

Näytät IHAN BB-Cherylliltä!!

28. toukokuuta 2009 klo 21.31  
Blogger niny kirjoitti...

Onpas nätti asu!<3

Hirmusti onnea pääsykokeisiin ja kauppislukuihin :)

28. toukokuuta 2009 klo 21.49  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana asu ja hiukset! :)

28. toukokuuta 2009 klo 22.05  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi! kertakaikkisen ihanat vaatteet ja hiukset! mulla ois kysyttävää siitä nivean itseruskettavasta, niin että jättääkö laikkuja helposti ja onko muutenkin hyvää se? ootko kokeillu muitakin itseruskettavia? oot kyllä saanu tosi kauniin rusketuksen sillä jos tosiaan tuo on vain sen ansiota:)? voisit kyllä tehä aiheesta postauksen niinku joskus sillon lupailit että teet kunhan oot käyttäny sitä voidetta jonkun aikaa, muistatko:D?

28. toukokuuta 2009 klo 22.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot ainakin kuvien perusteella vähä ruskettunu? Onko suositella jotain itseruskettavaa? Vai ootko auringossa grillaantunut?

tuo hame on todella kaunis.

28. toukokuuta 2009 klo 22.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihan täydellinen asu, sopii sulle tositosi hyvin! hiukset ja kaikkea. <3__<3

28. toukokuuta 2009 klo 22.12  
Blogger Ulla kirjoitti...

Niin nättinä taas :)
Hei Lintu, voisit tehdä sellaisen näin teet kotona ranskis manikyyrin, et tämmöset tumpelotki oppis? :)
Onnea ja voimia lukuihin, kerran se kirpasee vain :)

28. toukokuuta 2009 klo 22.18  
Blogger minkki kirjoitti...

ihanat vaatteet taas :) näytät suomenruotsalaiselta balleriinalta :DDD

28. toukokuuta 2009 klo 22.26  
Blogger N kirjoitti...

ääh tykkään iha törkeesti sun tyylist:D blogis on mahtava! sulla onnistuu ranskis paljon paremmin kuin eräällä nimeltä mainitsemattomalta henkilöllä....

28. toukokuuta 2009 klo 22.29  
Anonymous sara kirjoitti...

Unelma hiukset! Ja tosi hurmaava päivän asu :)

28. toukokuuta 2009 klo 22.38  
Blogger emm-ii kirjoitti...

Olipa nätti asu :)

28. toukokuuta 2009 klo 22.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu :) ja hiukset!! :)

28. toukokuuta 2009 klo 23.04  
Blogger Kailyn kirjoitti...

Taas kaunis ja klassinen asu! :) Dpn:n sydänkaulakoru on myös oma suosikkini. Nyt koetan vaan varjella sitä sillä pelkään aina, että kaikki lempijuttuni menevät rikki :/ Itsekkin olisin kiinnostunut manikyyri/pedikyyri postauksesta kuten Ulla toivoikin.

29. toukokuuta 2009 klo 0.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ohoh, ammattikorkee on niinku sulla varavaihtoehtona vai? :)

ihan hyvä idea kyl, toivon myös et pääset ihan kauppakorkeeseen ettei tarvii tyytyy varavaihtoehtoon ;) ! liiketaloutta amk:hon vai ;o ?

29. toukokuuta 2009 klo 0.53  
Anonymous Salla kirjoitti...

Mut onko sulla jotain luettavaa amk:iin? Miten olet niitäkin ehtinyt lukea kun kauppis viel kuitenkin aika paljon? Vai millaiset ne pääsykokeet on? Ja haitko sun yo-papereilla sinne vai millä?

OOT NÄDE<3

29. toukokuuta 2009 klo 0.55  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos paljon :)

hanna: Hihii, kiitti vaan (:

Anonyymi: Oon toimistoduunissa, toimistoapulaisena eli vähän kaikenlaista puuhailen!

suklaasydän: Kiits hirmuisesti! Pääaineista en oo vielä päässyt ihan selville, markkinointi kiinnostaa, mutta sitä en kyllä pääaineeksi ainakaan tahtoisi. Johtaminen kiinnostaa kanssa paljon ja aion mä ehkä jotain laskentatoimeakin sinne sotkea :) Saa nähdä!

Sofia D: :)

Lilly: Äääk, en tajua :D

niny: Kiittii :)

Anonyymi: Oi kiitos! :)

Anonyymi: Joo voisin tehdä aiheesta sen unohdetun postauksen, jota silloin lupailin! Hyvä kun muistutit :) Teen sen pääsykokeiden jälkeen, kun ennen en kyllä kerkiä mitään kunnollista :/ Ja kiitos kehuista :)

Anonyymi: Nivean Summer Beauty päivettävää voidetta suosittelen :)

peepu: Oi kiitti :)

Ulla: Hihii kiitti:) Apua, oon itekin suhteellisen surkea, eikä mulla oikein oo kikka kolmosia, mutta voinhan mä tehdä jos te haluatte :) Kiitti myös lukutsempistä!

minkki: Hehe, kiitos :)

N: Oivoi, kiitti paljon :)

sara: :)

emm-ii: Kiitos :)

Anonyymi: Thanks :)

Kailyn: Kiitos paljon :) Tuo on kyllä munkin suuuri suosikki, ite pelkään vaan, että se väri haalistuu siinä tai jotain.. Toivottavasti ei! Manikyyripostausta teen kunhan kerkiän :)

Anonyymi: Nojoo, pakko olla vaihtoehtoja jos käy huonosti. Vaikka ei kyllä amk:hon huvita mennä tippaakaan kun sinne kauppikseen tosiaankin haluan! Amk:ssa haen liiketaulouslinjalle, myyntityön koulutuslinjalle ja finanssi- ja talousasijantuntijan koulutuslinjalle sekä johtamisen assistenttityön koulutuslinjalle. En kyllä mee kaikkiin noihin pääsykokeisiin, en vaan vielä tiedä mitkä jätän välistä.

Salla: Olisihan sinne, mutta en lue eli tuskin pääsen sisään siis :D Mutta tosiaan kauppiksen takia en ehdi tuhlata aikaani muihin lukujuttuihin kuin vain niihin kauppis.Kiitos :)

29. toukokuuta 2009 klo 7.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jeij, vet du, du e de första som e också Linda ja lempinimeltään Lintu. vaikka mulla itseasiassa mun äiti kutsuu mua lintuksi. ;)

mun oli pakko kirjottaa sulle, koska eksyn sun sivuille. Teen itseasiassa paraikaa gradua luksustuotteista, ja etsin kuvia mun empiriaosaan.. :)
[btw, huomasin et haluut lukeen kauppaa.. mä oon vaasas ja luen markkinointia.. ehkä siis meillä on muutakin yhteistä kuin etunimi ja lempinimi!] hauskaa. :D

mulle tuli muuten mieleen, että jos sua kiinnostaa, niin haluaisin pyytää sua kirjoittamaan tarinan mun valitsemien kuvien pohjalta (kuhan ne nyt eka löydän!) teen gradua siis luksus vs. feikki jutuista ja käytän tiedonkeruuumenetelminä tarinoita. :) mutta infoon sua kyl enempi jos sua kiinnostais. :)

-Linda

29. toukokuuta 2009 klo 13.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä puhut amk:sta jotenkin "ylenkatsovasti".. Tradenomit ja ekonomit pystyvät kilpailemaan monista samoista työpaikoista, eli ei se kauppis todellakaan ole "ainoa oikea" tie liike-elämään. Harmi jos sinulle amk on vain vihonviimeinen varavaihtoehto ja jotenkin huonompi kuin kauppis. Samaa kaupallista alaa siellä molemmissa opiskellaan, joten jos se sinua kiinnostaa, niin miksi vain ja ainoastaan kauppiksessa opiskeltuna??

Ihmettelen miksi edes haet amk:hon, jos se ei 'tippaakaan kiinnosta', etkä edes lue sinne. Vai onko se mielestäsi niin huono ja helppo vaihtoehto että sinne pääsee kuka vain. Vaikuttaa siltä että aidon kiinnostuksen ohessa kulkee jonkun statuksen tavoittelu; onhan se vaan niiiin paljon siistimpää opiskella samaa alaa kauppiksessa, kuin amk:ssa...

29. toukokuuta 2009 klo 13.56  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Hihii aijaa, jännä juttu :) Hei hitsi, mulla on Vaasa hakuvaihtoehtona, että todella taitaa olla jotain samaa :D Apua en kyllä tiedä osaanko mitään hienoja tarinoita kirjoitella, mutta ainahan voin yrittää olla avuksi :) Eli kiinnostusta kyllä löytyy, laita vaan ihmeessä mailia!

Anonyymi: Ensinnäkin, anteeksi, ei ollut millään tavalla tarkoitus puhua amk:sta alentavaan sävyyn. Arvostan amk-koulutusta ihan samassa kategoriassa kun kauppistakin enkä todellakaan ole sitä mieltä, että se olisi jotenkin huonompi ratkaisu tai että sinne pääsisi heittämällä sisään. Tiedän, että kauppiksen ja amk:n opiskelijat kilpailevat samoista paikoista ja ovat molemmat ihan yhtä hyviä teitä päästä liike-elämään käsiksi.
Itseäni kiinnostaa kauppiksessa opiskelu ihan vain sen takia, että koen yliopisto-opiskelun omassa elämässäni eräänlaiseksi virstanpylvääksi. Vaikka en pidäkään amk:ta yhtään sen huonompana niin mun omiin tavoitteisiini kuuluu, että elämäni aikana haluan yliopistossa opiskella. Ehkä myös mun kasvatukseni on vaikuttanut osaltaan asiaan.
Amk:hon haen kuitenkin ihan vain siksi, ette halua pistää "kaikkia munia yhteen ja samaan koriin". Vaikka toisaalta tavallaan vaan kauppikseen panostaessani loppupeleissä kaikki munat onkin samassa korissa. Haluan vaan niin kovasti päästä kauppikseen ja panostaa siihen, etten haluaisi muuta ajatellakaan. Se on mun ykköstavoitteeni tällähetkellä, johon haluan panostaa niin täysillä kuin ikinä vaan pystyn!
Ja tosiaan mua aidosti kiinnostaa kauppis juurikin sen takia, että koen sen yksinkertaisesti vaan yhdeksi etapiksi mun elämässäni. Mikään statuksen tavottelu ei ole taustalla, se nyt olisi täysin hölmöä. Sama se missä sitä on opiskellut, jos kerta samat asiat oppii.
Joten pahoittelen jos teksti pahoitti jonkun amk opiskelijan mielen, ei ollut lainkaan tarkoitus tuottaa kenellekän sellaisia tuntemuksia.

29. toukokuuta 2009 klo 15.11  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mun on pakko kysyy tätä: mut onks sun oikee nimi LINTU?! siis what....

29. toukokuuta 2009 klo 18.28  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Ei ole Lintu oikea nimi, ihan lempinimi se vaan on :)

29. toukokuuta 2009 klo 19.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tarkoitin kyllä tuolla kysymyksellä "ootko neitsyt" horoskooppia.. luonteen puolesta olen nimittäin saanut käsityksen, että olet kuin ilmetty neitsyt! Lahjakas, lojaali, sinnikäs. Muistutat todella paljon äitiäni.

onnea pääsykokeisiin!

29. toukokuuta 2009 klo 20.27  
Anonymous Mi kirjoitti...

voi tuo asu on mielettömän kaunis ja suloinen yksinkertaisuudessaan!

mun mielestä et edes puhunut alentuvasti koulupaikoista ja perustelit itsekin tosi hyvin mielipiteesi ko. anonyymille. mutta herranjestas anonyymi: todellakaan tradenomi ja kauppatieteiden maisteri eivät ole samalla koulutustasolla ja kauppatieteissä on aloja, joihin ei voi millään saada pätevyyttä AMK:sta! kaikkia asioita, mitä maisterin tutkinnossa oppii, ei millään voi oppia paljon lyhemmässä koulutuksessa. painotukset esim. käytännön ja tieteen suhteen ovat ihan eri mittakaavassa. tähän ei liity mitenkään se, että arvoistaisin toista korkeammalla, mutta sehän nyt on fakta että ne ovat ajallisesti ja sisällöllisesti erilaisia koulutuksia.

29. toukokuuta 2009 klo 22.24  
Anonymous sussu kirjoitti...

Heelou! Mulla kiinnostaa että mitä kijoitit ylppäreissä ja millä arvosanoilla? :)
Millaisena koit kokeisiin luvun?

29. toukokuuta 2009 klo 23.49  
Blogger vadelma kirjoitti...

Nätti asu taas kerran :)

30. toukokuuta 2009 klo 8.22  
Blogger ciro kirjoitti...

sulla on niin nätit hiukset (: itselläni olireilu puolivuotta sitten vielä tummat hiukset, mutta koko ajan olen hieman vaalentanut !

muutenki sulla on kiva blogi (: tsemppiä pääsykokeisiin !

30. toukokuuta 2009 klo 9.26  
Blogger lintu kirjoitti...

Anonyymi: Okei anteeksi, ymmärsin kysymyksen sitten vähän toisella tavalla. En ole neisyt horoskoopiltani, vaan oinas :)

Mi: Kiitos kovasti :)

sussu: Kirjoitin enkusta M, ruotsista E, äikästä C, yhteiskuntaopista M ja pitkästä matikasta B. Ylppäreihin luvut koin aika rankaksi puuhaksi, mutta se on kyllä ihan lastenleikkiä pääsykokeisiinlukuun nähden :)

vadelma: Kiitti :)

ciro: Oi kiitos kaikesta :)

30. toukokuuta 2009 klo 13.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana asu!! toi hame on vaan niin täydellinen :D

31. toukokuuta 2009 klo 20.41  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana hame ja kengät! kiva blogi :)

5. kesäkuuta 2009 klo 18.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi hitto niin upea asu!! :) Harmittelen niin kovasti etten ite törmänny tohon hm hameeseen - sehän on täydellinen!

Ja tsemppiä ihan kauheasti pääsykokeisiin, itse opiskelen Turun kauppakorkeekoulussa ja olen tykännyt. Tervetula siis vaikkapa tänne!!

6. kesäkuuta 2009 klo 11.18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu